Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ........

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! 

 ________Τον τελευταίο καιρό όλο και πιό πολύ διαχέονται διά του Internet διάφορες προφητείες, οι οποίες προέρχονται από οσιακές και ασκητικές μορφές της Ορθοδοξίας μας της εποχής μας και οι οποίες διηγούνται τα μέλλοντα να συμβούν στο εγγύς ή στο απώτερο μέλλον στον τόπο μας ή και στην ευρύτερη περιοχή μας. Μάλιστα μία καθημερινής κυκλοφορίας εφημερίδα των Αθηνών σχεδόν κάθε μέρα δημοσιεύει παρόμοια θέματα. 
__________Ουδείς όμως έχει την δυνατότητα είτε να αμφισβητήσει είτε και να επικυρώσει τα προφητευόμενα! Το μέλλον ανήκει στα χέρια του Θεού! Άλλωστε οι Προφητείες επαληθεύονται και επιβεβαιώνονται αφού συντελεσθούν τα όσα προλέγονται. 
___________ Η επισκοπική, συγχρόνως δε και πατρική, συμβουλή μας είναι να μη παίρνουμε κατά γράμμα τις εμφανιζόμενες προφητείες, εάν θέλουμε να διατηρήσουμε την ψυχική μας γαλήνη. Οι άνθρωποι σήμερα κατατυραννούνται από πολλές φοβίες! Δεν χρειάζεται να τους προσθέσουμε και μερικές ακόμη. Τι ωφελεί άραγε η συμβουλή, της οποίας η πατρότητα αποδίδεται σε ασκητικές μορφές:  σπεύσατε να αγοράσετε και να αποθηκεύσετε ποσότητες τροφίμων, διότι έρχεται μεγάλη πείνα;  Μπορώ άραγε να είμαι ήσυχος, όταν εγώ  μεν έχω επάρκεια αγαθών, αλλά ο γείτονας μου θα πεθαίνει από τήν πείνα; 
____________Καταγράφουμε, λοιπόν, τις προφητείες, αλλά δεν τις παίρνουμε κατά γράμμα. Ο χριστιανός άλλωστε δεν χρειάζεται προφητείες για να είναι σε ετοιμότητα. Ζούμε, πρέπει να ζούμε, ως μελλοθάνατοι! Άρα είμαστε έτοιμοι ανά πάσαν ώραν να παραδώσουμε το πνεύμα μας!   Εάν κάθε μέρα τήν ζώ ως να ήταν η τελευταία ημέρα της ζωής μου, τότε θα την ζώ ευάρεστα στο Θεό και άρα αγιαστικά! Ο απόστολος Παύλος έλεγε: "Εμοί τό ζην Χριστός και τό αποθανείν κέρδος"!
___________Έπειτα από τα παραπάνω διευκρινιστικά σήμερα σας παραδίδουμε δύο ντοκουμέντα. Το ένα είναι μια επιγραφή, που βρέθηκε στον τάφο του Μεγ. Κωνσταντίνου, είναι κρρυπτογραφημένη και ομιλεί για την Κωνσταντινούπολη. Το άλλο είναι ένα Video, όπου περιγράφεται τι ο π. Παϊσιος έχει προφητεύσει επίσης για την Κωνσταντινούπολη. Ελπίζουμε και τα δύο να είναι γνήσια, δηλ. αυθεντικά. Το πρώτο το παραθέτουμε σαν ιστορικό γεγονός. Το δεύτερο σαν ένα δείγμα των Προφητειών, οι οποίες τόσο πολύ κυκλοφορούν σήμερα. Τα συμπεράσματα θα είναι δικά σας.   
 Αίγιον, 4 Ιουλίου 2012
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
 ***********************

 Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012


Τι λέει η προφητεία-επιγραφή στον τάφο του Μεγ.Κωνσταντίνου για όσα έγιναν, και θα γίνουν(;)


Επιγραφή στον τάφο του Μεγ. Κωνσταντίνου στην Κωνσταντινούλη προφητεύει ότι οι Ελληνες θα επιστρέψουν εκεί. Ο τάφος αυτός είναι... στον Ναό των Αγίων Αποστόλων της Βασιλεύουσας. Για πάνω από 1.000 χρόνια το κείμενό της παρέμενε ένα μεγάλο μυστήριο.

Εκείνος που μπόρεσε να την αποκρυπτογραφήσει ήταν, 13 μόλις χρόνια πριν από την αποφράδα μέρα της Άλωσης της Πόλης, ο μετέπειτα Πατριάρχης και ....σοφός της Ορθοδοξίας, ο Γεννάδιος Σχολάριος. Το κείμενο της επιγραφής-προφητείας, όπως ακριβώς βρέθηκε πάνω στην πλάκα του μνήματος, ήτανε αυτό:

Τ. πτ. τ. ιδτ. Η βελ. τ. ιμλ. Ο Κλμν. μαμθ. μ. δ. ν. τρπσ. γν. τ. πλολγ. τ. επτλφ. κρτσ. εσθ. βελε. εθν. ππλ. κτξ. κ. τ. νσ. ερμσ. μχρ. τ. εξν. πτ. ιστργτν. πθσ. τ. ινδκτ. πλυσ. κτδ. τ. εντ. τ. ιδκτ. ε. τβρ. τ. μρ. μλ. δ. ν. στρτσ. τ. δκτ. τ. ιδκτ. τ. δμτ. τρπσ. πλ. επστψ. ετ. χν. τ. δμτ. πλμ. εγρ. μγ. μρκτ. στρβν. κ. τ. πλθ. κ. τ. φλ. σνδ. τ. επρ. δ. θλσ. κ. ξρ. τ. πλμ. σνω. κ. τ. ισμλ. τρπσ. τ. απγν. ατ. βσλσ. ελτ. μκρ. ολγ. τ. δ. ξθ. γν. αμ. μτ. τ. πκτρ. ολ. ιμλ. τπσ. τ. επλφ. επρο. μετ. τ. πρμ. ττ. πλμ. εγρ. εφλ. ηγρων. μχ. τ. ππτ. ωρ. κ. φν. βσ. ττ. στ. στ. μτ. φβ. σπστ. πλ. σδω. ε. τ. δξ. τ. μρ. αδ. ερτ. γν. θμστ. κ. ρμλο. ττ. εξτ. δσπυ. φλ. γ. εμ. υπχ. κ. ατ. πρλβτ. θλμ. εμ. πλρτ.

Το αινιγματικό κείμενο της επιγραφής-προφητείας το αποκωδικοποίησε μόλις το 1440 ο Γεννάδιος Σχολάριος:

Τη πρώτη της Ινδίκτου, η βασιλεία του Ισμαήλ ο καλούμενος Μωάμεθ, μέλλει δια να τροπώση γένος των Παλαιολόγων, την Επτάλοφον κρατήσει, έσωθεν βασιλεύσει, έθνη πάμπολα κατάρξει, και τας νήσους ερημώσει μέχρι του Ευξείνου Πόντου. Ιστρογείτονας πορθήσει τη ογδόη της Ινδίκτου, εις τα βόρεια τα μέρη μέλλει δια να στρατεύση τη δεκάτη της Ινδίκτου τους Δαλμάτας τροπώσει, πάλιν επιστρέψει έτι χρόνον, τοις Δαλμάτοις πόλεμον εγείρει μέγαν μερικόν τε συντριβήναι και τα πλήθη και τα φύλα συνοδή των εσπερίων δια θαλάσσης και ξηράς τον πόλεμον συνάψουν, και τον Ισμαήλ τροπώσουν. Το απόγονον αυτού βασιλεύσει έλαττον μικρόν ολίγον. Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν, την Επτάλοφον επάρουν μετά των προνομίων. Τότε πόλεμον εγείρουν έμφυλον ηγριωμένον, μέχρι της πεμπταίας ώρας και φωνή βοήσει τρίτον, στήτε, στήτε, στήτε, μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε. Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει. Και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμού πληρούται.

Η επιγραφή-προφητεία του τάφου του Μεγ. Κωνσταντίνου αφορά σε γεγονότα 17 ολόκληρων αιώνων! Από την εποχή του Κωνσταντίνου (4ος αιώνας μ.Χ.) μέχρι και… την δική μας!!Προλέγει την ακμή και την εξάπλωση των Μογγόλων-Τούρκων (οθωμανική αυτοκρατορία) και την άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453. Προλέγει την νίκη των Ασιατών επί των βόρειων λαών ( τους Δαλμάτας τροπώσει – Δαλμάτες ήτανε οι λαοί που ζούσανε πάνω από τον Δούναβη). Προλέγει δηλ. την πολιορκία της Βιέννης από τους Μογγόλους-Τούρκους το 1683. Αλλά προλέγει και την συντριβή των Toύρκων στους Βαλκανικούς πολέμους του 1912-1913 ( και τα πλήθη και τα φύλα συνοδή των εσπερίων δια θαλάσσης και ξηράς τον πόλεμον συνάψουν και τον Ισμαήλ τροπώσουν ). Τέλος, επαληθεύτηκε και η γέννηση-δημιουργία της νέας Τουρκίας πάνω στις στάχτες της οθωμανικής αυτοκρατορίας υπό τον σφαγέα των Ελλήνων, τον ντονμέ Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ( το απόγονον αυτού βασιλεύσει έλαττον μικρόν ολίγον ). Μέχρι αυτό το σημείο η προφητεία της θαυμαστής επιγραφής επαληθεύτηκε απόλυτα! Μένει τώρα να επαληθευτεί και το υπόλοιπο μέρος της, που αρχίζει από την φράση Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν και τελειώνει στο θέλημα εμού πληρούται . Ως Ισμαήλ στο Βυζάντιο αναφέρονταν στους Μογγολότουρκους-Μουσουλμάνους και βέβαια ξανθό γένος είναι οι Ομόδοξοί μας οι Ρώσοι! Μιλάει για την συντριβή των Τούρκων από την Ρωσία και τους δορυφόρους της (πράκτορες στο κείμενο) σε έναν πόλεμο που θα γίνει τώρα σύντομα; Προλέγει πως η Κωνσταντινούπολη θα κυριευθεί από τους Ορθόδοξους Ρώσους ( Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν, την Επτάλοφον επάρουν μετά των προνομίων ). Και εκεί πέρα θα ακολουθήσει και θα γίνει φοβερός πόλεμος ( Τότε πόλεμον εγείρουν έμφυλον ηγριωμένον ).

Μένει να δούμε αν θα επαληθευθεί, ο καθείς μπορεί να πιστέψει ότι θέλει, αλλά οφείλει να έχει υπ' όψιν του και πράγματα τα οποία δεν πιστεύει αλλά πολλές φορές τον εκπλήσσουν. 

ΠΗΓΗ:
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ VIDEO