Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΛΛΑ BLOGS ΕΦΡΥΑΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!!!!!

"ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟ" !!!!

_____ Με τον εντυπωσιακό αυτό τίτλο διάφορα Blogs προέβαλαν μία εξ ολοκλήρου ψευδή είδηση, χωρίς κάποιος από τους υπευθύνους  των Blogs να υποβληθη στον κόπο να διασταυρώσει την "είδηση", όταν μάλιστα μια τέτοια είδηση προσβάλλει καίρια τήν τιμή και την υπόληψη ενός ταπεινού Επισκόπου της Εκκλησίας μας! Τόση ανευθυνότης ακόμη και σε σοβαρά Blogs! 

_______Καταχωρίζουμε στη συνέχεια όσα από αυτά τα Blogs περιήλθαν στην αντίληψή μας. Την ψευδέστατη είδηση, ότι καταδικασθήκαμε σε πέντε μηνών φυλάκιση προέβαλλαν, μαζί με την φωτογραφία μας, τα εξής Blogs:

Best.gr - News.gr - Parapolitika.gr - Patrasevents.gr - Dete.gr - molonoti.gr  - patratora.gr !!!!! Μπορεί να υπάρχουν καί άλλα!

________Όλοι οι καλοί υπηρέτες της ειδησεογραφίας, οι οποίοι καθήκον έχουν νά μεταδίδουν τις "αληθινές" ειδήσεις καί όχι τις "κατασκευασμένες", οφείλουν να διασταυρώνουν προηγουμένως ό,τι περιέρχεται στην αντίληψή τους και έπειτα να το αναμεταδίδουν και να το αναπαράγουν!  Αλλοιώς γίνονται υπηρέτες τους ψεύδους καί ένοχοι συκοφαντίας! 
________Εμείς, άν καί προέβαλαν τό όνομά μας "ως πονηρόν" ενώπιον της Κοινωνίας (βλ. τον 5ον Μακαρισμόν "Μακάριοι εστέ, όταν .......είπωσι παν πονηρόν ρήμα καθ' υμών ψευδόμενοι ένεκεν Εμού..." Ματθ. ε΄,11), ως υπηρέτης του Ιησού Χριστού, τους συγχωρούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας! Τους πληροφορούμε όμως, ότι η "είδηση", που με τόση ευκολία μετέδωσαν, ήταν ψευδής, ψευδέστατη και συνεπώς "κατασκευασμένη"! Ουδέποτε, εμείς προσωπικά, υπήρξαμε κατηγορούμενος για την υπόθεση, στην οποία αναφέρονται, και συνεπώς ουδέποτε καταδικασθήκαμε σε ποινή φυλακίσεως! Η χαρά τους, λοιπόν, ήταν απατηλή......! Παρακάτω παρατίθενται καί η διάψευση από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως, αλλά καί η κατασκευασμένη "είδηση" κάποιων Blogs.  
Αίγιον, 3 Δεκεμβρίου 2014
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

******************


Ψευδές το δημοσίευμα περί καταδίκης του Ποιμενάρχου μας.
Μετά λύπης μας αναγνώσαμε σήμερα 1.12.2014 στην ιστοσελίδα του romfea.gr την είδηση  ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος καταδικάστηκε με  πέντε μήνες φυλάκιση για παράνομη εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως μας, σε δίκη που έγινε στην Άμφισσα.
Την είδηση αυτή αναπαρήγαγε, η ανωτέρω πύλη  των εκκλησιαστικών ειδήσεων από άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα που το δημοσίευσαν.  
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά το γεγονός περί καταδίκης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας. 

Με το άοκνο ενδιαφέρον του Μητροπολίτου μας, ο Ραδιοσταθμός της Ιεράς Μητροπόλεώς μας « Ράδιο Διακονία και Μαρτυρία » εκπέμπει στα ερτζιανά από το 1992 και στο πρόγραμμά του περιλαμβάνει εκπομπές εκκλησιαστικού περιεχομένου από καταξιωμένες προσωπικότητες της Ι. Μητροπόλεως μας, ενώ λειτουργεί νόμιμα με άδεια από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

*************************
 Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS

ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟ

·         Δευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 16:58
·         Από  patratora.gr



Σε πέντε μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε την Δευτέρα ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος… για παράνομη εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού.
Η ακροαματική διαδικασία έγινε στην Άμφισσα και ο Μητροπολίτης κατηγορείτο πως αναμετέδιδε τον ραδιοφωνικό σταθμό της εκκλησίας του Πειραιά, από κεραία που είχε εγκαταστήσει στην Καλλιθέα Φωκίδας!
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 18:25