Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

Η ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

ΣΗΜΑΙΝΕΙ

ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!

__________________Πλησιάζουμε τώρα πια στην ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα γίνουν στο Λονδίνο. Άρχισαν εκεί οι πρόβες για την μεγαλειώδη, ως συνήθως, τελετή της ενάρξεως μεταξύ των οποίων -όπως μας πληροφορούν- περιλαμβάνεται και  μια δια-θρησκειακή εκδήλωση. Δηλ. οι οπαδοί διαφόρων θρησκειών πρόκειται να εμφανισθούν απο κοινού σε μια εορταστική –προσευχητική; - εκδήλωση, για την οποία άρχισαν ήδη οι πρόβες.
______________Το γεγονός αυτό άρχισε να ξεσηκώνει θύελλα διαμαρτυριών στο χώρο της Ορθοδοξίας μας. Ένα καυτό άρθρο σας παρουσιάζουμε παρακάτω από κάποιο άλλο ιστότοπο (blog), χωρίς να συμμεριζόμαστε τις όποιες βαρειές εκφράσεις για εκκλησιαστικά πρόσωπα. Μπορούμε  να διαφωνούμε, αλλά δε πρέπει να υβρίζουμε.
____________Δραττόμεθα όμως της ευκαιρίας για να επισημάνουμε, ότι ένας νέος κίνδυνος για τη νόθευση του Ορθοδόξου φρονήματος προβάλλει απειλητικά ενώπιόν μας. Προκειται για την ανάμειξη των διαφόρων θρησκευτικών δοξασιών και θρησκευμάτων, την οποίαν υπαγορεύει και συστηματικά προωθεί η λεγόμενη «παγκοσμιοποίηση».
___________΄Ετσι λοιπόν η Ορθοδοξία μας κινδυνεύει πολλαπλώς!
1.     Από την ἀγνοια του περιεχομένου της πίστεώς μας, η οποία χαρακτηρίζει τον σημερινό μέσο Έλληνα. Τα παλαιότερα χρόνια από την οικογένεια, απο το σχολείο και από το Κατηχητικό σχολείο τα νέα παιδιά αντλούσαν γνώσεις για το περιεχόεμνο της Ορθδόξου πίστεώς μας. Τώρα πια όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ακόμη και το μάθημα των θρησκευτικών η  έως προχθές Υπουργός της Παιδείας κα Άννα Διαμαντοπούλου άρχισε να το μεταβάλλει σε μάθημα θρησκειολογικό!
2.     Έπειτα ήλθε η αδιαφορία ημών των Κληρικών σε όλες της βαθμίδες. Εμείς πρώτος εδώσαμε μεγάλη σημασία στο λεγόμενο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, χωρίς βέβαια να παραβλέπουμε το κήρυγμα του Ευαγγελίου! Παρά ταύτα η λειτουργία φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων απορροφά πολύν χρόνον, απαιτεί δε κατανάλωση μεγάλης ποσότητος  φαιάς ουσίας! Οι ιερείς μας έδωσαν μεγάλη προτεραιότητα στην ανέγερση, επέκταση ή ανακαίνιση του ναού της ενορίας των, αγνόησαν όμως ποι περισσότεροι το έργο της διδαχής.
3.     Ακολούθησαν οι λεγόμενοι διαθρησκειακοί διάλογοι, όπου στις συναντήσεις Ορθοδόξων, Ρωμαιοκαθολικών και Διαμαρτυρομένων βιώσαμε την συστηματική υποβάθμιση της Ορθοδοξίας μας! Εκεί στο όνομα της ενότητος χάθηκε το ενδιαφέρον μας για την διδαχή και τό φωτισμό των πλανημένων από την Ορθόδοξη πίστη!  Εκεί άρχισε η έκπτωση από την Ορθόδοξη πίστη μας. Εκεί γεννήθηκε η «θεωρία των κλάδων»! Εκεί για πρώτη φορά «η Μία. Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία» έγιναν «οι πολλές πια Εκκλησίες, που όλες μαζί αποτελούν την Μία Εκκλησίας»! Εκεί λοιπόν προδόθηκε από επίσημους εκπροσώπους της η Αγία Ορθοδοξία μας! Με τόν τρόπο αυτό, χωρις να το αντιληφθούμε, γεννήθηκε η λεγόμενη «Οικουμενική Κίνηση»
4.     Η έκπτωση των αξιών της Ορθοδοξίας έφθασε μέχρι την κορυφή της. Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης συμμετέχει πια στη λατρεία των Ρωμαικαθολικών, συμπροσεύχεται με τον Πάπα καί ευλογεί τους πιστούς της! Έτσι λοιπόν όλο και πιο πολύ γιγαντώνεται η λεγόμενη Οικουμενική Κίνηση, πάντοτε ὀμως σε βάρος της Ορθοδοξίας.

5.     Ώστε με βήμα σημειωτό μεν, πλήν όμως και σταθερό, φθάνουμε σε μια ανάμειξη των θρησκειών και των θρησκευτικών δοξασιών, παίζοντας ασυνειδήτως το παιγχνίδι της Μασσωνίας και του Διεθνούς Εβραϊκού Lobby!  Τα καταστρεπτικά ποτελέσματα αυτής της ασύνετης και προδοτικής πορείας μας θα φανούν αύριο στη νέα γενηά των Ορθοδόξων Ελλήνων. " Έλα, καϋμένε! Τι μου λέγεις τώρα; Ένας Θεός υπάρχει! Τι να πεις Χριστό, τι Μωάμεθ, τί Βούδδα; Αρκεί να πιστεύεις κάπου!" Η ανάμειξη των θρησκειών, λοιπόν, σημαίνει ισοπέδωση των πάντων!
6.  Και  όχι μόνον! Με σταθερό βήμα οδηγεί την Κοινωνία και στην αθεΐα! Στο Αίγιο, δηλ. μια μικρή επαρχιακή πόλη,  αυτές τις ημέρες σε κάποιο τοίχο γειτονικής οικίας, πολύ κοντά στο Μητροπολιτικό μας Ναό, έγραψαν την επιγραφή: "ΟΥΤΕ ΘΕΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΕΣ". Τέτοια φαινόμενα αποτελούν ενδείξεις της πνευματικής παρακμής, στην οποία οδηγείται σιγά σιγά η μέχρι πρότινος κοιτίδα της Ορθοδοξίας, δηλ. η Ελλάδα μας! 
6.   Τέλος, τώρα τελευταία μάλιστα το Φανάρι, δηλ. το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, άρχισε να λειτουργεί σαν Χωροφύλακας, όχι όμως της Ορθοδοξίας, αλλά -δυστυχώς- της Οικουμενικής Κινήσεως! Με έγγραφό του ο Παναγιώτατος κ. Βαρθολομαίος καλεί την Εκκλησία της Ελλάδος να κάνει «ντά-ντά» (!!!!) μερικούς Ιεράρχες της, οι οποίοι αντιτίθενται στις οικουμενιστικές παρεκτροπές του Πατριάρχου και του Πατριαρχείου!!!!! Λησμονεί όμως ότι στα θέματα της πίστεως δεν χωράει η άνωθεν πίεση! Όσο θα "αγριεύει" το Πατριαρχείο, ἀλλο τόσο και περισσότερο θα "αγριεύουμε" κι  εμείς  οι ανάξιοι κια τιποτένοι δούλοι του Ιησού Χριστού, όσοι ασπαζόμαστε την "ορθόδοξη" Ορθοδοξία!
  
_______________Το συμπέρασμα από τα παραπάνω φαινόμανα είναι, ότι όλοι μας -ενσυνείδητα ή ασυνείδητα- υπηρετούμε την Παγκοσμιοποίηση! Αλλά με τον τρόπο αυτό προδίδουμε την Ορθοδοξία  μας!  Η διαθρησκειακή πρόβα στο Λονδίνο, στην οποία είναι αφιερωμένο το παρακάτω  σημείωμα, θα σας φανερώσει ένα μέρος της προδοσίας. Σας το προσφέρουμε με την ευκαιρία της εορτής της Πεντηκοστής.
Αίγιον, Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 
__________Ιδιαίτερη ικανοποίση μας προξένησε το γεγονός, ότι το Σημείωμά μας περί της ελλειμματικής Δημοκρατίας (της  21ης Μαίου) σε μια μέρα μόνο το ανέγνωσαν 6.639 επισκέπτες του ιστοτόπου μας, μάλιστα δε οι αναγνώστες μας ήσαν από διάφορα μέρη του κόσμου. Αυτό είναι και το προσωπικό μας ρεκόρ από την αρχή των αναρτήσεών μας. Το ρεκόρ σημειώθηκε την Παρασκευή 25η Μαΐου, όπως θα διαπιστώσετε από τόν παρατιθέμενο στατιστικό πίνακα. Μερικοί -δυστυχώς- μας παρεξήγησαν! Δεν μπό- ρεσαν να διαβάσουν ψύχραιμα τις σκέψεις μας! Εμείς, με όσα γράψαμε, δεν θελήσαμε να υπηρετήσουμε την Χρυσή Αυγή! Την Δημοκρατία θελήσαμε να υπερασπισθούμε! (Μερικοί μας είπαν: "Ξεύρετε, Σεβασμιώτατε, τώραπου σείς λείπατε στο εξωτερικό, η Χρυσή Αυγή ξεπάστρεψε την Πάτρα από τους λαθρομετανάστες! Κατώρθωσε αυτό που η Αστυνομία δεν το αποτολμούσε!)  Την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, λοιπόν, θελήσαμε να υπερασπισθούμε! Την ισότιμη συμμετοχή στο Προεδρικό Μέγαρο όλων των εκπροσώπων απάντων των πολιτικών σχηματισμών. Ιδού οι θέσεις μας για κάθε καλοπροαίρετο αναγνώστη μας. Τις επαναλαμβάνουμε εδώ:
___________Η συμπεριφορά του στελέχους της Χρυσής Αυγής με το γνωστό εκείνο και τόσο αστείο «εγέρθητι» προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ υπήρξεν όχι απλώς ακατανόητη, αλλά και απαράδεκτη! Μόνο ζημιά επέφερε στην παράταξή του. Κι εμείς προσωπικά την καταδικάζουμε απερίφραστα, καθ' όσον ο σεβασμός πρός κάποιον εμπνέεται, δεν επιβάλλεται! Αλλά ένα πολιτικό Κόμμα δέν μπορεί να κρίνεται από την συμπεριφορά ενός μέλους του. Κρίνεται από τις αρχές, τις οποίες πρεσβεύει, όπως επίσης καί από το Πρόγραμμά του. Δεν δύναμαι να κατανοήσω πως και γιατί οι ιδέες της Χρυσής Αυγής είναι ανατρεπτικές και γιατί δεν είναι το ίδιο ανατρεπτικές ή επικίνδυνες και οι ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ; Ποιοί άραγε κυριολεκτικά έκαψαν την Αθήνα στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος; Δεν ήσαν τα ανατρεπτικά στοιχεία, που εντάσσονται στις γραμμές των κομμάτων της αριστεράς; Οι οπαδοί της κάποτε ονομάζονταν "αναρχοκομμουνιστές". Σήμερα άλλαξαν όνομα, όχι όμως και ιδέες! Εκεί, στήν οδό Σταδίου, στο Κατάστημα της Marfin, κάηκε και η δική μας, η Αγγελική από το Αίγιο, που ήταν έγγυος εξ μηνών!





Επί πεντακοσίων hits
ανά Χώρα έχουμε τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία: 

    444  ήτοι 88,80%
 στην Ελλάδα


8 ήτοι 1,60%
Ελβετία


8 ήτοι 1,60%
Ρουμανία

7 ήτοι 1,40%
Ηνωμένο Βασίλειο

5 ήτοι 1,00%
Γαλλία


5 ήτοι 1,00%
Κύπρος


4 ήτοι 0,80%
Ηνωμένες Πολιτείες

4 ήτοι 0,80%
Γερμανία


 4 ήτοι 0,80%
Καναδάς

3 ήτοι 0,60%
Ρωσική Ομοσπονδία


2 ήτοι 0,40%
Δανία


 2 ήτοι 0,40%
Ιρλανδία

 2 ήτοι 0,40%
Βέλγιο


1 ήτοι 0,20%
Αυστραλία

1 ήτοι 0,20%
Βουλγαρία




**********
 Σιωπά ένοχα ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος!



"Χριστιανοί", Εβραίοι, Μουσουλμάνοι, Βουδιστές, Ινδουιστές, Ζοροαστριστές (!!!), όλοι μαζί...!
Όταν η ‘πολιτική ορθότητα’ συναντά το ‘οικουμενιστικό πνεύμα’, έχουμε ένα ‘ουδέτερο’ θρησκευτικό σήμα για τους θρησκευτικούς λειτουργούς που θα παρευρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Αν και η επίσημη δικαιολογία για την απαγόρευση κάθε θρησκευτικού συμβόλου είναι ο «σεβασμός για τους διαφορετικούς θρησκευόμενους λαούς».

Η Telegraph αναφέρει ότι τα θρησκευτικά σύμβολα θα απαγορευτούν από τα σήματα που έχουν σχεδιαστεί να φορούν οι εφημέριοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο βασικός λόγος, είναι να μην «προσβάλλουν τους ανθρώπους που επιθυμούν να φορούν μόνο το δικό τους σύμβολο πίστης».
Η καρφίτσα πέτου, η οποία έχει ως στόχο να αναδείξει το ρόλο που θα έχουν οι θρησκευτικοί ηγέτες στους Αγώνες του 2012, έχει γίνει το κέντρο μιας διαμάχης καθώς τα θρησκευτικά σύμβολα απορρίφθηκαν από το σχεδιασμό. Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου (LOCOG) ρώτησε μια συμβουλευτική επιτροπή από εκπροσώπους διαφόρων θρησκειών για να δώσουν ιδέες για την εμφάνιση που θα έχει το σήμα.

Ενώ φέρεται ότι υπήρχαν σχέδια που περιλάμβαναν σύμβολα και από τις εννέα από τις θρησκείες που ήταν παρούσες στην επιτροπή των αντιπροσώπων, ο σχεδιασμός απορρίφθηκε. Η κεντρική ιδέα ήταν ότι όλα τα άτομα που θα φορούν το σήμα δεν θα αισθάνονται άνετα με τα αθλητικά σύμβολα άλλων θρησκειών. 

Η Telegraph συνεχίζει:

Το τελικό σήμα – που παρουσιάστηκε στον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ και σε οκτώ άλλους θρησκευτικούς ηγέτες που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Πάρκο - διαθέτει απλά τη λέξη «πίστη» και μια υδρόγειο, παράλληλα με τα λογότυπα των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων. [...]

Το σήμα θα φορεθεί από τους 193 θρησκευτικούς λειτουργούς - που θα ασχολούνται με αθλητές, υπαλλήλους, το προσωπικό και τα μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Αν και υπήρχε πρόταση για ένα σήμα που θα φέρει τα εννέα σύμβολα – ανάμεσά τους το σταυρό και την ημισέληνο - οι διοργανωτές λένε ότι θα είχε «περιορισμένη» "απήχηση" στους θρησκευόμενους αθλητές και θεατές.

Η επιτροπή απέρριψε και άλλες προτάσεις για το σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένης μιας εικόνας με χέρια σε στάση προσευχής και μίας με ένα αναμμένο κερί.

«Συζητήσαμε πολλές ιδέες - είναι πάντα δύσκολο να έχουμε ένα σύμβολο με το οποίο θα νιώθουν άνετα όλοι», δήλωσε ο αιδεσιμότατος Duncan Green, ο οποίος υπηρτεί ως Αγγλικανός ιερέας και είναι ο επικεφαλής των πολύ-θρησκευτικών λειτουργιών των Ολυμπιακών Αγώνων. «Θέλαμε κάτι που οι άνθρωποι όλων των θρησκειών θα μπορούσαν να φορέσουν και να αισθάνονται άνετα και που θα έδειχνε ότι οι θρησκείες του κόσμο προχωράνε μαζί. Αν θέλουμε κάτι που να απευθύνεται σε όλες τις θρησκείες πρέπει να είναι ουδέτερο. "

Μόνο που οι κύριοι ξεχνούν ότι η δημιουργία ενός θρησκευτικού συμβόλου προυποθέτει και τη δημιουργία θρησκείας. Μήπως στο μέλλον θα δούμε τους αθλητές και υπό κοινή σημαία για να μην προσβάλλονται μεταξύ τους και δούμε τις σημαίες να παίρνουν την άγουσα για τις αποθήκες; Αλλωστε για να γίνει μια παγκόσμια κυβέρνηση χρειάζονται τρία πράγματα. Παγκόσμιοι φόροι (βλ. "πράσινοι" φόροι για το "φαινόμενο του θερμοκηπίου"), κοινή πίστη (βλ. ουδέτερο σύμβολο πίστεως), και κοινή σημαία (βλ. ΟΗΕ;).

ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Όταν μιλάμε για...ροζουλί σήματα και καταστάσεις που προωθούν οι θιασώτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, κάποιοι μας βγάζουν τρελούς και ακραίους! Ας καμαρώσουν τώρα το "σήμα" της "πίστης" των Ο. Α.  Λονδίνο 2012!
Και μόνο που τους Χριστιανούς "εκπροσωπεί" ο Προτεστάντης "Αρχιεπίσκοπος", τα λέει όλα!
Αλήθεια, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος τι περιμένει; Δεν θα έπρεπε να αντιδράσει, ως Κεφαλή της Ορθοδόξου Εκκλησίας;
Ή φοβάται μην χαλάσει την...ουδετερότητα;
Από πότε η Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ είναι "ουδέτερη", οικουμενιστικά απολιθώματα;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

http://www.hellas-orthodoxy.com/

 

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

Επίσκεψη Ελλήνων μαθητών σέ Εβραϊκή Συναγωγή !
Επίσκεψη Εβραίων μαθητών σε Ελληνικές Ορθόδοξες Εκκλησίες πότε θα δούμε ;
Αυτή η τελευταία μόδα γιά επισκέψεις Σχολείων στίς Εβραϊκές Χάβρες - Συναγωγές τής Θεσσαλονίκης, είναι ένα νέο φρούτο πού κάποια προφανώς αδέσποτα μπουμπούκια τού Υπουργείου Παιδείας κι΄ εκείνης τής αλήστου μνήμης Άννας Διαμαντοπούλου ( "αιωνία η μνήμη αυτής"...) τίς μέρες αυτές έβαλαν σε πράξη...

Τό παρακάτω γράμμα μιάς μαχητικής Ελληνίδας Εκπαιδευτικού πού το λέει η καρδιά της καί πού βάζει γυαλιά σε πολλούς άλλους λαγούς εκπαιδευτικούς πού τρέμουν μή τα χαλάσουν μέ τούς ανωτέρους τους, είναι ένα ξεσκέπασμα τής ανθελληνικής καί αντιχριστιανικής κατάστασης πού επικρατεί σήμερα στήν Παιδεία μας καί πού οί καιροί διάλυσης, αβεβαιότητας, καί πολιτικού ξεπεσμού φαίνεται να ευνοεί...

Καί συμβαίνει αυτό σε μιά εποχή πού μέσω κάποιων πονηρών συσχετισμών θέλουν να κατεβάσουν καί στήν Ελλάδα Εικόνες, σταυρούς, καί σύμβολα γιατί δήθεν "στήν Ευρώπη αυτά τα πράγματα δεν επιτρέπονται..." όπως προχθές σ΄ ένα video η γνωστή καί μή εξαιρετέα Μαρία Ρεπούση τού "συνωστισμού" τής Σμύρνης ήθελε να μάς διαβεβαιώσει...

Κοιτάξτε παρακάτω το θράσος τής γυναίκας αυτής πού δυστυχώς βρέθηκαν άνθρωποι να την ψηφίσουν...


Μά, ώ αγαθή ( ή μάλλον, ώ πονηρή Ρεπούση ), μέ ποιούς ψήφους βγήκες βουλευτίνα εδώ στήν Ελλάδα; Μέ Ευρωπαϊκούς ή Ελληνικούς; Καί ποιά είσαι εσύ πού θέλεις ν΄ αλλάξεις ολόκληρη τήν Ελληνική Ιστορία καί τήν Παράδοση χιλιάδων χρόνων επειδή ευκαιριακώς μάζεψες σήμερα κάποιους ψήφους ;

Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου έχεις αλλά θα κοντύνεις κι΄ εσύ καί θα εξοστρακισθείς όπως η Άννα καί η άλλη παρέα της...
Στά άδυτα τής Συναγωγής ! Καί μή χειρότερα...
Άς δούμε καί τήν επίμαχη διαμαρτυρία...

" Λέγομαι Μ.Σ. καί εἶμαι ἐκπαιδευτικός σέ Γυμνάσιο τῆς Δυτικῆς Θεσσαλονίκης ( τά στοιχεῖα μου θά τεθοῦν στή διάθεση ὅποιου παραλήπτη αὐτοῦ τοῦ μηνύματός μου ἐπιθυμήσει ).

www.kivotshelp.gr