Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 2019

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ! 

ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ!  

_________Γιορτάζουμε την Κυριακή της Ορθοδοξίας! Δηλαδή το θρίαμβο της αμωμήτου πίστεως ημών έναντι των πολεμίων και των εχθρών Της. Μας θυμίζει η σημερινή ημέρα τα θέατρα της Ρώμης, τους Μάρτυρες και τους Μεγαλομάρτυρες της Ορθοδοξίας, τα βασανιστήρια, που υπέστησαν κλπ. Συγχρόνως η σημερινή ημέρα μας επιβεβαιώνει τον λόγον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού: «Σαούλ. Σαούλ, τι με διώκεις; Σκληρόν σοι πρός κέντρα λακτίζειν», δηλ. όποιος κλωτσάει καρφιά, θα πληγωθή, θα ματώσει και τελικά θα πεθάνει!
________Έτσι έγινε και με τους διώκτες της Πίστεώς  μας! Ο Νέρων, ο Διοκλητιανός και όλοι οι άλλοι διώκτες του Χριστού, αν και σπουδαίοι για την εποχή τους, αυτοκράτορες της Ρώμης ήσαν, λησμονήθηκαν πια! Ενώ οι Μάρτυρες και Μεγαλομάρτυρες, όπως π.χ. οι Άγιοι Γεώργιος και Δημήτριος και οι λοιποί Μεγαλομάρτυρες, Οσιομάρτυρες, Παρθενομάρτυρες της αγίας Ορθοδοξίας   τιμώνται και δοξάζονται διαχρονικά!
_________Αλλά, αγαπητοί μου Αδελφοί Χριστιανοί, διερωτώμαι: Εμείς σήμερα δικαιούμεθα να γιορτάζουμε τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας; Μήπως ήλθεν η ώρα να κατανοήσουμε, ότι η Ορθοδοξία μας, ου μήν αλλά και η Ορθόδοξος Εκκλησία της Ελλάδος ευρίσκονται εν διωγμώ; Και επομένως αντί για τους πανηγυρισμούς, να εισέλθουμε στο στάδιο των αγώνων και να μαρτυρήσουμε για την Πίστη μας;  
___________Θέλετε μερικά δείγματα αυτού του διωγμού, που υφίσταται σήμερα η Εκκλησία του Χριστού, δηλ. η Εκκλησία μας; Του διωγμού, τον οποίον εφαρμόζουν σήμερα οι άθεοι καί άπιστοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ, που κυβερνούν την Ελλάδα μας; Ιδού μερικά πρόχειρα δείγματα: 
  • Καταργούν το άρθρο 3 του Συντάγματος, που αναγνωρίζει την Ορθόδοξο Εκκλησία ως την επίσημη Θρησκεία του Κράτους  και μεταμορφώνουν τήν Ορθόδοξη Ελλάδα μας σε ένα «ΟΥΔΕΡΕΤΟΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ»!
  • Στα Δημόσια Σχολεία μετατρέπουν το μάθημα των Θρησκευτικών σε μάθημα Θρησκειολογίας! ΔΗλ. απ' εδώ και πέρα τα παιδιά μας στο Σχολείο δεν θα διδάσκωνται για την Ορθοδοξία μας, για το Χριστό μας, για την Παναγία μας, για  τους Αγίους της Πίστεώς μας, για τις γιορτές της Εκκλησίας μας κλπ. ΑΛΛΑ τώρα πλέον θα μαθαίνουν για τον Βούδδα, για το Ισλάμ, για τον Ινδουϊσμό, για τον Βραχμανισμό, για τον Παγανισμό, για τον Πανθεϊσμό κλπ. 
  • Καταργήσανε τον εκκλησιασμό των Μαθητών!
  • Καταργήσανε επίσης την εορτή των ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ! 
  • Οι αλλόθρησκοι  και αλλοεθνείς Μετανάστες κατεβάζουν και ενίοτε ποδοπατούν τα θρησκευτικά Σύμβολα της Ορθοδοξίας μας και παρά ταύτα μένουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ! Θυμηθείτε το περιστατικό με το γκρέμισμα του Τιμίου Σταυρού κάπου εκεί στη Λέσβο! ΟΥΔΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΕΝΩΧΛΗ-ΘΗΚΕ! 
  • Αντιθέτως, όταν μερικοί πιστοί Χριστιανοί απετόλμησαν να υψώσουν και πάλι τον Τίμιο Σταυρό εκεί στη Λέσβο, στην ίδια θέση, τότε αυτοί οι τριάντα οκτώ (38) Χριστιανοί-'Ελληνες Πολίτες ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ!
  • Στην Αθήνα οι Gays, δηλ. οι ομοφυλόφιλοι, πραγματοποιούν παρελάσεις στους δρόμους, βάζοντας παρακάτω απ΄την κοιλιακή τους χώρα, δηλ. μπροστά στα γενν.....τους όργανα, εικόνες των Αγίων της Πίστεώς μας! Και παρά ταύτα μένουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ! 
  • Θεατρικά έργα, τα οποία χλευάζουν τόν Χριστό μας, την Παναγία μας, γενικώτερα δε την Ορθοδοξία μας,  όλο και πιό συχνά ανεβαίνουν στη θεατρική σκηνή! Πλήν όμως  ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ! 
  • Πως να ξεχάσουμε, ότι το περασμένο καλοκαίρι (2018) εκεί κάπου στην Μαλακάσα, σε ένα υπαίθριο θέατρο, ενώπιον περίπου τριάντα χιλιάδων (30.000) θεατών, κάποιος ηθοποιός επί της σκηνής εχλεύασε και τελικά ποδοπάτησε τον Τίμιο Σταυρό! Και όμως ουδείς ΕΚ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ενοχλήθηκε! 
  • Στην Πάτρα ένα «καλλιτεχνικό» συγκρότημα με το όνομα «Rotting Christ» , δηλ. «σαπίζων Χριστός», δηλ. ο Χριστός που σαπίζει,   προσπαθεί να εξασφαλίσει αίθουσα, για να παρουσιάσει το Πρόγραμμά του!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΣΤΑΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ!
  • Από την άλλη πλευρά το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ καταβάλλει κανονικά τον μισθό (και μάλιστα από τα κονδύλια του Υπουργείου των Εξωτερικών) στους Μουφτήδες της Θράκης, δηλ. στους Μουσουλμάνους παπάδες! Την ίδια ώρα με τροποποίηση της κειμένης Νομοθεσίας επιχειρεί να ΕΞΩΠΕΤΑΞΕΙ τον Ορθόδοξο Παπά από τό Κρατικό Μισθολόγιο! 
Αδελφοί μου Χριστιανοί,
________Αφήστε τους πανηγυρισμούς για τόν θρίαμβο της Ορθοδοξίας! Ταπεινά φρονώ, ότι ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, καθώς δηλ. η Ορθοδοξία μας και πάλιν βάλλεται, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! Αντιθέτως, πρέπει να αγωνισθούμε για να επιτύχουμε ένα ΝΕΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ; Δηλ. είναι ανάγκη, μεγάλη ανάγκη, να αγωνισθούμε, ώστε ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ να κατατροπωθούν καί πάλιν οι πολέμιοι του Χριστού, οι διώκτες της αγίας και αμωμήτου Πίστεώς μας, οι διώκτες της Εκκλησίας της Ελλάδος! Ας αφήσουμε πια τον καναπέ της ραστώνης! Εμείς δε, οι Μητροπολίτες και Επίσκοποι, ας αφήσουμε τον Θρόνο της δόξης! Ας αφήσουμε την ασφάλεια, που μας  παρέχει το αξίωμα του Μητροπολίτου!  Είναι καιρός για αγώνες! Να κατέβουμε στο πεζοδρόμιο! Να πάρουμε τα Λάβαρα ης Ορθοδοξίας μας! Ακόμη  κι άν μας καταδικάζουν σε φυλάκιση! Εμείς δεν θα προδώσουμε την Ορθοδοξία μας, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΡΟΝΟΣ!  Αν χρειασθή, οφείλουμε να δώσουμε  ακόμη και τη ζωή μας για του «Χριστού την πίστη τήν αγία και της Πατρίδος της Ελευθερία!» Ας μη γίνουμε ΠΡΟΔΟΤΕΣ είτε της Πίστεως, είτε της Πατρίδος μας! 
________Δεν υπερβάλλουμε, γράφοντας αυτά τα λόγια! Ιεράρχης μεγάλης και ιστορικής Μητροπόλεως  της Ηπείρου, ερωτηθείς για το λεγόμενο «Μακεδονικό ζήτημα», απετόλμησε και είπε τα εξής προδοτικά λόγια: «...πρέπει σε ορισμένα θέματα, και δη αυτά του εθνικού συμφέροντος, να τηρούνται οι λεγόμενες "κόκκινες" γραμμές. Για τα θέματα αυτά ζήτησε σύνεση και λογική και όχι ψευτοτσαμπουκάδες, ώστε να μην αναγκάζονται οι πολιτικοί ταγοί να προχωρούν μετά σε υποχωρήσεις και αυτοδιαψεύσεις» (βλ. "Pomfea.gr/diafora/19823-o-mitropolitis..... gia-to-skopiano" 31.01.2018).
________Επομένως ήλθεν η ώρα να ξαναπάρουμε στα χέρια μας την πανοπλία του Χριστού!Να κατέβουμε στο στάδιο των αγώνων! Εμείς, δηλ. η αναξιότητά μας, για να τονίσουμε στην περιοχή της ποιμαντικής μας ευθύνης, τον επικρεμάμενο μεγάλο κίνδυνο του διωγμού της Ορθοδοξίας, που ακούει στο όνομα:  εξισλαμισμός της Ελλάδος και συγχρόνως εδαφικός περιορισμός της Χώρας, δηλ. ξεπούλημα της Ελλάδος, τυπώσαμε ένα μικρό φυλλάδιο με τίτλο «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ» και χθες Κυριακή της Ορθοδοξίας, 17 Μαρτίου 2019, αφήσαμε τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στο Θρόνο του, αφαιρέσαμε το αρχιερατικό μας εγκόλπιο και όλα τα της Αρχιερωσύνης αποδεικτικά δείγματα και σύμβολα, καί ως ένας απλούς Μοναχός της Ορθοδοξίας κατεβήκαμε στους δρόμους και της πλατείες του Αιγίου, στα σπίτια και στα καταστήματα, τα καφενεία κλπ., και εμοιράσαμε με το χέρι μας το φυλλάδιο αυτό ώς «φεϊγ- βολάν» στους ανθρώπους πάσης ηλικίας! 
______Επίσης στον Μητροπολιτικό Ναό της Φανερωμένης Αιγίου επισφραγίσαμε την ιερή ακολουθία της Ημέρας, ψάλλοντες όλο το εκκλησίασμα μαζί τον ΕΘΝΙΚΟ μας ΥΜΝΟ « Σε γνωρίζω από την όψη...» και στη συνέχεια το τραγούδι «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ...»!  
 _______Με τον τρόπο αυτό ηθέλαμε να τονίσουμε, ότι ήλθεν η ώρα για τα παλαίσματα και τον αγώνα μας  υπέρ της Ορθοδοξίας! 'Ηλθεν η ώρα να αγνωνισθούμε και πάλι «υπέρ Βωμών και Εστιών»! Να αποτρέψουμε, αν μπορέσουμε, με κάθε νόμιμο μέσο και τρόπο, ακόμη και με την θυσία και αυτής της ζωής μας, αν χρειασθή, την πανθρησκειακή κόλαση, η οποία έρχεται ολοταχώς και προσπαθεί να επιβληθή στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας με την συνδρομή πολλών Ευρωπαϊκών πολιτικών, πολιτιστικών και οικονομικών Παραγόντων! 
Η Παγκοσμιοποίηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ! 
 + Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 18 Μαρτίου 2019

ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ