Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 15ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 - ΜΕΡΟΣ 3ο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

α) ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

κα  Κλειώ Παπαπαντολέων

β) ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΥΤΕΣ ΜΑΣ 

κ.κ. 1. Καλοβρυνά Λύο

2.Δελαντώνη Αλκιβιάδη

3. Σιαφάκα Μενέλαο

4. Ιωαννίδη Άλκη

5. Huber Michael

6. Σαπουντζάκη Πέτρ

7. Παπαγιαννόπουλο Ιωάννη

8. Σοφιανό Νίκο

9. Θανόπουλο Βασίλειο

ΚΑΙ γ) ΣΤΟΝ ΕΛΛΟΓΙΜΩΤΑΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ 

κ.  Nικ. Αλιβιζάτο

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ Gays!

*****************     

 ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

   ________Αγαπητοί μου,

________Το Δικαστήριο τελείωσε! Πλήν όμως μετά την Απόφασή του έχει ανακύψει ένα ηθικής φύσεως πρόβλημα, το οποίον και σας αφορά.
Τι ακριβώς συμβαίνει με σάς; 
  • Δεν γνωρίζετε να διαβάζετε κείμενα στα ελληνικά;

  • Μήπως εσκεμμένως αποσιωπάτε πραγματικά γεγονότα, ώστε να δημιουργείτε εσφαλμένες εντυπώσεις;
  •  Μήπως ηθελημένως διαστρεβλώνετε τα πράγματα, μόνο και μόνο για να επιτύχετε τα σχέδιά σας; 
_______Ως πρός το πρώτο ερώτημα, με βασανίζουν αυτές  οι απορίες αφ' ότου άκουσα κάποιον από τήν παρέα σας να ομιλεί συνεχώς ενώπιον του Δικαστηρίου «για «πολίτες και πολίτριες», όπου με τον όρο πολίτριες εννούσε τις Ελληνίδες! 'Οπως δηλ. λέμε « Έλληνες καί Ελληνίδες», αυτός ο κύριος έλεγε «πολίτες και πολίτριες»!!!!!
______Ως πρός τις επόμενες δύο απορίες μου, διερωτώμαι: Μήπως σκοπίμως διαστρεβλώνετε τα πραγματικά γεγονότα, παρουσιάζοντας μισή την αλήθεια; Το λέγω αυτό μόνο και μόνο επειδή, Σεις κυρία Συνήγορε της πολιτικής Αγωγής, πολλές φορές αναφερθήκατε σε διάφορα κείμενα - αναρτήσεις μας στο ημέτερο Blog, καθώς επίσης και στις θέσεις του Σεβ. Μητροπολίτου Σισανίου κ. Παύλου, ενώ ουδέποτε αναφερθήκατε σε νεώτερα δημοσιεύματά μου, διά των οποίων έδιδα περαιτέρω εξηγήσεις, ότι δηλ. με το επίμαχο άρθρο μας, το γνωστό «Φτύστε τους!» (το οποίο και σας ενώχλησε), αναφερόμουνα αποκλειστικά και μόνο στα Πολιτικά Πρόσωπα! Ήταν στις 21 Δεκεμβρίου 2015, λίγες ημέρες δηλ. μετά το προαναφερθέν άρθρο μας. Η θέση μας ήταν σαφής: «Μακρυά από εμάς τους εκκλησιαστικούς η προτροπή σε πράξεις βίας!»
_______Αυτά, λοιπόν, με ξεκάθαρο τρόπο εγράφαμε λίγες ημέρες μετά την επίμαχη ανάρτησή  μας της 9ης Δεκεμβρίου 2015.  Ασφαλώς και θα τα έχετε αναγνώσει, αφού με περισσή σχολαστικότητα αναφέρεσθε συνεχώς σε ημέτερα δημοσιεύματα. Σας ερωτώ: Μήπως εσκεμμένως αποσιωπήσατε ένα τέτοιο ξεκάθαρο κείμενο, μόνο και μόνο για να μας οδηγήσετε στο εδώλιο του κατηγορουμένου;
________Θα αναφερθούμε επίσης και σε ένα ακόμη σημείο της δικηγορικής συμπεριφοράς σας: Στις παρεμβάσεις  σας, Κυρία Συνήγορε, πολλές φορές αναφερθήκατε σε Δηλώσεις του Σεβ. Μητροπολίτου Σισανίου κ. Παύλου, δηλώσεις βεβαίως υπέρ των Ομοφυλοφίλων! Πλήν όμως και αυτά τα στοιχεία, τα οποία επικαλεσθήκατε, έχουν αναρτηθή στο ημέτερο Blog αμέσως μετά τις διευκρινήσεις μας της 21ης Δεκεμβρίου 2015. Δηλ.  στις 22 Δεκεμβρίου 2015, δημοσιεύσαμε μια ανοικτή επιστολή μας προς τον προαναφερθέντα Μητροπολίτην, ελέγχοντας τις ανάδελφες  δηώσεις του! Στις 23 Δεκεμβρίου 2015, δηλ. αμέσως της επομένη ημέρα, δημοσιεύσαμε άρθρο μας με τίτλο: «ΕΡΩΤΩ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΣΙΣΑΝΙΟΥ κ. ΠΑΥΛΟΝ». Είναι, λοιπόν, αδύνατον να αναγνώσατε το blog της 22ας και 23ης Δεκεμβρίου και να μή έχετε λάβει γνώση της αναρτήσεώς μας της 21ης Δεκεμβρίου;  Γιατί, λοιπόν, το αποσιωπήσατε; Και μόνον γι' αυτό είσθε άξια κατακρίσεως!
_____Χωρίς, λοιπόν, να το αντιλαμβάνεσθε, Κυρία Συνήγορε και όλοι οι της παρέας σας, έχετε εκθέσει ανεπανόνορθωτα τον εαυτό σας! Αποδεικνύετε, ότι παρουσιάζετε μισή την αλήθεια μόνο και μόνο για να παρασύρετε το Δικαστήριο, ώστε να σας δικαιώσει καί με τόν τρόπο αυτό να επιτύχετε την αναγνώριση όχι μόνον της ηθικώς λανθασμένης πορείας των Gays, αλλά συγχρόνως της αμαρτωλής ζωής των! Επιζητούσατε ένα Πιστοποιητικό Νομιμοφροσύνης! Ευτυχώς δεν το κερδίσατε!  Εμείς δεν σας κρίνουμε! Θα σας κρίνει ο Θεός! 
_______Καταγγέλλουμε, λοιπόν, την άνομη και παράνομη συμπεριφορά σας, διά της οποίας προσπασθήσατε να παρασύρετε το Δικαστήριο! Ευτυχώς για μια ακόμη φορά η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της! 

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΤΗΣ 15ης Μαρτίου 2018 

1. Ο πρώτος μάρτυρας αναγνώρισε, ότι πολύ προ του ημετέρου δημοσιεύματος είχε προπηλακισθή! Άρα ωμολόγησε, ότι το γενικό αίσθημα της Κοινωνίας δεν αποδέχεται το «κουσούρι» της ομοφυλοφιλίας!

2. Ο δεύτερος μάρτυρας κατηγορίας παραδέχθηκε, ότι δεν εκκλησιάζεται! Άρα δεν έχει κάποια σχέση με την Ορθόδοξο Εκκλησία! Ωμολόγησε: «Στην Εκκλησία πηγαίνω μόνο στην Ανάσταση, οπότε και μένω απ' έξω»! Γιατί, λοιπόν, ενοχλήθηκε; Τά λόγια μας δεν αναφέρονταν προς αυτόν. Εμείς διδάσκουμε, ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και συγχρόνως ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ! Αυτή είναι η διδασκαλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Εάν, λοιπόν, δεν ανήκεις στα Μέλη της Εκκλησίας του Χριστού, μπορείς να ζήσεις όπως θέλεις! Εάν, πάλι, στην Εκκλησία έρχεσαι ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και μάλιστα ΜΕΝΕΙΣ ΑΠ' ΄ΕΞΩ, τότε είσαι ένας τουρίστας! ΔΕΝ είσαι χριστιανός! Πλήν όμως ο λόγος του Επισκόπου απευθύνεται στα Μέλη της Εκκλησίας, όχι στους ΑΠ' ΕΞΩ, όχι στους ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!  

3. Ο τρίτος μάρτυρας είπε τα εξής καταπληκτικά: «Δεν με ενδιαφέρει τι γράφει η Γραφή»! Άρα και αυτός αφού δεν ανήκει στο Σώμα της Εκκλησίας, δεν έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται.

4. Ο πέμπτος μάρτυρας διετύπωσε την άποψη, ότι τό δημοσίευμά μας «αυξάνει τήν αντιπάθεια της Κοινωνίας»! Δηλ. επιβεβαίωσε το λόγια του πρώτου μάρτυρα. Ομολογούν, λοιπόν, ότι η Ελληνική Κοινωνία εξ ορισμού απορρίπτει τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις! Συνεπώς η αντιπάθεια του Κοινωνικού συνόλου πρός τους Gays υπάρχει! Δεν την εδημιουργήσαμε εμείς!

5. Ο έκτος μάρτυρας αποδείχθηκε αγράμματος! Αυτός, όπως το ετονίσαμε από την αρχή,  ωμίλησε  για «τους πολίτες και τις πολίτριες»! Συνεπώς δεν γνωρίζει την ελληνική γλώσσα! Άρα μπορούμε να του απευθύνουμε τό γνωστό ερώτημα: καλέ μου«γινώσκεις, ά αναγινώσκεις;» (Πράξεις, 8, 30). Αυτός, λοιπόν, έχει, λοιπόν, το ακαταλόγιστο!

6. Τέλος, ας έλθουμε στον τελευταίο μάρτυρα, τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου κ. Νικ. Αλιβιζάτο. Πρώτη φορά άκουσα από το στόμα Πανεπιστημιακού Διδασκάλου, ότι η γλώσσα, την οποία χρησιμοποιώ, είναι η γλώσσα  των Ναζί! Άρα ο άνθρωπος αυτός ΟΜΟΛΟΓΕΙ, ότι είναι πολύ οικείος με τους Ναζί! Μπράβο του! Άρα η αγωγή του και η εκπαίδευσή του είναι Ναζιστική! Οπότε άν αμφότεροι μιλάμε την ίδια γλώσσα, «ένοχος, ένοχον ου ποιεί»!  Εξ άλλου, ως φαίνεται, γνωρίζει βέβαια απταίστως την γλώσσα των Ναζί, αλλά καθώς αποδείχθηκε ήδη, δυστυχώς, αγνοεί τη μητρική του γλώσσα, δηλ. την ένδοξο ελληνική γλώσσα! Τι κρίμα! Στον Ψαλμό ΡΓ' ή 103 διαβάζουμε: «Εκλείποιεν αμαρτωλοί από της γης και άνομοι, ώστε μη υπάρχειν αυτούς»! Ας ευρεθεί, λοιπόν, κάποιος να του εξηγήσει, ότι η γλώσσα του υπό κατηγορίαν Επισκόπου είναι η γλώσσα της Αγίας Γραφής! Και ΟΧΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!

        Πολύ άστοχα επίσης ο ταλαίπωρος αυτός άνθρωπος, ο και «Καθηγητής», αναφερόμενος στη φράση μας «μαυρίστε τους», ηθέλησε να την συνδυάσει με την έννοια του ξυλοφορτώματος και όχι με την πραγματική της έννοια, δηλ. έννοια της ψήφου μας σε εκλογικές αναμετρήσεις! Εκεί, όποιον δεν θέλεις να ψηφίσεις, απλώς «τον μαυρίζεις!» Πρώτη φορά έζησα μια τόσο μεγάλη διαστρέβλωση των πραγμάτων και μάλιστα από Πανεπιστημιακό Διδάσκαλο! Ηθελημένα και από σκοπιμότητα ορμώμενος, εμφανίζεται να αγνοεί την λαϊκή έκφραση «μαυρίστε τον στο ξύλο», οσάκις αναφερόμεθα σε βιαιοπραγία εναντίον κάποιου συνανθρώπου μας!  Ενώ το σχήμα «ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ» αναφέρεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ και ΜΟΝΟΝ στην διαδικασία κάποιας ψηφοφορίας! Δυστυχώς ο κ. Καθηγητής εξέθεσε τον εαυτό του ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ! Του απευθύνω τα συλλυπήτηριά μου! 

Αγαπητοί μου,

______Με τέτοιες στρεβλώσεις, αποσιωπήσεις, διαστροφές του λόγου κλπ.   προσπαθήσατε να μας καταδικάσετε! Αρα ΗΘΙΚΑ και υπό την στενή και υπό την ευρεία έννοια του λόγου είσθε σε λάθος πορεία!
__________Τελικά το μεγάλο χαστούκι σας το έδωσε η Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, όπου ως κατηγηρούμενος, για το ίδιο αδίκημα δικάσθηκε, ο Υπουργός κ. Πάνος Καμμένος και ο οποίος, τελικά, κηρύχηκε αθώος!    «Την απαλλαγή του κ. Πάνου Καμμένου ζήτησε και η Εισαγγελέας της έδρας....., η οποία στην αγόρευσή της επισήμανε, ότι η επίμαχη φράση «να τον λιντσάρουν» έγινε «καθ' υπερβολήν» και είχε «μεταφορική καί όχι κυριολεκτική έννοια»! (βλ. Documento 20/03/2018).

 ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

 ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΣΑΣ;



________Στη συνέχεια θα αναφερθώ σε μερικά πραγματικά περιστατικά.
 ________Μέσα από τις γραμμές του ιστολογίου 10% (www.10percent.gr) προσκαλέσατε τους φίλους σας να έλθουν στο Αίγιο και να σας συμπαρασταθούν στη Δίκη.
 «Μπορείς να έρθεις με δικό σου μέσο ή δήλωσε συμμετοχή στην ημερήσια εκδρομή που θα οργανώσουμε στο Αίγιο για τους σκοπούς της δίκης. Αν ενδιαφέρεσαι να έρθεις  μαζί μας στο Αίγιο στις 15 Μαρτίου, παρακαλούμε στείλε ημέιλ στο contact@10precent.gr ή gp@avmag.gr για να δούμε πόσες/οι θα είμαστε και άρα να δούμε και το όποιο κόστος»
 ______Ήλθαν, λοιπόν, από την Πάτρα, την Αθήνα, ακόμη και από την Θεσσαλονίκη είτε ομοϊδεάτες σας, είτε φίλοι σας, είτε και αναρχικοί, με σκοπό να σας συμπαρασταθούν! Είχαν όμως άγριες διαθέσεις! Και αυτό, επειδή στα χέρια τους κρατούσαν καδρόνια, ρόπαλα καί άλλα ......«πολεμικά» εργαλεία, συγχρόνως δε είχαν και πανώ με  υβριστικά ή απειλητικά συνθήματα! Ποιά άραγε ήσαν τα κατορθώματά τους; 
  • Έσπασαν τζάμια στο Δικαστικό Μέγαρο!
  • Απείλησαν τη ζωή κάποιων από τους προσερχομένους!
  • Έκαμαν παρέλαση μέσα στην πόλη! 
  • Κατέβασαν την Ελληνική Σημαία και στη θέση της ανύψωσαν τη δική σας ομοφυλοφιλική σημαία!
  • Έγραψαν υβριστικά συνθήματα στους τοίχους ή και σε πλακάκια!
  • Εβεβήλωσνα τον Μητροπολιτικό Ναό του Αιγίου! 
  • Με πολλούς τρόπους έδειξαν καί απέδειξαν την ανατρεπτική συμπεριφορά τους! 
________ΤΕΛΙΚΑ σας ερωτώ: Εάν υποθέσουμε ότι τό «φτύστε τους» αναφερόταν σε ομοφυλοφίλους και όχι στους Πολιτικούς, τι είναι πιό βαρύ; Η δική μας μια λέξη ή η δική σας καταστροφική συμπεριφορά; 
Γράψτε, λοιπόν, στη σημαία σας:
«Γεννηθήκαμε για την καταστροφή!»,
οπότε η Ελληνική Κοινωνία θα πληροφορηθή το τι ακριβώς συμβαίνει με όλους εσάς τους Gays.

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ