Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΡΧΕΤΑΙ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!

ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ!

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ!

 ______Τις τελευταίες αυτές ημέρες έχουμε γίνει μάρτυρες του μοχθηρού προσώπου, που έχει το Ισλάμ ως θρησκεία! Στίς 12 Οκτωβρίου ε.ε. στη μικρή πόλη Κανάτα, κοντά στη Δαμασκό, από Ισλαμιστές αντάρτες κατακρεουργήθηκε, τυφλώθηκε και στραγ- γαλίσθηκε ο Ορθόδοξος ιερεύς π. Σωτήριος. Τα περισσότερα θα διαβάσετε στο τέλος του παρόντος σημειώματός μας. 

_______Εξ άλλου τον Σεπτέμβριο 2012, αν ενθυμείσθε, σε όλες σχεδόν τις Χώρες έγιναν ή και συνεχίζονται αιματηρές διαδηλώσεις από  Μουσουλμάνους, επειδή κάποια ταινία κάποιου άγνωστου μάλλον σκηνοθέτη  παρουσίασε σκηνές, οι οποίες θίγουν το πρό σωπο του Μωάμεθ.  Μάλιστα σε κάποια Χώρα της Ανατολής έκαψαν ζωνταντό τον εκεί  Πρέσβυ της Αμερικής!

_______Δεν εγκρίνουμε βέβαια το περιεχόμενο της ταινίας αυτής, ούτε καί την καθ' οιονδήποτε τρόπο προσβολή των θρησκευτικών ειδώλων, συμβόλων ή και προσώπων, όποια και άν είναι αυτά, όπου και αν ανήκουν! 

_______Παράλληλα όμως και εξ ίσου δεν μας ευρίσκουν σύμφω- νο και κάποιες υπέρ των Μουσουλμάνων μεταναστών στη Χώρα μας προστατευτικές Δηλώσεις διακεκριμένων Σεβασμιωτάτων Αρχιερέων, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπάθειά τους, όπως π.χ. φαίνται από τις παρακάτω δηλώσεις:

____________"Είναι θλιβερό ότι κάποιοι «χριστιανοί αγωνιστές» ταυτίστηκαν ......για να υπερασπιστούν τον Χριστό. Τον Χριστό που η Χ.Α τον διώκει, τον προσβάλλει και τον εξευτελίζει καθημερινά και το πράττει στα πρόσωπα, των προσφύγων, των μεταναστών ακόμα και των παιδιών. Ξεχάσατε αγαπητοί μου χριστιανοί το λόγο του Χριστού «εφόσον εποιήσατε, ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε;»  Δεν είναι ο άνθρωπος εικόνα του Χριστού όποιος και εάν είναι; Δεν είναι ένας μετανάστης, ένας πρόσφυγας, ελάχιστος αδελφός του Χριστού;  Δεν είναι ο «πλησίον» της Παραβολής του Καλού Σαμαρείτη; ...... Κανείς δεν μπορεί να παίζει «εν ου παικτοίς». Ο λόγος του Θεού έχει απόλυτο και αιώνιο κύρος.  Είναι άλλο το θέμα των προσφύγων και των προβλημάτων που μια ανίκανη πολιτική ηγεσία άφησε να δημιουργηθούν και άλλο η απόλυτη αξία του ανθρώπινου προσώπου".

 _______Τό ζήτημα τούτο, της μεγάλης δηλ. προσοχής, που πρέπει να έχουμε έναντι των Μουσουλμάνων μεταναστών, πολύ σωστά κατά τήν γνώμην μας, έθιξε ο κ. Γ. Ζερβός στην εφημερίδα Ορθόδοξος Τύπος ( φ. 2ας Νοεμβρίου 2012), ο οποίος μεταξύ άλλων έγραψε και τά εξής: 
       "Ομολογουμένως αι Ευαγγελικαί θέσεις των Σεβ. Μητροπολιτών είναι συγκινητικαί και Ορθοδοξότατοι.  Τι γίνεται όμως με την Ελλάδα, η οποία συρρικνώνεται δημογραφικώς; Τα επίσημα στοιχεία των υπηρεσιών του Κράτους κατέδειξαν ότι οι Έλληνες είναι κατά ένα εκατομμύριον ολιγώτεροι εις συγκρισιν με την προηγουμένην απογραφήν, η οποία διεξάγεται εις τον τόπον μας ανά δέκα έτη.  Η κατάστασις εκτιμάται ότι θα επιδεινωθή και οι Έλληνες θα μειωθούν ακόμη περισσότερον, διότι το πολιτικόν σύστημα και η τριτοκομματική κυβέρνησις απαξιώνει και κτυπά τον ιερόν θεσμόν του γάμου, με τας μειώσεις μισθών, τα εξευτελιστικά μεροκάματα, τα οποία αποτρέπουν τους νέους και τας νέας να νυμφευθούν, την βαρυτάτην φορολογίαν των οικογενειών, αι οποίαι έχουν τέκνα (τεκμήριον φορολογικόν είναι πλέον έκαστον τέκνον), τα "χαράτσια" επί των οικογενειακών προϋπολογισμών, τα "χαράτσια" επί της ακινήτου περιουσίας και της επερχόμενης βαρείας φορολογίας ακόμη και επί των αγροκτημάτων. Απο- καλύψεις του ημερήσιου τύπου, ο οποίος είναι φίλα προσκείμενος προς την τριτοκομματικήν κυβέρνησιν υποστηρίζει ότι πολλά νέα ζευγάρια διακόπτουν την κύησιν τέκνων διότι το οικονομικόν περιβάλλον είναι αβέβαιον."

_________Ας επανέλθουμε στις βιαιότητες. Ούτε πάλιν  εγκρίνουμε τις βιαιότητες των όποιων θρησκευτικών οπαδών, οποιουδήποτε δόγματος ή και θρησκεύματος, παρά το γεγονός, ότι για την υπεράσπιση της Πίστεώς μας κατά το παρελθόν έχει χυθή πολύ αίμα, όπως π.χ. κατά την περίοδο του Αρειανισμού! (Αυτή η πτυχή είναι ένα σημείο, στο οποίο θα επανέλθουμε μελλοντικά) Πλήν όμως το Ισλάμ, μετά του οποίου ιδιαίτερο έρωτα παρου-σιάζουν τώρα τελευταία τα ΜΜΕ με της Τουρκικής παραγωγής ταινίες ή και τις ανάλογες τηλεοπτικές σειρές, αποτελεί ένα πολύ σοβαρό κίνδυνο για την πολιτισμένη Ευρώπη, καί μάλιστα για την χριστιανική Ευρώπη, συνεπώς δε και για την φιλτάτη μας Πατρίδα, την Ελλάδα μας! Δεν προφητεύουμε! Απλά, λογικά σκεπτόμενοι, μπορούμε να προβλέψουμε ότι σε δυό ή τρείς δεκαετίες η Ελλάδα, χωρίς πόλεμο και χωρίς βιαιότητες, θα έχει μετατραπεί σε μία Μουσουλμανική Χώρα! Η αθρόα εισαγωγή "οικονομικών μεταναστών", η υπεργεννητικότης των Μουσουλ- μάνων καί οι μικτοί γάμοι μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, που θα αυξάνωνται με τον καιρό, αναπόφευκτα θα φέρουν την κατάληψη της Χώρας. Άλλωστε αυτό το είχε προβλέψει προ ετών ο Τούρκος Ηγέτης Οζάλ! "Θα κατακτήσουμε την Ευρώπη με τίς γεννήσεις των Τούρκων υπηκόων"!! είχεν είπει.

_________Με τα δεδομένα αυτά όσοι εκυβέρνησαν την Ελλάδα από τον Ανδρέα Παπανδρέου καί έπειτα θα έπρεπε να δικασθούν "επί εσχάτη προδοσία"! Στη Δημοκρατική Γαλλία ο Γάλλος Υπουργός των Εσωτερικών κ. Μανουέλ Βάλς, απευθυνόμενος πρός τους Μουσουλμάνους μετανάστες στη Χώρα του, είχε το θάρρος να είπει τά εξής βαρυσήμαντα λόγια: "Οι Μουσουλμάνοι δεν χρειάζεται να αποκηρύσσουν την άσκηση της θρη- σκευτικής  τους πίστεως ή να απαρνούνται  τις ρίζες τους  όσο ζούν στη Γαλλία, ωστόσο, προειδοποίησε, ότι, όσοι όμως από αυτούς δεν σέβονται τους νόμους και τις αξίες της Γαλλικής Δημοκρατίας θα αποτελούν  απειλή για τη δημόσια τάξη, γι αυτό και θα απελαύνονται. Οι ιεροκήρυκες του μίσους, οι οπαδοί του σκοταδισμού, οι φονταμενταλιστές, εκείνοι που τάσσονται εναντίον των αξιών μας και των θεσμών μας δεν έχουν θέση στη δημοκρατία της Γαλλίας" (βλ. ΕΣΤΙΑ, 26.09.2012, σελ. 5) Οι δικοί μας πολιτικοί Ταγοί, αντιθέτως και τις πύλες της Χώρας άφησαν αφύλακτες και τη Θράκη παρέδωσαν στη βουλιμία των Μουσουλμάνων και της Τουρκικής προπαγάνδας! Η απομάκρυνση της δασκάλας Χαράς Νικοπού- λου από τη Θράκη το αποδεικνύει! Το Ισλάμ λοιπόν έρχεται! Γι αυτόν ακριβώς το λόγο όλοι οι υπαίτιοι πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη "επί εσχάτη προδοσία"!

_________Αλλά και εμείς οι εκκλησιαστικοί Ταγοί θα πρέπει να κλάψουμε πολύ πικρά, επειδή δεν υψώσαμε την φωνή μας τότε που έπρεπε. Καί όμως ακόμη και ο κίνδυνος του προσηλυτισμού είναι ορατός! Επί παραδείγματι στην Ιταλία αναφέρεται η προσέλευσις στον Ισλαμισμό 70.000 περίπου Ιταλών Ρωμαιο-καθολικών χριστιανών!!!!

Σύμφωνα με την Ucoi (η Ένωση των Ισλαμικών Κοινοτήτων στην Ιταλία), περίπου 70.000 Ιταλοί προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ, κάτι που αποτελεί μια πραγματική έκρηξη μεταστροφών που οφείλεται τόσο στην κρίση των αξιών, αλλά και στην οικονομική κρίση στην Ιταλία, όπως σχολίασε ο Elzir Izzedine κατά τη διάρκεια της εκπομπής KlausCondicio στο Youtube, από τον Klaus Davi, ο οποίος πραγματοποιεί μια έκθεση σχετικά με τους Ιταλούς που ενστερνίζονται το Ισλάμ.

Η Ucoi έκανε γνωστά μερικά δεδομένα: 70.000 Ιταλοί προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ και αυτό που φαίνεται περισσότερο είναι ο μεγάλος αριθμός των Ιταλών που έρχονται σε επαφή με τζαμιά για να μελετήσουν το Ισλάμ. 

«Είναι ένα απολύτως θετικό γεγονός», σχολίασε ο Izzedine. "Αν σκεφτείτε ότι υπάρχουν ήδη 150.000 μουσουλμάνοι με ιταλική υπηκοότητα και ένα εκατομμύριο μουσουλμάνοι κάτοικοι (μετανάστες), μπορείτε να καταλάβετε ότι πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου αύξηση του αριθμού των μουσουλμάνων». 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 _________ Θά το επαναλάβουμε, ότι και εμείς οι εκκλησιαστικοί Ταγοί θα πρέπει να κλάψουμε πολύ πικρά, επειδή δεν υψώσαμε την φωνή μας τότε που έπρεπε. Δεν  επισημάναμε στον Ελληνικό Λαό τον επικρεμάμενο κίνδυνο! Το Κοράνιο περιέχει το Τζιχάντ, το οποίο με το γνωστό "σφάξτε τους απίστους", προτρέπει σε σφαγή ημών των Χριστιανών και παντός άλλου μη Μουσουλμάνου, διότι άπιστοι νοούνται οι μή Μουσουλμάνοι! 

 _________Εμείς παρά ταύτα με την ισχνή φωνούλα μας δεν παραλείψαμε να επισημαίνουμε κάθε φορά τον κίνδυνο, που διατρέχει η χριστιανική Ευρώπη, συνεπώς και η Ελλάδα μας, με όποιο μέσο καί τρόπο είχαμε ή και έχουμε στη διάθεσή μας!  Να μία απόδειξη: Στίς 14 Ιουνίου 2006 μέ τό Δελτίο Τύπου "ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ"  της Μητροπόλεώς μας (α. α. 53) και με τίτλο "Κοράνιο καί Ευρωπαϊκό Σύνταγμα" είχαμε προβή στην ακόλουθη Δήλωση: 

Κοράνιο και Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.

              Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

            Την ώρα που η Υπουργός των ’Εξωτερικων της Ελλάδος κα Μπακογιάννη συνδιαλέγεται με τον ομόλογό της κ. Γκιουλ στην Κωνσταντινούπολη,  η δε Ευρώπη των είκοσι πέντε (25) αναπροσ-διορίζει τους όρους για την πορεία εντάξεως της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο φως της δημοσιότητος ήλθε μια  πολυσή- μαντη πληροφορία:
        Διακήρυξη Μουσουλμάνου συγγραφέως και ερευνητή μας διαβεβαιώνει επίσημα, ότι κάθε Μουσουλμάνος, συντηρητικός η προοδευτικός, δεν είναι πρόθυμος να αναγνωρίση και να εφαρμόση το Σύνταγμα της Χώρας που έχει εγκατασταθή ούτε και τα ανθρώπινα Δικαιώματα. Εξ ορισμού κάθε ισλαμιστής το οποιοδήποτε Σύνταγμα το γράφει στα παληά του παπούτσια. Για τον Μουσουλμάνο ένα Σύνταγμα υπάρχει και ένας Νόμος, το Κοράνιο! Τίποτε άλλο!
              Η πρακτική εφαρμογή αυτής της αδιαπράγματευτης για τον Ισλαμισμό αρχής οδηγεί στο ακόλουθο λογικό συμπέρασμα: « Όταν οι Μουσουλμάνοι αποκτήσουν (στην Ευρώπη) την πλειονότητα, θα απαιτήσουν την εφαρμογή του ισλαμικού νόμου, διότι το ισλαμικό δίκαιο επιβάλλει στους μουσουλμάνους, όχι μόνο να πιστεύουν και να προσεύχωνται, αλλά και να εφαρμόζουν τον ισλαμικό νόμο.  Ένας μουσουλμάνος δεν μπορεί να υπακούσει παρά μόνο στον ισλαμικό νόμοδεν μπορεί να υποταχθεί παρά μόνο σε ένα δικαστή και σε μια μόνο μουσουλμανική εξουσία» είναι το καταστάλλαγμα του βιβλίου του.
              Το ζήτημα ήλθε στο προσκήνιο πρόσφατα, έπειτα από τη δημοσίευση ενός βιβλίου με τίτλο «Εισαγωγή στην Μουσουλμανική Κοινωνία» από τον ερευνητή Μουσουλμάνο Sami Aedab Abou-Salieh, καθηγητή του Αραβικού και Μουσουλμανικού Δικαίου στο  Ελβετικό  Ινστιτούτο Συγκριτικού Δικαίου, στη Λωζάννη. Το βιβλίο εκδόθηκε πρόσφατα στο Παρίσι.
           Στον Ισλαμικό Νόμο (αποκαλείται «Σαρία»), λέγει,  υπάρχουν κανόνες ασυμβίβαστοι με τη Δημοκρατία και τα δικαιώματα του ανθρώπου. Το Κοράνιο εκφράζει το θείο Δίκαιο και ως εκ τούτου κάθε σύστημα Νόμων και κάθε Σύνταγμα για τον Μουσουλμάνο δεν έχει καμμιά αξία, επειδή αποτελούν κατασκευάσματα ανθρώπων.
                  Ο Αλ-Σάραουΐ, θρησκευτική και πολιτική προσωπικότητα της Αιγύπτου, που πέθανε στο Κάϊρο το 1998, έλεγεν, ότι αν ήταν δυνατόν αυτός ο ίδιος να γινόταν κάποτε απόλυτος Μονάρχης της χώρας του, της Αιγύπτου, «σε όποιον δεν ασπάζεται το Ισλάμ θα έδινε διορία ενός έτους για να το μελετήσει και να αποφασίσει. Αν ο άνθρωπος αυτός δεν δεχόταν την ισλαμική θρησκεία, θα τον απάλλασε από το ισλαμικό δίκαιο, καταδικάζοντάς τον σε θάνατο, ως αποστάτη».
         Δεν μας παραξενεύει η διακήρυξη αυτή. Είναι ακριβώς ο,τι ονομάζεται «Τζιχάντ», δηλ. βίαιος εξισλαμισμός, αλλοιώς θάνατος στους απίστους! Μας παραξενεύει όμως η προκλητική προβολή της και μας ανησυχεί η απάθεια των Ευρωπαίων Ηγετών!  
          Φρονώ ταπεινά, ότι με την απαράδεκτη ανοχή της στις αντιδημοκρατικές αυτές διακηρύξεις η δημοκρατική και πολιτισμένη Ευρώπη δυναμιτίζει όχι απλώς το μέλλον της, αλλά την ίδια την ύπαρξή της. Τα Συντάγματα των Κρατών-Μελών της και το υπό κατάρτιση Ευρωπαϊκό Σύνταγμα για τον κάθε  ισλαμιστή αποτελούν απλώς κουρελόχαρτο.
                 Ευρώπη, μ’ ακούς η κοιμάσαι; Αποφάσισες, λοιπόν,  να αυτοκτονήσης;
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ          _______Σήμερα, λοιπόν, έχουμε μια ακόμη ευκαιρία για να σας παρουσιάσουμε το απάνθρωπο πρόσωπο του Ισλάμ! Σας παραπέμπουμε στο περιεχόμενο ενός συνθήματος, που εμφανίσθηκε (στις 27.09.2012) σε πανώ στην Αθήνα κατά τη διάρκεια μιάς διαμαρτυρίας των εν Αθήναις Μουσουλμάνων μεταναστών:  Έγραφε: "Η δημοκρατία (ή δομοκρατία έγραφε επί λέξει) και η ελευθερία είναι σε τροχιά θανάτου. Το ισλάμ έρχεται"! Το μεταφέρoυμε από τόν ιστότοπο "votegreece.gr". Τά συμπεράσματα είναι δικά σας........

________Αγαπητοί μου φίλοι, δεν μαχόμεθα τα πρόσωπα, αλλά τις ιδέες! Παρά ταύτα στο όνομα της ανθρωπιστικής βοηθείας, με τα συσσίτια της Εκκλησίας και των Δήμων, και με τις γεμάτες από "χριστιανική συμπόνοια" Δηλώσεις μερικών Ορθοδόξων Ιεραρχών, χωρίς να το καταλαβαίνουμε, σήμερα εκτρέφουμε το φίδι, που αύριο θα μας δαγκώσει και -με το δυνατό δηλητήριό του- θα μας θανατώσει!  Λοιπόν ακούστε το καί πάλι: Η ελευθερία είναι σε τροχιά θανάτου! Το Ισλάμ έρχεται! 

__________Συμπέρασμα: Δέν θα προτρέψουμε, λοιπόν, σε βιαιότητες κατά τών Μουσουλμάνων, αλλά και δεν επιτρέπεται να προβαίνουμε σε δηλώσεις προστασίας των!

Αίγιον, 12 Νοεμβρίου 2012

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

****************

Πηγή: http://www.votegreece.gr/archives/22461

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

 (Πηγή: http://www.votegreece.gr/archives/22461)

 
Η δημοκρατία (γράφει domocracy) και η ελευθερία είναι σε τροχιά θανάτου. Το ισλάμ έρχεται… Όχι δεν είναι από κάποια επεισοδιακή διαδήλωση στο Παρίσι πριν μερικά χρόνια ούτε βγήκαν στο δρόμο οι τούρκοι μετανάστες στη Γερμανία. Είναι φωτογραφία από την πάλαι ποτέ πλατεία Ομονοίας και νυν New Tahrir Square.
του Στρατή Μαζίδη
Αυτό το σύνθημα, το κακογραμμένο, το φανατισμένο δείχνει αυτό ακριβώς που αντιπροσωπεύει το ισλάμ:
Τη διαρκή ανάγκη επέκτασής του. Την ανάγκη επιβολής του διά της βίας σε όλο τον κόσμο. Δεν του φτάνει ένα μεγάλο μέρος της υφηλίου που ήδη ελέγχει, θέλει να έρθει και εδώ. Να έρθει παράνομα, να δουλέψει παράνομα, να χορτάσει παράνομα και μετά να σου επιβληθεί δια της βίας και να σου φορέσει κελεμπία ή μπούργκα.
Το ισλάμ δε σέβεται τη διαφορετικότητα και ο τρόμος της Σαρία αρχίζει να πλανάται σιγά σιγά στην ατμόσφαιρα. Υπερβολή; Μα και όσα έγιναν χθες ως υπερβολικά θα χαρακτηρίζονταν λίγα χρόνια νωρίτερα.
Βιώσαμε ένα πρώτο δείγμα του τι επιδιώκουν και έως που μπορούν να οδηγήσουν. Το αποτέλεσμα;
Σήμερα δεκάδες συμπατριώτες μας ανάμεσα σε όλα τα άλλα είχαν να καταμετρήσουν και να υπολογίσουν τις ζημιές που υπέστησαν οι περιουσίες τους χθες από τα αλλαλάζοντα φανατισμένα πλήθη.
Ακόμη και αρκετοί “ανθρωπιστές” έχουν αρχίσει πλέον να αναθεωρούν τις απόψεις τους περί της δυνατότητας ένταξης των μουσουλμάνων στις δυτικές κοινωνίες και συγκεκριμένα τη δική μας. Αρκετοί πλέον έχουν αρχίσει να αισθάνονται φόβο αλλά και ενοχή αισθανόμενοι μέχρι ενός σημείου συνυπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση.
Άραγε ο κος υπουργός, ο επιφορτισμένος με την προστασία μας, έχει κάτι να δηλώσει για τα χθεσινά; Νιώθει την ανάγκη να απευθύνει ένα μήνυμα σε όσους βρήκαν παρμπρίζ και τζαμαρίες θρύψαλα;
Κε υπουργέ, τα τάγματα εφόδου δε θα περάσουν όπως μας διαβεβαιώσατε. Οι στρατιές του ισλάμ; Θα περάσουν; Είστε σε θέση να εγγυηθείτε κε Δένδια ότι αυτά που συνέβησαν ΔΕ θα ξαναγίνουν;
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε.
************

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΡΧΕΤΑΙ, Η ΕΙΒΟΛΗ ΑΡΧΙΣΕ!

 ΚΑΙ ΕΝΑ VIDEO.ΠΗΓΗ: http://www.votegreece.gr/archives/22384

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ 

ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

Subject: FW: Κάτι που δε λένε τα δελτία... 
Ελληνορθόδοξος ιερέας βρήκε μαρτυρικό θάνατο από αντάρτες στη Συρία  
Date: Thu, 8 Nov 2012 09:15:39 +0200 
From: JSagia@bankofgreece.gr To: kaplutonas@gmail.com; plutonas1961@hotmail.com 
Subject: Πρθ: Ελληνορθόδοξος ιερέας βρήκε μαρτυρικό θάνατο από ισλαμιστές αντάρτες στη Συρία Πατήρ Σωτήρης Χαντάντ: Ο Ελληνορθόδοξος ιερέας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από ισλαμιστές αντάρτες στη Συρία 
http://2.bp.blogspot.com/-T0ouS-LrV5I/UIzPrtHE11I/AAAAAAAAaNc/p39uQEcb6zw/s400/fADI+HADDAD-4.jpg 

  Σήμερα (25 Οκτωβρίου 2012), η Ορθόδοξη Εκκλησία μας πρόσθεσε ακόμη ένα μάρτυρα στην αγκαλιά του Χριστού μας . Πρόκειται για τον Ελληνορθόδοξο ιερέα Σωτήρη (Φάντι) Χαντάντ ο οποίος υπηρετούσε στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στη μικρή πόλη Κανάτα με 15.000 κατοίκους, 20 χιλιόμετρα έξω από την Δαμασκό. Ο μάρτυρας ιερέας βρέθηκε στραγγαλισμένος και με τα μάτια του βγαλμένα, ενώ το σώμα του ήταν γεμάτο από μώλωπες που δημιουργήθηκαν από τα φρικτά βασανιστήρια που πέρασε. Το μαρτύριο του 43χρονου ιερά Σωτήρη Χαντάντ άρχισε στις 19 Οκτωβρίου όταν απήχθη από ισλαμιστές αντάρτες καθώς πήγε για να τους συναντήσει και να διαπραγματευθεί την απελευθέρωση ενός Χριστιανού γιατρού της ενορίας του που είχαν απαγάγει από πριν. Οι απαγωγείς ζητούσαν 50 εκατομμύρια συριακές λίρες (660 χιλιάδες δολάρια) λύτρα για την απελευθέρωση του γιατρού. Ο πάτερ Σωτήρης κατάφερε να μειώσει το ποσό περίπου στα μισά ($350,000) από αυτά που ζητούσαν αρχικά. Τη περασμένη Παρασκευή πήγε μαζί με τον πεθερό του γιατρού για να τους δώσει τα λεφτά και να απελευθερώσει τον όμηρο. Αντί αυτού, οι ισλαμιστές αντάρτες τους απήγαγαν και αυτούς. Οι απαγωγείς ζητούσαν τώρα 750 εκατομμύρια λίρες Συρίας για να απελευθερώσουν και τους τρεις. Τέτοιο μεγάλο ποσό χρημάτων δεν μπορούσε να βρεθεί πουθενά, και έτσι σήμερα το πρωί βρέθηκε η σορός του ιερέα στην Εθνική Οδό μεταξύ Δαμασκού και Κανάτα. Ο πάτερ Σωτήρης Χαντάντ γεννήθηκε στην πόλη της Κανάτα στις 2 του Φλεβάρη του 1969 από ευλαβείς Χριστιανούς γονείς. Μετά την απόκτηση του απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σπούδασε στη Θεολογική σχολή Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός στο Μπαλαμάντ του Λιβάνου, από όπου και αποφοίτησε το 1994. Παντρεύτηκε και χειροτονήθηκε διάκονος στον καθεδρικό ναό της Παναγίας στη Δαμασκό κατά τη διάρκεια του εορτασμού της ονομαστικής εορτής του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ιγνάτιου Χαζίμ IV. Στις 14, Ιουλίου του 1995 χειροτονήθηκε ιερέας και εστάλη να υπηρετήσει την ενορία του Προφήτη Ηλία στη γενέτειρά του Κανάτα. Ο πατέρας Σωτήρης υπηρετούσε με ζήλο την ενορία του και συμμετείχε στην ίδρυση του Ορθόδοξου Κατηχητικού Σχολείου της πόλης μαζί με άλλους ευσεβείς πιστούς της ενορίας. Σήμερα βρίσκεται μαζί με τους αγγέλους. Αιωνία του η μνήμη. 
ΣΗΜΕΊΩΣΗ:  ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ


Γέροντας Άνθιμος ο Αγιορείτης:
Σε μία κρίσιμη για την Ελλάδα περίοδο, που όλα ανατρέ-πονται και καταρρέουν, ο κόσμος αναρωτιέται συνεχώς για το τι φταίει. Τα καθημερινά ερωτήματα, που βασανίζουν τον Έλληνα, είναι τα εξής: ποιος μας έφερε σε αυτή την κατάσταση, υπάρχει σωτηρία, τι θα γίνει στη συνέχεια; Πολλοί άνθρωποι μέχρι τώρα, έχουν μιλήσει για την «κατάντια» της Ελλάδας. Σήμερα ο Γέροντας Άνθιμος ο Αγιορείτης δίνει τη δική του εξήγηση αποκλειστικά στο «Αγιορείτικο Βήμα».
«Τι φταίει; Οι κακώς κυβερνώντες φυσικά,  που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο, ούτε ιδανικά. Τι περιμένεις λοιπόν; Έχει γεμίσει ο τόπος πρόστυχους και....τοκογλύ- φους κυβερνώντες! Αίσχος! Ο λαός έχει γίνει δούλος! Αλλά πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους. Έχει φτάσει η κατάσταση σε ακραίο σημείο! Αν μιλάς για πατρίδα σε λένε ρατσιστή!
Φτάσανε ιερείς να λένε ότι στο πρόσωπο του κάθε λαθρομετανάστη που παρανομεί, σκοτώνει και βιάζει, βλέπουν το πρόσωπο του Χριστού! Αίσχος! Δεν είναι όλοι καλοί, αλλά μόνο όσοι πιστεύουν στα ιδανικά του Πατέρα μας. Αμ οι άλλοι; Οι μουσουλμάνοι; Αίσχος, τι είναι αυτοί; Ό,τι πιο αισχρό έχει βγάλει ποτέ η ανθρωπότητα. Αίσχος!!!
Ας προσαρμοστούμε πια στα ιδανικά του Πατέρα μας του Χριστού. Να διώξει πια ο λαός τους Σιωνιστές που θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτά που προκα- λούν! Ντροπή τους! Αίσχος! Από την άλλη έχουμε και την Ευρώπη! Τι θα μας κάνει η Ευρώπη, πως θα μας σώσει, με την πορνογραφία, την ατιμία και την παρανομία που είναι τα μόνα που μπορούν να μας διδάξουν; Έτσι θα σωθούμε;
Να φύγουν οι δοσίλογοι από την Ελλάδα! Όσοι θέλουν να σωθούν, να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, έτσι  θα κάνουν καλό στον εαυτό τους και στην κοινωνία. Η μετάνοια, η πίστη και η Χρυσή Αυγή θα μας σώσουν»!

Αποκλειστική συνέντευξη στο Αγιορείτικο Βήμα, της Ορνέλας Ζέφη 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ας μη σπεύσουν κάποιοι να μας κατηγορήσουν για μια ακόμη φορά, ότι στηρίζουμε και υποστηρίζουμε την Χρυσή Αυγή! Απλώς μεταφέρουμε την ειδησεογραφία! Ας τα βάλουν με τον Γέροντα Άνθιμο, τον Αγιορείτη! + ο Κ και Αι. Α.
 
*************
ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ