Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΗΛΘΑΝ! ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;

ΠΟΛΕΜΙΚΑ AΕΡΟΠΛΑΝΑ F15 ΧΘΕΣ 

ΕΠΕΤΑΞΑΝ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ! 


________Δεν τα ακούσατε; Δεν τα είδατε; Τα συλλυπητήριά μου! Δύο Αμερικανικά Πολεμικά αεροσκάφη τύπου F15 χθες επέταξαν επάνω από την Ακρόπολη, όπως και από το Μέγαρο Μαξίμου, διότι οι πιλότοι τους ήθελαν, έτσι είπαν, να έχουν μια Selfis, δηλ. μια αυτοφωτογραφία τους, επάνω από την Ακρόπολη! ( Σημ. Σήμερα οι ειδήσεις λέγουν, ότι μαζί με τα Αμερικανικά πετούσαν και  δύο Ελληνικά αεροσκάφη. Χθές όμως οι τηλεοράσεις ΔΕΝ ΩΜΙΛΗΣΑΝ και για Ελληνικά αερο-ωθούμενα. Εν πάση περιπτώσει και τα Αμερικανικά, είναι μεν φιλικής Χώρας, αλλά δεν παύουν να είναι Ξένης Δυνάμεως! Θα ημπορούσαν άραγε να πετάξουν πάνω από τόν Λευκό Οίκο δύο ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη, έτσι για να βγάλουν μια Selfis οι αεροπόροι μας;)   

_________Και το κατώρθωσαν ανεμπόδιστα!

_________Χθες επίσης πολεμικά αεροσκάφη της Τουρκίας επέταξαν ανεμπόδιστα επάνω από ελληνικά νησιά (την Τζιά; την Λέρο; την Σάμο; ) σε πολεμικούς σχηματισμούς και σε χαμηλό επίσης ύψος! 

________Και το κατώρθωσαν επίσης ανεμπόδιστα! 

_________Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, αγαπητοί μου συν-Έλληνες κι συμ-Πατριώτες δεχθήτε τα συλλυπητήριά μου  
 _________Τι σημαίνουν όλα αυτά;
__________Σημαίνουν, ότι η Πατρίδα μας, η ένδοξη Ελλάδα μας, παραμένει απροστάτευτη! Τα σύνορά μας παραμένουν αφύλακτα! Άρα, τα χειρότερα έρχονται!
 _________Ποιός ευθύνεται; Μα η Κυβέρνησις! Ποιός άλλος θα μπορούσε να έχει την ευθύνη; 
__________Καθώς φαίνεται όμως η Κυβέρνησις δεν παίρνει χαμπάρι απ' αυτά. Δεν νοιάζεται για τέτοια ψιλο-πράγματα! 
 ________Θέλετε αποδείξεις; Δείτε τον Πρωθυπουργό μας:

         1ον   ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΟ!
                     ΝΑΙ, ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΚΟ




   2ον      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ!
                          ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!

3ον ΣΥΝΔΙΑΛΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ...ΚΥΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


και 4ον   ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ 
                          ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ! 

_______'Ετσι όμως έρχονται να δικαιωθούν μερικοί, οι οποίοι τον κρίνουν με αυστηρότητα. Όπως π.χ. ο κ. Ευριπίδης Μπίλλης, του οποίου μερικά καυστικά σχόλια, κατ' επιλογήν, σας παραθέτουμε παρακάτω. 

 _________Αδέλφια μου,
__________Η Πατρίδα μας έμεινε ανυπεράσπιστη! Τα σύνορά μας είναι πλέον αφύλακτα! Ο εναέριος χώρος, ελεύθερος! 
______Εγκαταλείψαμε τον Θεό καί ο Θεός, καθώς φαίνεται, μας εγκατέλειψε!  

Αίγιον, 14 Απριλίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

****************

Από τα σχόλια του κ. Μπίλλη

  • Ο Δρας Τσίπρας και «εθνάρχης» της αριστεράς (κατά Παπαγγελόπουλο, Ζουράρι, Χάρρυ Κλυνν και άλλους),  πήρε τη σκυτάλη της καταστροφής του ελληνισμού από τους προηγούμενους «πατριώτες». Που δεν μπορούσαν να εφαρμόσουν τα δολοφονικά μέτρα που εκείνος  δέχθηκε. Και μετά από θεατρινισμούς δήθεν βασανισμού κτλ., δέχθηκε τα δολοφονικά μέτρα.
  • Που επεκρότησαν μετά χαράς όλοι οι άλλοι. Κούληδες, Ποτάμηδες, ΠασοκοΔημαράδες, Λεβέντηδες και λοιποί......
  • Και οδήγησε τον Ελληνισμό στο χείλος του γκρεμού.
  • Και τώρα ο Δρας Αλέξιος  ετοιμάζεται να σπρώξει τον Ελληνισμό στον γκρεμό. Με τον Κούλη, που ως λέγεται τον έχουν στο χέρι οι Γερμανοί,  να ζητεί να το κάνει εκείνος καλύτερα.
  • Εν τω μεταξύ ο θεατρίνος, θυμάστε τον βασανισμό κτλ (πλήρη φωτογραφικά στιγμιότυπα στο τέλος), άρχισε πάλιν τους θεατρινισμούς του με περιοδείες,  στο Παρίσι, στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο (όπου ο πρωθυπουργός τους δείχνει ότι (ο δικός μας) ούτε για κλητήρας δεν έκανε) κτλ.
  • Για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι έκανε ότι μπορούσε.... πριν  μας εκτελέσει. 
  • Ακούμε εδώ και πολλά χρόνια , ότι φταίμε εμείς οι απατεώνες. Ότι φταίει κάποιος λάθος συντελεστής  του ΔΝΤ. Ότι μετά από 7 χρόνια αναδιαρθρώσεις,  μας χρειάζεται και άλλη αναδιάρθρωση. Ότι τρώγαμε με δανεικά και πολλά άλλα!!!
..........
  • Στην πραγματικότητα, ούτε λάθος έγινε, ούτε και έφταιγε τίποτα.Την αλήθεια όμως την είπε προχθές με 4 λέξεις η γνωστή τετραπέρατη Ελληνίδα επιχειρηματίας χαλιών που εκθέτει στο Χίλτον.  Η  κυρία  Μυλαράκη. Που για να επιβιώσει η επιχείρηση της, άρχισε να εκθέτει τα χειροποίητα χαλιά της, στην Αλβανία (μας έκαναν  χειρότερους από την άνευ αναδιαρθρώσεων Αλβανία), στην Βουλγαρία  (επίσης μας έκαναν χειρότερους και από την Βουλγαρία) και  στα Σκόπια (όπου άκουσα χθες Σκοπιανό να απαντά σε λαθραίο ότι υπερασπίζεται την πατρίδα του ενώ ο Καμμένος το κάνει «αλλιώς» και άθλια φτιάχνοντας τα Χοτ Σποτ του) .
  • Είπε λοιπόν η κυρία Μυλαράκη:  Έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου. Τουτέστιν στράγγιξαν συστηματικά και μεθοδευμένα την αγορά και συνεχίζουν να την στραγγίζουν  από ρευστό με μειώσεις μισθών και κλοπή συντάξεων (τι «χαριτωμένος» αυτός ο «κομμουνιστής» κατά δήλωση του Κατρούγκαλου), με ένα και μοναδικό σκοπό.Να χρεωκοπήσουν ουσιαστικά και όχι τύποις,  το κράτος, καθώς και τους Έλληνες. Για να τους δημεύσουν τα πάντα. Όπως τα 14 αεροδρόμια, το λιμάνι του Πειραιά  κτλ. Με τελικό στόχο, το φυσικό μας αέριο. Που μάλλον το έχουν και αυτό υποθηκεύσει.
......................
  • 7.        Τώρα ο Δρας και «εθνάρχης» της αριστεράς (κατά Παπαγγελόπουλο),  περιοδεύει για να έχει άλλοθι,  ότι έκανε ότι μπορούσε πριν  μας δολοφονήσει.
Τέλος παρατηρώ ότι λάθος ελπίσανε και χαρήκανε πολλοί,  όταν άκουσαν σήμερα τα F16 να πετούν πάνω από την Αθήνα και το Μαξίμου. 

Ευριπίδης Μπίλλης
Πηγή: Euripides Billis <euripidesb173@gmail.com>