Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Ο «ΣΟΦΟΣ» κ. ΖΟΥΡΑΡΙΣ .....ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ!

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ 

ΖΟΥΡΑΡΙΣ: ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ «ΣΟΦΟΣ», 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ «ΝΕΟΣ» ......76 ΕΤΩΝ! 

 «Εκ του στόματός σου, κρινώ σε πονηρέ δούλε», Ο Κύριός μας

δηλ. «Πονηρέ δούλε, από τα λόγια του στόματός σου θα σε κρίνω» (Λουκ.19,22)

________Σε προηγούμενες δηλώσεις του ο πολύ συμπαθής Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζουράρις μας αποκάλεσε «γεροντάκι» καί «γέρο Μητροπολίτη»! Ένα «γεροντάκι», που λέγει «αηδίες»!!!
________Σήμερα 2 Δεκεμβρίου επανήλθε με νεώτερες, αλλά καί «πανέξυπνες» δηλώσεις εναντίον μας! Δεν αντιλαμβάνεται άραγε, ότι με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει, ότι αυτός ο ταλαίπωρος καί «γέρος Μητροπολίτης» έχει γίνει εφιάλτης για τον άνθρωπο Ζουράρι;  Αυτό, αγαπητοί μου, είναι μια μεγάλη επιτυχία μας! Ένα μέγιστο κατόρθωμα!

________Ιδού τώρα ένα μέρος των δηλώσεών του: 

«Νέα επίθεση κατά του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου για τις θέσεις που έχει εκφράσει, τις οποίες χαρακτήρισε αντιχριστιανικές και το χαρακτήρα του ιεράρχη «φασιστοειδή» έκανε ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Ζουράρις μιλώντας «Στο Κόκκινο».
________Δείτε τώρα καί ένα μέρος της πολιτικής του ταυτότητος:
Είναι, πρώην μέλος του Κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος και του ευρώ-Κομμου- νιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ Εσωτερικού).
________Σήμερα, λοιπόν, θα ήθελα να σας αποδείξω πόσο .........«ΣΟΦΟΣ» είναι ο άνθρωπος αυτός! Ισχυρίζεται, ότι όταν είσαι ηλικίας 78 ετών, είσαι ένα «γεροντάκι»! Όταν όμως είσαι 76 ετών, τότε είσαι ένας .......σφριγηλός νέος! «Ώδε εστίν η σοφία»!!!
_________Ο υποσημειούμενος γεννήθηκε ο έτος 1938! Ο επικριτής μας κ. Ζουράρις γεννήθηκε το έτος 1940! Ιδού ένα απόσπασμα από το βιογραφικό του, όπως καταχωρίζεται στη Βικιπαιδεία: 

Βιογραφία
Γεννήθηκε το 1940 και είναι γιος του γιατρού σεξολόγου Γιώργου Ζουράρι. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Σχολείο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σπούδασε Νομική στο Α.Π.Θ. και πολιτικές επιστήμες στο Παρίσι, όπου συμμετείχε στο κίνημα του Μαΐου του 1968......

_________Ώστε, λοιπόν, ο Καλαβρύτων, που γεννήθηκε το έτος 1938, είναι «γέρος Μητροπολίτης», ή ένα «γεροντάκι»!!! Και βεβαίως είναι!
 _____Αντιθέτως, ο κ. Ζουράρις, που γεννήθηκε το έτος 1940, είναι νέος, άλκιμος, δυνατός, γεμάτος ζωντάνια, γεμάτος δύναμη! Είναι όμως; Με διαφορά μόλις δύο ετών;
____Έπειτα από αυτό ποιός λέγει «αηδίες»;;;; Τό πάθος τυφλώνει τόν άνθρωπο!
______Τα συμπεράσματα δικά σας!   Θα ήταν άραγε υπερβολή, εάν εγράφαμε, ότι ο κ. Ζουράρις έχει υποστή «σύγχυση φρενών»; 
Αξίζει, λοιπόν, νά ασχολείται κανείς μαζί του; Σαν τελευταίο σχόλιο για τον αξιολύπητο και τόσο ταλαίπωρο αυτό άνθρωπο σας παραθέτουμε ένα σκωπτικό άρθρο του δημοσιογράγου κ. Χειλαδάκη και σταματάμε πλέον! Με τον κ. Ζουράρι δεν αξίζει να ασχολείσαι.  Τελεία και παύλα. «Τέλος και τω Θεώ δόξα»!

 Αίγιον, 2 Δεκεμβρίου 2016

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
.***********************

 ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ!

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ… «ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ : ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΗΣ!



2ï ÓõíÝäñéï ôïõ ÓÕÑÉÆÁ óôéò åãêáôáóôÜóåéò ôïõ Óôáäßïõ Tae Kwon Do, óôï Ðáëáéü ÖÜëçñï, ôçí ÐÝìðôç 13 Ïêôùâñßïõ 2016. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
«Εμείς οι λόγιοι αριστεροί είμαστε συνήθως πολύ μορφωμένοι άνθρωποι, με ένα στοιχείο που δεν αρέσει στη δεξιά. Έχουμε επίσης περίπου πάντα μια επαρκή και αυστηρή άποψη περί τα πολιτιστικά. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο». Κώστας Ζουράρις.
   Το απόλυτο μπάχαλο, (δυστυχώς που αναγκαζόμαστε να καταφύγουμε σε τέτοιες εκφράσεις), της ελληνικής πολιτικής είναι ο νυν επιτέλους υφυπουργός της ελληνικής παιδείας που πάει να γίνει ανθελληνικής παιδείας, ο κύριος Ζουράρις, φιλόσοφος περί παντός επιστητού και μη. Αριστερός, Δεξιός, Χριστιανός, Οικουμενιστής, Αρχαίος, Εκσυγχρονιστής και… δεν συμμαζεύεται!
     Τον θυμόμαστε από την δεκαετία του ενενήντα. Τότε είχε «διαπρέψει» σε μια εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή εδώ στην Θεσσαλονίκη, στην κρατική ΕΡΤ3, όπου παρίστανε τον δάσκαλο σε μια δική του τάξη και έκανε κηρύγματα που αν τα επαναλάμβανε σήμερα, θα τον χαρακτήριζαν σαν σκληρό χρυσαυγίτη. Η εκπομπή αυτή κόπηκε απότομα γιατί όπως ο ίδιος κατήγγειλε το… απαίτησε προσωπικά η σύζυγος του τότε πρωθυπουργού… η κ Σημίτη, (!!!), που φαίνεται τον… «συμπαθούσε» ιδιαίτερα.
     Συνέχισε με έντονη αντιπασοκική πολιτική καριέρα και διέπρεψε στην Κρήτη σαν δημοτικός σύμβουλος της Νέας Δημοκρατίας, που έφτασε στο σημείο να χειροδικήσει εναντίον των πασόκων της εποχής για το σχέδιο Καποδίστρια. Δεξιός, κάργα ως το κόκαλο!
      Τελευταία ζήλεψε τις καρέκλες των βουλευτών που χρόνια τους απαξίωνε και τους καθύβριζε και έφτιαξε ένα κόμμα με βαρύγδουπο τίτλο : «Πυρίκαυστος Ελλάς», όπου διατύπωνε ακραίες ριζοσπαστικές θέσεις. Παρέσυρε κάποιους φίλους εδώ στην Θεσσαλονίκη για να τον στηρίξουν ως υποψήφιο βουλευτή με τους ΑΝΕΛ.
     Τελικά και μόνο με ένα τηλεοπτικό όνομα και την στήριξη των φίλων, εκλέχτηκε βουλευτής παίρνοντας την έδρα από τον ήδη βουλευτή των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης. Μόλις πήρε την καρέκλα ξεχάστηκαν όλα όσα έλεγε προεκλογικά και άρχισε τις ευφυολογίες, παλιά του τέχνη κόσκινο.
      Φυσικά όλοι αυτοί που τον στήριξαν και τον έβγαλαν βουλευτή Θεσσαλονίκης δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστό να τον δουν, ενώ και επίσημα τον διέγραψαν από την περίφημη «Πυρίκαυστο Ελλάς».
     Τώρα το παίζει αριστεροχριστιανός διανοούμενος και κάνει μαθήματα σε όλους και για  όλα.Αλλά δεν φταίει αυτός. Αφού τον ψηφίζουμε και παίρνει και υπουργικούς θώκους, τότε Νεοέλληνες … μπράβο του!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr