Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

ΕΡΕΘΙΣΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΟΛΩΝ

ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ!

________Με τις πρόσφατες δηλώσεις Του της 1ης Νοεμβρίου 2016 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών καί πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος ετάραξε τα πνεύματα! Πλήν όμως όλοι όσοι αγαπούν τήν Ορθοδοξία μας και την Ελλάδα μας ένοιωσαν ψυχική ανακούφιση! Επί τέλους - μετά τις ευγενικές και χαμηλού τόνου αντιδράσεις της εκκλησιαστικής Διοικήσεως- ακούσθηκε ηχηρά η φωνή της Εκκλησίας! 
________Αντιθέτως οι παράγοντες, που μισούν την Εκκλησία και καταστρέφουν τήν Ελλάδα, άνθρωποι και παράγοντες της αριστερής κουλτούρας, εταράχθησαν σφόδρα! Έχασαν τον ύπνο τους! Κυριολεκτικώς δαιμονίσθηκαν! Αυτό ήταν φανερό στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού Ε τής Πέμπτης 3.11.2016. Στο πάνελ, στην εκπομπή live NEWS του κ. Νικ. Ευαγγελάτου, ήταν εκπρόσωποι διαφόρων τάσεων, μεταξύ των οποίων πρώτος κάποιος εκπρόσωπος της εφημερίδος ΑΥΓΗ. Ο άνθρωπος αυτός, δεν ωμιλούσε. Κυριολεκτικώς ωρύετο! Είχε πάθει σόκ, είχε χάσει τα λογικά του, όταν ανεφέρετο στον Αρχιεπίσκοπο. Ας μη λησμονούμε, ότι ο ανεκδιήγητος τέως Υπουργός α-Παιδείας πια και πολέμιος της Εκκλησίας κ. Φίλης διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος της Εφημερίδος.
_________Το κλίμα είχε οξυνθή από το πρωΐ, καθώς  οι εφημερίδες ΑΥΓΗ και ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ είχαν δημοσιεύσει στα πρωτοσέλιδα άρθρα τους καυστικά άρθρα μέ τίτλο «Μισαλλόδοξο κήρυγμα» από την πρώτη και «Το βαθύ Κράτος της Ιεραρχίας» από την δεύτερη εφημερίδα με επιθέσεις στο πρόσωπο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας.
_________Δεν μπορούν να κατανοήσουν, ότι όντως «Πρόσφυγες και Αριστερά αποτελούν απειλή για το Έθνος καί τη Θρησκεία», για να δανεισθούμε τον τίτλο από την ΑΥΓΗ. Καί όμως αυτό είναι το αυτονόητο. Στην έγκριτη εφημερίδα ΕΣΤΙΑ της 18ης Οκτωβρίου ε.έ. διαβάζουμε το περισπούδαστο άρθρο του κ. Ανδρέα Σταλίδη: «Η Αριστερά είναι το όπιο του λαού»!!! Ήδη από τό έτος 1843  σε ένα συγγραφικό έργο με  τίτλο «Κριτική της Εγελιανής Φιλοσοφίας του Κράτους και του Δικαίου», διαβάζουμε: 
«Η θρησκεία είναι ο αναστεναγμός των καταπιεσμένων, η καρδιά ενός άκαρδου κόσμου και η ψυχή των  άψυχων (κοινωνικών) συνθηκών».  
________Από τήν άλλη πλευρά ο ως άνω συντάκτης του άρθρου παρουσιάζει τον ευτελισμό και τον αυτοεξευτελισμών των παραγόντων της αριστεράς, οι οποίοι συνεχώς εμπαίζουν τον ελληνικό Λαό και συγχρόνως γλεντούν την κατάκτηση της κυβερνητικής Εξουσίας. 'Ιδού πως τους περιγράφει: 
   «Τήν Τετάρτη βγαίνουν σε πλειστηρισμό φτωχά σπίτια πρώτης κατοικίας στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη μαζεύονται οι κυβερνητικοί βουλευτές στου Μαξίμου. Γλεντούν και τραγουδούν αριστερά επαναστατικά τραγούδια, πρίν πέσουν ήσυχοι για ύπνο. Την Παρασκευή βγαίνει υπουργός και δηλώνει υπερηφάνως «είμαι κομμουνιστής από τά 15μου μέχρι σήμερα»
 _________Αυτοί, λοιπόν, που αποτελούν διαλυτικά καί καταστρε- πτικά στοιχεία της ανθρώπινης Κοινωνίας, οι αριστεροί, βγαίνουν, για να εναντιωθούν στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος, που έχει σώσει καί τό Έθνος καί τόν Πολιτισμό του! Ξεχνούν τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, την ορκομωσία των Αγωνιστών του 1821 στην Μονή της ιεράς Μονής της Αγίας Λαύρας, τον Εθνομάρτυρα Γρηγόριο τόν Ε, τήν ιστορική μάχη του Μεγάλου Σπηλαίου στίς 26 Ιουνίου 1826 εναντιόν του Ιμβραήμ Πασά, τό Κρυφό Σχολείο, τα πλήθη των εθνομαρτύρων, τον Αθανάσιο Διάκο, τον Παπαφλέσσα κλπ. κλπ. Και αυτά μεν από την ιστορία της Χώρας.
________Η προσφορά της Εκκλησίας όμως είναι συνεχής και αδιάκοπος! Π.χ. σήμερα η Εκκλησία τρέφει και διατρέφει κάποιες χιλιάδες πεινασμένων ανθρώπων! Τους πεινασμένους στην Ελλάδα μας εγέννησε η αριστερά διακυβέρνηση! Τούς αστέγους επίσης. Αυτούς, τους απελπισμένους, οι οποίο καθημερινώς θέτουν τέρμα στη ζωή τους, δηλ. αυτοκτονούν, απελπισμένοι από την εγκληματική συμπεριφορά της αριστερής κουλτούρας!  Πράγματι, λοιπόν, στη σύγχρονη κοινωνία η Εκκλησία «είναι ο αναστεναγμός των καταπιεσμένων, η καρδιά ενός άκαρδου κόσμου και η ψυχή των  άψυχων (κοινωνικών) συνθηκών».  
_________Εμείς π.χ. στην μικρή και ορεινή Επαρχία μας συντηρούμε δύο Γηροκομεία, δύο Μονάδες μη αυτοεξυπηρετουμένων προσώπων, ένα Νηπιαγωγείο, ένα Κοινωνικό Παντοπωλείο, μιά Κοινωνική ιματιοθήκη, μια Σχολή Αγιογραφίας, δύο Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και άλλα.
________Τελικά, είτε το δέχονται οι αριστεροί, είτε το απορρίπτουν, η Εκκλησία της Ελλάδος ήταν και παραμένει Μητέρα και Τροφός των Ελλήνων, παρηγοριά για τους απελπισμένους, στέγη για τους αστέγους, τροφή για τους πεινασμένους, ένδυμα για τους γυμνούς, στήριγμα για τους κλονιζομένους, μητέρα για τους ορφανούς και τόσα-τόσα άλλα.
_________Τα κατορθώματα των αριστερών τα ζήσαμε   κατά τόν εμφύλιο Πόλεμο, τον γνωστό ανταρτοπόλεμο (1944-1947), όταν δολοφονήθησαν τόσοι και τόσοι αδελφοί μας, κάηκαν τόσα χωριά, κρεμάσθηκαν τόσοι Ιερείς της Ορθοδοξίας, διχάσθηκε ο Ελληνικός Λαός και η Ελλάδα μας εγέμισε με ερείπια από την καταστρεπτική δράση των κομμουνιστών!  Μισαλλόδοξη ήταν η συμπεριφορά των κομμουνιστών καί όχι οι Δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου μας, οι οποίες εγέμισαν με υπερηφάνεια τις καρδιές όλων των γνησίων Ελλήνων και πιστών χριστιανών.
__________Και αυτά μεν θα είχαμε να πούμε για την επικίνδυνη και καταστρεπτική συμπεριφορά των αριστερών, δηλ των κομμουνιστών, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όσον αφορά τον επερχόμενο κίνδυνο από την παράνομη είσοδο των Μουσουλμάνων και την καταπαγίωση των Ισλαμιστών  στη Χώρα μας θα σας δώσουμε χαρακτηριστικά δείγματα παρακάτω.
___________Μακαριώτατε, στήθι εδραίος και αμετακίνητος! Είμεθα στο πλευρό Σας! Κληρικοί και λαϊκοί, επώνυμοι και ανώνυμοι, πλούσιοι και πένητες, πεπαιδευμένοι και απαίδευτοι, νέοι και γέροι, ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΙΜΕΘΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!    

+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 7 Νοεμβρίου 2016
*******************************

ΝΑΙ, ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 

ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!

______Οι Μουσουλμάνοι ως οδηγό στη ζωή τους έχουν τό Κοράνιο, όχι βέβαια τό «Άγιο Κοράνιο», όπως ατυχέστατα είπε κάποτε μια ηγετική εκκλησιαστική φυσιογνωμία. Το Κοράνιο, λοιπόν, μεταξύ άλλων, περιέχει την εντολήν «σφάξτε τους απίστους», όπου άπιστοι είμαστε εσείς και εγώ, όλοι οι μή Μωαμεθανοί! 

  Γαλλία έκλεισε τέσσερα τζαμιά

  • Από echedoros-a.gr

Αρκετά τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στο κλείσιμο τεσσάρων τζαμιών στη Γαλλία κατόπιν απόφασης του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο επικαλείται τη δημόσια ασφάλεια. 

Ο υπουργός Μπέρναρ Καζνέβ ανέφερε ότι οι λόγοι για την απόφαση αυτή είναι ότι διαδίδουν την ριζοσπαστική ιδεολογία σε αντίθεση με τις αξίες της Δημοκρατίας ...
Πηγή: http://www.ekklisiaonline.gr/


******************

ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ 16ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ

Φρίκη στο hotspot της Μόριας

Σοκ και φρίκη στο πανελλήνιο προκαλεί η αποκάλυψη του ομαδικού βιασμού 16χρονου Πακιστανού στο hotspot της Μόριας με δράστες τέσσερις επίσης ανήλικους ομοεθνείς του, που τον απειλούσαν με σιδηρολοστούς και βιντεοσκοπούσαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους με κινητά τηλέφωνα.....

Πηγή: Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ 29/9/2016
                                                                                      ******************Ναζιστικές φρικαλεότητες! Πέταξαν 250 χριστιανόπουλα σε μηχανές ζυμώματος και έκαψαν έξι άνδρες στους φούρνους!

Δεκάχρονος πρόσφυγας που έχασε τη φωνή του όταν είδε τον αδερφό του αποκεφαλισμένο φιλοξενείται σε «ειδική» δομή 

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 28/10/2016
                                         
     ******************

Εκαναν τζαμί επίσημα τον ναό- σύμβολο!

Μόνιμος ιμάμης διορίστηκε στην Αγια-Σοφιά. Συνεχίζονται οι προκλήσεις μετά την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 22/10/2016

 ******************

Νέα ένταση στο νησί

Αγρια συμπλοκή μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Χίου


******************

ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ
ΠΗΓΗ: http://www.pronews.gr/


******************


ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…!!! ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΑ και ΚΛΕΜΜΕΝΑ σε όλη την ΧΙΟ…!

ΠΗΓΗ: http://www.makeleio.gr/

******************

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ


ΤΟ 2050 Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΕΚΤΟΣ....


Τελειώσαμε, φίλοι και φίλες....

Πηγη: Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ 18/10/2016