Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΧΙΣΕ! O ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ!

ΟΣΟΙ  ΕΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

______Σήμερα έπεσε στα χέρια μου το έντυπο της απογραφής "κατοικίας-νοικοκυριού", η οποία άρχισε ήδη. Αποτελεῖται από δέκα (10) σελίδες. Φυλλομετρώντας  στην αρχή και μελετώτας το έντυπο αυτό σε δεύτερη φάση ανεκάλυψα δύο μαργαριτάρια! Σας τα παρουσιάζω.
    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ!
________Παρά το γεγονός, ότι το ερωτηματολόγιο είναι εξαντλητικό, καλύπτοντας μύριες όσες λεπτομέρειες, για το θρήσκευμα του απογραφομένου δεν υπάρχει ερώτηση. Γιατί άραγε; Μήπως για να μη στενοχωρηθούν οι Μουσουλμάνοι μετανάστες, όπως έλεγε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ., Καμίνης; Μήπως, επειδή το θρήσκευμα εντάσσεται στα προσωπικά δεδομένα του ανθρώπου;
________Ασφαλώς όχι! Τότε γιατί παρέλειψαν τη σχετική ερώτηση: Κατά τη γνώμη μας οι ξένες δυνάμεις, που μας κυβερνούν, και σχεδιάζουν την "παγκοσμιοποίηση" αφ΄ενός και αφ΄έτέρου οι πολιτικοί μας, δηλ. οι υποτακτικοί τους, οι οποίοι αποτελούν τα εκτελεστικά τους όργανα στο ελλαδιστάν, μας οδηγούν με αργά, πλήν όμως σταθερά, βήματα, στο λεγόμενο "κοσμικό Κράτος" δηλ. στο Κράτος, όπου δεν γίνεται καμμιά αναφορά στο Θεό! Στο Κράτος αυτό ο Θεός είναι ο μεγάλος Εξόριστος από την ζωή της ανθρώπινης κοινωνίας!  Οι Κοινωνίες στα Κράτη αυτά καί δαιμονίζονται και δαιμονοκρατούνται!
________Στην πορεία μας πρός συγκρότηση αυτού του κοσμικού Κράτους εδώ στη Χώρα μας τα πρώτα βήματα έγιναν! Αρχίσαμε με τον πολιτικό Γάμο. Προχωρήσαμε μέ τήν διαγραφή του θρησκεύματος από την αστυνομική ταυτότητα από την καταραμένη Κυβέρνηση Κωνστ. Σημίτη. Θεσπίσαμε την πολιτική Κηδεία. Το Πρόγραμμα της Globalization, δηλ. της παγκοσμιοποιήσεως, συμπληρώθηκε με τον πολιτικό Όρκο! Τώρα προσπαθούν να μας επιβάλουν την Κάρτα του Πολίτη. Καί έπεται συνέχεια!
________ Ό,τι λοιπόν έχει σχέση με τον Χριστό πρέπει να αντικατασταθή! Επομένως  δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε πόσοι είναι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί στην Ελλάδα, πόσοι οι Ρωμαιοκαθολικοί, πόσοι οι Εβραίοι, πόσοι Μουσουλμάνοι κλπ. Πρέπει όλοι να γίνουμε "ένας αχταρμάς", όπως ἐλεγε καί ο μακαριστός Χριστόδουλος. Προφανώς, σε εξυπηρέτηση των παραπάνω σχεδίων των Μασσωνο-Εβραίων, των αείποτε διωκτών του Σωτήρος Χριστού μας, οι συντάκτες του απογραφικού εντύπου διέγραψαν το θρήσκευμα από τό Έντυπο της Απογραφής και το έγραψαν στα "παληά τους υποδήματα"! Ντροπή σας, κύριοι, όποιοι κι αν είσθε, όσο ψηλά κι  άν ευρίσκεσθε! Με τον τρόπο αυτό ανατρέπετε τίς ελληνοχριστιανικές Αρχές και Παραδόσεις του Λαού μας και με τον τρόπο αυτό παραβιάζετε θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος, τις οποίες θα επικαλεσθώ παρακάτω.
 
                 2. ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ"! 
________Αυτοί λοιπόν οι ανεγκέφαλοι συντάκτες του ερωτηματολογίου προέβησαν και σε ένα δεύτερο έγκλημα. Ισοπεδώνουν τους όρους Σύζυγος καί Σύντροφος! Είναι εξ ίσου αποδεκτοί  όσοι βιώνουν την νόμιμη συζυγία με όσους προτιμούν τήν παράνομη συμβίωση!  Ωνόμασαν την πορνεία και την μοιχεία "ελεύθερη συμβίωση" για να τις δώσουν ένα νομικό φόρεμα! ΄
______Σύμφωνα με τις ελληνοχριστιανικές παραδόσεις μας η γυναίκα που παντρεύεται "με παπά καί με κουμπάρο" ονομάζεται Σύζυγος, ενώ η γυναίκα που συζεί "αστεφάνωτη", δηλ. αυτή που πορνεύει η μοιχεύει με κάποιον άνδρα, δηλ. η "αστεφάνωτη" ονομάζεται "Σύντροφος"! Η πρώτη είναι νόμιμη, ενώ η δεύτερη είναι παράνομη! Μπορεί ίσως το αστικό δίκαιο να αναγνωρίζει κάποια αστικά δικαιώματα και σ' αυτήν, δηλ. την "αστεφάνωτη", ἠ την "παλλακίδα¨ κατά τους αρχαίους προγόνους μας, αλλά παρά ταύτα κατά τό νόμο του Θεού η αστεφάνωτη γυναίκα είναι η πόρνη του Ευαγγελίου, αν είναι άγαμη ή η μοιχαλίς, αν είναι παντρεμμένη, αν δηλ. παίζει σε δύο γήπεδα! Το ίδιο ισχύει και αντιστρόφως,  προκειμένου δηλ. για τον άνδρα. Κι αυτός είναι πόρνος ή μοιχός! Μπορεί οι λέξεις να είναι σκληρές, αυτή όμως είναι η αρχαιόθεν εφαρμοσθείσα ορολογία, ου μήν αλλά και η ορολογία της "καθώς πρέπει Κοινωνίας".  Ο όρος "Σύντροφος" είναι νεώτερη ορολογία, εισαχθείσα κατα τα τελευταία τούτα χρόνια από τήν "μη καθώς πρέπει Κοινωνίαν" για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

________Ο Νόμος του Χριστού καταδικάζει όλα αυτά τα αρρωστημένα φαινόμενα. Συνθέτουν την ανήθικη μερίδα της Κοινωνίας. Να τι μας λέγει ο Απ. Παύλος: "Μή πλανάσθε· ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτραι, ούτε μοιχοί, ούτε μαλακοί, ούτε αρσενοκοίται, ....Βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσιν"( Α΄Κορ. κεφ. 6, 9-10)
_______Και όμως το Ελληνικό Κράτος, η συντεταγμένη Ελληνική Πολιτεία δια του εντύπου της απογραφής νομιμοποιεί αυτην την ηθική αθλιότητα!  Διότι στη δεύτερη σελίδα του σχετικού εντύπου και κάτω από το κεφάλαιο  "Β΄. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ" υπάρχουν επτά (7) στήλες, εκ των οποίων η τρίτη έχει επικεφαλίδα "Σύζυγος¨ η δέ τέταρτη στήλη έχει επικεφαλίδα τη λέξη "Σύντροφος". Με τον τρόπο αυτό καταπατείται η χριστιανική Ηθική και χλευάζεται ο Νόμος του Θεού!  Επειδή δε στην ίδια σελίδα αναγράφεται το όνομα και το επωνυμο του απογραφομένου, τα λεγόμενα προσωπικά δεδομένα στην προκειμένη περίπτωση ρίπτονται στον κάλαθο των αχρήστων! 

________ Και ερωτώ: Πως είναι δυνατόν να αποτελεί απόρρητο στοιχείο το θρήσκευμα ενός ατόμου καί δεν αποτελεί απόρρητο επίσης στοιχείο  η προσωπική -ανήθικη όμως- ζωή του;  

ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣYΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
1. τό άρθρο 2 παράγρ. 1 του Συντάγματος, το οποίον επιτάσσει, ότι "Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας¨ Με την ισοπέδωση των εννοιών Σύζυγος και Σύντροφος ευτελίζετε τήν αξία του ανθρώπου!
2. Το άρθρο 5 παράγρ. 1, που ορίζει, ότι ¨Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του ....εφ΄όσον ........δεν παραβιάζει ...τα χρηστά ήθη"
3. το άρθρο 21 παράγρ. 1, που ορίζει ότι "η Οικογένεια ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους"

4. Το άρθρο 25 παράγαφ. 1, το οποίον ορίζει, ότι "Τα δικαιώματα του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου...τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους".
________Φθάνει πια ο εμπαιγμός μας από τά αρμόδια Υπουργεία, τις διάφορες Αρχές Προστασίας κλπ. Όλοι μας εμπαίζουν! Ως Έλλην Πολίτης δια-μα-ρτύ-ρο-μαι!


ΔΗΛΩΣΙΣ

Επικαλούμενος λοιπόν τή διατάξη του άρθρου 120 παράγρ. 4 του Συντάγματος, δια της οποίας θεσπίζεται ότι ¨η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται καί υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει....."
ΔΗΛΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ 
ότι, για όλους τους παραπάνω λόγους, κυρίως δε διότι διά του εντύπου της Απογραφής νομιμοποιεῖται η ανήθικη ζωή και πολιτεία και χλευάζεται η χριστιανική Ηθική στη Χώρα τούτη των Αγίων και των Ηρώων εκφράζω όχι μόνο την αγανάκτησή μου, αλλά και τον αποτροπιασμό μου πρός τους αρμοδίους παράγοντες της Στατιστικής Υπηρεσίας,
_____ΑΡΝΟΥΜΑΙ______                                                               να συμμετάσχω στην Απογραφή, διότι παθητικώς καθίσταμαι συνένοχος στα εξής αδικήματα:
α) Στην ταπείνωση της Ορθοδόξου χριστιανικής μου ιδιότητος,   
β) Στον ευτελισμό και τον  χλευασμό της Χριστιανικής  Ηθικής, και
 γ) Στην νομιμοποίηση της παρανόμου συμβιώσεως.
Αίγιον 10 Μαΐου 2001
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Ο ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 530.202 hits