Κοράνι : «Αποκεφαλίστε τους άπιστους». Οι τζιχαντιστές τηρούν κατα γράμμα την εντολή του Θεού τους ! Κοράνι : «Αποκεφαλίστε τους άπιστους». Οι τζιχαντιστές τηρούν κατα γράμμα την εντολή του Θεού τους .

___________Στο Ισλάμ πολλά σημεία του Κορανιού καλύπτονται και δεν αναφέρονται στις εξωστρεφείς σχέσεις με αλλόθρησκους. Ακόμη και μεγάλη μερίδα μουσουλμάνων αγνοούν την πραγματικότητα των λόγων του Κορανιού που ασπάζονται και τηρούν τυφλά κάποιοι φτάνοντας σε κτηνωδίες. Στις περιοχές όπου θεωρούνται εμπόλεμες ζώνες, τέτοιοι τυφλά πιστοί, πολλές φορές αγράμματοι αγροίκοι καλούνται να τηρήσουν το λόγο του Κορανιού. Είναι αυτοί που εκπαιδεύτηκαν καθαρά για να εφαρμόσουν τους στίχους του ιερού βιβλίου που μιλούν για σφαγή. Και μπορεί για τον υπόλοιπο κόσμο να μην γίνεται κατανοητή αυτή η τρομοκρατία που ασκείται από τη θρησκεία.


__________Σίγουρα όμως δεν είναι κατανοητό γιατί η λέξη «σκοτώνω» αναφέρεται περισσότερες από 150 φορές στο Κοράνι αφού διατείνονται όλοι οι μουσουλμάνοι ότι η θρησκεία τους είναι ειρηνική. Εδώ κρύβεται όλο το μυστήριο των αποτρόπαιων πράξεων των εγκληματιών που αποκαλούνται τζιχαντιστές ή όπως αλλοιώς ονομάζονται. Είναι λοιπόν μάταιο όπως θα δείτε παρακάτω οι οικογένειες των απαχθέντων να παρακαλούν τους τρομοκράτες να αφήσουν τους συγγενείς τους και να μην τους σφάξουν. Αυτό δεν θα γίνει γιατί είναι σαν να παρανομούν ενάντια στο Θεό τους. Γιατί ο Θεός λέει για όσους δεν αποδέχονται το Ισλάμ ότι υπάρχει η τιμωρία; Και αυτή η τιμωρία έρχεται με τη σφαγή των απίστων για την οποία εκπαιδεύονται οι πιστοί Μουσουλμάνοι.


_________Είναι εύκολο να βρει κανείς την παραγγελία για την σφαγή των απίστων αν πάει στον στίχο 8.12 του Κορανίου. Εξηγεί ακριβώς πως να κόψει τα κεφάλια και τα δάχτυλα των απίστων. Υπάρχει συγκεκριμένο σημείο από το οποίο πρέπει να αποκεφαλίσει ο πιστός τον άπιστο. «Και αφού δεν έχει κεφάλι τότε δεν του χρειάζονται ούτε τα δάχτυλα».

__________Αυτά δεν τα γνωρίζουν όλοι οι μουσουλμάνοι;

__________Άραγε είναι πραγματικοί μουσουλμάνοι αυτοί που λένε ότι μελετούν και γνωρίζουν το Κοράνι αλλά στην ουσία δεν το γνωρίζουν γιατί περιορίζονται μόνο στο λατρευτικό του μέρος και στις τελετουργίες. Πως μπορεί όμως να είναι ανίδεοι όλοι αυτοί; Για να είναι κάποιος αληθινός μουσουλμάνος θα πρέπει να πιστεύει σε κάθε λέξη που είναι γραμμένη στο Κοράνι. Έτσι όλοι οι χαμηλού προφίλ μουσουλμάνοι που αποκρύπτουν τον στίχο αυτόν που μιλάει για τον αποκεφαλισμό είναι αυτοί που κάνουν ότι δεν ξέρουν και χρησιμοποιούνται για την καλή εικόνα του Ισλάμ. Είναι η μάσκα του. Ώσπου βέβαια να χρειαστεί να τους χρησιμοποιήσουν και αυτούς σε διάφορα πόστα. Οι αληθινοί πιστοί τελικά σε αυτό το ιερό βιβλίο της Αραβίας είναι εκείνοι που ορίζονται στον σύγχρονο κόσμο μας αλ-Κάιντα, Isis, και άλλες «τρομοκρατικές» ομάδες. Οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι που τους αρνούνται και δεν καταλαβαίνουν τη θρησκεία τους, μένουν στην άκρη είναι stand by. Ωστόσο όμως ο καθένας από αυτούς τους μέτριους μουσουλμάνους όπως τους αποκαλούν είναι ένας εν δυνάμει δολοφόνος. 


_________Αυτή την εποχή οι διατυπώσεις για το Ισλάμ δεν είναι μια άμυνα των άλλων θρησκειών κατά του Ισλάμ. Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τις θηριωδίες και των άλλων θρησκειών κατά τη διάρκεια της μακράς ιστορίας της ανθρωπότητας .

_________Το Ισλάμ όμως είναι ένα μοναδικό φαινόμενο του οποίου η ιδεολογία του είναι πολιτική που εμπεριέχει την εντολή του Θεού.

_________Η ιστορία ποτέ δεν θα ξεχάσει το Judenstern του Χίτλερ, και δεν πρέπει να ξεχάσει τα εμβλήματα, τις κονκάρδες (ghayar) που οι Μουσουλμάνοι διέταζαν τους «προστατευόμενους τους» (τους μη-μουσουλμάνους που ζούσαν στην επικράτειά τους, Εβραίους και Χριστιανούς) να ράψουν στο στήθος τους για να φαίνονται ότι δεν είναι μουσουλμάνοι. Αυτό συνέβαινε σε μια από τις ανθηρές εποχές του Ισλάμ. Αλλά τώρα δεν χρειάζονται τέτοιες κονκάρδες: Τα κομμένα κεφάλια είναι τα σημάδια!


Μια φράση του Κορανίου λέει ότι πολλοί «δεν ξέρουν!» ή «λίγοι κατανοούν» .

Μ.Γ 
Πηγή: http://www.hellasforce.com/blog/korani-apokefaliste-tous-apistous-tzichantistes-tiroun-kata-gramma-tin-entoli-tou-theou-tous/