Τρίτη, 16 Ιουνίου 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

_________Η ελληνική γραφειοκρατία αποτελεί ένα καρκίνωμα στον κορμό του Κράτους! Όλα καρκινοβατούν! Μικροί και μεγάλοι της Κρατικής Μηχανής γίνονται ενίοτε βράχος, που δεν μπορείς να τον προπεράσεις! Συντρίβεσαι επάνω του καί ...τελειώνεις! Εκτός κι αν διαθέτεις .....λαδάκι. Με το λάδωμα της μηχανής όλα κυλάνε πιό ομαλά. Αλλοίμονο όμως σ' εκείνον που δεν μπορεί - είτε για συνειδησιακούς, είτε για οικονομικούς λόγους- να προσφέρει αυτό το λίγο .....λαδάκι. Βέβαια οι μεγάλες Εταιρείες, όπως η SIEMENS που γνωρίζουν καλά την παθογένεια της Κρατικής Μηχανής, λύνουν τά προβλήματά τους, προσφέροντας τόνους λάδι. Οι αξιωματούχοι του Κράτους, όπως και τα Κόμματα, το γεύονται και το απολαμβάνουν! Η Δικαιοσύνη καμμιά φορά ξυπνάει πολύ αργά καί τότε συλλαμβάνει και προφυλακίζει τά .....παιδιά του λαδωτή!!!!!!!!

________'Επειτα υπάρχει και ο φόβος των δημοσιογράφων, ιδιαίτερα εκείνων που εμφανίζονται στα μεγάλα κανάλια. Πολλές φορές ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, αλλά τα Κανάλια της TV. Oι δημοσιογράφοι χαράσσουν την πολιτική καί κάποιοι Υουργοί εκτελούν τις διαταγές των. Αυτή είναι η 'αλλη όψη του νομίσματος.
Εμείς έχουμε πικρή πείρα από τήν μάστιγα αυτή. Περιμένουμε όμως με αγωνία τόν Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή νά ξανακτίσει τό Κράτος, ώστε να ανακουφισθούμε. Περιμένουμε καί θα περιμένουμε. Το παρακάτω πολύ χαριτωμένο κείμενο αποτυπώνει με μαεστρία το πρόβλημα. Διαβάστε το καί στοχασθήτε, αγαπητοί μου φίλοι.
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

16 ιΟΥΝΊΟΥ 2009
*************************************

H κιβωτός δεν θα υπήρχε, αν κατασκευαζόταν στην Ελλάδα
Ο Κύριος φανερώθηκε στον Νώε και του είπε:-Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη Γη με νερό και θα καταστρέψω τα πάντα. Αλλά θέλω εσύ να σώσεις τους δίκαιους και ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχει στη Γη. Σε προστάζω να χτίσεις μία Κιβωτό.Και ο Θεός παραδίδει στον Νώε τα σχέδια για την Κιβωτό. Με φόβο Κυρίου ο Νώε παίρνει τα σχέδια και συμφωνεί να φτιάξει την Κιβωτό. Θυμήσου, είπε ο Κύριος, Πρέπει να έχεις τελειώσει την Κιβωτό και να έχεις μαζέψει όλα τα ζώα σε ένα χρόνο.Ένα χρόνο αργότερα, αρχίζει να σχηματίζεται μια...καταιγίδα και όλες οι θάλασσες της Γης έχουν φουρτούνα. Ο Θεός κοιτάει τι γίνεται και βλέπει τον Νώε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει.
-Νώε! Ανακράζει, Που είναι η Κιβωτός;

-Συγχώρεσε με Κύριε, παρακαλάει ο Νώε, έκανα ό,τι μπορούσα αλλά αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα.
Πρώτα-πρώτα έπρεπε να πάρω άδεια για την κατασκευή και τα σχέδια που μου έδωσες δε συμφωνούσαν με τον ισχύοντα κανονισμό. Χρειάστηκε να προσλάβω ναυπηγό και να ξαναγίνουν τα σχέδια από την αρχή.
Μετά βρέθηκα σε διαμάχη με το Λιμενικό για το αν χρειαζόταν η Κιβωτός σύστημα πυρασφάλειας, βάρκες και σωσίβια.
Μετά μου έκανε καταγγελία ο γείτονας μου, γιατί παραβίαζα λέει τα όρια δόμησης χτίζοντας την Κιβωτό στην αυλή του, και έτσι χρειάστηκα άδεια και από την Πολεοδομία.
Είχα πρόβλημα και να βρω ξύλα για την Κιβωτό γιατί υπήρχε απαγόρευση υλοτόμησης για την προστασία της Πιτσιλωτής Κουκουβάγιας. Τελικά κατάφερα να πείσω την Υπηρεσία Προστασίας Δασών πως χρειαζόμουν το ξύλο για να σώσω τις κουκουβάγιες.
Αλλά όμως ο Οργανισμός Προστασίας Ζώων δεν με άφηνε να πιάσω κουκουβάγιες. Και έτσι δεν έχουμε κουκουβάγιες.
Μετά οι ξυλουργοί κατέβηκαν σε απεργία, αλλά κατάφερα να έρθω σε συμφωνία με το σύλλογο τους. Τώρα έχω 16 ξυλουργούς να δουλεύουν στην Κιβωτό, αλλά δεν έχω κουκουβάγιες.
Όταν άρχισα να μαζεύω τα υπόλοιπα ζώα, μου έκανε μήνυση μία ομάδα ακτιβιστών, γιατί θα έπαιρνα μόνο δύο από κάθε είδος.
Όταν ξεμπέρδεψα με αυτή τη μήνυση με ενημέρωσαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι δεν γινόταν να συνεχιστούν οι εργασίες αν δεν κάνω δήλωση για την επίδραση στο περιβάλλον του σχεδιαζόμενου κατακλυσμού. Δεν τους αρέσει η ιδέα ότι δεν έχουν αρμοδιότητα στις αποφάσεις του Δημιουργού του Σύμπαντος.
Μετά οι τοπογράφοι του Στρατού απαίτησαν χάρτη της προτεινόμενης ροής των υδάτων του κατακλυσμού. Εγώ τους έστειλα μία υδρόγειο.
Αυτές τις μέρες προσπαθώ να λύσω ένα ζήτημα με την Επιτροπή Ισότητας, που λένε ότι κάνω διακρίσεις επειδή δεν θα πάρω ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε Εσένα, Κύριε.
Μου έστειλαν και αυτή την ειδοποίηση με δικαστικό επιμελητή ότι οφείλω φόρο και πρόστιμο γιατί δεν δήλωσα την Κιβωτό ως σκάφος αναψυχής. Τώρα η εφορία έχει παγώσει τις καταθέσεις μου γιατί πιστεύουν ότι φτιάχνω την Κιβωτό για να φύγω από την χώρα για να μην πληρώσω φόρους.
Και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας αν ο Κατακλυσμός είναι αντισυνταγματικός, αφού πρόκειται για θρησκευτική πράξη. Πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω για τουλάχιστον 5 - 6 χρόνια.Και τότε άρχισε να καθαρίζει ο ουρανός, να λάμπει ο ήλιος και να ηρεμούν οι θάλασσες. Το ουράνιο τόξο στόλισε τον ορίζοντα. Ο Νώε κοίταξε τον Θεό με ελπίδα. -Κύριε, αυτό σημαίνει ότι δεν θα τα καταστρέψεις όλα;;;

Και απάντησε ο Θεός,

-Μπα, δε βαριέσαι. Ας το κάνει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!

http://freskoprama.blogspot.com/2009/04/blog-post_9496.html
Εμείς το αντιγράψαμε από το μπλόκ