Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΩΡΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ!

________Κατά τό τελευταίο χρονικό διάστημα τόσο ο κ. Πρωθυπουργός, όσο και οι λοιποί Αρχηγοί των Πολιτικών κομμάτων, ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλοπάτια του Προεδρικού Μεγάρου! Δέν γνωρίζω εάν ο Ανώτατος Άρχων έχει ακόμη από το Σύνταγμα τηες Ελλάδος αποφασιστικές αρμοδιότητες ή όχι, εν τούτοις το γεγονός ότι στις κρίσιμες ετούτες ώρες όλοι οι Πολιτικοί Αρχηγοί Τον επισκέπτονται, σημαίνει ότι τουλάχιστον Τόν υπολογίζουν! Άρα στην πράξη έχει αρμοδιότητες τις οποίες και πρέπει να ασκήσει στις κρίσιμες ετούτες ώρες, όπου η Πατρίδα μας κ-α-τ-έ-χ-ε-τ-α-ι, τελεί δηλ υπό ξενική κατοχή! Το ΒΗΜΑ της Κυριακής 23ης Οκτωβρίου, δηλ. χθές μόλις, γράφει: "Οι δανειστές στέλνουν "αντιβασιλείς"  στην Αθήνα. Αναζητούν τρόπο για να σερβίρουνν τη μόνιμη εγκατάσταση επιτρόπων και τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας" (σελ. Α14). 
_________Ως ένας απλούς πολίτης αυτής της δοξασμένης Χώρας, την οποία τώρα ταπεινώνουν τόσο άγρια οι εντός των τειχών Εφιάλτες καί οι εκτός των τειχών εισβολείς, αλλά και ως ένας γνήσιος Ορθόδοξος Έλληνας, που αγαπω τήν Πατρίδα μου, φρονώ ταπεινά, ότι ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!  Είναι δηλ. Αυτός, και μόνον Αυτός, που μπορεί νά υπερασπισθή τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων με πρώτο τό δικαίωμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, που αποτελεί θεόσδοτο δώρο, δηλ. δώρο του Δημιουργού και εν Τριάδι προσκυνουμένου Θεού στον άνθρωπο! Τό δώρο της ελευθερίας για την οποία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ανά  τούς αιώνες χύθηκε τόσο αίμα Ηρώων της Πατρίδος, Εθνομαρτύρων και Μαρτύρων της αγίας Ορθοδοξίας! 
__________Τα αδικήματα, όπως καταγγέλλονται ήδη από το Βήμα της Βουλής καί άρα κατά τόν πιο επίσημο τρόπο είναι α) η παραβίαση του Συντάγματος, β) η δι' απατηλών μεθόδων κατάληψη της εξουσίας, γ) και άρα η κατάλυση της Δημοκρατίας, δ) η απώλεια μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας, ε) η  επέλαση ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ με την μέθοδο του οικονομικού πολέμου, στ) η εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, ζ) η απώλεια κεκτημένων δικαιωμάτων, η) η εξαχρείωση των ηθών, θ) η κυριαρχία τών κλεπτών και των απατεώνων, ι) η απαραμύθητη δυστυχία των πτωχών και των αδυνάτων, ια) η....ιβ) η...., ιγ) η....! Ατελείωτος είναι ο κατάλογος των αδικημάτων, διά των οποίων έχει καταλυθή η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δυστυχώς δε στο λίκνο της, στον τόπο που την εγέννησε. Πέρα καί έξω από όλα αυτά γεγονός είναι ότι η παρούσα Κυβέρνηση έχει χάσει την "δεδηλωμένη", δηλ. τη λαϊκή αναγνώριση. Δεν είναι Κυβέρνηση της πλειονοψηφίας του Ελληνικού Λαού.
____________Τα παραπάνω βεβαιώνουν καί επικυρώνουν τόσο η προχθεσινή αγόρευση του Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας κ. Πάνου Καμμένου ενώπιον της  Βουλης, συνεδριαζούσης μάλιστα εν ολομελεία, όσο και η τοποθέτηση του Καθηγητού του Συνταγματικού Δικαίου κ. Γεωργίου Κασιμάτη κ. ά. Επίσης ο κ. Τσίπρας ηνάγκασε τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο να καταθέσει στη Βουλή έγγραφο του Υπουργείου του, το οποίο είχε αποσταλή στη Πρόεδρο του Νομισματικού Ταμείου κα Κριστίν Λαγκάρντ σε ανύποπτο χρόνο, διά του οποίου η Ελληνική Κυβέρνησις εδεσμεύετο, ότι θα τηρήσει όλα όσα προχθές εζήτησε να ψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων! Ιδού λοιπόν ο εμπαιγμός του Ελληνικού Λαού! Η Κυβέρνησις πρώτα δεσμεύεται καί έπειτα ζητεί την έγκριση του Κοινοβουλίου!
____________Ο Κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας όλα αυτά τα γνωρίζει κάλλιόν ημών των αδαών και συγχρόνως αθώων θυμάτων.  Πληροφορίες λέγουν, ότι ένα τάγμα Γερμανών ανδρών, στρατιωτικών ή αστυνομικών, δηλ. μία δύναμις Καταστολής λαϊκών Εξεγέρσεων, διά της Ηγουμενίτσης έχει ήδη εισέλθει στη Χώρα μας μυστικά, μέ όλο τόν μηχανικολογικό-πολεμικό εξοπλισμό του, και έχει εγκατασταθή ήδη σε πόλη της Κεντρικής Ελλάδος. Δεν μπορώ να επαληθεύσω τήν ακρίβεια της πληροοφορίας, αλλά μια πρώτη πρόχειρη έρευνά μας τη επιβεβαιώνει! 
__________Από τήν άλλη πλευρά πληροφορούμεθα επίσης, ότι γενναίοι πατριώτες προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο μιας τυχόν κοινωνικής εξεγέρσεως και εκπαιδεύονται στρατιωτικά για να υπερασπισθούν τα δικαιώματα της Ελλάδος και των Ελλήνων, διότι φοβούνται πως σε μια κοινωνική εξέγερση η Κυβέρνηση, όποια Κυβέρνηση κι αν είναι στην Εξουσία, για να στηριχθή θα χρησιμοποιήσει τόσο τους πολύ καλά οργανωμένους καί εξοπλισμένους οικονομικούς μετανάστες, όσο καί τίς έξωθεν προερχόμενς ενισχύσεις!!!!!
__________Άρα πολύ πιθανόν η ώρα μιάς εκρήξεως χρονικά μπορεί να είναι πολύ κοντά μας! Δεν είναι καθόλου  αμελητέο τό θρυλούμενο ως γεγονός, ότι για τον Πρωθυπουργό της Χώρας -κάθε φορά που πρέπει να μετακινηθή εκτός Αθηνών, π.χ. στα Καλάβρυτα, στη Θεσσαλονίκη κλπ.,-  για την περιφρούσησή Του επιστρατεύονται δύο χιλιάδες περίπου (2.000) αστυνομικοί, μετακινούμενοι από την έδρα τους! Αυτό καί μόνο το γεγονός πρέπει κάτι να φανερώνει!!!!!
____________Ο επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου με πρόσφατο δημοσίευμά του καταγγέλλει ότι ο Πρωθυπουργός υπέκλεψε την λαϊκή εντολή καί ότι για τό λόγο αυτό πρέπει να δικασθή! Εξ άλλου δύο Ελληνίδες, η κα Τάνια-Μαρία Γεριτσίδου καί η κα Όλγα Γεωργίου-Γεριτσίδου, κατέθεσαν ήδη Αγωγήν ενώπιον του Δικαστηρίου της Χάγης κατά του Πρωθυπουργού κ. Γεωργίου Παπανδρέου. 
__________Η  ταπεινότης μας διά του από 2ας Οκτωβρίου ε.ε. διαβήματός της πρός τόν Εξοχώτατο κ. Κάρολο Παπούλια, Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είχε τήν ευκαιρία να επισημάνει, ότι η Ελλάδα μας χάνεται καί ότι τώρα πια είναι η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ! Με ιδιαίτερη ικανοποίηση μετά ταύτα διαπιστώσαμε ότι και στον ημερήσιο Τύπο διετυπώθησαν παρόμοιες εκκλήσεις παραγόντων είτε του Τύπου, είτε του πολιτικού βίου. Έτσι λοιπόν στίς 16 Οκτωβρίου ε,έ. στο Κυριακάτικο ΒΗΜΑ δημοσιεύθηκε ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ της Συντάξεως, η οποία καταλήγει με τά εξής λόγια: "Οι πολίτες δικαιούνται να περιμένουν πρωτοβουλίες σας στις λίγες ημέρες που απομένουν, καθώς πιθανολογείται ότι η κρίση οσονούπω θα κορυφωθεί". Στο "ΠΑΡΟΝ της Κυριακής" δημοσιεύθηκε ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  πρός Παπούλια, Παπανδρέου και Σαμαρά" μέ τίτλο: "Είναι η ώρα του μεγάλου"ΟΧΙ", η οποία αρχίζει με τά εξής λόγια: "Είναι ώρα μεγάλης, τεράστιας ευθύνης για τους δύο πρωταγωνιστές, τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παναδρλεου και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σανμαρά. Ανάλογη, και θα λέγαμε εξ ολοκλήρου, ευθύνη έχει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, πολύ περισσότερο μάλιστα από τη στιγμή που επανεξελέγη  με τη συντριπτική πλειοψηφία των 266 ψήφων...". Παράλληλα  "παρέμβαση Παπούλια για Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας" ζητά η Ένωση τ. Βουλευτών και Ευρωβουλευτών" έγραψε το ΠΑΡΟΝ. Ένα ακόμη λιθαράκι έβαλε καί ο τ. Υπουργός επί Κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου κ.Κρεμαστινός απευθυνόμενος πρός τόν κ. Παπούλια: "Κάνε κάτι, Πρόεδρε" και η παραπάνω αναφερθείσα εφημερίδα σημειώνει: "Το "κάνε κάτι, Πρόεδρε" είναι πια μια επωδός απ΄όσους γνωρίζουν τόν Κάρ. Παπούλια από παλιές, καλές εποχές και τον συναντούν όλο αυτό το διάστημα. Είναι μια αγωνιώδης έκκληση, την οποία ο Πρόεδρος είναι αδύνατον να αφνοήσει...". 
__________Αυτό λοιπόν θέλουμε καί εμείς να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά. Ο κ. Πρόεδρος είναι παλαιός πολιτικός καί άρα έμπειρος και πολύπειρος, αφού μάλιστα έχει διατελέσει καί Υπουργός των Εξωτερικών, και ως εκ τούτου γνωρίζει πολύ καλύτερα ημών των αδαών τα πράγματα, τα όσα δηλ σήμερα εξυφαίνονται εναντίον της εθνικής μας αξιοπρεπείας καί διά των οποίων καταλύεται η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.. Εξ ονόματος λοιπόν του ιερού Κλήρου και των πιστών της μαρτυρικής Επαρχίας μας, που αποτελούν ένα κομμάτι του Ελληνικού Λαού, του πάντοτε ευκολόπιστου καί χιλιοπροδομένου, απευθυνόμεθα σήμερα για δεύτερη φορά πρός τήν Εξοχότητά Του και παρακαλούμε ικετευτικά να αναλάβει τις ευθύνες του για την προστασία μας. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ δηλ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ και να μή αρκεσθή στην ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ από τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ! Δεν υπάρχουν πια περιθώρια αναβολής."Ιδού εσχάτη ώρα εστί".
___________Στη συνέχεια, αγαπητοί μου φίλοι καί αναγνώστες, θα σας παρουσιάσω τα τεκμήρια των συλλογισμών μου. Παρακολουθήστε τα με προσοχή. Ο Θεός σώζοι την Ελλάδα.
Αίγιον, 24 Οκτωβρίου 2011
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


Βουλευτής ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣΚαθηγητής  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ


ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, επ. Πρόεδρος του Α.Π.

"Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΗΤΕΑ".
Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο.  Το αναδημοσιεύουμε από την εφημερίδα «Αξία».
"Κατά τον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 162), όποιος εξαπατά εκλογέα, με οποιονδήποτε τρόπο, για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή. Ο πρωθυπουργός μας υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό προεκλογικώς, κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2009, ότι υπάρχουν χρήματα και θα δώσει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ανώτερες του πληθωρισμού.

Όμως αμέσως μετά τις εκλογές μείωσε μισθούς και συντάξεις, έπραξε δηλαδή το αντίθετο εκείνου που είχε υποσχεθεί. Ο αντιπρόεδρος του, για να δικαιολογήσει την εξαπάτηση του ελληνικού λαού, είπε ότι όλα τα κόμματα δεν τηρούν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις. Άλλο είναι να προσπαθήσει ένα κόμμα να εκτελέσει το προεκλογικό του πρόγραμμα και να μην επιτύχει, και άλλο να μην επιχειρήσει καν την εφαρμογή του και από την πρώτη στιγμή να εφαρμόσει πολιτική αντίθετη του προγράμματος του.

Μετά τις εκλογές, προς δικαιολόγηση της καταφανούς εξαπατήσεως των Ελλήνων, ο πρωθυπουργός μας ισχυρίστηκε ότι δήθεν αγνοούσε την πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας.Ψεύδεται. Ένας πολιτικός που ήταν υπουργός όλων των κυβερνήσεων του πατρός του, εμπνευστού της υπερχρεώσεως της χώρας, όπως και των κυβερνήσεων του κ. Σημίτη, είναι αδύνατον να αγνοεί την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Περαιτέρω, αποκαλύφθηκε πρόσφατα σε βιβλίο του πρώην υπουργού των Οικονομικών της Γερμανίας, κ. Steinmayer, ότι τον είχε ενημερώσει απολύτως για τα οικονομικά της Ελλάδος και ο κ. Παπανδρέου τού απήντησε ότι θα σκεφθεί αν θα διεκδικήσει την πρωθυπουργία. Εξάλλου, ο κ. Αλμούνια εδήλωσε ότι πολύ προ των εκλογών, είχε ενημερώσει τους αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων της Ελλάδος για την οικονομική της θέση. Το αυτό δήλωσε και ο κ. Προβόπουλος. των μηνιαίων εκθέσεων του οποίου αδύνατο να λαμβάνει, και ελάμβανε, γνώση ο κ. Παπανδρέου.

Πέραν τούτων, ο τελευταίος, σε συνέντευξή του προς τον κ. Κούλογλου, προ των εκλογών, είχε πει ότι όποια χώρα κατέφυγε στο ΔΝΤ καταστράφηκε και ο λαός της εξαθλιώθηκε. Όμως. από πρόσφατη συνέντευξη του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, κ. Στρος-Καν, έγινε παγκοσμίους γνωστό ότι ο κ. Παπανδρέου, προ των εκλογών, συζητούσε μαζί του υπογείως, για το πώς θα υπαχθεί η Ελλάδα στο ΔΝΤ.
Υπογραμμίζεται ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έδωσε καμία πειστική εξήγηση έως σήμερα αναφορικά με τον λόγο για τον οποίο παρέλειψε να δανεισθεί,αμέσως μετά την εκλογή του, όσα ποσά χρειαζόταν η χώρα. με χαμηλά επιτόκια, όπως όφειλε να πράξει. Αντί τούτου, εδήλωνε σε διεθνή ακροατήρια, ότι ο ελληνικός λαός είναι διεφθαρμένος και η οικονομία του πνέει τα λοίσθια, έχουσα την πορεία του «Τιτανικού». Μετά τις δηλώσεις του αυτές, για τις οποίες επίσης δεν έχει δώσει καμία εξήγηση, άρχισε η αύξηση των επιτοκίων δανεισμού της Ελλάδος και έφτασαν τα spreads από 250 μονάδες σε 3.200!

Επίσης, δεν εξήγησε έως τώρα, γιατί δεν δέχθηκε το δάνειο 20 δισ. ευρώ, που του προσφέρθηκαν επιπλέον των 7 δισ. που έλαβε η χώρα, με χαμηλό επιτόκιο. Από όλα αυτά προκύπτει κραυγαλέα η προσωπική ποινική ευθύνη του κ. πρωθυπουργού. Θα έπρεπε, επομένως, σύμφωνα με το Σύνταγμα τριάντα (30) βουλευτές της αντιπολιτεύσεως, αντί να φλυαρούν ασκόπως προς παραμυθίαν του πενομένου ελληνικού λαού, να ζητήσουν με έγγραφό τους την άσκηση της νομίμου ποινικής διώξεως κατά του υπαίτιου, σύμφωνα με το Σύνταγμα.

Συγχρόνως όμως, έχει καταστεί πασιφανές ότι η κυβέρνηση, μη εφαρμόσασα το προεκλογικό της πρόγραμμα και αθετήσασα τις υποσχέσεις της προς τον λαό, αποστέρησε εαυτήν του θεμελίου του δημοκρατικού πολιτεύματος, κατʼ άρθρον 1 παρ. 2 του Συντάγματος, ήτοι της λαϊκής κυριαρχίας. Ως εκ τούτου, οι αποφάσεις της και οι νόμοι της, ιδιαιτέρως δε αυτοί περί υπερφορολογήσεως των Ελλήνων και περί εκτάκτου εισφοράς και τέλους ακινήτων, είναι αντίθετοι προς το Σύνταγμα.

Τόσο για τον ως άνω λόγο. όσο και διότι παραβιάζουν τα άρθρα τουΣυντάγματος 78 παρ. 2, περί απαγορεύσεως της αναδρομικής φορολογίας. 5 παρ. 10 που καθιερώνει την αρχή της συμμετοχής των πολιτών στα δημόσια βάρη αναλόγως το)ν οικονομικών δυνάμεών των, δηλαδή των εισοδημάτων των, 4 παρ. 2, που επιβάλλει την αρχή της ίσης μεταχειρίσεως των πολιτών και 36 παρ. 1 περί παροχής εννόμου προστασίας.

Ένας πολίτης με ένα διαμέρισμα 150 τετραγωνικών και ετήσιο εισόδημα 5.000 ευρώ θα πληρώσει το ίδιο τέλος ακινήτου με εκείνον που είναι ιδιοκτήτης ομοίου ακριβώς διαμερίσματος, στην αυτή θέση, και έχει ετήσιο εισόδημα 200.000 ευρώ. Ανατίθεται η είσπραξη του τέλους τούτου στη ΔΕΗ, ενώ η Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας έχει αποφανθεί, στην περίπτωση των παρκόμετρων του Δήμου, ότι δεν δύναται να ανατεθεί σε ανώνυμη εταιρεία εισπρακτική εξουσία του Δημοσίου.

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε την έκτακτη φορολόγηση των ακινήτων ως τέλος, ενώ γνωρίζει ότι τούτο δεν είναι ανταποδοτικό και τα περί διασώσεως της περιουσίας των παιδιών και εγγονών μας διά της φορολογίας αυτής είναι απλώς μυθεύματα υπερβολικής φαντασίας. Καταργείται η δυνατότητα προσφυγής στη Διοικητική Δικαιοσύνη με την υποχρεωτική καταβολή του 50% της οφειλής και του δικαιώματος του εφόρου να ζητήσει τη μη αναστολή της πράξεως επιβολής φόρου.

Στον αδυνατούντα να καταβάλει το τέλος ακινήτου δεν επιβάλλεται η συνήθης συνέπεια των φορολογικών παραβάσεων, αλλά η διακοπή της παροχής του ρεύματος, με συνέπεια να κοπεί τούτο σε μια πτωχή οικογένεια της Χίου με έξι (6) παιδιά, την ώρα που κοινωνικοί φορείς ζητούν από τους Έλληνες τον περιορισμό της υπογεννητικότητας. Αλλά η σημερινή κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον της Ελλάδος. Για αυτό και διευκολύνει και συνιστά τη μετάβαση των νέων σε άλλες χώρες για να εργασθούν. Θα μείνουν έτσι στην Ελλάδα οι γέροντες συνταξιούχοι με τη γνωστή μοίρα τους. Αυτό δεν είναι έγκλημα κατά της χώρας;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αντί να συνιστά επιείκεια προς τους μη έχοντες, θα έπρεπε, κατά τα άρθρα 35 παρ. 2 εδ. δʼ και 42 του Συντάγματος, να αναπέμψει στη Βουλή τους άνω αντισυνταγματικούς νόμους της κυβερνήσεως, η οποία έχει απολέσει το θεμέλιο της Δημοκρατίας, μη εφαρμόσασα το προεκλογικό πρόγραμμά της.

Ναι μεν έχει κακώς καταργηθεί το προνόμιο του ανωτάτου άρχοντος να προκηρύσσει εκλογές σε περίπτωση δυσαρμονίας μεταξύ κυβερνήσεως και λαϊκού φρονήματος, παραμένει όμως το άνω προνόμιο της αναπομπής στη Βουλή αντισυνταγματικών νομοσχεδίων. Αν αυτό δεν ασκηθεί τώρα, πότε θα εφαρμοστούν οι άνω διατάξεις;

Το κράτος στην ουσία έχει καταλυθεί. Καταλαμβάνονται τα υπουργεία από πολίτες και οι υπουργοί αναζητούν καταλλήλους χώρους για να συναντήσουν τους εκπροσώπους της τρόικας. Εμποδίζεται η λειτουργία των χειρουργείων του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» και η Διοίκηση δεν αποτολμά να ζητήσει την επέμβαση της Εισαγγελίας. Και ο υπουργός των Οικονομικών καλεί τους Έλληνες να πληρώσουν φόρους για να καταβληθούν μισθοί και συντάξεις του Νοεμβρίου".

Ώστε το δάνειο των 110 δισ. ευρώ του Μνημονίου έγινε μόνο για να πληρωθούν οι τοκογλύφοι δανειστές μας; Και χάριν αυτών το δημόσιο χρέος μας μέσα σε δύο χρόνια έφθασε το 150% του ΑΕΠ;.

Δύο Ελληνίδες 
προσφεύγουν στη Διεθνή Κοινότητα
Δύο γυναίκες από την Ελλαδα, η Όλγα Γεωργίου-Γεριτσίδου και η Τάνια-Μαρία Γεριτσίδου, υποστηρίζοντας πως ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι νόμιμα εκλεγμένος λόγω «ψευδεπίγραφου προεκλογικού προγράμματος», κατέθεσαν προσφυγή στη Διεθνή Κοινότητα εναντίον του.
Για παραβίαση της συνθήκης της Ρώμης και γενοκτονία μιλούν οι δύο Ελληνίδες στην καταγγελία τους. Συγκεκριμένα αναφέρουν για τον πρωθυπουργό: «Αισθανόμαστε ότι πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι δεδομένης της παταγωδώς χυδαίας αθέτησης των προεκλογικών του δεσμεύσεων βάσει των οποίων κέρδισε τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009, και δεδομένης της τάσης του να τρομοκρατεί τον κόσμο με επερχόμενο χάος εάν δεν υποταγούν τυφλά στην εντελώς αυθαίρετη και μη εξουσιοδοτημένη διακυβέρνηση του .... Αργότερα, ουσιαστικά παραδέχτηκε την εκ προθέσεως του άρνηση παροχής ενημέρωσης / πληροφόρησης που μπορεί να του στοίχιζε τις εκλογές, η οποία όμως ήταν απολύτως απαραίτητη για την λήψη ενημερωμένης απόφασης».

Σε προηγούμενη επίστολή τους προς τον κ. Παπανδρέου στην οποία ανέφεραν τις καταστρατηγήσεις των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από τις κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών, έλαβαν απάντηση μέσω τις δικηγόρου του: «ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου, μέσω της δικηγόρου του μας δήλωσε ότι έθετε εαυτόν υπεράνω του Συντάγματος και όλων των Νόμων συμπεριλαμβανομένων των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με το να είναι ο ανώτατος κύριος του Κράτους και συνεπώς δεν είναι δυνατόν για αυτόν να υπόκειται στους Νόμους που δεσμεύουν κάθε άλλον Πολίτη ούτε και να υποχρεώνεται να απαντήσει στις επιστολές μας».

Η καταγγελία περιέχει την εξής φράση για τον Πρωθυπουργό: «απομυζά τον Ελληνικό Λαό ώστε να πλουτίσει περαιτέρω τους ήδη βαθύπλουτους συγγενείς του, φίλους και συνεργάτες του και τον εαυτό του»

Να σημειώσουμε πως οι δύο γυναίκες έχουν στο παρελθόν καταθέσει μήνυση στον Γιώργο Παπανδρέου και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας.

"ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΘΕΣΠΙΣΘΕΙΣΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ .Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ."
 (εδώ μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της προσφυγής  http://www.humansupport.gr/gr_icc.php )
KAI TO VIDEO:  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=D-szzuQkI6Q


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
                                                               Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2011

                                                                 ΑΚΡΩΣ  ΕΠΕΙΓΟΝ

Εξοχώτατον Κύριον
Κάρολον Παπούλιαν
Πρόεδρον της Ελληνικής Δημοκρατίας
Προεδρικόν Μέγαρον
ΑΘΗΝΑΣ


Εξοχώτατε,
 Μετά πλείστης όσης προσοχής ηκούσαμεν σήμερον τας από της πόλεως των Ιωαννίνων γενομένας δηλώσεις Σας περί μιας «δικαίας κατανομής των βαρών», καθώς η Χώρα μας έχει εισέλθει εις μίαν δυσπερίγραπτον οικονομικήν κρίσιν.
Το γεγονός τούτο μας παρέχει την ευκαιρίαν να απευθυνθώμεν προς την Υμετέραν Εξοχότητα, εγγυητήν της εθνικής μας ακεραιότητος και αξιοπρεπείας. Παρακαλούμεν να αναγνώσητε το σημερινόν σημείωμα της εφημερίδος «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» με τίτλον: «Σαρώνουν τα πάντα...».  Επιτρέψατέ μας να το μεταφέρωμεν ενταύθα.

ΓΡΗΓΟΡΑ, αδυσώπητα και με... υποδειγματική συνέπεια η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου σαρώνει δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες δεκαετιών και βυθίζει τους πολίτες στη φτώχεια και την ανεργία, την εξαθλίωση και την απόγνωση!
Πετάει στα αζήτητα ολόκληρες γενιές Ελλήνων... Κόβει, καταργεί, περικόπτει, περιορίζει, μειώνει, αναθεωρεί... Γκρεμίζει όνειρα και προσδοκίες χρόνων
Οδηγεί τη χώρα στην απόλυτη ύφεση, στη μέγιστη ανυποληψία, σπρώχνοντάς την ακόμη πιο βαθιά σε ένα τούνελ χωρίς έξοδο καμία.
Έχει επιτρέψει στους δανειστές μας να εισβάλουν σε υπουργεία, κρατικές υπηρεσίες, να δίνουν εντολές και να φτάνουν στο σημείο να απειλούν σχεδόν ότι θα μπουν και στα σπίτια μας.
Κάτω από τις διαταγές και υπό τον φόβο των πιστωτών μας εξαγγέλλονται μέτρα, το ένα πιο επώδυνο από το προηγούμενο, το ένα πιο δυσβάστακτο από το άλλο, την ώρα που πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί του επαναλαμβάνουν μονότονα και εκνευριστικά ότι τα μέτρα αυτά είναι άδικα, αλλά αναγκαία.
Δεν εξηγούν όμως γιατί τα αναγκαία μέτρα πρέπει πάντοτε να είναι και άδικα... Να καλούνται να τα υποστούν οι ίδιοι πάντα, μισθωτοί, συνταξιούχοι και μικρομεσαίοι...
Διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι είναι απαραίτητα και βασική προϋπόθεση για τη σωτηρία της οικονομίας. Ποτέ όμως δεν μπήκαν στον κόπο να εξηγήσουν γιατί δεν παίρνουν μέτρα που εκτός από την οικονομία θα... σώζουν και τους ανθρώπους; Που θα δίνουν ελπίδες, που θα αφήνουν μια χαραμάδα αισιοδοξίας...
Τι νόημα αλήθεια έχει να σωθεί ο «Τιτανικός», αν θα έχει... ξεμείνει από πλήρωμα και επιβάτες;
Ο πολυπράγμων υπουργός Οικονομικών Β. Βενιζέλος ισχυρίστηκε ότι προτιμά να μείνουν στην ιστορία ως κυβέρνηση με το... «στίγμα» ότι έκοψαν μισθούς και συντάξεις, παρότι είχαν την ευκαιρία να σώσουν την Ελλάδα και δεν το έκαναν. Όλα ωστόσο δείχνουν ότι τελικά θα τους… συμβούν και τα δύο μαζί και ταυτόχρονα.
Και αυτοί θα εγκαταλείψουν κάποια στιγμή (σύντομα όπως δείχνουν τα πράγματα...) την εξουσία. Θα αφήσουν όμως πίσω τους συντρίμμια. Στάχτη και εκατομμύρια κατεστραμμένους ανθρώπους...

Εκ προοιμίου δηλούμεν, ότι προσυπογράφομεν εις το ακέραιον το κείμενον τούτο.
Το παράπονον του μέσου πολίτου είναι ότι η Εξοχότης Σας, ήτις αποτελεί εγγύησιν ου μόνον δια την εδαφικήν ακεραιότητα της φιλτάτης μας Πατρίδος, αλλά και δια την δικαίαν κατανομήν του εθνικού μας πλούτου, σημείον εις το οποίον ανεφέρθητε σήμερον δια των Δηλώσεών Σας, αδρανεί! Δεν αρκεί να προβαίνετε εις Δηλώσεις! Η θέσις Σας επιβάλλει την άμεσον παρέμβασίν Σας δια την προστασίαν της εθνικής μας αξιοπρεπείας, των δικαίων και των κεκτημένων δικαιωμάτων  του Ελληνικού Λαού, αλλά και των αξιών της ζωής και της Ορθοδόξου πίστεώς μας. Ως Μητροπολίτης θα προσέθετον, ότι επικουρικώς οφείλετε επίσης να υπερασπισθήτε τον Έλληνα παπά και την Εκκλησίαν της Ελλάδος, την Τροφόν και την Σώτειρα του Έθνους, ήτις βάλλεται  πανταχόθεν.

Εξοχώτατε,
Η ένδοξος Χώρα μας, η Χώρα του Πολιτισμού και της Ορθοδοξίας, ευρίσκεται ήδη εις τροχιάν κατακρημνίσεως εις το βάραθρον μιας ολοσχερούς καταστροφής! Η δυστυχία, εις την οποίαν βυθίζεται ο Λαός μας, είναι απαραμύθητος! Η εθνική μας κυριαρχία έχει καταλυθή δια της παρουσίας της λεγομένης «Τρόϊκας» και των δεκάδων αλλοεθνών «Συμβούλων», οι οποίοι όσον ούπω εγκαθίστανται εις τα Υπουργεία και τας Δημοσίας Υπηρεσίας ως «αυθένται» και κυρίαρχοι ημών!
Άρα -φευ- ήλθεν η στιγμή, δια την οποίαν Σας είχε προειδοποιήσει η Κυρια Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη, ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κατά την ώραν της αναγγελίας, ότι η Υμε-τέρα Εξοχότης είχεν εκλεγή εις το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας (πρώτη θητεία). Είχεν τότε επισημάνει άνευ περιστρο-φων, ότι κατά την διάρκειαν της θητείας Σας «θα έχωμεν συρρίκνωσιν των εθνικών μας συνόρων και περιορισμόν της εθνικής μας κυριαρχίας»!
Εξοχώτατε Κύριε Πρόεδρε,
Έχομεν φθάσει εις το σημείον μηδέν. Δεν υπάρχει περιθώριον περαιτέρω αναμονής. Είναι η ώρα Σας!
Εκ μέρους του ιερού Κλήρου και του πιστού Λαού της εκκλησιαστικής μας δικαιοδοσίας ομοφρόνως και ομοφώνως Σας ικετεύομεν να αναλάβητε τας ευθύνας Σας και να αναλάβητε πρωτοβουλίας δια την σωτηρίαν της Πατρίδος μας. Η ιστορία της Ελλάδος κατά την κρίσιμον ταύτην ώραν στηρίζεται εις  τους ώμους Σας!  Υπερασπισθήτε την εθνικήν μας ακεραιότητα ως και την αξιοπρέπειαν του Ελληνικού Λαού!
Ἐπί δε τούτοις διατελώ
Μετά βαθυτάτης τιμής
Υπογραφή
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

 ********
ΔΗΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ VIDEO ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qYyBDXBek0M

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ
 ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ; 

Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για
φούντο....
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η
Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450..000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε
από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας)
και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με
το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο .....ανατολικό
άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες
προς τη Μασσαλία.

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες,
Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.

4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική
τουριστική βιομηχανία.

5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν όποιο είδος πλοίου
σκεφτεί κανείς.

6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν καταπληκτικά βαρέα
φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία
κλπ.

7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά και είμαστε έτσι
1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και
φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες και είναι 5οι στον κόσμο.

8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως
στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε
υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως
σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι),
1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνια.

10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι
Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό
στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο
μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη
μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3
μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του
αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
ΔΟΛΛΑΡΙΑ!) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.

*Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;***
 
Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/10/blog-post_7138.html 
 
 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 
From: SOLAR 
Date: October 16, 2011 
ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!

"Σας μεταφέρω αυτούσια αποσπάσματα του αγιορείτη ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου από το βιβλίο του «Σκεύος εκλογής» σελ. 421, που κυκλοφόρησε το 1996. Διαβάζοντας σήμερα και πάλι κάποιος τα κείμενα που θα αναφέρω, νομίζει κανείς ότι διαβάζει το σημερινό Τύπο του 2011. Κι όμως τα όσα ακολουθούν γράφτηκαν το 1996.
«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε" με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει.

Και τι θα πετύχουν με αυτό; Ακούστε" Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν" για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.

Αδελφοί, μας εξαπατούν με τερατώδη ψέμματα. Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα κι αν λάβουν να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό. Γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδας. Τι κάνουν λοιπόν; Ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντας τόκους του χρέους να πληρώσουμε, δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές μας χώρες έτσι ώστε, φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε τρισεκατομμύρια δραχμές για την αγορά πολεμικών αεροπλάνων, πλοίων κτλ. Ακούμε συνεχώς για θερμά επεισόδια, αμφισβητούνται τα σύνορά μας, τα νησιά μας..... Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας..... Να γνωρίζετε ότι θα ασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους, ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες..... Εμείς όμως ας μη βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς, αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν από το παρασκήνιο με τη βία, ύπουλα και εξαπατώντας τους»."

==================================================================================
Το κοινο μεταξυ ΓΑΠ, Βενιζέλου, Γιούνγκερ, Όλυ Ρεν και Μέρκελ δεν ειναι ζητημα ειδους μορφωσης. Αυτοι ολοι ειναι γεννημενοι με "διαταραχη προσωπικοτητας" της ταξης των sociopaths. 

Η ομαδα πισω απ'αυτους ολους ειναι αμυθητα πλουσιοι (εκατονταδες τρισεκατομμυρια) μεσω ιδιοκτησιας των Κεντρικων τραπεζων για πανω απο 100 χρονια. 

Τα τελευταια 30-40 χρονια στρατολογησανε διαφορους πολυ διαλεγμενους (πχ απο Χαρβαρτ και Γειηλ) "εξυπνους" αλλα ξυχοπαθητικους τυπους. Τωρα πια πολλοι απ'αυτους μπηκανε σε ολες της Κυβερνησεις του Δυτικου κοσμου (ΗΠΑ, Αγγλια, Γερμανια, Ιταλια, Ελλαδα κ.α.). Η λεγομενη Ευρωπαικη Κοινοτητα και η Ευρωπαικη Τραπεζα ειναι δικο τους δημιουργημα (οπως και το ΔΝΤ). Το ΝΑΤΟ φαινεται οτι διηκηται απο αυτους. Την Ελλαδα την εχουν για ορεκτικο... Στους ψυχοπαθητικους φαινεται οτι λειπουν τα γονιδια του οικτου και της ενοχης. Οποτε γι'αυτους φαινεται φυσικο να κανουν αυτα που κανουν. Δηλαδη δεν "ντροπιαζονται" με τιποτα... Ειναι απλως "χαλασμενα φρουτα" και δεν πρεπει να υποστηριζονται και να ενδυναμωνουνται σε μια υγειη κοινωνικη ομαδα. 

Μερικοι θα πουν οτι ολα οσα αναφερονται ανωτερω ειναι "συνωμοτικες θεωριες"... Φυσικα οι "θεωριες" αυτες δεν μπορουν να αποδεικτουν μαθηματικα. Ελα ομως που εξηγουν τα παντα... και επιπροθετως ειναι συβατα με δυσκολο-ευρητα ιστορικα (οχι τοσο εμφανει) γεγονοτα!  Οι Συνομωτες προσπαθησαν φυσικα να καλυψουν τα ιχνη τους και οσα δεν καταφεραν να καλυψουν τα λενε "θεωριες παρανοικων". Ας ξυπνησουμε λεω εγω εστω και την εδεκατη ωρα. 

Παντα οι καλοι δεν μπορουν να πιστεψουν ποσο κακια μπορει να εχει ενας κακος.