Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΘΗ!

Μια ακόμη ιστορική απρέπεια καταγγέλλεται από τόν Οργανισμό "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ". Το κρατίδιο των Σκοπίων εξέδωσε βιβλίο, με το οποίο ισχυρίζονται ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες προέρχονται από τη ....Σλοβενία. Μεταφέρουμε εδώ την αγωνία όλων των υγιώς σκεπτομένων Ελλήνων. Καταγγέλλουμε την σιωπή των ΜΜΕ αλλά καί των παραγόντων του πολιτικού κόσμου. Η Μακεδονία χάνεται, διότι όπως φαίνεται έχει προδοθή εκ των έσω, παρά τις μεγαλόστομες κατά καιρούς εξαγγελίες κάποιων πολιτικών. Στον Μακεδόνα Πρωθυπουργό μας κ. Κωνστ. Καραμανλή έχει εναποτεθή η ελπίδα μας για την μέχρις εσχάτων προάσπιση και υπεράσπιση της ελληνικότητος της Μακεδονίας μας.
Τελευταία είδηση είναι ότι τό Υπουργείο Εξωτερικών της Χώρας μας έδωσε άδεια προσγειώσεως σε ελληνικό αεροδρόμιο σε κάποιο κρατικό αεροσκάφος των Σκοπίων, το οποίον φέρει τα διακριτικά «MKD» και την ονομασία «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»!
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
19 'Ιουνίου 2009

*****************************

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
16/6/2009 μ.Χ.

ΑΡΧΑΙΟΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΑΠΟ ΤΗ …ΣΛΟΒΕΝΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η «ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ»
ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ

«ΑΛΕΞΑΝΤΡΙΖΑΜ - ΜΑΚΕΝΤΟΝΙΖΑΜ»…

Οι σημερινοί «Μακεδόνες» είναι απόγονοι των αρχαίων «Μακεδόνων» από τη …Σλοβενία, λέει με δυο λόγια η νέα ιστορία του «Μακεδονικού» Λαού, που εξέδωσε το «Ίδρυμα Εθνικής Ιστορίας» των Σκοπίων!!!

ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ
Οι σημερινοί Σκοπιανοί είναι ένα μείγμα των Αρχαίων «Μακεδόνων» και κατοίκων της Σλοβενίας, ενώ η εποχή του «Αλεξαντάρ Γ΄ του Μακεντόσκι» (Μέγας Αλέξανδρος) θα πρέπει να ονομάζεται πια «Αλεξαντρι-ζάμ» ή «Μακεντονιζάμ», δηλαδή «Αλεξανδρισμός» ή «Μακεδονισμός», κατά το «Ελληνι-σμός», όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά και ξεδιάντροπα οι ιστορικοί τους!!!
Αυτές είναι οι δύο μεγάλες «αλλαγές» που αναδεικνύει η Νέα Ιστορία των Σκοπιανών, που εκδόθηκε από το Ίδρυμα Εθνικής Ιστορίας των πλαστογράφων, το οποίο χρηματοδοτείται από την Κυβέρνηση του Γκρούεφσκι.
Η Νέα αυτή Ιστορία, υπεραμύνεται της αρχαίας δήθεν καταγωγής των πλαστογράφων από τους «Αρχαίους Μακεδόνες», σε έναν μερικό μετέπειτα συνδυασμό με Σλοβένους (φιλοδυτικούς Σλάβους… αντισέρβους και αντιβούλγαρους) και προδίδει την σύνδεσή της με την ψευτοθεωρία του Αυστριακού Φαλμεράγιερ, που στον καιρό της Επανάστασης του 1821 και της παραπέρα προσπάθειας για στερέωση Ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους, υποστήριξε ότι οι επαναστατημένοι Νεοέλληνες δεν κατάγονται δήθεν από τους Αρχαίους Έλληνες, αλλά ήταν απόγονοι Σλάβων και Αλβανών!!!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Το νέο Βιβλίο της Ιστορίας των Σκοπίων που αυτοαποκαλείται προκλητικά «Ιστορία του Μακεδονικού Λαού», τονίζει πως παρότι δέχτηκαν της επιθέσεις των Σλάβων και αιχμαλωτίστηκαν από αυτούς, η ρίζα της είναι η ρίζα της «Αρχαίας Μακεδονίας»!!! Είναι δηλαδή απόγονοι των «Αρχαίων Μακεδόνων»!

ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗ «ΜΑΝΑ» ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ…
Το νέο προκλητικό Βιβλίο, προσπαθεί ναι μεν να στηρίξει τον ψευτοΜακεδονισμό, αλλά και να συνδέσει τις υπόνοιες της σλαβικής φλέβας με τη …Σλοβενία, ακριβώς για να απομακρύνει από τα συστατικά του κρατιδίου τον βασικό παράγοντα του «βουλγαρισμού», ώστε να αποκοιμίσει σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού τη βουλγαρική συνείδηση που διατηρεί ισχυρή!

ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Το Βιβλίο Ιστορίας του περιβόητου «Ιδρύματος Εθνικής Ιστορίας» των Σκοπίων (φωτό) θα μεταφραστεί και στα αγγλικά και θα επιδοθεί σε όλους τους ξένους διπλωμάτες και πολλούς επισήμους, για τη στερέωση της παρανοϊκής αξίωσης των Σκοπίων να λέγονται «Μακεδόνες», να κατάγονται δήθεν από την «αρχαία Μακεδονία» που βρέχεται στο Αιγαίο και έτσι εμμέσως πλην σαφώς να έχουν «νόμιμα» δικαιώματα την «τύχη» της περιοχής της βόρειας Ελλάδας, καθώς πλησιάζει και το πολυσυζητημένο 2013, που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης του Βουκουρεστίου που μοίρασε τάχα τη «Μακεδονία» τους σε τρία κομμάτια, από τα οποία προς το παρόν ελευθερώθηκε το πρώτο. Απομένει τώρα η «Μακεδονία του Αιγαίου» και η «Μακεδονία του Πιρίν» στη Βουλγαρία…
Και η Αθήνα ετοιμάζεται να νομιμοποιήσει το κατασκεύασμά τους με την υπογραφή Σύνθετης Ονομασίας Διεθνούς Αναγνώρισης…
Με εκτίμηση
http://www.noiazomai.net/
Κωνσταντίνος Κάλφας

noiazomai@gmail.com

69790 85 538