Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Η ΧΙΛΙΟΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙ "ΕΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ"!

  ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

***************

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, 

ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ!  ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ!

_____________Αυτές τις ημέρες εορτάσαμε την υπερήφανη στάση της χιλιοδοξασμένης Ελλάδος κατά τόν 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο! Ενθυμούμεθα με συγκίνηση το υπερήφανο ΟΧΙ του Μεγάλου Ηγέτη Ιωάννου Μεταξά, το οποίον εξ ονόματος όλων των Ελλήνων είπε το ιστορικό εκείνο βράδυ της 28ης Οκτωβρίου 1940 προς τον απεσταλμένο του βάρβαρου και συγχρόνως  φαιδρού εκείνου κατακτητή μας, του "κορόϊδο" Μουσσολίνι! Ενθυμούμεθα τήν αντίσταση του Ελληνικού Στρατού στίς επιθέσεις του Γερμανικού Άξονος! Ενθυμούμεθα τις βαρβαρότητες του απάνθρωπου Γερμανού Χίτλερ και τις καταστροφές, που προκάλσε στην ένδοξη Πατρίδα μας! 
________Μέσα στο  κλίμα αυτής της εθνικής επάρσεως, που κάθε Έλληνας νοιώθει αυτές τις ημέρες στα στήθη του, μοναδική παραφωνία απετέλεσε η στάση Σας κ. Πρωθυπουργέ, η στάση του σώματός Σας, σε κάποιες ιστορικές στιγμές. Πηγή και αψευδής μάρτυρας, για να νοιώσουμε - ως Έλληνες- αυτό το αίσθημα κατωτερότητος, είναι οι φωτογραφίες! 

Αγαπητοί Έλληνες καί Πατριώτες,

_________1) Η πρώτη πηγή υπερτάτης θλίψεως στην ψυχή κάθε γνήσιου Έλληνα και αληθινού Πατριώτη, -στις τάξεις των οποίων ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ- ήταν η στάση του Πρωθυπουργού μας κατά τήν διάρκεια της επισήμου επισκέψεως του Γάλλου Προέδρου κ Ολάντ στη Χώρα μας. Όταν μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ανακρούεται ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδος  "Σε γνωρίζω από την κόψη..." ο Πρωθυπουργός μας κ. Τσίπρας  φαίνεται σαν να μη κάθεται σε στάση προσοχής, όπως ώφειλε καί όπως επιβάλλεται, αλλά με σταυρωμένα τα χέρια και ανοικτά τα πόδια του φαίνεται σαν να περιφρονή την έννοια της Πατρίδος!
________ Αυτή άραγε είναι η νέα γραμμή της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ;  Ο Πρωθυπουργός μας με τη στάση του αυτή χαράσσει μια νέα πορεία; 
α) Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ
            Περιφρονώντας την Ελληνορθόδοξη Παράδοση και τις διατάξεις του Συντάγματος ο κ. Πρωθυπουργός, αναλαμβάνοντας τά καθήκοντά του, έδωσε ΠΟΛΙΤΙΚΟ και όχι θρησκευτικό ΟΡΚΟ! Άνοιξε, έτσι, ένα αντι- θρησκευτικό μέτωπο, το οποίον φαίνεται να εφαρμόζει ο επί της Παιδείας και Θρησκευμάτων άθεος -κατά τήν ομολογίαν του- Υπουργός κ. Νικ. Φίλης; Και όχι μόνον! Καθώς διαβάζουμε σε Αθηναϊκή ημερήσια Εφημερίδα: ο Υφυπουργός κ.  Ιωάννης Αμανατίδης είναι  "ο μόνος που έχει την εικόνα της Παναγίας στο Γραφείο του αντί του Άρη Βελουχιώτη", που ως τεκμαίρεται έχουν όλοι οι άλλοι Υπουργοί και Υφυπουργοί της Κυβερνήσεως !!!!!!!(βλ. "Δημοκρατία", 29,10.2015, σελ. 08) 
β) Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ
                  Ιστάμενος με χαλαρό τρόπο, κόντρα στης παράδοση της Ελλάδος, όπου η στάση προσοχής επιβάλλεται "εθιμικώ δικαίω" σε κάθε Έλληνα, κατά την ώρα της ανακρούσεως του Εθνικού μας Ύμνου, χαράσσει γραμμήν περιφρονήσεως και της ΠΑΤΡΙΔΟΣ;  Να είναι άραγε και αυτό μία συνέχεια και μία εφαρμογή του αντιρατσιστικού Νόμου; Εμείς, για να δικαιολογήσουμε μέσα μας την όλως απαράδεκτη αυτή και περιφρονητική στάση του Πρωθυπουργού μας, σκεφθήκαμε: "Το βάρος του φορτίου, το οποίον έχει επωμισθή, ως φαίνεται, τον έχει απορροφήσει, γι' αυτό ίσως δεν έχει αντιληφθή που ευρίσκεται".  Μακάρι να είναι έτσι! 

                 2) Η άλλη πηγή υπερτάτης θλίψεως στην ψυχή κάθε γνήσιου Έλληνα και αληθινού Πατριώτη είναι η δεύτερη φωτογραφία! Είναι αυτή που εκθέτει όχι μόνον τόν ίδιο, ως πρόσωπο, αλλά και ολόκληρη τη Χώρα μας.  Στίς 25 Οκτωβρίου ε.έ. ό Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας βρέθηκε στις Βρυξέλλες για να παρακολουθήσει "μιά μίνι διάσκεψη  για τα Βαλκάνια και τους πρόσφυγες", όπως γράφει η ΕΣΤΙΑ (27.10.2015).  Εκεί, λοιπόν, σύμφωνα με το έθιμο, ελήφθη μιά "οικογενειακή" φωτογραφία,  όλων των Μελών των συγκροτούντων την Διάσκεψη. 


________Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος εικονίζεται στη άκρη-
δεξιά, όπως ατενίζουμε την φωτογραφία-, τελευταίος και ......αξιολύπητος! Τόν βλέπουμε να στέκεται εκεί με τά χέρια στην τσέπη και με ένα άκρως λυπητερό ύφος! Δεν μπορούμε να νοιώσουμε υπερήφανοι, όταν βλέπουμε ένα Πρωθυπουργό, νέο καί δυναμικό γενικά, σ' αυτή την θλιβερή στάση!
Και διερωτώμεθα: Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙ ΕΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ; Η Ελλάδα είναι τόσο εξουθενωμένη; Τόσο πολύ χαμηλά την αποδόμησαν οι Ξένοι δήθεν Εταίροι και στην ουσία Κατα κτητές μας, ώστε ο Πρωθυ-πουργός της Ελλάδος να μη έχει την δύναμη ούτε το βλέμμα του να υψώση κατά την ώρα της φωτογραφήσεως; 
_________Η στάση του Πρωθυπουργού δεν επέρασε απαρατήρητη από τα Μ.Μ.Ε. Παρακάτω σας παραθέτουμε σχετικά σχόλια του Αθηναϊκού Τύπου: 
α) Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ
 "Πολλά ήταν τα σχόλια για την "οικογενειακή" φωτο- γραφία της μίνι Συνόδου για τα Βαλκάνια.  ο Αλέξης Τσίπρας έδειχνε έντονα προβληματισμένος, ήταν στην άκρη και "απόμακρος", με τα χέρια στις τσέπες."
Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος 27/10/2015
β) Στίς Βρυξέλλες
 "Προχθές την Κυριακή, ως γνωστόν, ο κ. Τσίπρας, αμέσως μετά την επίσκεψη Ολλάντ, βρέθηκε στις Βρυξέλλες για μια «μίνι-διάσκεψη» για τα Βαλκάνια και τους πρόσφυγες. Στην συνήθη «οικογενειακή» φωτογραφία μετά το τέλος της διασκέψεως ο φακός τον συνέλαβε στο άκρο δεξιό ( για τον βλέποντα) με τα χέρια πίσω στην πλάτη, με τα πόδια σε διάσταση και το κεφάλι κάτω, προφανώς απο- μονωμένον και κατάκοπο, τελείως διαφορετικό από ό,τι εμφανίζεται συνήθως.  Η εικόνα του σχολιάσθηκε κατά κόρον στα ηλεκτρονικά μέσα.  Το βέβαιο είναι ότι στην διάσκεψη, η Ελλάδα –και ο κ. Τσίπρας – βρέθηκε υποχρεωμένη να υποχωρήσει στις πιέσεις των εταίρων για το προσφυγικό".
Πηγή: Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ 27/10/2015

_______3) Υπάρχει όμως και μια άλλη, πιό ανθρώπινη, εξήγηση για τα παραπάνω: Μήπως η ανεξήγητη αυτή στάση του κ. Πρωθυπουργού, ο οποίος εμφανίζεται από αδιάφορος έως αφηρημένος,  μήπως, επαναλαμβάνω, οφείλεται στην άκαρδη και αγνώμονα στάση του επί της Παιδείας άθεου Υπουργού του κ. Νικ. Φίλη, ο οποίος δημόσια τον κατηγόρησε ως ένα πάμπλουτο άνθρωπο;  

 _________Εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει, τότε ο Πρωθυπουργός μας είναι αξιολύπητος! Για μια ακόμη φορά έχει προδοθή απο τα πρωτοπαλλήκαρά του! Η πρώτη φορά ήταν όταν τα πρώτα ονόματα του πάλαι ποτέ ηνωμένου ΣΥΡΙΖΑ Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου κλπ τον αποδοκίμασαν, τον απέρριψαν, τον επρόδωσαν, έφυγαν από κοντά του! 
__________Τώρα πάλι κάτι  συμβαίνει! Ο πρωτοκλασσάτος Υπουργός του, ο κ. Νικ. Φίλης, χωρίς φιλότιμο, χωρίς ντροπή, τον ......... διαπομπεύει δημοσίως!!!!! "Ο ΦΙΛΗΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ ΑΛΕΞΗ", έγραψε ο ημερήσιος Τύπος! Επίσης από την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ (27/10/2015) "Κακή έκπληξις -  Στην Αθήνα, όμως, ο κ. Τσίπρας είχε μια δυσάρεστη έκπληξη.  Τον ανέμεναν οι νέες αμετρο- έπειες του κ. Φίλη, ο οποίος δεν εδίστασε να χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό ως εύπορο και προνομιούχο» και συνεπώς έχοντα την δυνατότητα να στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο.  Ο κ. Φίλης, πληθωρικός κατά πάντα, μιλώντας στο ραδιόφωνο, απεκάλυψε ότι το ετήσιο εισόδημα του πρωθυπουργού είναι περί τα 70-80.000 ευρώ και «Δουλεύει και η γυναίκα του.  Η δήλωσις Φίλη δεν ψεύδεται.  Αλλά στερείται της αναγκαίας διακριτικότητας, πολλώ μάλλον καθ’ όσον εδώ έχουμε μια κυβέρνηση της Αριστεράς (ή περίπου) που προσπαθεί να πείσει τον λαό ότι συμμερίζεται τις αγωνίες και τα προβλήματά του!"

Πηγή:Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ 27/10/2015
__________Εάν, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός δείχνει σαν να τα έχει χαμένα, εξ αιτίας της προδοσίας Φίλη, τότε του εκφράζουμε μεν την συμπάθειά μας, του υπενθυμίζουμε όμως, ότι ως Πρωθυπουργός οφείλει να αποκρύπτει, να καταπίνει θα έλεγα, τον προσωπικό του πόνο, και α) ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ, όταν ανακρούεται ο Εθνικός Ύμνος, β) ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΥΨΗΛΟΦΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, οσάκις συμμετέχει σε Διαβουλεύσεις είτε στις Βρυξέλλες, είτε όπου  αλλού και μάλιστα ΟΤΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ με τους άλλους Ηγέτες! 
___________Μπορεί να καταντήσαμε επαίτες, γυμνοί καί ξυπόλυτοι μέ τά όσα συνεφώνησε στο 3ο Μνημόνιο, αλλά την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΝΗ-ΘΟΥΜΕ! Είμεθα Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι! Το πιό δοξασμένο Έθνος πάνω στην υδρόγειο! Τότε, που οι Άγγλοι π.χ. ζούσαν στά δέντρα και τις σπηλιές, εμείς εδώ χτίζαμε Παρθενώνες. Είχαμε σοφούς διδασκάλους, όπως τον Σωκράτη, τον Αριστοτέλη, τον Πλάτωνα! Τότε, που οι Ευρωπαίοι ζούσαν στο σκοτάδι της ειδωλολατρείας,  εμείς εδώ αναδεικνύαμε τους Μεγάλους Πατέρες της Εκκλησίας και της Παιδείας! Βασίλειον τόν Μέγα, Γρηγόριον τόν Θεολόγον καί Ιωάννην τον Χρυστό- στομον! 
___________Πρωθυπουργέ Κύριε Τσίπρα, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Εξ αιτίας Υμών, η Ελλάδα μας σήμερα τελεί "εν ταπεινώσει"! Ευτελίζεται από τήν Τρόϊκα καί από τούς κάθε λογής Εκπροσώπους της, τούς οποίους τα δύο ΜΝΗΜΟΝΙΑ των προγενεστέρων Κυβερνήσεων και το ΤΡΙΤΟ δε και χειρότερο, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, τους έφεραν και τους κατέστησαν αφεντάδες μας!
__________Έλληνες Αδελφοί, σηκώστε κεφάλι, διαμαρτυρηθήτε, αγωνισθήτε! Ας μη σκύψουμε το κεφάλι στον νέο κατακτητή μας, τήν κα Μέρκελ, τον κ. Σώϋμπλε, τήν κα Λαγκάρντ ή τον κ. Νταϊσελμπλούμ και όποιον άλλον! Μη λησμονήτε: "Του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ"! Ανακτήστε τήν Εθνική μας Υπερηφάνεια! Σηκώστε ψηλά τό κεφάλι!  Άλλο πράγμα είναι η φτώχεια και εντελώς άλλο ο εξευτελισμός! Δεχόμαστε, κατ' ανάγκην βέβαια, την έντιμη πενία, αλλά και διατηρούμε αλώβητη την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!

Με πατρική αγάπη
+ ο  ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Αίγιον, 28 Οκτωβρίου 2015