Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ!!!!!!!
_______Η Κυβέρνηση προχωρεί ακάθεκτη στη νομιμοποίηση των οικονομι-κών μεταναστών, οι οποίοι σαν τα κοπάδια των αποδημητικών πουλιών εισέρχονται ανεξέλεγκτα στη Χώρα μας! Στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι οπαδοί του Ισλάμ. Σ'αυτό ακριβώς το σημείο εστιάζεται η αντίδρασή μας. Διότι οι Μουσουλμάνοι, μάλιστα δε οι εξ αυτών φανατικοί, ἐρχονται και εισέρχονται στη Χώρα μας, κουβαλώντας την προίκα τους! Κουβαλάνε δηλ. τα ήθη και τα έθιμα της θρησκείας των και της Χώρας προελεύσεώς των, με τα οποία και δια των οποίων κάποτε θα αλλοιώσουν τον χαρακτήρα της Ελλάδος. Θα αλλοιώσουν δηλ. τα ήθη και τα έθιμα της φυλής μας, θα αλλοιώσουν τις παραδόσεις μας και θα πλἠξουν την Ορθοδοξία μας.
_______Λέγουν μερικοί, ὁτι ο Ελληνισμός έχει το χάρισμα να αφομοιώνει τους Λαούς καί όχι να αφομοιώνεται από τούς κατακτητές του. Και είναι αλήθεια αυτό. Αλλά δεν μπορεί να ισχύσει κα σήμερα, σε μιά εποχή όπου τώρα πλέον στη σὐγχρονη ελληνική κοινωνία ὀλα πιά είναι χαλαρά, όλα είναι ρευστά! Η κατάργηση των συνόρων μεταξὐ των Λαών, η καταθλιπτική επίδραση της τηλεοράσεως, η οποία εκμαυλίζει τους χαρακτήρες, η χαλάρωσις των ηθών, η απο-ιεροποίησις των θεσμών, όπως είναι η οικογένεια κλπ. συνιστούν και συνθέτουν το πνευματικά μολυσμένο κοινωνικό υπέδαφος, στο οποίο όλα τα σαπρόφυτα μπορούν να βρούν εύκολη τροφή και να αναπτυχθούν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
______Ας μη σπεύσουν μερικοί να μας κατηγορήσουν, ότι παίζουμε τον ρόλο της Κασσάνδρας, ότι δηλ. τα βλέπουμε όλα με ένα μάτι απαισιοδοξίας. Αν οι Ἐλληνες σήμερα ήσαν εδραίοι και αμετακίνητοι στις Αρχές τους, τίποτε δεν θα ήταν ικανό να με φοβίσει. Αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ! Σήμερα όλοι μας, ή σχεδόν όλοι μας, έχουμε αποκτήσει μια ρευστή συνείδηση. Πολύ εύκολα πουλάμε τη συνείδησή μας, την ψυχή μας, το σώμα μας, τις αρχές μας, τη γυναίκα μας, τον άνδρα μας, το παιδί μας, ακόμη και την θρησκευτική μας ιδιότητα, την πίστη μας αντί "πινακίου φακής", όπως έγινε με τον Ιακώβ. Ο Ιακώβ, κατά τη διήγηση της Παλαιάς Διαθήκης, εξαγόρασε τα πρωτοτόκια από τον μεγαλύτερο αδελφό του Ησαύ, ξεγελώντας τον τυφλό καί γέρο πατέρα του Ισαάκ με ένα πιάτο φαγητό από κυνήγι!
_______Αν χρειάζεται να προσκομίσουμε πραδείγματα, τότε θα επικαλεσθούμε την περίπτωση αξιωματούχου της Κυβερνήσεως, ο οποίος ακούσθηκε να λέγει δημοσίως: "Τι Χριστός, τι Μωάμεθ! Το ίδιο είναι!".
______Οι οικονομικοί μετανάστες λοιπόν έρχονται στη Χώρα μας κουβαλώντας τήν προίκα τους. Μια από τις συνήθειες τους είναι η παιδοφιλία, η οποία επενδύεται με το επίσημο ένδυμα του γάμου. Παρακάτω θα δήτε εικόνες από ένα ομαδικό γάμο, που έγινε στη Γάζα τον Αύγουστο του 2009. Προέρχονται από ένα Γάμο 450 ζευγαριών, όπου η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν από 25 μέχρι 30 ετών, των δε νυφών ΚΑΤΩ των ΔΩΔΕΚΑ (12) ΕΤΩΝ!
______Όσοι λοιπόν κόπτεσθε για την απονομή της ιθαγένειας χωρίς σοβαρές προϋποθέσεις στους οικονομικούς μετανάστες, να τους χαίρεσθε! Θα σας αλλάξουν τη ζωή!
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010


ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ!

29 Αυγούστου 2009
______Ένα γκαλά έγινε στη Γάζα. Ο Ιμάμης ευλόγησε το γάμο 450 ζευγαριών. Η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν απο 25 μέχρι 30 ετών και η πλειοψηφία των νυφών ήταν ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ.
______Ο κόσμος αγνοεί ότι οι πιο αποτρόπαιες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδιά, βασανιστηρίων και σοδομισμού λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Γάζας.
_____Οι γάμοι των παιδόφιλων της Χαμάς γίνονται με παιδιά μόλις 4 ετών, κι αυτό με την άδεια του ισλαμικού νόμου. _
______Αυτή η πληροφοριά αποκαλύφτηκε από τον Δρ Paul L.Williams, και εκδόθηκε και μεταφράστηκε στη Βραζιλία. Μεγάλοι μουσουλμάνοι αξιωματούχοι, όπως ο Mahmud Zahar, ένας ηγέτης της Χαμάς συγχάρηκαν προσωπικά τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής που ήταν πολύ προσεκτικά οργανωμένη. "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε στην Αμερική ότι δε μπορεί να σας στερήσει αυτή τη χαρά " είπε ο Zahar
στους γαμπρούς, που ήταν όλοι ντυμένοι με σκουρόχρωμα κοστούμια.
______Κάθε γαμπρός πήρε από τη Χαμάς ως δώρο το ποσό των 500 δολλαρίων. Τα κοριτσάκια, σε προεφηβική ηλικία, όλα ντυμένα στα λευκά και υπερβολικά μακιγιαρισμένα έλαβαν ένα γαμήλιο μπουκέτο.
________"Προσφέρουμε αυτό το γάμο σαν δώρο στο λαό μας που αντιμετωπίζει την πολλιορκία και τον πόλεμο" σχολίασε ο ισχυρός άντρας της Χαμάς, Ibrahim Salaf.
________Οι φωτογραφίες αυτής της γαμήλιας τελετής εξιστορούν αυτήν την ειδεχθή "ιστορία". Το Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις Γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια "αρραβωνιασμένα κοριτσάκια" στον κόσμο, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι σε μουσουλμανικές χώρες.Το 30% αυτών των μικρών αρραβωνιαστικών δέχονται βία από το σύζυγό τους. Κάθε 3 χρόνια, 3 εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων υπόκεινται σε ακρωτηριασμούς.
________Η άσκηση αυτής της παιδοφιλίας γίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού. Επί πλέον, ο πιο γνωστός μουσουλμάνος, ο Ayatolah Khomeini υποστήριξε με εξοργιστικούς λόγους την άσκηση της παιδοφιλίας:
"Ένας άντρας μπορεί να αντλήσει σεξουαλική ικανοποίηση από ένα παιδί, ακόμη και από ένα μωρό. Ωστόσο, δε μπορεί να διεισδύσει κολπικά, αλλά... , ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ".
______Αυτό δυστυχώς δεν αναφέρεται συχνά, και ο ΚΟΣΜΟΣ σωπαίνει ή δε θέλει να το κοιτάει. Ακόμη χειρότερα, δε θέλει να το ΞΕΡΕΙ.
______Τώρα ξέρετε! Θα σιωπήσετε? Θα σιωπήσετε? Κανείς δε θα μπορέσει να σώσει αυτά τα μικρά θύματα της Χαμάς και άλλων περιοχών...?

ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ!

Για περισσότερα: "http://makelio.blogspot.com/2010/03/2000000.html"