Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!



ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ

Σταύρος Θεοδωράκης:  Αρχηγός Κόμματος! 
            Πράγμα, που σημαίνει ότι τώρα πια ασκεί ένα πολυέξοδο επάγγελμα! 
  •         Ένα επάγγελμα, που θέλει έναν ή και πολλούς πολύ Μεγάλους Χρηματοδότες,
  •        Ένα επάγγελμα, που απαιτεί Ανταπόδοση Υπηρεσιών,
  •        Ένα επάγγελμα, πίσω από το οποίο ενίοτε κρύβονται συμφέροντα, επιδιώξεις, σχέδια ντόπιων ή και ξένων Δυνάμεων, συνωμοσίες και άλλα παρόμοια.   

______Ας μη μου φέρετε αντιρρήσεις. Οι εφημερίδες έχουν γράψει, ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου, μας ήλθε από την Αμερική με εντολή να «αλλάξει», δηλ. να  καταστρέψει, την Ελλάδα! Για το καταστροφικό έργο του οι Μεγάλοι της Αμερικής του έδωσαν και κάποια εκατομμύρια δολλάρια, γύρω στα εκατό (100.000.000), για να μπορέσει να επιτελέσει την αποστολή του!
           «Ο Ανδρέας λοιπόν με απόδειξη το παρακάτω έγγραφο χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 Δολάρια το 1974 για την κατασκευή του ΠΑΣΟΚ.
Η Κοινή λογική λέει ότι όταν ένας τραπεζίτης δίνει ένα δολάριο αποσκοπεί σε κέρδος 1000 δολαρίων, έτσι λοιπόν ο Ανδρέας βγήκε πρωθυπουργός, έβαλε λουκέτο στις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (izola, pitsos, elinda, κτλ κτλ) μέσο των διπλασιασμών μισθών και εισφορών χωρίς να ελαφρύνει όμως φορολογικά τις εταιρείες για να υπάρξει ισορροπία.
 Αυτό είχε σαν λογικό αποτέλεσμα η Ελλάδα πλέον να μην παράγει, οπότε και να μην εξάγει τίποτα κλείνοντας την κάνουλα των κρατικών εσόδων (η οποία έκτοτε δεν ξανάνοιξε ποτέ)».


Σταύρος Θεοδωράκης. Ο άνθρωπος μυστήριο!
_______Από δημοσιογράφος ξαφνικά γίνεται  Αρχηχός πολιτικού Σχηματισμού!
_______Από εργάτης ξαφνικά γίνεται Εργοδότης!
_______Από υπάλληλος ξαφνικά γίνεται Μεγαλο-επιχειρηματίας!
_______Από ψηφοφόρος ξαφνικά γίνεται ψηφο-ζήτουλας!
_______Από το τίποτα ξαφνικά προβάλλει ενώπιόν μας και ….ρατσιστής!!!!!!
Σταύρος Θεοδωράκης! Καμαρώστε τον! Από δημοσιογράφος έγινε  Αρχηχός Κόμματος! Διερωτώμαι, λοιπόν:
  •    Πως τόσο ξαφνικά αναρριχήθηκε στη θέση αυτή;
  •    Ποιοι κρύβονται πίσω από το «Ποτάμι»;
  •    Ποιος είναι ο σκοπός τους;
  •    Γιατί άραγε να διαλέξει για το κόμμα του το όνομα «Ποτάμι», ένα όνομα που μας θυμίζει πλημμύρες και καταστροφές;
  •   Που το πάει, άραγε, ο άνθρωπος αυτός, που γυρίζει με ένα δισάκι στον ώμο, συνήθως δε αξύριστος και ατημέλητος;

           Φαίνεται, λοιπόν, ότι το κουβάρι τώρα μόλις άρχισε να ξετυλίγεται. Κάτι  κάτι άρχισε να διαφαίνεται!
 Ο Σταύρος Θεοδωράκης με κάποιες πρόσφατες δηλώσεις προβάλλει ενώπιόν μας ως ΚΑ-ΤΑ-ΣΤΡΟ-ΦΙ-ΚΟΣ παράγων του τόπου! Ένας υπηρέτης του διχασμού! Ένας επικίνδυνος ρατσιστής!

Με αφορμή την περιφορά Επιταφίου στο χωριό Εχίνος της Θράκης, κατά την Μεγάλη Εβδομάδα του τρέχοντος έτους, όπου η πλειοψηφία των κατοίκων είναι «Πομάκοι», δηλ. Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, προσπάθησε να ενσπείρει το μικρόβιο της διχοστασίας και της φαγωμάρας  σε ένα κομμάτι της Πατρίδος μας, όπου οι Μουσουλμάνοι και οι Χριστιανοί του Εχίνου από δεκαετίες τώρα βιώνουν ειρηνικά και αρμονικά!

Καταγγέλλω, λοιπόν, τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη ως έναν επικίνδυνο και γι' αυτό και απαράδεκτο  Ρατσιστή! Απορώ και εξίσταμα, πως και γιατί ακόμη δεν έγινε κάποια παρέμβαση από τον Εισαγγελέα. Ο αντιρατσιστικός Νόμος δεν ισχύει άραγε γι’ αυτούς, που τον εψήφισαν;  
  Απάντηση, και μάλιστα αποστομωτική, στον κ. Θεοδωράκη έδωσε ένας κάτοικος του Εχίνου, Μουσουλμάνος στο Θρήσκευμα, με δηλώσεις του, οι οπoίες εδημοσιεύθησαν στον τοπικό Τύπο της Ξάνθης.  Ο κ. Ιρφάν Μεχμέτ Αλή εδήλωσε:

«Καταδικάζω ως Μουσουλμάνος τα πρόσφατα γεγονότα στην περιοχή, που θέλουν να πλήξουν τις καλές σχέσεις Χριστιανών και Μουσουλμάνων…
Για το ….γεγονός της περιφοράς του Επιταφίου στον Εχίνο, που ορισμένοι θέλουν να το συνδυάζουν για να φτιάξουν μια δήθεν ανησυχητική εικόνα, εμείς ξέρουμε ότι το εκκλησάκι εκεί λειτουργεί από χρόνια ακόμα και το βράδυ της Ανάστασης, χωρίς ποτέ να προκαλεί κανέναν.
Η περιφορά στα όρια του οικισμού, όπου είναι ο ναός, το κέντρο υγείας, η στρατιωτική υπηρεσία, η αστυνομία και το μνημείο πεσόντων, δεν καταλαβαίνω ποιος μπορεί να το δει αρνητικά. Ποιον πειράζει ο εκκλησιασμός όσων τέτοιες μέρες υπηρετούν στο χωριό το κοινό καλό και συμφέρον;
Πότε άκουσαν χριστιανούς να παρεξηγούνται για μουσουλμανική προσευχή οπουδήποτε;
………Εγώ ζητάω έναν Εισαγγελέα να τους καλέσει να απολογηθούν για όσα κάνουν σε βάρος της κοινωνικής ειρήνης γιατί αυτά μου θυμίζουν μόνο εποχές ντροπής».
Ιρφάν Μεχμέτ Αλή (ΑΝ.ΕΛ.)

Αντί, λοιπόν, ο ταλαίπωρος αυτός άνθρωπος να διδάξει την αλληλοανοχή, τον αλληλοσεβασμό και να ενισχύσει την αλληλοκατανόηση και την συνύπαρξη Όρθοδόξων Χριστιανών και Μουσουλμάνων στον Εχίνο της Θράκης, έρριξε το δηλητήριο της διχόνοιας και του αλληλοσπαραγμού με την ευκαιρία της περιφοράς του Επιταφίου της χριστιανικής παροικίας! 
Επί πλέον ο κ. Θεοδωράκης με περισσή θρασύτητα επιτέθηκε και στον πολύ συνετό οικείο Μητροπολίτη της Ξάνθης Σεβασμιώτατο κ. Παντελεήμονα, τον οποίον σέβονται και αγαπούν ακόμη και οι Μουσουλμάνοι κάτοικοι της περιοχής. Το ομολογεί Μουσουλμάνος και μάλιστα με περισσή σαφήνεια:   
«……….Όσο για την αναφορά στον Μητροπολίτη Ξάνθης, αυτή ήταν που όργισε πιο πολύ και ντράπηκα για σας (εννοεί τον κ. Θεοδωράκη) Να κατηγορείται ονομαστικά ένας άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν ξεχωρίζει θρήσκευμα σε όσους βοηθά .

Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που η πόρτα της Μητρόπολης είναι πάντα ανοικτή για μας. Ποτέ δεν μας ξεχώρισε αυτός ο άνθρωπος. Πότε δεν μας πρόσβαλε. Μόνο μας βοήθησε! ΝΤΡΟΠΗ να υπογράφουν τέτοια κείμενα και να ζητούν τα ρέστα»  (Βλ. Εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ της Ξάνθης)                          Ιρφάν Μεχμέτ Αλή (ΑΝ.ΕΛ.)
_________Απευθυνόμενος πρός τόν κ. Είσαγγελέα του Αρείου Πάγου αναμένω τις ενέργειές του, ώστε ο κ. Θεοδωράκης να μη επιχειρήσει και πάλι τον διχασμό του Ελληνικού Λαού με τις χαζορατσιστικές του ενέργειες και τοποθετήσεις.
_________Απευθυνόμενος δέ πρός τόν ευσεβή Ελληνικό Λαό, καταγγέλλω τον κ. Θεοδωράκη ως πολέμιο του Σωτήρος Χριστού και εχθρό της Ορθοδοξίας,  προαναγγέλλω δε, για να το σημειώσουν οι νεώτεροι, ότι τό τέλος του θα είναι οδυνηρό, όμοιο με όλους τους κατά καιρούς πολεμίους της πίστεώς μας.  Παρακαλώ νά προσευχώμεθα για να του δώσει ο Θεός μετάνοια καί επιστροφή στην πηγή της Ζωής, τον Σωτήρα Χριστό.
Αίγιον, 18 Μαΐου 2015 
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

 


 
(Πηγή:http://www.ksipnistere.com/2014/07/blog-post_5913.html