Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ


28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940!

ΗΜΕΡΑ ΔΟΞΗΣ 

ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ!

(Ανάρτηση βελτιωμένη και επηυξημένη) 

______________Σαν αύριο, αγαπητοί μου φίλοι, η Ελλάδα μας έγραψε σελίδες δόξης και μεγαλείου! Ήταν τότε η εποχή, που ο Έλληνας εσέβετο τον Θεό, εκκλησιαζόταν κάθε Κυριακή, αγαπούσε τον συνάνθρωπο! Ήταν η εποχή, που οι Πολιτικοί Ηγέτες εσέβοντο και αυτοί τον Θεό, και υπηρετούσαν με εντιμότητα την Πατρίδα και τόν άνθρωπο! Ήταν τότε η εποχή, που οι Πολιτικοί εισήρχοντο   στον στίβο της πολιτικής πλούσιοι και εξήρχοντο φτωχότεροι! Ο αείμνηστος στρατηγός Νικόλαος Πλαστήρας παραμένει ένα αξεπέραστο παράδειγμα θυσίας για την Πατρίδα και για τον άνθρωπο! 
_______________Τώρα πια όλα αυτά πέρασαν! Έστω ένα τελευταίο παράδειγμα. Διατελέσας Υπουργός Οικονομικών επί Μνημονίου και κατηγορηθείς για την παραχάραξη και την αλλοίωση της περιφήμου λίστας Λαγκάρντ ακόμη δεν έχει λογοδοτήσει, δηλ. "δεν έχει κάτσει στο σκαμνί", όπως έλεγαν οι παλαιότεροι! Μεταφέρεται μυστικά και σε ακαθόριστες ώρες στά ανακριτικά και  Δικαστικά Γραφεία  και φυγαδεύεται έτσι ώστε "να μήν πάρει χαμπάρι" η Κοινωνία! Αν είναι όντως ένοχος, όπως επανειλημμένως έγραψαν οι εφημερίδες, τότε είναι ένας ένοχος "προστατευόμενος"! Όλα δέ αυτά συμβαίνουν στη Χώρα μας πρός δόξαν της Ελληνικής Δικαιοσύνης! Της Δικαιοσύνης, η οποία κάποτε δεν είχε μάτια, δεν είχε αυτιά, δέν είχε στόμα, δηλ. δεν άκουγε, δεν ωμιλούσε, δεν έβλεπε ποιός ήταν ο κατηγορούμενος!  Έπραττε  το καθήκον της ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ! Ήταν  ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΑΔΕΚΑΣΤΗ! 
____________Σήμερα με το σημείωμά μας αυτό δεν θα αναφερθούμε στην εποποιΐα του 1940! Ποιός να μας ακούσει άλλωστε; Σήμερα, δηλ. στις νεώτερες γενηές, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ άνθρωποι που να ενδιαφέρωνται για τα ζητήματα αυτά. Δός τους χρήμα και σαρκικές απολαύσεις για να μπορέσουν να συγκινηθούν! Η Πατρίδα τώρα πιά για πολλούς απ' αυτούς  είναι μια έννοια ξεπερασμένη! Ήλθε, δυστυχώς, σήμερα και ο λεγόμενος αντιρατσιστικός Νόμος και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα!!!!!! Έτσι και να θέλουμε να σας ομιλήσουμε είτε για την Πατρίδα, είτε για τον Ναζισμό, είτε για τον παγκοσμίου εμβέλειας ΔΟΛΟΦΟΝΟ Αδόλφο Χίτλερ, είτε για τον άλλο μεγάλο Εγκληματία Ιωσήφ Στάλιν κλπ. καιροφυλακτούν οι αρμόδιοι για να μας συλλάβουν και να μας οδηγήσουν στη φυλακή με την κατηγορία του "ρατσιστή"! Εκεί καταντήσαμε! Ο έννομος καί ο παράνομος μπήκαν στο ίδιο τσουβάλι! Ο ψεύτης εξισώθηκε με τον φιλαλήθη! Ο κλέφτης με τόν έντιμο! 
_____________Ακριβώς, λοιπόν, για όλους τους παραπάνω λόγους, εμείς σήμερα δεν θα σας ομιλήσουμε για την Πατρίδα, αλλά για την μή-Πατρίδα! Από τις σημερινές Αθηναϊκές εφημερίδες επιβεβαιώνεται - δυστυχώς- η γνώμη και άποψή μας! Προβαίνουμε, λοιπόν στην παρούσα δεύτερη (διορθωμένη και εμπλουτισμένη) Έκδοση της αναρτήσεώς μας, για να σας παραθέσουμε δύο σκίτσα, τα οποία αλιεύσαμε, φυλλομετρώντας την εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ". Στο ερώτημα "Θα ανέβαινες και σύ στα βουνά της Πίνδου να πολεμήσεις τον εισβολέα;" Η απάντηση είναι: "Φυσικά! Αν είχε ανσανσέρ  και έπιανε το κινητό...."! Το άλλο γελοιοποιεί το ιστορικό ΟΧΙ! Θαυμάστε τα!


  
   


__________Έπειτα απο τά παραπάνω αντιπροσωπευτικα σκίτσα θα αντιληφθήκατε, νομίζω, γιατί σήμερα πιά δεν θα ομιλήσουμε για την Πατρίδα, αλλά για την μή-Πατρίδα! Θα αναφερθούμε δηλ. σε ένα παγκόσμιο Σύστημα Διακυβερνήσεως, που επί δεκαετίες τώρα και έως χθές επωαζόταν, αλλά μόλις τώρα άρχισε να προβάλει με γυμνή κεφαλή, όπως θάλεγε και η λαϊκή μούσα. Η προσπάθεια αυτού του συστήματος είναι να υποβαθμισθή και να ξεχασθή παντελώς η έννοια της Πατρίδος, δηλ. ενός συγκεκριμένου γεωγραφικού Χώρου, όπου οι άνθρωποι έχουν τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τα ήθη και τα έθιμά τους, τις παραδόσεις τους και πρό πάντων τήν ιστορία τους! Στο νέο αυτό Σύστημα Διακυβερνήσεως απαγορεύεται τόσον η θρησκευτική συνείδηση, όσο και η εθνική αυτοσυνειδησία! Αυτό το σύστημα ονομάζεται "Παγκοσμιοποίηση" ή "Globalization"!!!!!
___________Υπάρχει, λοιπόν, όπως λέγουν όσοι ερευνούν βαθύτερα τήν σύγχρονη κατάσταση, μια Παγκόσμια Κυβέρνηση Σιωνιστικής (δηλ. Μασσωνικής-Εβραϊκής) κατευθύνσεως, η οποία με πολλούς τρόπους διευθύνει σήμερα τον κόσμο! Οι παράγοντες αυτής της Διακυβερνήσεως είναι πίσω από κάθε τοπική ή διεθνούς σημασίας κρίση, είτε οικονομική λέγεται, είτε πολιτική, καί πίσω από κάθε πολεμική σύρραξη! Η επιβεβαίωση όλων αυτών των θεωριών μάς ἐρχεται με το χθεσινο δημοσίευμα της εφημερίδος "ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" (26.10.14 σελ. 8). Εκεί αναγράφονται και τα εξής: "Ο Μάγος της Διπλωματίας Κίσινγκερ θεωρείται ο άνθρωπος που επέτρεψε στην Τουρκία να καταλάβει τη μισή Κύπρο, αυτός που κρυβόταν  πίσω από τη στήριξη της Χούντας των Απριλιανών.......Είναι ένας από τους ανθρώπους που έχουν επηρεάσει τις διεθνείς σχέσεις και τη διεθνή πολιτική κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα".
________Μια ακόμη επιβεβαίωση μας παρέχει η χθεσινή εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" (26.10.2014). Εκεί στη σελ. 44 περιγράφονται "τα πρόσωπα μιάς ιστορικής εξέλιξης" δηλ. πρόσωπα και γεγονότα λίγο πρίν ακουσθή το ΟΧΙ από τό στόμα του Ιωάννου Μεταξά. "....Όταν ο βασιληάς έχασε τη μάχη με τον Βενιζέλο,.....ο αντιστράτηγος πλέον "Γιαννάκης" .....με τον Κωνσταντίνο, τον Πρωθυπουργό Γούναρη και την οικογένειά του.........αποφασίζουν να δραπετεύσουν...κι απ εκεί με ένα καΐκι φθάνουν στη Σαρδηνία...Θα καταλύσουν σ' ένα ξενοδοχείο, όπου στις οκτώ το βράδυ τους συλλαμβάνει η τοπική αστυνομία. Την κρίσιμη εκείνη στιγμή ο "Γιαννάκης" θυμάται, ότι είναι μασόνος. Με την παρέμβαση της πανίσχυρης ιταλικής μοσονικής στοάς βρίσκει καταφύγιο  με την οικογένειά του  στη Σιένα, όπου μαθαίνει ότι έχει καταδικαστεί για έσχατη προδοσία σέ θάνατο".  Διαχρονικά, λοιπόν, η Διεθνής Μασσωνία έκανε παρεμβάσεις στη ζωή υψηλών προσώπων και διά του τρόπου αυτού  επηρέαζε την πορεία των Εθνών! Ο Άγιος Ιγνάτιος της Ουγγροβλαχίας έχει χαρακτηρίσει τους Μασσώνους με πολύ σκληρά λόγια! Είναι "Αίρεσις Αθέων καί Μάγων" είχε είπει επί λέξει! Αυτά για να πεισθούν, όσοι είναι δύσπιστοι, για την διαχρονικά σκοτεινή και βλαβερή δράση των Τεκτόνων. Όσοι έχετε την δυνατότητα να αναζητήστε και να μελετήσετε ένα βιβλίο, που έχει τίτλο "ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ". Τότε πολλά θα καταλάβετε!
________Και για να κλείσουμε την παράγραφο αυτή θά σημειώσουμε, ότι  όλα αυτά, προετοιμαζουν την έλευση του Αντιχρίστου, ο οποίος θα κυβερνήσει τον κόσμο για ένα διάστημα, έπειτα δε θα επέλθει η συντέλεια του κόσμου, η Μέλλουσα κρίση και Ανταπόδοση, οπόταν θα βασιλεύσει ο Σωτήρ του κόσμου ο Χριστός! Γι'αυτό τό λόγο εμείς οι χριστιανοί, που πιστεύουμε στο Χριστό και ζούμε βιωματικά το Νόμο Του, ομολογούμε καί διακηρύσσουμε: "προσδοκώ ανάστασιν νεκρών και ζωήν του μέλλοντος αιώνος".  
__________Χωρίς περισσότερα δικά μας λόγια καί σχόλια, διαβάστε με προσοχή το παρακάτω άρθρο και κάμετε τους στοχασμούς σας! Άλλωστε μη λησμονείτε, παρακαλώ, ότι η Χώρα μας σήμερα Κυβερνάται από μιά ξένη Τριανδρία αλλοδαπών, (λέγε με "Τρόϊκα"), εμείς δε, δυστυχώς,  χορεύουμε σε όποιο ρυθμό μας καθορίζει εκείνη με τα όργανά της!!!!!!
____________Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Οι Έλληνες όμως καθημερινά πεθαίνουν και αφανίζονται! Αντιθέτως, οι λεγόμενοι "οικονομικοί Μετανάστες" στη Χώρα μας -Μουσουλμάνοι δε κατά το θρήσκευμα- αυξάνονται και πληθύνονται! Είμεθα σχεδόν βέβαιοι, ότι έπειτα από λίγα χρόνια οι νέοι Κατακτητές μας, οι Μουσουλμάνοι ως Μετανάστες,  θα καθιερώσουν εθνικές επετείους για λογαριασμό τους και θα λένε: "28η Οκτωβρίου .......2034! Η άλωση της Ελλάδος! Η κατάκτηση της Ευρώπης! Ο θρίαμβος του Ισλάμ κατά των Ορθοδόξων κλπ......" Τα εγγόνια σας μπορεί τότε να είναι και ......."γιουσουφάκια"!  Ούτε Ελληνόπουλα θα αισθάνωνται πιά, ούτε και Ορθόδοξα χριστιανόπουλα!  
*****************************************************       
ΑΦΙΕΡΩΣΗ
______Στο παρακάτω άρθρο παρουσιάζονται οι απόψεις του εξαιρέτου Διεθνολόγου κ. Αντ. Γρυπαίου, ο οποίος καί έχει τήν ευθύνη για τα γραφόμενά του. Εμείς απλώς σας τα παρουσιά-ζουμε!
______Εκρίναμε όμως αναγκαίο να σας παρουσιάσουμε σήμερα τις απόψεις αυτές ως ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κλπ. κ.κ. Ιωάννη τόν Γ', ο οποίος τις ημέρες αυτές πραγματοποιεί Επίσημη Ειρηνική Επίσκεψη στην Εκκλησία της Ελλάδος. Είναι ο Πατριάρχης, που μας έρχεται από τήν αντάρα και τις φωτιές του πολέμου στη Μέση Ανατολή! Είναι ο Μάρτυρας Πατριάρχης της Ορθοδοξίας σήμερα! (Ας σημειωθή, ότι είναι ο Δεύτερος μαρτυρικός Πατριάρχης της Ορθοδοξίας σήμερα, μετά τόν Μακαριώτατο πρ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίο, τον Οποίον επί επτά τόσα χρόνια τον έχουν "κλειδαμπαρώσει" μέσα στο Διαμέρισμά του και παραμένει εκεί φυλακισμένος κάτω στα Ιεροσόλυμα!!!! Φυλακισμένος, όχι βέβαια από κάποιους Τζιχανιστές, αλλά από Αδελφούς εν Χριστώ, συλλειτουργούς δε και πνευματικά Του αναστήματα! Ο Ειρηναίος, ως Πατριάρχης Ιεροσολύμων, ανέδειξε Επίσκοπο τόν άλλοτε εφημέριο του Κατάρ κ. Θεόφιλο, σημερινό Πατριάρχη!!!!!)
___________Ναί, αναφερόμεθα στον πονεμένο Πατριάρχη Αντιοχείας, του οποίου η Συνέντευξη στο "ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" (26.10.14) πολύ μας συνεκίνησε! Γνωρίζει πολλά, αλλά δεν εκφράζεται! Όταν τον ερώτησαν τι άραγε έμαθε από τις Ορθόδοξες Μοναχές, οι οποίες ειχαν απαχθή, αλλά έπειτα από έξ μήνες  απελευθερώθησαν, είπε: " Αυτά τώρα δεν λέγονται".  
________Αφιερώνουμε, λοιπόν, τις παρακάτω γραμμές στον
Πονεμένο Πατριάρχη της Αντιοχείας κ. κ. Ιωάννη, τον Ελληνομαθή καί Ελληνόψυχο Ιωάννη, ο οποίος και ως Πατριάρχης πονάει αφόρητα για τα όσα συμβαίνουν στην περιφέρεια της Πατριαρχικής Του δικαιο-δοσίας, αλλά και ως άνθρωπος φέρει στην ψυχή του ένα μεγάλο καρφί, ήτοι τήν αρπαγή και εξαφάνιση του κατά σάρκα Αδελφού του Μητροπολίτου Παύλου, ο οποίος πριν από δέκα καί οκτώ (18) μήνες, μαζί μέ τον Συρο-ιακωβίτη Μητροπολίτη Ιωάννη, έπεσε θύμα απαγωγής και του οποίου τα ίχνη έχουν απωλεσθή! Δυστυχώς κανείς, ή σχεδόν κανείς, από τούς εκκλησιαστικούς Ταγούς της Ορθοδοξίας, όπως επίσης και κανείς από τούς Μεγάλους του κόσμου τούτου, δεν διαμαρτύρεται, δεν ομιλεί, δεν ερευνά για την τύχη των δύο αυτών θυμάτων και Νεομαρτύρων της Πίστεως! Ούτε, λοιπόν, για τον ζωντανό-νεκρό, έγκλειστο δε Πατριάρχη Ειρηναίο των Ιεροσο-λύμων, ούτε και για τους αγνοούμενους Μητροπολίτες ΠΑΥΛΟ και ΙΩΑΝΝΗ ακούγεται η παραμικρή φωνή! Αυτό, λοιπόν, ή μάλλον και αυτό το γεγονός, αποτελεί ένα ακόμη ΟΝΕΙΔΟΣ για την Ορθοδοξία μας!    
        Μακαριώτατε, σεβαστικά Σας παρακαλούμε να δεχθήτε το σημείωμα αυτό σαν μια ισχνή, μικρή και αδύνατη φωνή, πλήν όμως ειλικρινή έκφραση διαμαρτυρίας ενός ασήμαντου Ιεράρχου της Ελλαδικής Εκκλησίας! Ο Θεός σώζοι την φλεγόμενη Πατριαρχική Σας Επικράτεια!  Ευχόμεθα επίσης απο βάθους καρδίας πολύ γρήγορα να έχετε καλά νέα από τον αγαπημένο Αδελφό Σας Παύλο, τον οποίο κι εμείς και αγαπήσαμε και αγαπάμε, για τον Οποίον δε και εκτενώς προσευχόμεθα. 
 Αίγιον, 27 Οκτωβρίου 2014
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
********************
Η παγκόσμια διακυβέρνηση 
της ΝΤΠ (=νέας τάξης πραγμάτων)
ως εγκληματική οργάνωση

"Η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία-τυραννία, στη προσπάθειά της να γίνει παγκόσμια διακυβέρνηση, έχει καταστεί διεθνής υπερτρομοκρατία δηλαδή έχει εξελιχθεί σε διεθνή εγκληματική οργάνωση, ενώ δια της προπαγάνδας, κατηγορεί άλλες νόμιμες πολιτικές ομάδες κρατών, σαν εγκληματικές οργανώσεις, μέσω ραγιάδων υποτακτικών υποτελών πολιτικώνΠολιτικά πατριωτικά κόμματα -σε κάθε κράτος- που στέκονται εμπόδιο στα σχέδια ΕΚΕΙΝΩΝ, με τη βοήθεια υποτελών οσφυοκαμπτών πολιτικών, τα χαρακτηρίζουν σαν εγκληματικές οργανώσεις, και τα διώκει ποινικά η τοπική σε κάθε κράτος δικαιοσύνη.


Δεν τολμούν να αγγίξουν τη πραγματική διεθνή εγκληματική Σιωνιστική οργάνωση. Ο Λαός λέει, «δεν τολμούν να βαρέσουν το γάιδαρο, και βαράνε το σαμάρι». Η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-Δικτατορία, για να κατακτήσει τη παγκόσμια εξουσία, έχει ιδρύσει πολλά Σιωνιστικά παραρτήματα, τα σημαντικότερα των οποίων είναι – η γνωστή και μη εξαιρετέα- λέσχη BILTERBERG για την Ευρώπη, η Τριμερής Επιτροπή για τις ΗΠΑ, το CFR=συμβούλιο διεθνών σχέσεων. Ακολουθούν πολλές άλλες Σιωνιστικές οργανώσεις. Όλες αυτές λειτουργούν σαν διεθνείς εγκληματικές οργανώσεις. Λειτουργούν με άκρα μυστικότητα, στο σκοτάδι, στα παρασκήνια. 
       Έργα της παγκόσμιας Σιωνιστικής τυραννίας, (Εγκληματική οργάνωση) μετά το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο είναι, οι πόλεμοι Βιέτ-Ναμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύης, Συρίας, Παλαιστίνης (Γάζα), Ουκρανίας, κ.λ.π.
      Όργανά τους οι πρόεδροι και πολιτικοί των ΗΠΑ και οι πολιτικοί της Ε.Ε. Στους πολέμους αυτούς διεπράχθησαν εγκλήματα πολέμου.Πρώην ευνομούμενες και ευημερούσες Αραβικές χώρες, όπως το Ιράκ, η Λιβύη, και η Συρία, τις κατάστρεψαν ολοσχερώς.
        Η Συρία διεσώθη από του χάρου τα δόντια, χάρη στη παρέμβαση της Ρωσίας. Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ και Ε.Ε. διετάχθησαν από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία να οργανώσουν τα γνωστά γεγονότα της Ουκρανίας, και να βάλλουν την Ουκρανία μέσα στο λάκκο με τα φίδια, (ΝΑΤΟ+Ε.Ε.). Αν οι Σιωνιστικές ΗΠΑ και Ε.Ε. πάρουν την Ουκρανία, τότε η Ρωσία τελειώνει, και αυτό το γνωρίζει η ΚΙΝΑ η οποία περιμένει τη σειρά της.
        Παράλληλα με τους πολέμους, ιδρύουν διεθνείς τρομοκρατικές εγκληματικές οργανώσεις. Έργο αυτών είναι τα τρομοκρατικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου με τους διδύμους πύργους στη Νέα Υόρκη, κ.λ.π.
      Έργο ΕΚΕΙΝΩΝ είναι οι οικονομικοί πόλεμοι, και οι χρεοκοπίες κρατών. Η χρεοκοπία των ΗΠΑ το 1929 ήταν έργο δικό τους. Προκάλεσαν χρεοκοπία σε Αργεντινή και Ελλάδα, και άλλες χώρες!!!
         Η Αργεντινή χάρη στη σημερινή πολιτική ηγεσία σώθηκε, ενώ η Ελλάδα λόγω ανδρεικέλων εφιαλτών πολιτικών, χαροπαλεύει!
        Δολοφονούν προέδρους και πρωθυπουργούς που δεν είναι πιόνια τους, ενώ παράλληλα προβαίνουν σε ασύμμετρες απειλές (πυρκαγιές δασών και κτιρίων) σε κυβερνήσεις και κράτη που είναι ατίθασα.
    Έργα αυτών είναι επίσης, η παγκόσμια φτώχεια, διαφθορά, προσφυγιά-λαθρομετανάστευση, παραπλάνηση, φόβος, εμφύλιοι πόλεμοι, πείνα, ασθένειες όπως Καρκίνος, AIDS, EMBOLA, κ.λ.π. για τη μείωση του πληθυσμού της Γης, και τελικά ο Γ! παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος.
      Αυτή είναι η δραστηριότητα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, σαν διεθνή εγκληματική οργάνωση. Να προκαλεί δυστυχία στη Γη, φτάνει ΕΚΕΙΝΟΙ να καταλάβουν τη παγκόσμια εξουσία.
          Το κακό είναι που θέλουν να γίνουν παγκόσμια κυβέρνηση. Οι μόνες χώρες που αντιστέκονται στη παγκόσμια τυραννία είναι η ΡΩΣΙΑ και ΚΙΝΑ. Γιαυτό θέλουν να «φάνε» τη Ρωσία με όργανο το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, μετά έχει σειρά η ΚΙΝΑ!!!
           Στη προσπάθειά τους να κυκλώσουν τη Ρωσία, η οποία αντιστέκεται στα άνομα σχέδιά τους για υποδούλωση των Λαών του πλανήτη, συνωμότησαν και ανέτρεψαν -με τα γνωστά οχλοκρατικά γεγονότα της πλατείας Μεϊντάν του Κιέβου–τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας, και εγκατέστησαν κυβέρνηση των Σιωνιστών πολιτικών της Ουκρανίας, ακροδεξιών, τους διεθνώς ονομαζομένους Νέο-Ναζί, υπό την ηγεσία των Ποροσένκο, Τουρτσίνοφ, και Αρσένη Γιάτσενιουκ. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η δικιά τους Τζούλια Τιμοσένκο, και ο Σιωνιστής-Ναζί Σβόμποντα.
      Όλοι αυτοί στο πλευρό της Σιωνιστικής Δύσης και του ΝΑΤΟ! Γι αυτό τους λέμε «Παγκόσμια Εγκληματική Οργάνωση». Με δέλεαρ την ένταξη της Ουκρανίας στη Σιωνιστική Ε.Ε. ξεγέλασαν τον Ουκρανικό Λαό υποσχόμενοι καλλίτερη ζωή μέσα στο λάκκο των λεόντων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ!
        Μαντρώνουν τους Ευρωπαϊκούς Λαούς, μέσα στη Σιωνιστική Ε.Ε. για να τους ελέγχουν, υπό την επίβλεψη της μαριονέτας ΜΕΡΚΕΛ. Τώρα ο Ουκρανικός Λαός υποφέρει. Σήμερα την Ουκρανία κυβερνούν οι Σιωνιστές, με πρόεδρο τον Ποροσένκο, και Πρωθυπουργό τον Σιωνιστή Αρσένη Γιάτσενιουκ, οι οποίοι οδηγούν τη χώρα τους στον όλεθρο και σε διαμελισμό. Ήδη έχασαν τη Κριμαία, και ακολουθούν η Ανατολική Ουκρανία η επονομαζόμενη Νέα Ρωσία.
       Αυτά τα αποτελέσματα φέρνουν στις χώρες τους οι πολιτικοί μίσθαρνα όργανα και ορντινάντσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Στην Ελλάδα συνεχίζουν την οικονομική κρίση, διά της χρεοκοπίας. 
Οι πολιτικοί της Ελλάδος, όργανα ΕΚΕΙΝΩΝ, επιβάλλουν ΜΟΝΟ στις φτωχές και μεσαίες τάξεις του Ελληνικού Λαού, βαρειά φορολογία με τη μορφή φόρου εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, αλληλεγγύης, έκτακτης εισφοράς, και άλλα χαράτσια, όλα αυτά τα έσοδα τα στέλνουν έξω στις τράπεζες του προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας- τυραννίας.    
       Οι τύραννοι των εθνών είναι οι παγκόσμιοι Σιωνιστές τραπεζίτες. Τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων των Ελλήνων εργαζομένων, τα λεηλατούν και τα στέλνουν στο Μεγάλο Αφεντικό!
       Οι Δυτικοί Σιωνιστές (ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ), όργανα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, σε όποια χώρα πηγαίνουν τα κάνουν «Γης Μαδιάμ», (Βλέπε Λιβύη, Συρία, Ιράκ). Η ποιότητα των πολιτικών της Ουκρανίας, ομοιάζει με τη ποιότητα των πολιτικών της Ελλάδος. Είναι όλοι τους Σιωνιστές, πιόνια και μαριονέτες ΕΚΕΙΝΩΝ.
       Τα μέλη της πολιτικής συμμορίας που λεηλατεί τη χώρα μας, δίδουν λόγο στους Σιωνιστές Παντοκράτορες της Ν.Τ.Π. οι οποίοι θέλουν να αιματοκυλήσουν την ανθρωπότητα, σαν εγκληματική οργάνωση που είναι, για να φέρουν τη Παγκοσμιοποίηση, ώστε να γίνουν κυβερνήτες στο πλανήτη Γη. Αυτοί είναι οι διεθνείς Σιωνιστές τραπεζίτες.
        Η προσοχή τους στρέφεται στο να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν από τα παρασκήνια τις ΗΠΑ, Ε.Ε., ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, ΔΝΤ, Τράπεζες, κ.λ.π. θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μια παγκόσμια κυβέρνηση-τυραννία. Αυτοί όλοι είναι αφεντικά των «Ελλήνων» Σιωνιστών πολιτικών.
     Ομιλούμε ξεκάθαρα ενάντια στη Ν.Τ.Π. και σε ΕΚΕΙΝΟΥΣ που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι στο πλανήτη. Όπου επεμβαίνουν στρατιωτικά τα πιόνια της Ν.Τ.Π. φέρνουν το χάος, τον όλεθρο, και τη δυστυχία.
     Βάζουν τους λαούς να σφαγούν μεταξύ των. Βλέπε τι συμβαίνει σήμερα στο Ιράκ και Συρία μεταξύ των Τζιχαντιστών, και του Λαού του Ιράκ-Συρίας. Στην Ελλάδα είναι πιθανό ένα σενάριο συνδυασμένης επίθεσης της Τουρκίας, Αλβανίας, Σκοπίων, εναντίον της Ελλάδος, - κατόπιν εντολών της Ν.Τ.Π. - με στόχο το διαμελισμό της Ελλάδος. Επαναλαμβάνουμε, ο Αμερικανός πρόεδρος ΟΒΑΜΑ, η ΜΕΡΚΕΛ, και άλλοι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες, εκτελούν διαταγές του πραγματικού πλανητάρχη προέδρου της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιου Δικτάτορα.
        Ο πρόεδρος της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας δικτατορίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι Πλανητάρχης, όχι ο ΟΒΑΜΑ, όπως κακώς αναφέρουν τα ΜΜΕ και αποπροσανατολίζουν τους Λαούς.
        Κανείς πολιτικός δεν εκλέγεται στην ηγεσία της Ε.Ε. εάν δεν τον εγκρίνει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Να δείτε που τελικά θα εκλεγεί πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, «Ανήρ επιθυμιών» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
        Για να επιτύχουν τα σχέδιά τους για παγκόσμια κυριαρχία, φροντίζουν να εκλέγονται σε κάθε χώρα κυβερνήτες δικοί τους άνθρωποι.
Στην .........στην Ουκρανία (έχουν) το Σιωνιστικό κατεστημένο Ποροσένκο, Τουρτσίνοφ, Γιάτσενιουκ, στη Γερμανία τη Μέρκελ, στη Γαλλία τον Ολάντ, κ.λ.π. 
           Στις εθνικές εκλογές σε κάθε κράτος, βγάζουν δικούς τους ανθρώπους, μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών…
         Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, και οι μυστικές υπηρεσίες της Σιωνιστικής Δύσης, είναι όλες στην υπηρεσία ΕΚΕΙΝΩΝ. 
        Η Σιωνιστική Δύση εργάζεται για τους τρελούς υπέργηρους ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Μιλάμε για τέλεια εγκληματική οργάνωση, που φαίνεται διεθνώς καθ’ όλα νόμιμη.
      Η Ελλάδα σύρθηκε στο ΔΝΤ, στη Τρόϊκα, και στα Μνημόνια δολίως, από τους υποταγμένους στη Ν.Τ.Π. πολιτικούς, για να κερδίσουν δισεκατομμύρια ευρώ τα Σιωνιστικά αφεντικά τους της παγκόσμιας δικτατορίας, γύπες, κοράκια, τσιφούτηδες, και άλλοι σεσημασμένοι διεθνείς αγύρτες, πρώην σαράφηδες, πρώην ενεχυροδανειστές, που ρουφούν το αίμα των Λαών, που θέλουν να λέγονται Πλανητάρχες Κοσμοκράτορες, και Παντοκράτορες.
       Όλοι αυτοί αποτελούν διεθνή συμμορία, αφού συγκροτούν μια διεθνή εγκληματική οργάνωση. Μετά την οικονομική αφαίμαξη της Ελλάδος, σχεδιάζουν το διαμελισμό αυτής, ήδη το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ αναγνώρισε τα Σκόπια σαν Μακεδονία, με εντολές της παγκόσμιας δικτατορίας, σε πείσμα της Ιστορίας, του πολιτισμού, και των ταφικών ευρημάτων των τύμβων Βεργίνας και Αμφίπολης.
        Για ΕΚΕΙΝΟΥΣ ιστορική αξία έχει ΜΟΝΟ ο ναός του Σολομώντος…
        Όργανα της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας είναι οι ΑγγλοΣάξωνες (ΗΠΑ και Αγγλία), και ακολουθούν οι Σιωνιστικές Ευρωπαϊκές χώρες. Στην Ελλάδα διέταξαν τον αντι-ρατσιστικό νόμο που προστατεύει ΜΟΝΟ τους εχθρούς του Ελληνισμού, ενώ στρέφεται κατά των φορολογουμένων Ελλήνων που χρηματοδοτούν με τα χρήματά τους, το παγκόσμιο δικτάτορα διεθνή τραπεζίτη Ρότσιλντ.
      Η Ελλάς ήδη έχει Ισλαμικό πληθυσμό, αφού παρεπιδημούν εδώ εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, (λαθρεπιβάτες της Ελλάδος λέει ο Λαός), με εντολές της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας τυραννίας.
        Όλος ο χρυσός της Γης είναι συγκεντρωμένος στη τράπεζα των εξουσιαστών τη λεγόμενη Bank International Settlements (B.I.S.) ιδιοκτησίας των ηγετών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
     Τα μέλη της Σιωνιστικής πολιτικής συμμορίας που λεηλατεί τη πατρίδα μας, πολιτικοί και τραπεζίτες, αποδίδουν λόγο σε ΕΚΕΙΝΟΥΣ της ΝΤΠ.
      Τα παγκόσμια ενεργειακά αποθέματα πετρελαίου τελειώνουν. Γι αυτό ήρθε τώρα η σειρά μας!!! Καταλάβατε τώρα που το πάνε;
         Γι αυτό δημιουργήθηκε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, ώστε ΕΚΕΙΝΟΙ που έχουν βάλει στο μάτι τα στρατηγικά ενεργειακά αποθέματα που υπάρχουν στο υπέδαφος, και στο βυθό των Ελληνικών θαλασσών, να μπορέσουν να τα κάνουν δικά τους, με τη μικρότερη δυνατή αντίσταση. Μιλάμε για διεθνή αγυρτεία, κοινούς κλέφτες του πλούτου των Ελλήνων!!! Όλα τα άλλα που σας λένε είναι παραμύθια!
       Έκλεψαν τους Έλληνες με το Χρηματιστήριο, τα ομόλογα, και φόρους. Η μόνη σωτηρία για τη χώρα είναι αλλαγή εξωτερικής πολιτικής, υπό τον όρο η Ρωσία να αναλάβει τη καθολική προστασία της Ελλάδος. Συναπτά 60 χρόνια που είμαστε στο ΝΑΤΟ, χαϊρι και προκοπή δεν είδαμε, πάντα το ΝΑΤΟ στήριζε τους εχθρούς της Ελλάδος. (Βλέπε Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, κ.λ.π.) Τα ίδια ισχύουν και για την Ε.Ε. η οποία μας χρεοκόπησε. «Μπήκαμε στην Ε.Ε. για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι» λέει ο Λαός. Το ΝΑΤΟ και η Σιωνιστική Ε.Ε. είναι για την Ελλάδα ο λάκκος των λεόντων. Για να σωθεί η χώρα από τον όλεθρο που τη σπρώχνουν η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, οι ΗΠΑ, η Ε.Ε., και το ΝΑΤΟ, είναι να βγούμε από το ΝΑΤΟ, εδώ και τώρα, και σύναψη νέων συμμαχιών με τη Ρωσία, και αν τολμούν οι Παντοκράτορες με τα πιόνια τους ας έλθουν!!! Να βγούμε από την Ε.Ε. που μας κατάστρεψε, με ταυτόχρονη εφαρμογή της Σεισάχθειας. Δεν χρωστάμε τίποτε σε κανέναν, μας χρωστάνε, ΑΥΤΟΙ που μας έκλεψαν τον πολιτισμό, και την ιστορία μας, τα κειμήλια των αρχαίων προγόνων μας, και τον ορυκτό πλούτο. Οι Σιωνιστές Άγγλοι παλιά εφοβούντο μήπως ο Καποδίστριας θα προσέγγιζε τη Ρωσία, γι αυτό τον δολοφόνησαν. Αυτό ισχύει και σήμερα για όποιον προσεγγίσει τη Ρωσία, (βλέπε περίπτωση Κώστα Καραμανλή). Η Ρωσία του ΠΟΥΤΙΝ είναι το κόκκινο πανί…Οι πολιτικοί εφιάλτες που κυβερνούν σήμερα, λεηλατούν τους Έλληνες μικρομεσαίους, και τα κέρδη από τη λεηλασία των Ελλήνων τα στέλνουν στο μεγάλο αφεντικό, έτσι για να θεωρούνται καλά παιδιά.
        Στη προσπάθειά της η παγκόσμια διακυβέρνηση-δικτατορία να κατακτήσει το πλανήτη, ιδρύει, χρηματοδοτεί, και εξοπλίζει διεθνείς τρομοκρατικές οργανώσεις, σαν παγκόσμια εγκληματική οργάνωση που είναι. Έτσι λοιπόν ίδρυσαν και οργάνωσαν τους Τζιχαντιστές ISIL και ISIS του Μουσουλμανικού Χαλιφάτου στον ενδιάμεσο χώρο μεταξύ Ιράκ, και Συρίας. Ο ΟΗΕ και οι Ευρω-Αμερικάνοι πολιτικοί είναι –ως γνωστόν- όργανα της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής τυραννίας. Οι δύο αυτοί εξοπλίζουν και εκπαιδεύουν τους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές του ISIS και ISIL που κόβουν κεφάλια αιχμαλώτων, και τους παρέχουν διεθνή διπλωματική κάλυψη. Στα χέρια των Τζιχαντιστών βρέθηκαν όπλα Αμερικάνικης κατασκευής. Ο ΟΗΕ παρέχει διπλωματική κάλυψη των Τζιχαντιστών, αυτό φαίνεται από τα γεγονότα. Πρόσφατα ο ΟΗΕ δήλωσε: «Δεν διαπράττουν μόνο οι Ισλαμιστές-Τζιχαντιστές εγκλήματα πολέμου, αλλά και ο Στρατός του Ιράκ». Από τα ΜΜΕ, σε όλους είναι γνωστά τα όσα θηριώδη διαπράττουν οι μαχητές των Τζιχαντιστών του Χαλιφάτου. Οι Τζιχαντιστές οπλίτες είναι μισθοφόροι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Στρατολογούν μισθοφόρους για το ISIL από όλα τα κράτη της Γης. Προς το παρόν οι ISIL μάχονται εναντίον της Συρίας, και του Ιράκ, με μεγαλεπήβολα σχέδια να επεκταθούν στην Ευρώπη.
        Απίστευτη είναι η προσπάθεια του Σιωνιστικού Ο.Η.Ε. να ταυτίσει τους αποκεφαλισμούς και τα εγκλήματα των Ισλαμιστών του ISIS και ISIL, με το καθήκον της Συρίας και του Ιράκ, να διασφαλίσουν την εδαφική ακεραιότητα των χωρών τους, από τους εισβολείς του ISIL. Ποια άλλη απόδειξη θέλουμε ότι οι Τζιχαντιστές εκτελούν τα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης για τη Μέση Ανατολή, όταν το όργανο ΕΚΕΙΝΩΝ, ο ΟΗΕ, εξισώνει τα εγκλήματα του ISIS με τη νόμιμη δράση του στρατού του Ιράκ, και Συρίας; Αφού ΕΚΕΙΝΟΙ δεν πέτυχαν να καταλάβουν τη Συρία, επειδή τη προστάτευε η Ρωσία, σκέφτηκαν σαν όργανα τους Τζιχαντιστές! Είναι λοιπόν, ή δεν είναι, παγκόσμια εγκληματική οργάνωση;
Περίεργο είναι η σιωπή του Ισραήλ, στη δράση των ISIL και ISIS!!!  Το μακρύ χέρι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι οι μαχητές Τζιχαντιστές του Χαλιφάτου στη Μέση Ανατολή! Ό,τι δεν πέτυχαν οι Σιωνιστές των ΗΠΑ με τους Αγγλο-Σάξωνες, στη Συρία και το Ιράκ, προσπαθούν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες να το πετύχουν με τους Τζιχαντιστές του ISIS και ISIL. Οι ISIL δηλώνουν, «Θα καταλάβουμε τον Ρωσικό Καύκασο».Καταλάβατε τώρα που πηγαίνει το πράμα; Στη Ρωσία πηγαίνει…
      Το φώς της δημοσιότητος είδε το βίντεο των Τζιχαντιστών, που απειλούν το Ρώσο πρόεδρο ΠΟΥΤΙΝ με εισβολή στη Τσετσενία, και «απελευθέρωση» του Ρωσικού Καυκάσου.
Οι ISIL και ISIS ξεπήδησαν από το πουθενά, έτσι ξαφνικά, αφού χρηματοδοτήθηκαν, εξοπλίστηκαν, και εκπαιδεύθηκαν, από τη παγκόσμια Δικτατορία, με σκοπό να εκτελέσουν τα απάνθρωπα σχέδια ΕΚΕΙΝΩΝ!! Ανάμεσα στους στόχους των ISIS και ISIL, βρίσκονται πολεμικά πλοία του Ρώσικου στόλου που πλέουν στη Μεσόγειο, που απειλούν να τα χτυπήσουν με επιθέσεις αυτοκτονίας-καμικάζι. Τι λόγο είχαν οι Ισλαμιστές Τζιχαντιστές να τα βάλλουν κατά της Ρωσίας; Ό,τι λόγο έχει η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία κατά της Ρωσίας!!! Καταλάβατε τώρα τι ρόλο εκλήθησαν να παίξουν οι Τζιχαντιστές;  Οι πρώην πάμφτωχοι Τζιχαντιστές τώρα διαθέτουν άρματα μάχης, σύγχρονο πυροβολικό, και πολεμικά αεροπλάνα!!!  Ποίος τους τα δίνει;
       Με όχημα το ISIL οι Σιωνιστικές ΗΠΑ θέλουν να βομβαρδίσουν τις δυνάμεις της Συρίας. Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ και Ε.Ε. όργανα της παγκόσμιας κυβέρνησης, παίζουν διπλό και ύπουλο παιχνίδι στη Συρία και Ιράκ. Οι ISIL θεωρούνται από τη παγκόσμια διπλωματία, σαν συνέχεια των λεγομένων Σύρων αντικαθεστωτικών μισθοφόρων της Λεγεώνας των Ξένων, της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας!!!
      Οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί των ΗΠΑ δεν στρέφονται κατά των Τζιχαντιστών ως λέγουν, αλλά κατά της Συρίας.  Ότι δεν πέτυχαν να κάνουν στη Συρία, το προσπαθούν τώρα μέσω των ISIL και ISIS Ισλαμιστών Τζιχαντιστών, της Λεγεώνας των Ξένων. Η παγκόσμια κυβέρνηση- δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσω των Σιωνιστικών ΗΠΑ, προσπαθεί να πλήξει τη Ρωσία με το ΝΑΤΟ, την Ουκρανία, και τους ISIL- ISIS Τζιχαντιστές της Λεγεώνας των Ξένων!!! Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, όργανο ΕΚΕΙΝΩΝ, επέτρεψαν στο ISIL να εξολοθρεύσουν χιλιάδες Ελληνο-Ορθοδόξων στη Μέση Ανατολή και εδώ η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος κοιμάται!!! (Βλέπε οργισμένο λόγο των Μητροπολιτών Κορίνθου και Νικαίας).
                 Ο πρόεδρος της Ρωσίας ΠΟΥΤΙΝ ξεσκεπάζει τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. Ο πρόεδρος ΠΟΥΤΙΝ σε διεθνές συνέδριο ομίλησε ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και Ε.Ε. από το παρασκήνιο, θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μια παγκόσμια κυβέρνηση-δικτατορία-τυραννία. Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών, και ο ΠΟΥΤΙΝ μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στη Ν.Τ.Π. και ΕΚΕΙΝΟΥΣ που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη. Θέλουν, είπε, να αιματοκυλήσουν την ανθρωπότητα ΕΚΕΙΝΟΙ οι της Ν.Τ.Π. και Παγκοσμιοποιητές, για να γίνουν κυβερνήτες και κυρίαρχοι της ανθρωπότητας. ΑΥΤΟΙ είναι οι διεθνείς τραπεζίτες δανειστές κρατών, γύπες, γεράκια, ύαινες, και κοράκια των λαών. 
    Πρόσφατα στο Κόμο της Ιταλίας, έγινε συνεδρίαση της παγκόσμιας Σιωνιστικής οργάνωσης, της λέσχης BILDERBERG . Εκεί συζητήθηκαν θέματα παγκόσμιας κυριαρχίας με τη βοήθεια του ISLAM. Για τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία έχουμε ομολογία ΣΟΚ της Χίλαρι Κλίντον ότι, «ο ΟΒΑΜΑ και εγώ, υλοποιούμε τα σχέδια του Ερρίκου Κίσινγκερ, για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων». Oι Σιωνιστικές ΗΠΑ, ωθούν τον κόσμο στον όλεθρο του πολέμου, εκτελώντας διαταγές της παγκόσμιας κυβέρνησης!!!
       Η παγκόσμια Σιωνιστική τυραννία, της οποίας υπηρέτριες είναι η Χίλαρι Κλίντον, και η Άγκελα Μέρκελ, διαπράττουν ενορχηστρωμένες σφαγές στο πλανήτη, όπως σε Συρία, Ιράκ, και Λιβύη, με όργανα τους ISIL και ISIS, αλλά και στην Ουκρανία, με όργανα τους μισθοφόρους των Σιωνιστών της Λεγεώνας των Ξένων…Ο Ερρίκος Κίσινγκερ – στέλεχος της παγκόσμιας Σιωνιστικής τυραννίας,- εκδίδει βιβλίο με τίτλο «Παγκόσμια Τάξη», και η μαριονέτα Χίλαρι, σε άρθρο στην Washington Post, αποθεώνει τις προσπάθειες του Ερρίκου, για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων-Τυραννίας, υποστηρίζοντας ότι, «Δεν υπάρχει κάποια άλλη βιώσιμη εναλλακτική λύση για το πλανήτη Γη, παρά ΜΟΝΟΝ η Σιωνιστική Δικτατορία».
       Να υπενθυμίσουμε στον Ερρίκο, και στις υπηρέτριες Χίλαρι και Άγκελα, ότι εδώ και τρείς χιλιάδες χρόνια, οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν εφαρμόσει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση που λέγεται "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!"

Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr