Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ!

  ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΓΩΝΙΑΣ

ΠΟΥ ΓΛΥΚΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!


_______Με απερίγραπτη χαρά, αγαπητοί μου αναγνώστες, σας παρουσιάζω την κραυγή αγωνίας ενός γονηού, ο οποίος κάθησε και συνέγραψε μια ολόκληρη πραγματεία με θέμα την εθνομηδενιστική και εκκλησιομάχο πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, την  οποία - δυστυχώς, δυστυχέστατα,  συνεχίζει η Κυρία Κεραμέως και η Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη!
_______ Παρακαλώ, μη κουρασθείτε! Είναι μεγάλο το κείμενο, αλλά πολύ σπουδαίο! Να το διαβάσετε μέχρι τέλους. 
________Από τη θέση αυτή συγχαίρουμε τον αγωνιστή γονηό, που δίδει αυτή τη μεγάλη  μάχη! Η ανοικτή επιστολή του ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να τύχει προσοχής από τους Βουλευτές, προς τους οποίους απευθύνεται! Θα συνταράξει όμως τις συνειδήσεις πολλών Ελλήνων.
________Η Παναγία μας η Τρυπητή ας  γίνει και πάλιν η Σώτειρα του Γένους! Η Ελλάδα των Αγίων και των Ηρώων έχει προδοθεί! Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, της οποίας Μέλος είναι και η Κυρία Κεραμέως κυβερνάει την Ελλάδα μας! Υπεραγία Θεοτόκε, σώσε την Ελλάδα μας. ΑΜΗΝ.

+ Ο πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος 
Αίγιον, 29 Ιουνίου 2020     


 

19 Ιουν 2020



Ανοιχτή Επιστολή ενός Γονέα 

 

προς τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. 

 

 

Η Υπουργός Παιδείας προσέβαλε

 

  •  τη Δημοκρατία,

  •   το κόμμα σας

  • και τους Ορθόδοξους Έλληνες!

 

 

 

 

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΓΟΝΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Του Βασίλη Κερμενιώτη  
1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ! ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ.

Αξιότιμοι κύριοι/ες βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος,
ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους η Νέα Δημοκρατία έγινε Κυβέρνηση πριν από ένα χρόνο, είναι διότι την ψήφισε η πλειοψηφία των Ορθοδόξων Ελλήνων. Και την ψήφισαν για να απαλλαγούν από την ακραία εθνομηδενιστική και εκκλησιομάχο πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Οι άθεοι αριστεροί, πέρα από την ενδοτικότητά τους στα εθνικά θέματα (βλ. συμφωνία Πρεσπών), ψήφιζαν το ένα αντίχριστο νομοσχέδιο πίσω από το άλλο.