Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΙ ΟΙ Γ Ι Α Τ Ρ Ο Ι ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ .....

......ΩΣΤΕ  ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ! 

  ________Είναι ολοφάνερο πλέον, ότι ο Κορωνοϊός είναι ένα σχέδιο των σκοτεινών-δαιμονικών-  δυνάμεων, που έχουν ως στόχο τους την  διάλυση της πανανθρώπινης κοινωνίας! Οι κατά τόπους Κυβερνήσεις, υποτασσόμενες στα σχέδια της Παγκοσμιοποιήσεως, υπηρετούν τυφλά τα σχέδιά τους! 
_______Στην  ανάρτησή μας της παρελθούσης εβδομάδος μέ θέμα: «Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ,   ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΜΙΑΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!»

σας παρουσιάσαμε ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, η οποία  μας αποκάλυψε όλον αυτό τον σκοτεινό μηχανισμό! Ότι δηλ. οι Ανακοινώσεις των αρμοδίων ΔΕΝ ΑΠΗΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Ιατροί και Παράγοντες της Διοικήσεως Νοσοκομείων, δυστυχώς  ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, δηλ. ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ,  γιά να παρουσιάσουν στην Κοινωνία μια εικονική πραγματικότητα ως προς την εξάπλωση του Κορωνοϊού!  
  ________Σήμερα θα επιβεβαιώσουμε την ηρωϊκή αυτή Νοσηλεύτρια των Αθηνών, παρουσιάζοντας μαρτυρίες Γιατρών του Εξωτερικού, οι οποίοι ομολογούν τα ίδια φοβερά πράγματα! 
_______Ο διάσημος Γάλλος Γιατρός κ. Luc Antoine Montagnier, κάτοχος του Βραβείου Νόμπελ κατά τό έτος 2008, μεταξύ πολλών άλλων μας λέγει και τα εξής: 

Μontagnier για κορωνοϊό: «Οι επιστήμονες πληρώνονται για να πουν ό, τι λένε, διαφορετικά χάνουν τη θέση τους! Φοβούνται ότι θα χάσουν την καριέρα τους αν αποκαλύψουν την αλήθεια!».
________Η δήλωση αυτή είναι πολύ πρόσφατη! Φέρει ως ημερομηνίαν τήν 5ην Σεπτεμβρίου 2020. Σας την παραθέτουμε ολόκληρη, και πάλι σας παρακαλούμε και αυτή την μαρτυρία να την μελετήσετε στοχαστικά! Σας παρακαλώ να αποφύγετε το ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ, με το οποίον μας ποτίζουν οι διάφοροι Κυβερνητικοί Παράγοντες, όπως η Κυρία Κεραμέως, ο κ. Χαρδαλιάς κλπ. καθώς επίσης οι Γιατροί κ.κ. Τσιόρδας, Σύψας και τα καλοπληρωμένα Μ.Μ.Ε.! Θα το επαναλάβουμε: Μιά άτυχη γυναίκα στην Πάτρα πρό δύο εβδομάδων,  παρέδωσε το πνεύμα της ενώ οδηγούσε, δηλ. καθόταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου της! Ποιά η αιτία; Η έλλειψις οξυγόνου στο αίμα της, επειδή οδηγούσε, φορώντας την πολυδιαφημισμένη ΜΑΣΚΑ στο πρόσωπό της! Ακούσατε, μήπως την είδηση από τα ΜΜΕ; ΟΧΙ, ΒΕΒΑΙΑ! Τα συμπεράσματα δικά σας.    

 + Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

 Αίγιον, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020,  Ώρα 20.30΄

  *****************

ΑΣ ΕΛΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ

 ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ κ. Montagnier.


 

_______Ο Luc Antoine Montagnier είναι Γάλλος ιολόγος και κάτοχος του βραβείου Νόμπελ (2008) για ανακάλυψη του ιού της επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας (HIV) ενώ επί χρόνια ήταν ερευνητής του Ινστιτούτου Παστέρ στη Γαλλία! Το τμήμα της παρακάτω συνέντευξης του σχετικής με το τρέχον ζήτημα του κορωνοϊού είναι παραπάνω από αποκαλυπτική!

____ Ελλογιμώτατε  Καθηγητά Κύριε LucMontagnier, ως κάτοχος βραβείου Νόμπελ στην Ιατρική, τί νομίζετε για την κατάσταση του πλανήτη μας σήμερα που καλύπτεται με μάσκα;
_________Ακούστε, υπάρχουν δύο πιθανές απόψεις: η αισιόδοξη και η απαισιόδοξη άποψη. 
       Η απαισιόδοξη άποψη είναι ότι θα έχουμε καταστροφή, φθάνοντας στο τέλος του ανθρώπινου πολιτισμού σε μερικές γενιές. Ελπίζω να μη φθάσουμε εκεί. 
           Γιατί και πώς πάμε προς τα εκεί;
          Γιατί ο σημερινός πολιτισμός έχει χάσει τις αξίες του, καθώς κυριαρχείται από το χρήμα και η ζωή ολόκληρη έχει συνδεθεί με την οικονομία. Oι νέοι αναρωτιούνται τι κάνουν σε αυτό το απίστευτο κάτεργο. Ορίστε, λοιπόν, η κακή κατάσταση! Κάτι συμβαίνει. Περισσότερο από το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού ζει στις πόλεις, μέσα στο τσιμέντο. Για ένα νεαρό άτομο, πιστεύω, είναι τρελλό: δεν βλέπει πλέον τα ζώα, τα δέντρα, δεν βλέπει τίποτα και δεν ρωτάει «γιατί υπάρχω;» και εκπλήσσομαι. Είναι ένας τρελλός κόσμος. Δηλαδή, η επιστήμη δίνει αλήθειες, που δεν πιστεύουμε πλέον σε αυτές, αλλάζουμε την αλήθεια σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας. Το Γαλλικό Υπουργείο Υγείας απαγόρευσε ένα φάρμακο, που φαίνεται να δρα πάνω σε αυτόν τον διάσημο ιό, για τον οποίο μιλούσαμε νωρίτερα. Είναι απολύτως παράλογο, εκπληκτικό και παρόλο που τα επιστημονικά περιοδικά έχουν αναιρέσει την άποψη για το φάρμακο, το υπουργείο συνεχίζει και δεν το παρέχει. Γιατί κυβερνάει τότε; Βλέπετε είναι ένας τρελλός κόσμος! Κάτι που κάνει καλό στους ανθρώπους και τους εμποδίζει να πεθάνουν, το αποτρέπουμε, δεν υφίστανται πλέον στη Γαλλία. Γι' αυτόν το διάσημο ιό, (δηλ. το Κορωνοϊό) μου φαίνεται ότι κανείς δεν θέλει να μάθουμε περισσότερα, ειδικά όπως έχετε δηλώσει στην τηλεόραση πως ο ιός δημιουργήθηκε από ανθρώπινο χέρι.
________Εγώ ήμουν ιολόγος, και είμαι ακόμα. Είμαι ειδικός σε θέματα DNA ιών που σχετίζονται με τον κορωνοιό. Γνωρίζουμε ότι είναι ένας ιός που σχετίζεται με το αναπνευστικό σύστημα από την Κίνα, όντας πολύ καλά μελετημένος από τους Κινέζους και ως εκ τούτου είμαστε γνώριμοι με αυτόν τον ιό. Ο συγκεκριμένος όμως ιός φαίνεται πως είναι ιδιαίτερος καθώς έχει τεθεί σε επεξεργασία λαμβάνοντας τμήματα από άλλο ιό ή ακόμη κάποιας χημικής σύνθεσης. Έτσι αρχίζουμε να γνωρίζουμε την αλήθεια του κακού που έχει γίνει. Οι διάφοροι σχολιαστές θα πουν, ότι ήταν λάθος, καθώς έχουν λάβει εντολές από την κινεζική κυβέρνηση να κρύψουν την αλήθεια! Έτσι πρέπει να πουν! Oι περισσότεροι άνθρωποι θα καταλάβουν, ότι έχουμε κάτι κακό να κρύψουμε. Θα είναι σίγουροι ότι αυτός ο ιός έχει απελευθερωθεί και κατασκευαστεί σε εργαστήρια υψίστης ασφαλείας, ότι είναι ανθρώπινο σφάλμα, δεν είναι μόνο υπεύθυνα τα μέσα ενημέρωσης, αλλά όλος ο κόσμος είναι υπεύθυνος για αυτό το τέρας που έχει δημιουργηθεί.
 __________Γιατί να μας εμποδίσουν να μάθουμε περισσότερα για αυτήν τη δημιουργία του ιού; Γιατί αρνούμαστε να ακούσουμε αυτήν την εκδοχή;
          Όπως λέγεται και στα αγγλικά, επειδή σε τέτοια θέματα μπορεί να υπάρχει το “generalcoverup”, δηλ. η γενική κάλυψη. Αυτό είναι απίστευτο! Δηλαδή ακόμη και οι επιστήμονες αγοράζονται, ακόμη και Αμερικανοί, Γάλλοι, Άγγλοι επιστήμονες, σχεδόν όλοι μιλούν για την ίδια ιδέα, ότι είναι ένας ιός που δημιουργήθηκε από τη φύση. Αυτό είναι ψεύτικο! Το ξέρουν πολύ καλά! Είναι ακριβώς, ότι υπάρχει ένα μεγάλο ψέμα και πρέπει να ρωτήσουμε γιατί και ποιοι είναι οι λόγοι που υποστηρίζεται αυτό. 
     Πρώτα είναι τα χρήματα! Πληρώνονται για να πουν ότι λένε και αν δεν λένε, μπορεί να χάσουν τη θέση τους και φοβούνται ότι θα χάσουν την καριέρα τους, αν θέλουν να ανακαλύψουν την αλήθεια. Αυτό είναι εξαιρετικά κακό για την επιστήμη. 
      Νομίζω, ότι υπάρχει επίσης μεγάλη πίεση στα μέσα ενημέρωσης. Είναι ένα περίπλοκο σύστημα τώρα. Δηλαδή τις επιστημονικές αλήθειες δεν μπορούν να τις πουν, γι ‘αυτό τις κρύβουνε! Επειδή η Κινεζική κυβέρνηση αρνείται αυτήν την αλήθεια, κάνει τα πάντα για να κρύψει και να καταστρέψει τα στοιχεία! Δεν τα αφήνουν να γίνουν γνωστά. Μπορεί να έρθει η ημέρα που οι Κινέζοι να το αναγνωρίσουν, αλλά θα πάρει χρόνο! Συνεπώς, τώρα συνεχίζουμε να πιστεύουμε κάτι που δεν υπάρχει.
________Σύμφωνα με εσάς, νομίζετε ότι σε λίγες εβδομάδες ή σε λίγους μήνες θα προταθεί ένα εμβόλιο και αυτό το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό;
           Πρώτα απ' όλα, δεν είμαι αντι-εμβολιαστής, ούτε είμαι ενάντια στα φάρμακα. Νομίζω ότι η φαρμακολογία βοήθησε σε πολλά πράγματα. Αν επικεντρωθούμε στο εμβόλιο, νομίζω ότι το οικονομικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό. Τα εμβόλια μερικές φορές είναι κακά. Πρέπει να πω. Το λέω και το επαναλαμβάνω πολύ δυνατά: Εάν κάποιος έχει covid-19 και τον εμβολιάσετε κατά της γρίπης, κινδυνεύετε να τον σκοτώσετε σε μερικές μέρες ή στις επόμενες εβδομάδες! Εάν έχετε κάποιον που παίρνει χημειοθεραπεία από καρκίνο και τον εμβολιάσετε για τη γρίπη, τον σκοτώνετε πολύ γρήγορα! Πρέπει να ειπωθεί, ότι οι εμβολιασμοί παρέμβασης είναι πολύ κακοί. Οπότε αυτό πρέπει να μας είναι πλήρως κατανοητό.
________Δεύτερον, ένα εμβόλιο, επαναλαμβάνω, ότι μπορεί να είναι κακό ή και καλό. Για να γνωρίζουμε τί είναι πρέπει να το αποδείξουμε και για αυτό χρειάζεται χρόνος. Υπάρχουν παραδείγματα στη βόρεια Ιταλία ειδικότερα, όπου έχουμε εμβολιάσει έναν πληθυσμό και  έχουμε δει ότι ο μέγιστος αριθμός θανόντων αυξήθηκε σημαντικά. Πιστεύω ότι ένα εμβόλιο εξ ορισμού ως φάρμακο δεν πρέπει να σκοτώνει, να μην έχει παρενέργειες για να σκοτώσει ανθρώπους. Πιστεύω όμως, ότι οι εμβολιαστές ξεχνούν αυτήν την αρχή του Ιπποκράτη “Πρώτα απ’όλα να μην κάνεις ζημιά». Οι γιατροί είναι αυτοί που εμβολιάζουν, οπότε εναπόκειται σε αυτούς να θέσουν το ηθικό εμπόδιο».


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ


https://apotixisi.blogspot.com/2020/09/ontagnier-antoine-montagnier-2008-hiv.html#more

***************
ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ!

– Σύψας : «Μπορεί να ξαναλλάξουμε άποψη για τη μάσκα»…(βίντεο)

Σύψας
_________«Μη φοβόμαστε τον επιστήμονα που αλλάζει γνώμη αλλά εκείνον που είναι δογματικός – Προσαρμόζουμε τις οδηγίες μας – Μπορεί να ξαναλλάξουμε άποψη για τη μάσκα. Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος και πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο» δήλωσε ο Νίκος Σύψας, καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας.
_________Μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε την ανησυχία του γιατί το κίνημα “κατά της μάσκας” παίρνει διαστάσεις και είναι ζήτημα παγκόσμιο. «Είναι φοβερά επικίνδυνο, είναι η λεγόμενη επιδημία της παραπληροφόρησης, είναι το ίδιο επικίνδυνο με την επιδημία, γιατί είναι παράγοντας που πυροδοτεί την επιδημία και επαυξάνει τις συνέπειες της πανδημίας».
________Αναφερόμενος στο άνοιγμα των σχολείων, ο Νίκος Σύψας τόνισε πως οι ενήλικες πρέπει να καταλάβουν, ότι τα παιδιά πρέπει να πάνε σχολείο. «Δεν θα κρατήσουμε τα παιδιά στο σπίτι και τα σχολεία κλειστά, για να προστατεύσουμε τους ενήλικες» είπε.
ΠΗΓΗ:
**********************
ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΡΩΝ


 ________Εάν ακόμη δεν σας έχουμε πείσει, ότι κάτι το σκοτεινό, κάτι το δαιμονικό,  συμβαίνει όχι μόνο στη Χώρα μας, αλλά και στην Παγκόσμια Κοινότητα, και ότι δηλ. ακόμη και γιατροί «εξαγοράζονται» για νά παρουσιάσουν στην Κοινωνία μια ψεύτικη  εικόνα ως προς την εξάπλωση του Κορωνοϊού, σας παραθέτουμε ένα ακόμη Video από την ιστοσελίδα «www.sfagi.gr» της 30ής Αυγούστου 2020 μερικώς απομαγνητοφωνημένο.  Πρόκειται για μια
ομολογία κάποιου, που έχει σχέση με την νοσηλεία, με τον Δημοσιογράφον κ. Ιωάννην Δεμερτζήν. Παρακολουθείστε την.  
 
Ο Συνομιλητής: «……Εγώ θέλω να πω δυο τρία πραγματάκια. Το σύστημα έχει δει και βλέπει πλέον ότι ο κόσμος έχει αρχίσει και ξυπνάει! Έχουν αρχίσει πλέον να μας φοβούνται, μας τρέμουν! Στην πραγματικότητα μας τρέμουν, γιατί είναι πολύ λίγοι, εμείς είμαστε οι περισσότεροι! Λοιπόν, προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να δωροδοκήσουν, και αυτό το εννοώ έτσι; Και ισχύει αυτό το πράγμα έτσι; Ισχύει από ανθρώπους που ξέρω που δουλεύουν και στα νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας και σε ιατρεία. Φυσικά αυτοί που κάνουν αυτά τα τεστ είναι κάποια άτομα του συστήματος. Λοιπόν τι έχουν κάνει τώρα αυτοί όλοι, οι αλήτες, αυτά όλα τα …….που μας κυβερνάνε τώρα τόσα χρόνια; Έχουν πιάσει τις τράπεζες και τους έχουν πει να παίρνει η τράπεζα, η κάθε τράπεζα της Ελλάδας, είτε αυτό λέγεται Εθνική είτε αυτό λέγεται Eurobank είτε δεν ξέρω κι εγώ ποια άλλη τράπεζα υπάρχει εδώ στην Ελλάδα, καλούν μόνο τους νοσηλευτές, τους γιατρούς που δουλεύουν, είτε είναι νοσοκομείο, είτε είναι ιατρείο απλό, είτε είναι Κέντρα Υγείας, τους δωροδοκούν με δωρεάν ασφάλειες αυτοκινήτου επ’ αορίστου, τους δωροδοκούν με ασφάλειες ζωής επ’ αορίστου, τους δωροδοκούν επίσης με καινούρια αυτοκίνητα, δηλαδή έχει πάρει το σύστημα, έχει επικοινωνήσει με όλες τις τράπεζες και οι τράπεζες καλούν μόνο τους γιατρούς. Δεν καλούν κανέναν άλλον. Και ο λόγος αυτός γίνεται, και έχει γίνει και σε δικά μου άτομα, τα οποία τα έχουν πει, αυτό το κάνουμε γιατί κάνετε σωστά τη δουλειά σας για τον Covid-19. Έτσι; Δηλαδή τι κάνει τώρα όλο το σύστημα; Έχει δει ότι ξυπνάει ο λαός, έχουν αρχίσει να μας φοβούνται και σου λέει κάτσε να τους δωροδοκήσουμε, να τους κάνουμε και δύο τρία ωραία δωράκια για να μη μιλήσουν και για να συνεχίσουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Είναι λόγια γιατρού που δουλεύει σε νοσοκομείο. Δεν θα πω ποιο νοσοκομείο και ούτε θα αναφέρω μέρος. Και δεν έχει μόνο σε ένα και δυο άτομα. Έχει γίνει σε πάρα πολλά άτομα αυτό το πράγμα. Έχουν αρχίσει δηλαδή με λίγα λόγια να δωροδοκούν, γιατί έχουν αρχίσει πλέον να μας φοβούνται. Αυτό γίνεται αυτή τη στιγμή. Δηλαδή μέχρι που θα φτάσει όλο αυτό το πράγμα κ. Δεμερτζή; Μπορείτε να μου εξηγήσετε κι εσείς;

Δημοσιογράφος (κ. Δεμερτζής): Εμείς είπαμε, ότι αυτά είναι γνωστά… όλοι αυτοί οι γιατροί που μπαίνουν σε διαδικασίες να βάζουν υπογραφές σε θανόντες από κορωνοϊό, θα ελεγχούν, θα εξεταστούν, γιατί γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, τουλάχιστον αυτοί τι είναι ο κορωνοϊός, αν υπάρχει δεν υπάρχει και τέλος πάντων όλο αυτό από πίσω το παρασκήνιο που υπάρχει, δε θα προλάβουν να κάνουν τίποτε αυτοί όλοι. Θα συλληφθούν και προφανώς θα καταδικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με προκατασκευασμένα και εκ προμελέτης κ.λπ. Γιατί δε θεωρείται γιατρός σωστός και ηθικός που να δέχεται να δωροδοκηθεί από ένα σύστημα για να βγάλει λανθασμένα πορίσματα για θανάτους κ.λπ. και να φερθεί έτσι στους επισκέπτες του νοσοκομείου του, του ιατρικού του χώρου κ.λπ. και να τους βάλει στην διαδικασία να τους κάνει τεστ κ.λπ. Γιατί ξέρουν πολύ καλά οι γιατροί, εκτός αν δεν γνωρίζουν τι κάνουν. Γιατί φτάνουμε σ’ ένα σημείο αγαπητέ μου φίλε και λέμε ότι εφόσον ο γιατρός έχει τις ιατρικές γνώσεις και τέλος πάντων γνωρίζει, άρα το κάνει εσκεμμένα αυτό που κάνει. Από την άλλη δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι υπάρχει κάποιος ο οποίος ονομάζεται γιατρός, έχει αυτό τον τίτλο και δεν γνωρίζει τι κάνει στον ασθενή. Άρα τι συμβαίνει; Άρα παίρνοντας ας πούμε την υπόθεση του ότι είναι γιατρός, έχει ένα πτυχίο, πάμε βάσει νόμου και λέμε ότι αυτός ο…, τέλος πάντων, αυτός εδώ έχει διαπράξει έγκλημα. Εκεί θα πάνε όλοι αυτοί αγαπητέ μου φίλε. Εμείς αυτά γνωρίζουμε, έτσι θα γίνουν οι διαδικασίες και κανείς φυσικά από αυτούς που θα λάβουν τα χρήματα και τα δωράκια και όλα αυτά τα φακελάκια να πούμε καλύτερα, δεν θα τα χαρούν.

Ο Συνομιλητής: Εννοείται αυτό. Επίσης, επίσης πριν λίγες ημέρες, δωροδόκησαν μία γυναίκα, η οποία, πέθανε δικός της άνθρωπος, και την δωροδόκησαν με 4.000,00€. Και φυσικά τα πήρε η συγκεκριμένη έτσι; Υπάρχουν φυσικά άνθρωποι, γιατροί οι οποίοι δουλεύουν στα νοσοκομεία που είναι κατά όλων αυτών και θέλω να αναφέρω για άτομα τα οποία τα γνωρίζω δεν έχουν δεχτεί την πρόταση έτσι; Από καμία τράπεζα, γιατί τους έχουν καλέσει από διαφορετικές τράπεζες της Ελλάδας εδώ πέρα. Δεν τα έχουν δεχθεί. Εγώ θέλω επίσης ν’ αναφέρω, ότι πλέον έχουν αρχίσει να σφίγγουν οι κόμποι, να πιέζουν περισσότερο τους γιατρούς και τι γίνεται τώρα; Ακούστε τώρα κ. Δερμετζή να καταλάβετε τι ακριβώς πάνε να κάνουν. Αυτή τη στιγμή μέσα στα νοσοκομεία, μέσα στα ιατρεία, μέσα στα κέντρα υγείας πιέζουν τους νοσηλευτές, πιέζουν τους γιατρούς, τους πιέζουν όλους! Εάν κάνουν ένα τεστ και δεν δείξει την ένδειξη ότι έχει κορωνοϊό, αυτοί θα ξανακάνουν και δεύτερο, και τρίτο, και τέταρτο, και πέμπτο και για να έρθουμε λίγο στο ζουμί, το ξέρετε κ. Δερμετζή ότι εάν αυτά τα τεστ δεν δείξουν ότι έχει κορωνοϊό, ξέρετε, ........ σε όλα τα νοσοκομεία βγάζουν ψεύτικα αποτελέσματα; Συμπληρώνουν ψεύτικα αποτελέσματα, ότι έχουν κορωνοϊό. Και αυτό έγινε προχθές σε γνωστό μου άνθρωπο. Δεν βγαίνανε τα αποτελέσματα όπως τα περιμέναν, και βγάλανε fake αποτέλεσμα. Αυτό προσπαθούν να κάνουν. Έχουν αρχίσει πλέον να τους πιέζουν, τους κόβουν τις άδειες,..... και πλέον περνάνε από ελέγχους. Όταν λέω από ελέγχους, τσεκάρουν όλους τους γιατρούς μέχρι που κοιτάνε τις τσάντες τους, όταν φεύγουν από τα νοσοκομεία μέχρι που τους παρακολουθούν, που θα παν, τι θα κάνουν. Όλα πλέον παρακολουθούνται. Τους παρακολουθούν τους γιατρούς. Αυτή τη στιγμή, βρίσκονται υπό πίεση. Και δεν το αντέχουν άλλο. Όπως δικά μου άτομα που αναφέρουν, που δουλεύουν μέσα στα νοσοκομεία, ότι έχουν φτάσει πλέον στο αμήν με αυτά που τους βάζουν να κάνουν, πειράματα επάνω σε ανθρώπους, …. να τους βάζουν με το ζόρι τη μάσκα, ενώ υπάρχουν ασθενείς οι οποίοι δεν την δέχονται. Και ξέρετε τι τους λένε; Να τους πιέζετε,  να βάλουν τη μάσκα. Να τους πιέζετε να βάλουν τη μπατονέτα. Άρα, γιατί να υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση; Συμβαίνει κάτι; Μας κρύβουν κάτι; Έχουν αρχίσει να φοβούνται; Τι γίνεται ακριβώς; Εγώ θέλω να πω, αυτοί όλοι οι γιατροί που δέχονται αυτή την πίεση, αυτή την απατεωνιά απ’ αυτά όλα τα λαμόγια, να βγουν και να μιλήσουν. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Γιατί εάν φτάσει κ. Δεμερτζή το πράγμα εκεί πέρα και πιαστούν όλοι αυτοί και δικαστούν, όλοι αυτοί είτε είναι νοσηλευτής, είτε είναι γιατρός, είτε είναι κι εγώ δεν ξέρω τι είναι, καλύτερα να μιλήσουν παρά να μπουν φυλακή. Γιατί επίσης όπως ήρθαν και σε επαφή με πολλά άτομα δικά μου μέσα από τα νοσοκομεία, εγώ τους έκανα την εξής ερώτηση: «εάν εσύ κύριε μου, κυρία μου, δεσποινίς μου, σε πουν κι οι γιατροί, σου δώσουνε εντολή να σκοτώνεις αυτούς τους ανθρώπους με αυτή τη μάσκα και σε πιέσουν για να το κάνεις, θα το κάνεις;  Θα το έκανες; Όλοι μου απάντησαν:  Όχι φυσικά. Εφόσον δεν θα το δεχτείς, γιατί δεν ξεσηκώνονται να βγουν όλοι οι γιατροί, αυτή τη στιγμή που βρίσκονται υπό πίεση και που αυτή τη στιγμή έχουν γίνει όλοι έξαλλοι, γιατί υπάρχει τρομερή πίεση αυτή τη στιγμή μέσα στα νοσοκομεία. Τους πιέζουν και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Μέχρι που τους παρακολουθούν μέσα στο νοσοκομείο. Που θα πάνε, με ποιον θα μιλήσουν. Συμβαίνουν τρομερά πράγματα αυτή τη στιγμή μέσα στα νοσοκομεία. Και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν πληρωθεί. Λοιπόν…

       Επίσης, να μπούμε λίγο στο ζουμί κ. Δεμερτζή. Το ξέρετε ότι ο κάθε νέος, είτε είναι νοσηλευόμενος, είτε έχει διορισθεί τώρα ως γιατρός, το ξέρετε ότι παίρνει 3.000,00€ την ημέρα; Αυτά τα γνωρίζετε; Ο κόσμος πλέον πρέπει να μάθει την αλήθεια τι γίνεται στην πραγματικότητα. Δωροδοκούνται ημερησίως των 3.000,00€. Όλοι οι νοσηλευτές και όλοι οι γιατροί. Αυτοί που τα δέχονται φυσικά έτσι; Γιατί υπάρχουν και νοσηλευτές και γιατροί που δεν το δέχονται αυτό το πράγμα. Αυτοί που είναι μαζί με το σύστημα και κάνουν όλη αυτή τη δουλειά που κάνουν δωροδοκούνται ημερησίως των 3.000,00€. Ημερησίως έτσι; Να ξέρουμε… Ημερησίως δωροδοκούνται 3.000,00€. Εδώ μιλάμε για χρήμα. Εδώ μιλάμε για εκατομμύρια. Πόσα νοσοκομεία έχει η Ελλάδα κ. Δεμερτζή;

Δημοσιογράφος: Πάρα πολλά.

 Ο Συνομιλητής:          Ωραία. Πάρα πολλά. Νοσοκομεία συν τα Κέντρα Υγείας πόσα εκατομμύρια ευρώ έχουν φύγει μέσα σε πέντε μήνες, ενώ πριν ξεκινήσουν όλα αυτά, πριν γίνουν όλα αυτά έβγαινε ο Κούλης και τι έλεγε; Ότι η Ελλάδα είναι σε κρίση. Ότι δεν υπάρχει χρήμα. Τι έγινε ξαφνικά; Ξαφνικά βρέθηκαν περισσότεροι γιατροί απ’ ότι υπήρχαν στα νοσοκομεία; Από που τους βρήκαν; Κατέβηκαν από τον ουρανό;  Από που τους φέραν αυτούς τους γιατρούς; Εδώ πήγαινες στο νοσοκομείο και δεν υπήρχε γιατρός. Παρακαλούσες να βρεις γιατρό. Σε νοσοκομεία εφημερεύοντα δηλαδή ξαφνικά από που βρέθηκαν όλοι αυτοί; ……