Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο τέως ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΓΕΩΡΓ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 .......ΕΙΝΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ



_____________Ο εκ Κρήτης κ. Θωμάς Ακρωτηριανάκης μέ θορυβώδη τρόπο είχεν αμφισβητήσει το εαν ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου ήταν βαπτισμένος χριστιανός. Με αναφορές του πρός την Ιερά Σύνοδο, με σχόλια σε διάφορα Blogs και με συνεχή  όχληση είχε διατυπώσει τις αμφιβολίες του. Σήμερα, με νεώτερη ανακοίνωσή του, αποκαθιστά τήν αλήθεια. Διαβαστε την παρακάτω. Την δημοσιεύουμε ευχαρίστως παρά το γεγονός, ότι εμείς προσωπικά δεν είχαμε αποδεχθή τον ισχυρισμό του.
Αίγιον, 26 Ιουνίου 2012
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012


Βαφτισμένος

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη 
Τώρα προσωπικα βλέπω ότι ο Γιώργος Α. Παπανδρέου θέλει να μένει αδημοσίευτη η ημερομηνία βάπτισής του,που έγινε το 1959 στο σπίτι,που....
υπάγεται σε ενορία της Εκάλης-Ερυθραίας,και ότι θα την αφήσει να δημοσιευτει μόλις κάνει το λάθος κάποιος μητροπολίτης και πει ρητα δημόσια ότι είναι αβάφτιστος (όχι «αγνωστικιστικα» : «Αλήθεια ; Ψέμματα ; »). Αυτο δεν το έχει καταλάβει ο «πρώτος τη τάξει αβαφτιστολόγος» δημοσιογράφος, ο Σπύρος ο Χατζάρας. Πάντως απ' ο,τι διαισθάνομαι βαφτίστηκε μόλις ήρθε για πρώτη φορα απο τις ΗΠΑ ,το καλοκαίρι του 1959,με σχετικα πιθανότερες ημερομηνίες βάφτιισής του το Σάββατο 27 Ιούνη 1959 ή το Σάββατο 4 Ιούλη 1959 (Σάββατο για να έχουν αργία οι δημοσιογράφοι,διότι δεν θέλανε να διατυμπανιστει ότι ήταν ακριβως επτα ετων όταν βαφτίστηκε---είχανε αναβάλει τη βάφτισι για να γίνει μόλις φτάνανε στην Ελλάδα, για να γίνει ενώπιον του παππου,να ευχαριστηθει).