Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.......

ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ!

Με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ελάβαμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο και δημοσιεύουμε. Άν είναι αληθινό - και γιατί να μη είναι;- τότε πρέπει όσοι αγαπάμε την Ελλάδα μας να χάσουμε τον ύπνο μας! Τώρα μπορούμενα κατανοήσουμε καλύτερα τα λόγια της κας Άννας Ψαρούδα Μπενάκη, η οποία ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, όταν υποδεχόταν τον νέον τότε και τώρα Εξοχώτατον Πρόεδρον της Δημοκρατίας κ. Κάρολον Παπούλιαν, είπε και τά μυστηριώδη εξής λόγια:
Την 8η Φεβρουαρίου 2005 όταν η πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε την Εκλογή του σημερινού ανωτάτου άρχοντα για την Προεδρία της Δημοκρατίας του είπε χαρακτηριστικά:
> «Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε,
> την Προεδρία της Ελληνικής
> Δημοκρατίας για μία πενταετία
> όπου θα σημειωθούν σημαντικά
> γεγονότα και εξελίξεις ...τα
> εθνικά σύνορα και ένα μέρος της
> εθνικής κυριαρχίας θα
> περιορισθούν».

Οι κρίσεις και τα συμπεράσματα δικά σας, αγαπητοί μου φίλοι.
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010
ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ.


Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας καταγγέλλει στον ελληνικό λαό...

...την κοινή συνάντηση στα Σκόπια, (26-01-2010), των στελεχών της ΜΚΟ «Ελληνική Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», Κωνσταντίνου Τσιτσελίκη και Λάμπρου Μπαλτσιώτη, της εθνομηδενίστριας του Centre for Democracy and Reconciliation in Southeast Europe (CDRSEE) Χριστίνας Κουλούρη , και της Αθηνάς Σκουλαρίκη, με καθεστωτικούς παράγοντες του Ψευτομακεδονισμού, για να χτίσουν «γέφυρες φιλίας» και να λύσουν το «Μακεδονικό» σε βάρος των Ελλήνων, σύμφωνα με τις οδηγίες των ξένων Κέντρων που τους επιχορηγούν .

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/01/blog-post_29.html

Το αυγό του φιδιού που τόσα χρόνια τώρα, επωαζόταν υπό την κάλυψη των «προοδευτικών δυνάμεων», εκκολάφθηκε,και γιγαντώθηκε.


Τα φίδια έχουν αρχίσει να κατασπαράσουν τον Ελληνικό Εθνικό κορμό.


Οι εκπρόσωποι της «5ης Φάλαγγας» ,όπως αναφέρουν οι εφημερίδες των Σκοπίων, συζήτησαν για την προσέγγιση των δύο λαών, ( του ελληνικού και του «Μακεδονικού»), με ιδιαίτερη έμφαση, «στην ένταξη των μουσουλμάνων και χριστιανών Αλβανών στην ελληνική κοινωνία, για τα (δήθεν) δικαιώματα του ανθρώπου, καθώς και για την εδραίωση, του «κράτους δικαίου μέσα από το πρίσμα του νόμου για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας», (που προωθεί η «Ελληνική Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» , που συνέταξε το «λαθρονομοσχέδιο» για την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες ).

Οι απεσταλμένοι του Σόρος που κάθισαν να συνομιλήσουν με τα «ακαδημαϊκά όργανα», του φασίστα Γρούεφσκι δεν έδειξαν την ελάχιστη ευαισθησία για τη σύλληψη, την φυλάκιση και τον βασανισμό του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς.

Καλούμε κάθε πολίτη να σκεφτεί: Οι κύριοι και οι κυρίες που αυτόκλητοι εμφανίζονται να ασκούν «δημόσια διπλωματία» ,ποιόν εκπροσωπούσαν;

Σημειώνουμε ότι, ο πρώην πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου της πΓΔΜ Μιλάνο Νέντκοφ μίλησε στη συνάντηση, «για τα δικαιώματα της ατομικής ιδιοκτησίας των Αιγαιατών», ότι ,οι «χριστιανοί Αλβανοί» είναι οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου και ότι «Τα δικαιώματα του ανθρώπου» σε ότι αφορά στους Έλληνες πολίτες, παραβιάζονται στο σύνολό τους, αλλά αυτό δεν αγγίζει τους επιδοτούμενους ανθρωπιστές

Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη και κάθε πατριώτη, να καταγγείλει να καταδικάσει και να απομονώσει αυτούς τους Εφιάλτες.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ