Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΩ ΡΕΠΟΥΣΗ!

 ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΝΟΡΘΩΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ!

______Δεν θα σου γίνει το χατήρι κυρά Μαριώ Ρεπούση! Μπήκες από το παράθυρο στη Βουλή με 1.600 τόσους ψήφους, κατέκτησες την έδρα της Βουλευτίνας της ΔΗΜ.ΑΡ  και με περισσή αναίδεια προβάλλεις τις αναρχικές και ανατρεπτικές απόψεις σου. Στρέφεσαι εναντίον της γλώσσης μας, εναντίον της ιστορικής αλήθειας, εναντίον της Ορθοδοξίας μας!
_______Με αίσθημα ευθύνης σε πληροφορούμε, ότι εσύ θα λησμονηθής, όπως συνέβη και με πολλούς άλλους πρίν από σένα μισέλληνες και πολεμίους της Ορθοδοξίας, αλλά η Ελλάδα θα μένει και η Ορθοδοξία θα μεγαλύνεται! Θα μένουν, διότι αποτελούν πηγή πολιτισμού για την όλη ανθρωπότητα.
________Στήν ξέφρενη πορεία σου, αγαπητή μου κυρά Μαριώ, δυστυχώς συμπαραστάτες έχεις μερικούς Καθηγητές των Θεολογικών Σχολών της Χώρας, δυστυχέστατα δε, και μερικούς "μοντέρνους" Αρχιερείς! Χωρίς δισταγμό λανσάρουν μοντέρνες απόψεις, αριστερίζουσες απόψεις στο κοινωνικό σύνολο. Πολεμούν π.χ. το μάθημα των Θρησκευτικών στα Δημόσια Σχολεία, το οποίον θέλουν να μετατρέψουν σε μάθημα Θρησκειολογίας! Μεταγλωττίζουν τά λειτουργικά κείμενα χωρίς δισταγμό. Αλλοιώνουν τήν Ορθόδοξη Παράδοση χωρίς ενδοιασμούς! Κάνουν εκπτώσεις σε θέματα Πίστεως μέσα από τις διαδικασίες της Οικουμενικής, λεγομένης, Κινήσεως! 
________Περιμέναμε, λοιπόν, χθες στην ετήσια Σύναξη, που γίνεται κάθε χρόνο στην Ιερά Μονή Παντέλης, μεταξύ των Μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και των Καθηγητών της Θεολογίας να θιγούν κάποια απ΄αυτά τα καυτά ζητήματα, διά των οποίων αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του δίδυμου "Ελληνισμός καί Ορθοδοξία", αλλά ματαίως! Η Ιερά Σύνοδος δεν κατώρθωσε να αρθή στο ύψος των περιστάσεων! Το πνεύμα της κυράς Ρεπούση δηλητηριάζει τούς πάντες!   
_______Στον τόπο αυτό υπάρχει η σιωπηλή πλειοψηφία, η οποία δεν έχει τόν τρόπο είτε να εκφρασθή, είτε να αντιδράσει! Είναι οι σύγχρονοι Έλληνες, προδομένοι και από τήν Πολιτική, και από την Πνευματική και από την Εκκλησιαστική τους Ηγεσία! Πρός όλους αυτούς τους καλούς Έλληνες απευθυνόμεθα σήμερα μέ το σημείωμά μας αυτό. Τους προσφέρουμε σήμερα ένα παρηγορητικό μήνυμα, που προέρχεται από τήν πέννα ενός Γάλλου ποιητού. Είναι αλληγορικό και πολύ διδακτικό. Μας το απέστειλε μια ελληνόψυχη αναγνώστρια, η Ελένη Δ....κου, η οποία παρακολουθεί τον ιστότοπό μας. Από τη θέση αυτή της απευθύνουμε τις θερμές ευχαριστίες μας.
Αίγιον, 7 Φεβρουαρίου 2014
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
********************* 
ΓΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ έγραψε:

  • "Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων. 
  • Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
  • Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη. 
  • Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
  • Από την ιατρική σας, την… φαρμακευτική σας.

  • Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)


  • Από την φυσική σας, τη χημεία


  • Από την αστρονομική σας


  • Από την πολιτική σας

    • Από την καθημερινότητα σας.

  • Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε… Θα πείτε «δεν γίνεται». Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση!

    • Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη…
    • Η πρόκληση πάντως ισχύει." 
    Jean Richepin
    Πηγή: ΠΥΓΜΗ.gr   Εκεί υπάρχει και στα γαλλικά.