Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

5 ΜΑΪΟΥ 2010-ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ.... ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ!

ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΛΥΠΗ ΜΑΣ


________Χθές στην ιστορία της Χώρας μας εγράφη μια ακόμη μελανή, πολύ μελανή, σελίδα. Τέσσερα αθώα θύματα είναι ο απολογισμός! Και πολλές υλικές καταστροφές. Στο γενικό χαλασμό το μικρό μας Αίγιο έλαβε το μερίδιό του. Η έγγυος γυναίκα Αγγελικη Παπαθανασοπούλου, υπάλληλος της Τραπέζης MARFIN, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο χώρο της εργασίας της, ανήκει στην οικογένεια του κ. Χάρη (Ζαχαρία) και της κας Παναγιώτας Παπαθανασοπούλου. Ο τραγικός πατέρας της είναι Δικηγόρος, η δε τραγική Μητέρα της είναι Υποθηκοφύλαξ Αιγίου. Συμμεριζόμεθα τον πόνο τους και εκφράζουμε την ειλικρινή μας συμπάθεια. Τα συλλυπητήριά μας εκφράζουμε και στον ατυχή σύζυγο, ο οποίος δεν επρόλαβε να χαρεί τον γάμο τους, που τελέσθηκε πρό έτους. Το πένθος τους είναι διπλό. Θρηνούν και για την κόρη τους και για το αθώο κυοφορούμενο τέκνο, που δεν πρόλαβε να ατενίση το φώς του παρόντος κόσμου.
________ «Η Ελλάδα παρεφρόνησε» βροντοφώναξε ο συμπολίτης μας Καθηγητής Πανεπιστημίου στην έδρα της Εγκληματολογίας κ. Άγγελος Τσιγκρής και το προσυπογράφουμε. Απόδειξις το τραγικό σύνθημα που ακούσθηκε έξω από την Τράπεζα: «Θα καείτε, γιατί δουλεύετε!» ήταν οι φωνές των εμπρηστών!
________Την τραγικότητα της καταστάσεως φανερώνει το γεγονός, ότι κανείς, μά κανείς, δεν φάνηκε για να αναλάβει τις ευθύνες του, να ζητήσει «συγγνώμην»! Όλοι προσπαθούν να επιρρίψουν τις ευθύνες σε όλους τους άλλους. Έτσι λοιπόν όλοι στρέφονται εναντίον όλων!
_________Τήν τραγικότητα της καταστάσεως αποκαλύπτει επί πλέον το γεγονός, ότι και οι πολιτικοί μας , αφού εκφράσουν την λύπη τους για τα αθώα θύματα, επιτίθενται ο ένας στον άλλο. Όπως συνήθως, η εκάστοτε Κυβέρνηση αρνείται τις ευθύνες της, η δε εκάστοτε Αντιπολίτευση επιρρίπτει τις όποιες ευθύνες στην Κυβέρνηση.
________Τη τραγικότητα της καταστάσεως επιτείνει η συμπεριφορά της τηλεοράσεως. Ενώ η συζήτηση για τα γεγονότα στο πάνελ έχει φθάσει στο κορύφωμά της και η ψυχική φόρτισις στο ζενίθ έπειτα από τη παρουσίαση ενός video, που παρουσιάζει μια νέα γυναίκα, ανεβασμένη σε ένα μπαλκόνι και ζωσμένη από τους καπνούς, να φωνάζει «ΒΟΗΘΕΙΑ!», ο υπεύθυνος της εκπομπής διακόπτει τη ροή του Προγράμματος για να πετάξη μια διαφήμηση για τη συναυλία που θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής ή για μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας!
_________Το τέλος κάθε τραγωδίας (στο θέατρο) είναι η «κάθαρση». Στην ζωντανή τραγωδία, που είδαμε χθές, δεν υπάρχει κάθαρση! Η παραίτησις π.χ. του καθ’ ύλην αρμόδιου Υπουργού θα ήταν μια εκτόνωση! Αλλά δεν την είδαμε! Τα Υπουργικά συλλυπητήρια και τά δάκρυα δεν ικανοποιούν!
________Έτσι η Χώρα μας πορεύεται το δρόμο της αυτοκαταστροφής. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας είπε, ότι η Χώρα μας βρίσκεται ένα βήμα πρό του χάους!
________Σήμερα το πρωΐ λυπήθηκα πολύ, βλέποντας το χάλι της Ελλάδος μας. Όλοι μικροί και μεγάλοι, υπεύθυνοι και ανεύθυνοι βιώνουν μια υποκρισία!
________Θεέ μου, λυπήσου τη Χώρα μας. Η Ελλάδα κατοικείται από παράφρονες! Δός μας σύνεση. Δός μας την μεταξύ μας αγάπη! Περίσσευσε το μίσος!

________Χωρίς να διεκδικούμε την ιδιότητα του προφήτου εγράψαμε ήδη, ότι μετά τις Αποφάσεις του Δ.Ν.Τ. θα ακολουθήση κοινωνική αναταραχή! Και δυστυχώς ήλθε τόσο γρήγορα! Όσο οι καταχραστές του ιδρώτος του Ελληνικού Λαού παραμένουν ελεύθεροι και ατιμώρητοι, τόσο οι αναταραχές στούς δρόμους θα εντείνωνται. Όσο συνεχίζεται η φαγωμάρα των Πολιτικών Αρχηγών μέσα συη Βουλή, τόσο περισσότερο η κοινωνική αναταραχή στους δρόμους θα γίνεται πιό σκληρή! Δεν την δικαιολογούμε, απλώς την περιγράφουμε
_______Αδελφοί μου Έλληνες, πληρώνουμε το τίμημα της αποστασίας μας από το δρόμο του Θεού! Η ελληνοχριστιανική αγωγή των παιδιών μας, την οποία επιβάλλει ακόμη το Σύνταγμα ως ιδεώδες της Παιδείας, εγκαταλείφθηκε πιά! Το μάθημα των Θρησκευτικών γίνεται μάθημα Θρησκειολογίας! Τα θρησκευτικά Σύμβολα εξοβελίζονται από τις Αίθουσες Διδασκαλίας! Αντί της καθιερωμένης πρωϊνής προσευχής προς τον αληθινό Θεό στα Σχολεία μας, δειλά - δειλά εισάγεται η απαγγελία αποσπασμάτων από ποιήματα του Ρίτσου και το Υπουργείο Παιδείας κωφεύει! Η χριστιανική μας ιδιότης απαλείφθηκε από τις ταυτότητες! Η χριστιανική Ηθική καταπατείται φανερά. Όσοι διάγουν ηθικά θεωρούνται αρρωστημένες υπάρξεις! Η αγνότης είναι ξεπερασμένη ιδέα! Χλευάζεται πιά! Η ισοβιότης στο Γάμο είναι λάθος πορεία. Η Ομοφυλοφιλία θεωρείται φυσικός τρόπος ζωής! Η Μύκονος έγινε σύμβολο της ακολασίας! Ο Χριστός μας έγινε ο Μεγάλος εξόριστος! Έτσι λοιπόν άρχισε η κοινωνική σήψις. Η Αγάπη είναι Κανόνας Ζωής! Το μίσος είναι Κανόνας Θανάτου!

________Στο δικαίωμα της Απεργίας, λέμε ΝΑΙ!

________Στο δικαίωμα των συλλαλητηρίων, λέμε ΝΑΙ!

_________Στο δικαίωμα της κουκούλας, λέμε ΟΧΙ!
________Κύριε, σώσον τους ευσεβείς! Κύριε σώσον την Ελλάδα μας! Κύριε σώσον τον κόσμον!
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Πέμπτη, 6η Μαΐου 2010