Σάββατο 12 Απριλίου 2008

ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΡΑ, Post 4ον


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ

Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε εις τρεις συνεχόμενες αναρτήσεις τις θέσεις μας πάνω στο φλέγον ζήτημα του νομοσχεδίου περί της «ελεύθερης συμβίωσης», αλλά και την γνώμη της Εκκλησίας μας πάνω στο φλέγον ζήτημα των εκτός γάμου «φυσιολογικών» σαρκικών σχέσεων. Εν τω μεταξύ, έπειτα από την παρέμβαση της Εθνικής Επιτροπής για τα δικαιώματα του Ανθρώπου, έγινε σαφές πια ότι η καταληκτική επιδίωξη του νομοσχεδίου αυτού είναι η νομιμοποίηση των «μη φυσιολογικών» σαρκικών σχέσεων, δηλ. μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου. Άρα ολοταχώς οδεύουμε και τείνουμε να γίνουμε μια Κοινωνία, όπως περίπου ήσαν τα Σόδομα και τα Γόμορρα.
Σαν κερασάκι στην τούρτα, ήλθε και η είδηση για κάποιον «άνδρα», ο οποίος είναι ήδη «έγκυος» και διάγει τον 5ο μήνα της .....κυήσεως. Τώρα πλέον τα πράγματα αποκτούν μια τραγική διάσταση.
Με αφορμή την τρέχουσα επικαιρότητα επεχείρησα μια ανθολογία από σχετικές ειδήσεις και σας παρουσιάζω σήμερα ειδήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τώρα τελευταία.
Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι η κοινωνία μας σιγά-σιγά απομακρύνεται από το Θεό, περιφρονεί και καταπατεί τα ηθικά παραγγέλματα και εν ονόματι της ελευθερίας ο άνθρωπος υποδουλώνεται στα πάθη του. Διότι μακρυά από το Θεό δεν υπάρχει ελευθερία. Αληθινή ελευθερία είναι μόνο η υποταγή των παθών, μάλιστα δε των σαρκικών.
Θαυμάστε, αγαπητοί μου αναγνώστες, την κοινωνία των πολιτών, την οποία διαμορφώνουμε σήμερα και θα παραδώσουμε αύριο στα παιδιά μας.

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Σάββατο 12 Απριλίου 2008, Ώρα 12.30 μ.μ.
----------------------------------------------------------------------
1. Το τέλος της παραδοσιακής οικογένειας
Κατακόρυφη αύξηση των γεννήσεων παιδιών εκτός γάμου την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη
Το 2007 στη Γαλλία, για πρώτη φορά, τα νεογέννητα εκτός γάμου ξεπέρασαν το 50% του συνόλου των γεννήσεων. ..........
Το ποσοστό γεννήσεων παιδιών εκτός γάμου στη Γηραιά Ήπειρο έχει εξαπλασιαστεί τα τελευταία 35 χρόνια, καθώς όλο και περισσότερα ζευγάρια προτιμούν την απλή συμβίωση…(βλ. Ο Κόσμος του Επενδυτή της 10ης. 02. 2008)

2. Τα ελληνόπουλα "Εραστές από τα..δώδεκα και χωρίς προφυλάξεις"
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δωδεκάχρονοι εραστές, αλλά άνευ προφυλάξεων, τα Ελληνόπουλα. Ξεκινούν τη σεξουαλική τους δραστηριότητα από την ηλικία των 12 χρόνων, αλλά σε ποσοστό 27% δεν εφαρμόζουν μέτρα αντισύλληψης…….
(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ της 17ης .03.2008)

3. Το σύμφωνο μειώνει την απόσταση από τον γάμο
Ο κ. Χατζηγάκης θεωρεί ότι η Ελληνική κοινωνία είναι ώριμη να δεχθεί την παρούσα στιγμή το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης και γι’ αυτό το ανέσυρε από το συρτάρι, όπου το είχε «ξεχάσει» ο προκατοχός του κ. Αναστάσιος Παπαληγούρας……
(ΤΟ ΒΗΜΑ 09-03-2008)

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1983
…….Το πρώτο Λιθαράκι τέθηκε το 1983, όταν τροποποιήθηκε το άρθρο 1444 του Αστικού Κώδικα. Σύμφωνα με την νέα διατύπωση του άρθρου, το δικαίωμα διατροφής χάνει μόνον ο διαζευγμένος σύζυγος που ξαναπαντρεύεται, αλλά και εκείνος που ζει με κάποιον υπό καθεστώς ελεύθερης ένωσης!…….
(ΤΟ ΒΗΜΑ 09-03-2008)

4.«Το σύμφωνο να επεκταθεί και στα ομόφυλα ζευγάρια».

Η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου υποδεικνύει στην Κυβέρνηση, ότι ο αποκλεισμός από το νομοσχέδιο ζευγαριών του ιδίου φύλλου αποτελεί δυσμενή διάκριση σε βάρος τους, η οποία είναι αντίθετη σε διεθνείς συνθήκες.
Την επέκταση των ρυθμίσεων για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης και στα ζευγάρια του ιδίου φύλλου υποδεικνύει στην Κυβέρ-νηση η Εθνική Επιτροπή για τα δικαιώματα του ανθρώπου που αποτελεί συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας σε θέματα σεβασμού και παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων…………..
(Έτσι, ενώ η Κυβέρνηση δέχεται την πίεση Εκκλησίας και κάποιων βουλευτικών και δικαστικών κύκλων για να μην προωθήσει το νομοσχέδιο, ο υπουργός Δικαιοσύνης δέχεται κριτική από την άλλη πλευρά, στη λογική ότι οι ρυθμίσεις του είναι άτολμες, προσβάλλοντας την αρχή της ισότητας

(ΕΘΝΟΣ της 27ης .03. 2008)


5.Το πάρκο των εραστών
Το σεξ δημοσίως θα μπορούν να απολαμβάνουν ελεύθερα στο Άμστερνταμ.

Από το επόμενο φθινόπωρο, όσοι βρίσκονται στο Άμστερνταμ, θα μπορούν να απολαμβάνουν ελεύθερα τις χαρές του έρωτα στο πάρκο Βόντελ. Τη σχετική απόφαση πήρε ο Δήμος της Ολλανδικής πρωτεύουσας........ (ΤΑ ΝΕΑ της 13ης . 03.2008)

6. Ποινικά Κολάσιμη η αιμομιξία ανάμεσα σε 2 αδέλφια
...... Ο Πάτρικ Σ. είχε δοθεί για υιοθεσία όταν ήταν 4 ετών και γνώρισε τη βιολογική του μητέρα για πρώτη φορά το 2000. Τότε γνώρισε και την αδερφή του και μέσα σε οκτώ χρόνια απέκτησαν τα τέσσερα παιδιά τους.
Σημειώνεται ότι η Σούζαν Κ. η αδερφή του και η μητέρα των παιδιών του Πάτρικ Σ., .... διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής της......
(ΕΘΝΟΣ της 14ης . 03.2008)

7. Το «pretty woman” τελείωσε άδοξα για τον Κυβερ-νήτη της Νέας Υόρκης

Τα όνειρα του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης.... έφθαναν ως το Λευκό Οίκο προτού καταποντιστούν στην αγκαλιά του πληρωμένου έρωτα.

Tο “ Pretty woman “ τέλειωσε άδοξα για τον Έλιοτ Σπίτζερ
Ο φέρελπις πολιτικός ακούμπησε ως και 80.000 δολάριο στα πόδια της Κρίστεν και των συναδέλφων της. (ΤΟ ΒΗΜΑ της 16ης. 03.2008)


8. "ΡΟΖ" ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.....MADE IN USA
«Απατούσα τη σύζυγο μου», ομολογεί και ο νέος Κυβερνήτης της Ν. Υόρκης

Το ένα μετά το άλλο αποκαλύπτονται τά ροζ σκάνδαλα, που αμαυρώνουν την εικόνα των Αμερικανών πολιτικών, εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, αποκαλύπτοντας, σε μέγιστο βαθμό την υποκρισία που τους χαρακτηρίζει.
Η απατημένη πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, που διεκδικεί το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, ο "κύριος κάθαρση" Έλιοτ Σπίτσερ, πρώην κυβερνήτης της της Νέας Υόρκης, που τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ο "πελάτης με το νούμερο 9" των υπηρεσιών συνοδών πολυτελείας, αλλά και ο μαύρος και τυφλός διάδοχος του, Ντέιβιντ Πάτερσον, που παραδέχθηκε αμέσως μετά την ορκωμοσία του, ότι διατηρούσε επί σειρά ετών εξωσυζυγική σχέση..........
Η πουριτανική αμερικανική κοινωνία εμφανίζεται συγκλονισμένη από τά σεξουαλικά σκάνδαλα που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας και τα ΜΜΕ δεν προλαβαίνουν να αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές απόο τηήν προσωπική ζωή των πρωταγωνιστών...( ΤΑ ΝΕΑ της 19ης .03. 2008)


9. ΣΥΝ-φωνία για τους γάμους ομοφυλοφίλων
Δήμαρχοι του ΣΥΝ θα παντρέψουν τα πρώτα ζευγάρια .
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την τέλεση των πρώτων τριών πολιτικών γάμων μεταξύ ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα.
Στη συνάντηση που είχε η Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ) με τον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Συνασπισμού αποφασίστηκε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την τέλεση πολιτικού γάμου σε δήμους όπου οι δήμαρχοι ανήκουν στον Συνασπισμό και όπου η Κουμουνδούρου ελέγχει τη δημαρχία χωρίς να έχει συνεργαστεί με άλλα κόμματα……(ΤΑ ΝΕΑ 21-03-08)

10. Σε έξαρση τα αφροδίσια
Έρευνα σε έφηβες Αμερικανίδες.
Η πρώτη εθνική μελέτη στις Η.Π.Α. για τέσσερα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα μεταξύ κοριτσιών και νέων γυναικών διαπίστωσε ότι μία στις τέσσερις έχει μολυνθεί με τουλάχιστον μία από τις ασθένειες, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι για τηήν φροντίδα της δημόσια υγείας.........
Υψηλού κινδύνου
«Κάθε χρόνο υπολογίζεται ότι περίπου 19 εκατομμύρια νέες σεξουαλικώς μεταδιδόμενες μολύνσεις συμβαίνουν μεταξύ όλων των ομάδων ηλικιών στις Η.Π.Α. Υψηλές συχνότητες σεξουαλικώς μεταδιδόμενων μολύνσεων μεταξύ νέων γυναικών, ιδιαιτέρως νέων Αφροαμερικανίδων γυναικών, είναι ξεκάθαρα σημάδια ότι πρέπει να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τρόπους για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε αυτές τις γυναίκες, οι οποίες βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο», είπε ο διευθυντής του "Κέντρου για την πρόληψη των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων". (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 23ης .-03.- 2008)

11. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ, «Άνδρας» στις ΗΠΑ λέει ότι είναι 5 μηνών έγκυος!
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένας « άνδρας» από το Όρεγκον των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι είναι πέντε μηνών έγκυος και διεκδικεί επισήμως το δικαίωμα της αναπαραγωγής.
Ο Τόμας Μπίτι είχε γεννηθεί γυναίκα, όμως αποφάσισε να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλλου.
Στη συνέχεια παντρεύτηκε τη γυναίκα του, με την οποία προσπαθούσαν επί πολλά χρόνια να αποκτήσουν παιδί.
Ύστερα από πολλές προσπάθειες της γυναίκας του αποφάσισε να προσπαθήσει ό ίδιος , αφού τα εσωτερικά γεννητικά όργανα παρέμεινα ανέπαφα . ....
Για να μείνει λοιπόν έγκυος ό Μπίτι, σταμάτησε να κάνει ενέσεις τεστοστερόνης και ύστερα από τέσσερις μήνες το σώμα του αυτορυθμίστηκε.
Οι γιατροί στους οποίους απευθυνόταν αρνούνταν να τον βοηθήσουν να κάνει τεχνητή γονιμοποίηση.
Ύστερα από ένα χρόνο και αφού πέρασε από εννέα διαφορετικούς γιατρούς, κατάφερε τελικά να μείνει έγκυος και μάλιστα χωρίς την χρήση φαρμάκων.
Όμως ο Τόμας Μπίτι δεν κατάφερε να έχει ένα φυσιολογικό τοκετό.
Δεν το έβαλε κάτω και ξαναπροσπάθησε, αυτή τη φορά με επιτυχία!
Έτσι τώρα ο Τόμας και η γυναίκα του είναι περιμένουν μωρό και είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι, όπως δηλώνουν στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
(ΕΘΝΟΣ της 27ης.03. 2008)

12. Το αχαλίνωτο σεξ έχει και παρενέργειες, που θίγουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου.

α) Σκάνδαλα με Στρίπ- τήζ, ναρκωτικά και δημόσιο χρήμα στις ΗΠΑ.
Καταγγελίες για ψευδορκία απαηγγέλθηκαν κατά του Δημοκρα-τικού Δημάρχου του Ντητρόιτ Κουάμε Κιλπάτρικ, σχετικώς με τον δεσμό του με την πρώην προσωπάρχη του και για την απόλυση αστυνομικών, οι οποίοι ερευνούσαν την υπόθεση ενός πονηρού ραντεβού στο γραφείο του……… Η υπεύθυνος της Εισαγγελίας της Κομητείας Ουαίην Κίμ Ουώρθυ, εδήλωσε σχετικά: « Δεν πρόκειται για μία έρευνα που εστιάζεται σε ένα ψεματάκι για μία σεξουαλική υπόθεση. Η έρευνά μας απέδειξε σαφώς πώς χρησιμοποιήθηκε δημόσιο χρήμα, κατεστράφησαν ζωές, το δικαστικό σύστημα γελοιοποιήθηκε και η εμπιστοσύνη του κόσμου ισοπεδώθηκε» …………………….. (ΕΣΤΙΑ της 28ης .03. 2008)

β) Σκάνδαλο και με τον Δήμαρχο του Λονδίνου:
Ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Κεν Λίβινγκστοουν, ο οποίος διεκδικεί Τρίτη θητεία, απεκάλυψε ότι εκτός από τα δύο παιδιά, που έχει με την σύντροφό του Έμμα Μπίλ, έχει άλλα τρία! Συγκεκριμένως έχει δύο κορίτσια από άλλη γυναίκα και έναν γυιό από μία τρίτη! ......
(ΕΣΤΙΑ, 05.04.2008)
γ) Άρτος και σεξ......Εκεί κατάντησαν τα δελτία ειδήσεων.

Θα ΄μασταν οι τελευταίοι που θα υποστηρίζαμε ότι οι αθλιότητες του……εντιμότατου κ. Χ.... δεν έχουν θέση σε ένα δελτίο ειδήσεων και στερούνται δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος, όταν μάλιστα η ραγδαία ανέλιξή του οφειλόταν στην ιδιότητα του πρωθυπουργικού φίλου. Όμως δεν πρέπει να μονοπωλούν τη ζωή της Χώρας και μάλιστα επί 17 μέρες τώρα . Λες και δεν υπάρχει άλλο θέμα…………………………………
Η Ελλάδα δεν είναι αυτή που παρουσιάζουν. Και φυσικά δεν είναι …..δελτία ειδήσεων. Δεν είναι ενημέρωση αυτή που δίνουν ταά ενημερωτικά κανάλια. Είναι απλώς η ενημέρωση που θέλουν, που εξυπηρετεί ταά συμφέροντα. Είναι η ενημέρωση των «νταβατζήδων», που θέλουν να κυβερνήσουν. ........... Φτάνει πια! (ΤΟ ΠΑΡΟΝ της 06ης .-01.- 2008)
ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

13. Η ελεύθερη συμβίωση στη Βρεταννία.
Στο χαμηλότερο επίπεδο από το ....1862 έπεσε το ποσοστό των γάμων στην Βρεταννία. Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία το συνέκρινε με το 1862, διότι μόλις τότε άρχισαν να τηρούνται στοιχεία. Κατά τα στοιχεία ο αριθμός των ανύπανδρων ενηλίκων αυξήθηκε στην Αγγλία και την Ουαλία το 2006, ενώ μειώθηκε ο αριθμός αυτών που επέλεξαν τον γάμο. Το 2006 έγιναν 236.980 γάμοι, 4% λιγώτεροι από το 2005. Ήταν ο μικρότερος αριθμός από το 1895, όταν είχαν γίνει 228.204 γάμοι!
(ΕΣΤΙΑ της 28ης .03.2008)
Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α Τ Α
Η δουλεία των παθών είναι η πιό στιγνή μορφή σκλαβιάς. Είναι αδυσώπητη και εξευτελίζει τον άνθρωπο. Η αμαρτία με το δέλεαρ μιάς πρόσκαιρης απόλαυσης, βυθίζει τον σκλάβο της σε μιά κόλαση. Είναι ηκόλαση των παθών!
Από την τυραννεία της αμαρτίας μας απαλλάσσει ο Χριστός.
Τα συμπεράσματα τώρα πια είναι δικά σας.