Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ!


Ο ΠΑΠΑΣ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΩΝ

ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ!



___________Από πολύ μεγάλη θλίψη πλημμύρισε η ψυχή μας η είδηση, ότι οι Πάπας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης θα πραγματοποιήσουν από κοινού μια ποιμαντική επίσκεψη στη νήσο Λέσβο με σκοπό να εμψυχώσουν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, όσοι ευρίσκονται στη νήσο!
___________Θεωρούμε την ενέργεια αυτή σαν μια μαχαιριά, που δίδεται πισώπλατα στην πλάτη της φιλτάτης Πατρίδος μας! Μαχαιριά σε κρίσιμες ώρες! Οι Ηγέτες του Χριστιανισμού θα έπρεπε να ατενίσουν το πρόβλημα με άλλο μάτι. Δεν είναι μόνον οι δυστυχισμένοι αυτοί άνθρωποι-θύματα, τους οποίους κάποιοι Ξένοι Παράγοντες αποστέλλουν στην Χώρα μας μόνο και μόνο για να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα της Ελλάδος, αλλά   και της Ευρώπης! Αυτό που σήμερα απειλείται είναι η χριστιανική μας Πίστη! Οι μετανάστες είναι Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμά τους. Το Ισλάμ διδάσκει το σύνθημα: «θάνατος στούς απίστους»!  Ώστε, λοιπόν, η επίσκεψη του Πάπα και του Πατριάρχου στη Λέσβο ενισχύει ποικιλοτρόπως τον Ισλαμισμό, ενώ  συγχρόνως αποδυναμώνει την αληθινή Πίστη στον αληθινό Θεό, την πίστη στον Σωτήρα Χριστό! Ελπίζουμε στην επίσκεψή τους αυτή οι Ηγέτες Ρώμης και Νέας Ρώμης να μη αποβάλουν τα θρησκευτικά τους σύμβολα και αρχιερατικά τους διαδήματα, για να μη ……..στενοχωρήσουν τους ταλαίπωρους αυτούς ανθρώπους, οι οποίοι ταλαιπωρούνται στους τόπους  φιλοξενίας των.  
ΠΗΓΗ:http://www.dimokratiki.gr/
___________Θεωρούμε επίσης την ενέργεια αυτή Πάπα και Πατριάρχη σαν μια  καθαρή πράξη θεατρινισμού!  Τι άραγε μπορούν να προσφέρουν στους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους; Και εν πάση περιπτώσει, αν ήθελαν να δώσουν λίγο κουράγιο στους βασανισμένους αυτούς ανθρώπους γιατί δεν πηγαίνουν είτε στην Ειδομένη, είτε στον Πειραιά; Εκεί κορυφώνεται το πρόβλημά τους! Πηγαίνουν όμως στη Λέσβο, όπου ούτε θα πληγωθούν ψυχικά από το θέαμα, ούτε θα ταλαιπωρηθούν ως πρόσωπα! Ενώ στην Ειδομένη θα λέρωναν τα παπούτσια τους και τα ράσα τους με την λάσπη, αφού, όπως είναι γνωστόν, η Ειδομένη είναι ένας μεγάλος λασπότοπος!
____________Καταγγέλλουμε, λοιπόν, προς τον Ελληνικό Λαό με όση δύναμη διαθέτει η ψυχή μας την ενέργεια αυτή του Οικουμενικού μας Πατριάρχου και του Πάπα της Ρώμης! Είναι μια σκέτη ενέργεια αυτοπροβολής των! Τίποτε δεν μπορεί να προσφέρη στους μετανάστες, στους πρόσφυγες, στους λαθρομετανάστες! Όλοι αυτοί είναι θύματα των Μεγάλων Δυνάμεων και  της μοχθηρίας των Τούρκων!
____________Εάν ο Πάπας της Ρώμης ήθελε να προσφέρη μια ουσιαστική βοήθεια στους μετανάστες, θα μπορούσε να δημιουργήση κάπου στην Ιταλία και με χρήματα του Βατικανού μια πρότυπη Μονάδα φιλοξενίας  και αξιοπρεπούς διαβιώσεως προσφύγων και να πάρη εκεί όλους αυτούς τους πολύ-βασανισμένους ανθρώπους της Ειδομένης, θέτοντάς τους υπό την προστασία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας!
___________Και από την άλλη πλευρά, εάν και ο Παναγιώτατος Οικουμενικός μας Πατριάρχης ήθελεν όντως να βοηθήση τους μετανάστες, θα ηδύνατο να μεταβή σε κάποιο από τα παράλια της Τουρκίας, όπου και εκεί συνωθούνται, βασανίζονται και υποφέρουν οι μετανάστες κλπ. και να τους δώση  ένα πιάτο φαγητό και ένα χάδι αγάπης από την πλευρά της Ορθοδόξου Εκκλησίας! Μια τέτοια ενέργεια θα ήταν συγχρόνως και ένα χαστούκι στον εγωϊσμό του Τούρκου Ηγέτη κ. Ερντογάν, ο οποίος είναι ο κύριος μοχλός εφαρμογής όλης αυτής της μισανθρώπου συμπεριφοράς εις βάρος ταλαίπωρων ανθρώπων, οι οποίοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και τρέπονται σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής! 
___________Ο Πάπας της Ρώμης έξ άλλου, μετά από κάποιες Δηλώσεις Του περί των Αράβων εισβολέων στην Ευρώπη, κατά την ταπεινή μας γνώμη, κρίνεται όλως ακατάλληλος ως Επισκέπτης των μεταναστών στη Χώρα μας.  Σύμφωνα με κάποιες Δηλώσεις του, οι οποίες είδαν το φώς της δημοσιότητος  (βλ. www.rt.com/news/334590-pope-francis-arab-invasion), είπε  τα εξής καταπληκτικά: «Η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια Αραβική εισβολή, που αποτελεί ένα κοινωνικό γεγονός. Πόσες εισβολές έχει δεχθή  η Ευρώπη κατά τήν διάρκεια της ιστορίας της! Αλλά μπόρεσε πάντοτε να τις ξεπεράσει και να προχωρήσει μπροστά, βρίσκοντας τον εαυτό της ωλοκληρωμένο και βελτιωμένο από τις πολιτιστικές ανταλλαγές, που επέφεραν αυτές οι εισβολές».
                      Ο Ποντίφικας επίσης συλλογίστηκε πάνω στην ιστορία της μετανάστευσης στην Ευρώπη και τήν θετική επίδραση που είχε στην Ευρωπαϊκή κουλτούρα, όπως την γνωρίζουμε σήμερα».
___________Έπειτα από τα παραπάνω προς τους θρησκευτικούς Ηγέτες Δύσεως και Ανατολής, τ.έ. τον Πάπα Ρώμης και τον Πατριάρχη της Νέας Ρώμης απευθύνουμε το ερώτημα:

Σεβάσμιοι Ηγέτες, 
Γιατί προτιμήσατε την Λέσβο και όχι ένα θαλάσσιο κέντρο συγκεντρώσεως μεταναστών της Τουρκίας; Εκεί γεννάται το πρόβλημα! Εκεί είναι η αρχή της ταλαιπωρίας! Εκεί  δρουν και αναπτύσσονται τα διάφορα κυκλώματα, τα οποία και εκμεταλλεύονται τους μετανάστες! Εκεί τους «τσουβαλιάζουν» σε κάτι σαπιοκάραβα και τους εξαποστέλλουν στη Λέσβο και αλλαχού, δηλ. στην ταλαιπωρία, ακόμη και στον πνιγμό  ή και στον αργό θάνατο!
___________Σεβάσμιοι Ηγέτες του Χριστιανισμού! Αφήστε τους θεατρινισμούς! Δεν σας πρέπουν τέτοιες μικρόψυχες  ενέργειες! Με την απόφασή Σας αυτή κατεβήκατε πολύ χαμηλά στη συνείδησή μας! Κυρίως όμως με την ενέργειά Σας αυτή ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ! Άθελά Σας, βεβαίως, καθίστασθε συνεργοί στην εξαφάνιση της Ορθοδοξίας από την Ελλάδα και της Ελλάδος από τον Ευρωπαϊκό χάρτη.
__________Η επίσκεψή Σας είναι μια ύπουλη μαχαιριά, πισώπλατα, στην αγαπημένη μας Πατρίδα, την χιλιοδοξασμένη Ελλάδα  μας!  Με όλο το σεβασμό μου Σας εκφράζω τη λύπη μου.

Αίγιον, 6 Απριλίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 

****************************

Pope Francis says:

‘Arab invasion’ is social fact ... and a good thing! 


===============================================
COMMENTS
Stephen Powell - Europe is about to 'be complimented and improved' by suicide bombs, beheadings, howling from countless mosques 5 times a day pre-dawn to dusk, women as domestic animals, etc. etc. This man is as clueless and neurotic as A. Merkel.
Marley Engvall  - What Francis seems to miss here is that these Arabs are not coming to Europe with the secrets of algebra or rare textiles from the east. In many instances these people are fleeing heir own countries because they were mercenaries or the families of mercenaries serving NATO's failed destabilization agenda there. These criminals should be left to face the justice of their countrymen.
Karl Adomeit Your question should rather be of the 10 000 refugee kids missing in Europe how many ended up as child sacrifice/pedophilia victims of Catholic Church and Freemasonic lodges   This NWO puppet, is the NWO puppet, jesuit and mason!
Avlov2  - Imposter Pope is the NWO War criminal's stongest supporter. Never a word of criticism against peace prize warmonger Ob0mba's bloody Nato claws creating the horrific refugee crisis worldwide.
Skuli Jakobsson - White Genocide in action.

ET Baby! Everyone knows the Vatican is controlled by jew bankers.

Δηλ. 
«Ο καθένας γνωρίζει ότι τό Βατικανό ελέγχεται από τους Εβραίους Τραπεζίτες» !!!!
+ ο  Κ και Αι. Α.


ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΘΕΛΕΤΕ" ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΌΓΟ "ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΑΠΑΣ" ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΟΥ;;;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΣΟΝ ΠΟΛΥ ... "ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ" ΠΟΛΙΤΗΣ;;;;  Ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ "ΤΕΤΟΙΕΣ" ΑΠΟΡΊΕΣ;;;   Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 7/4/2016
************************* 

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ! 

«Θα μας μετατρέψουν σκόπιμα σε φτωχούς...»

 (+Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος) 

Ο τάφος του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου
H πρόρρηση του μακαριστού Αρχιεπισκόπου: «Θα μας μετατρέψουν σκόπιμα σε φτωχούς, και θα μας κυβερνούν πλούσιοι τραπεζίτες» επιβεβαιώνεται – δυστυχώς – σε εντυπωσιακό βαθμό.

Όταν το 2005 ο Χριστόδουλος μιλούσε για «σχέδιο κατά της Ελλάδας», κάποιοι τον έβρισκαν υπερβολικό. Όταν, το 2006, είπε «να είστε έτοιμοι γιατί κάποιοι προετοιμάζουν γενική έφοδο κατά της χώρας», πολλοί δεν τον πήραν στα σοβαρά, υπνωτισμένοι από την εικονική πραγματικότητα της δήθεν «ισχυρής Ελλάδας». Όταν, το 2007, στο τελευταίο του μήνυμα, προέτρεπε για «αντίσταση και ανάκαμψη για ό,τι κινδυνεύει», είχε δει τις δύσκολες μέρες που έρχονταν και ήθελε να προειδοποιήσει.

  *********************

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016


SOS! Κέντρο φανατικών ισλαμιστών η Ελλάδα - Τι λένε μυστικές υπηρεσίες

Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων στην Ελλάδα οδηγεί στον εποικισμό της χώρας από μουσουλμάνους, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ήδη τα μαχαιρώματα, τους βιασμούς, τις επιθέσεις και τις φθορές, με την αστυνομία να παρακολουθεί κάποιους την Παρασκευή να κατευθύνονται ανενόχλητοι στην πόλη της Χίου.

Πέραν τούτου η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα ιδιότυπο κέντρο αφίξεων και αναχωρήσεων φανατικών τζιχαντιστών από και προς την Συρία. Η Λέρος, η Κως, η Λέσβος και τα υπόλοιπα ακριτικά νησιά αποτελούν τις πύλες εισόδου και εξόδου τόσο αραβικής καταγωγής υπηκόων δυτικών ευρωπαϊκών χωρών, όσο και Σύρων και Ιρακινών φανατικών ισλαμιστών. Μερικοί μάλιστα ενδεχόμενα να έχουν εγκλωβιστεί στην ελλαδική επικράτεια, μετά το κλείσιμο των συνόρων στον Βορρά.
Συγκεκριμένα, απόρρητες αναφορές και εκθέσεις ευρωπαϊκών και αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας αποκαλύπτουν ότι περίπου 500 τζιχαντιστές με ευρωπαϊκά διαβατήρια παρακολουθήσαν διετή εκπαίδευση στα πεδία των μαχών του ISIS την τριετία 2012-2015 και πλέον επέστρεψαν σε ευρωπαϊκό έδαφος. Οι περισσότεροι από αυτούς πέρασαν στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας τις προσφυγικές ροές που έφταναν από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά. Σκοπός τους, μέσα στους επόμενους μήνες να προετοιμάσουν και να εκτελέσουν τρομοκρατικές επιθέσεις αυτοκτονίας.
Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να στρατολογηθούν μουσουλμάνοι και στην χώρα μας και να δημιουργηθούν έτσι πυρήνες φανατικών ισλαμιστών, οι οποίες θα καθοδηγούνται από τους πράκτορες που έχουν παρεισφρήσει ανάμεσά τους (Τουρκία, Σ.Αραβία), έχοντας σκοπό να βλάψουν τους Έλληνες.
Πηγή: prisonplanet.gr

****************************

«ΑΠΕΚΡΥΨΑΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΩΝ 

ΚΑΙ ΑΠΕΚΑΛΥΨΑΣ ΑΥΤΑ ΝΗΠΙΟΙΣ....»

___________Ο Πάπας της Ρώμης, όπως και ο  ημέτερος Οικουμενικός Πατριάρχης, ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ, όσα μια Ιταλίδα δημοσιογράφος, η Οριάνα Φαλάτσι, και αντιλήφθηκε και κατέγραψε και διακήρυξε!  Τί κρίμα!
Οριάνα Φαλάτσι:

Ξυπνήστε! Φοβάστε μην σας πουν ρατσιστές! 

Κινδυνεύει ο Χριστιανισμός από τις ορδές του Ισλάμ!


http://www.briefingnews.gr/sites/default/files/styles/slider__638x287_/public/field/image/oriana_fallaci.jpg?itok=jaoVXUmc


Η Οριάνα Φαλάτσι ήταν Ιταλίδα δημοσιογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια και συγγραφέας, γνωστή για την σχέση της με τον Αλέκο Παναγούλη, ο οποίος έδρασε κατά της δικτατορίας των Συνταγματαρχών. Οπότε η τοποθέτησή της δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ακροδεξιά.

Συγκλονίζουν τα γραφόμενά της στο βιβλίο ««Η Οργή και η Υπερηφάνεια», το οποίο αποτελεί καταπέλτη για την σημερινή θολοκουλτούρα και τον δήθεν «αντιρατσισμό».


«Ξυπνήστε, άνθρωποι μου, ξυπνήστε! Μέσα στο φόβο σας να βαδίσετε ενάντια στο ρεύμα, μην τυχόν και σας περάσουν για ρατσιστές, δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε να καταλάβετε ότι μια Αντίστροφη Σταυροφορία έχει ήδη αρχίσει», αναφέρει εννοώντας προφανώς το σχέδιο της Νέας Τάξης να γεμίσει την Ευρώπη με μουσουλμάνους για να δημιουργηθεί χάος και να επιβληθεί η πανθρησκεία ως «λύση ειρήνης».

Η ασυμβίβαστη Οριάνα Φαλάτσι, με το ελληνικό αίμα από την Magna Grecia να βράζει μέσα της, γράφει μέσα στο βιβλίο, όπως τα βρήκαμε σε μέσο ενημέρωσης:Στην σημερινή Ιταλία και Ευρώπη (…) οι μετανάστες έρχονται, όποτε τους αρέσει και όποτε θέλουν. Τρομοκράτες, κλέφτες, βιαστές, πρώην κατάδικοι, πόρνες, ζητιάνοι, έμποροι ναρκωτικών, άτομα με μεταδοτικές ασθένειες. Δεν ελέγχεται το ιστορικό ούτε καν εκείνων που παίρνουν άδεια εργασίας.


Από την στιγμή, που περνούν τα σύνορα, τους παρέχεται φιλοξενία, τροφή και ιατρική περίθαλψη, με επιβάρυνση των γηγενών. Εννοώ των Ιταλών φορολογουμένων. Λαμβάνουν ακόμη και ένα μικρό ποσό χρημάτων για τα τρέχοντα μικροέξοδά τους. Όσο για τους παράνομους μετανάστες, ακόμη κι αν απελαθούν επειδή έχουν διαπράξει κάποιο φριχτό έγκλημα, πάντοτε καταφέρνουν να επιστρέψουν. Αν απελαθούν ξανά, πάλι γυρίζουν πίσω. Φυσικά, για να διαπράξουν κι άλλα εγκλήματα. Και οι πολιτικοί μας δεν κάνουν τίποτε. Ανάθεμά τους!

Αιτία θανάτου τής Οριάνα Φαλάτσι......καρκίνος .........τυχαίο;.. μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001 συγκέντρωσε τα πυρά των κριτικών με το σκεπτικό ότι προκαλεί το μίσος εναντίον των μουσουλμάνων. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Μανχάταν, τη δεύτερη πατρίδα της όπως αποκαλούσε.

Δε θα ξεχάσω ποτέ τις διαδηλώσεις, που έκαναν πέρυσι οι παράνομοι, κατακλύζοντας τις πλατείες μας, για να απαιτήσουν με αυθάδεια άδειες παραμονής. (Οι περισσότεροι ανέμιζαν τις σημαίες της χώρας τους ή κόκκινες σημαίες).


Αυτά τα παμπόνηρα, παραμορφωμένα πρόσωπα. Αυτές οι υψωμένες γροθιές, έτοιμες να μας χτυπήσουν, εμάς τους γηγενείς, να μας κλείσουν σε καταυλισμούς. Αυτές οι κραυγές, που έφερναν στο νου τις κραυγές των οπαδών του Χομεινί στο Ιράν, του Μπιν Λάντεν στην Ινδονησία, Μαλαισία, Πακιστάν, Ιράκ, Σενεγάλη, Σομαλία, Νιγηρία κ.ο.κ…

H Ιταλία είναι ένα πολύ παλαιό έθνος. Με εξαίρεση την Ελλάδα, θα έλεγα πως είναι το παλαιότερο της Δύσης. Η καταγεγραμμένη ιστορία της ξεκινά πριν τρεις χιλιάδες χρόνια, όταν ιδρύθηκε η Ρώμη. Ή, καλύτερα, από την εποχή που οι Ετρούσκοι αποτελούσαν ήδη πολιτισμένη κοινωνία. Σ’ αυτές τις τρεις χιλιετίες, παρ’ όλη την εξάπλωση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, παρ’ όλες τις εισβολές, που προκάλεσαν την Πτώση αυτού του εκπληκτικού επιτεύγματος, παρ’ όλες τις κατακτήσεις που μας είχαν διαμελίσει για πολλούς αιώνες, η Ιταλία δεν υπήρξε ποτέ έθνος μεταναστών. Δηλαδή, ένα μείγμα από φυλές, θρησκείες και γλώσσες.

Ούτε αλλοιώθηκε η ταυτότητά της από τις επιδράσεις των κατακτητών της. Επίσης, για δυο χιλιάδες χρόνια, η ενότητά μας ήταν βασισμένη σε μια θρησκεία, που ονομάζεται Χριστιανισμός, σε μια εκκλησία που ονομάζεται Καθολική Εκκλησία… Πάρτε εμένα σαν παράδειγμα. «Είμαι άθεη και αντικληρικών αντιλήψεων, δεν έχω τίποτε κοινό με την Καθολική Εκκλησία», δηλώνω πάντοτε. Κι αυτό είναι αλήθεια. Αλλά ταυτόχρονα είναι και ψέμα.


Γιατί, είτε μου αρέσει είτε όχι, έχω αρκετά κοινά με την Καθολική Εκκλησία. Πιστέψτε με, γαμώτο! Πώς θα μπορούσα να μην έχω; Γεννήθηκα σ’ έναν τοπίο γεμάτο τρούλους εκκλησιών, μοναστήρια, Χριστούς, Μαντόνες, Αγίους, σταυρούς και καμπάνες. Οι πρώτες μελωδίες που άκουσα, όταν γεννήθηκα, ήταν οι μελωδίες από τις καμπάνες.

Τι καμπάνες του Καθεδρικού της Σάντα Μαρία ντελ Φιόρε, που τον Καιρό του Αντίσκηνου, ο μουεζίνης προσβλητικά κατέπνιγε με τα δικά του Αλλάχ-ακμπάρ. Γεννήθηκα και μεγάλωσα με αυτή την μουσική, με αυτό το τοπίο γύρω μου, με αυτή την Εκκλησία, που την έχουν προσκυνήσει ακόμη και μεγάλα μυαλά, όπως ο Ντάντε Αλιγκιέρι, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Γαλιλαίος Γαλιλέι.

Μέσα από αυτήν έχω μάθει, τι είναι γλυπτική, αρχιτεκτονική, ζωγραφική, ποίηση και λογοτεχνία, καθώς και τι σημαίνει ο συνδυασμός της ομορφιάς με την γνώση. Χάρη σ’ αυτήν άρχισα κάποτε ν’ αναρωτιέμαι, τι είναι το Καλό και το Κακό, αν υπάρχει Θεός. Αν μας έπλασε Εκείνος ή εμείς Εκείνον και αν η ψυχή είναι μια χημική ένωση, που μπορεί να υποστεί επεξεργασία σε εργαστήρια ή είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Και μα τον Θεό…

Βλέπετε; Πάλι χρησιμοποίησα την λέξη «Θεός». Παρ’ όλες τις λαϊκές και αντικληρικές μου αντιλήψεις, παρ’ όλο τον αθεϊσμό μου, είμαι τόσο διαποτισμένη από τον Καθολικό πολιτισμό, ώστε αυτός να είναι αναπόσπαστο μέρος του γραπτού και προφορικού μου λόγου. Μα τον Θεό, για όνομα του Θεού, προς Θεού, δόξα τω Θεώ, Θεέ και Κύριε, Παναγία μου, έλα Παναγία μου, Χριστέ και Παναγιά μου, στην ευχή του Χριστού. Χριστέ μου… Τέτοιες εκφράσεις μου έρχονται τόσο αυθόρμητα, που δε συνειδητοποιώ, ότι τις λέω ή ότι τις γράφω. Και να σας τα πω όλα; Και εν τέλει ας το παραδεχτούμε: οι καθεδρικοί ναοί μας είναι πιο όμορφοι από τα τζαμιά, τις συναγωγές, τους βουδιστικούς ναούς και τις άχρωμες εκκλησίες των Διαμαρτυρομένων.


Για όνομα του Θεού, για άλλη μια φορά, αυτό που θέλω να πω είναι, ότι εμείς oι Ιταλοί δε βρισκόμαστε στην ίδια θέση με τους Αμερικανούς. Δεν είμαστε ένα χωνευτήρι πολλών και διαφόρων ειδών, δεν είμαστε ένα μωσαϊκό από ανομοιομορφίες, συγκολλημένες μονάχα με μια ιθαγένεια.

Εννοώ, ότι ακριβώς επειδή η πολιτιστική μας ταυτότητα είναι ήδη προσδιορισμένη από την χιλιόχρονη ιστορία μας, δεν μπορούμε ν’ αντέξουμε ένα κύμα μεταναστών, που δεν έχουν καμιά σχέση μ’ εμάς… και που δε θέλουν να γίνουν σαν εμάς, να απορροφηθούν από εμάς. Αντίθετα, μάλιστα, θέλουν να μας απορροφήσουν εκείνοι. Θέλουν ν’ αλλάξουν τις αρχές μας, τις αξίες μας, την ταυτότητά μας, τον τρόπο ζωής μας. Και στο μεταξύ, μας αναστατώνουν με την οπισθοδρομική άγνοιά τους, με την οπισθοδρομική μισαλλοδοξία τους, με την οπισθοδρομική θρησκεία τους.

Αυτό που εννοώ είναι, ότι στον δικό μας πολιτισμό δεν υπάρχει χώρος για μουεζίνηδες και μιναρέδες, για ψευτο-εγκράτειες, για το ταπεινωτικό τσαντόρ, για την εξευτελιστική μπούρκα. Ακόμη κι αν υπήρχε χώρος γι′ αυτούς τους ανθρώπους, εγώ δεν θα τους τον παραχωρούσα.
Γιατί θα ήταν σαν να έσβηνα την ταυτότητά μας, σαν να εκμηδένιζα τα επιτεύγματά μας. Θα ήταν σαν να έφτυνα κατάμουτρα την ελευθερία, την οποία κερδίσαμε, τον πολιτισμό που έχουμε αναπτύξει, την ευημερία που έχουμε αποκτήσει. Θα ήταν σαν να ξεπουλούσα την χώρα μου, την πατρίδα μου. Κι η χώρα μου, η πατρίδα μου δεν είναι προς πώληση.



Το διαβάσαμε από το: 

********************

KAI ENA ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!


  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ" ΜΚΟ
Date: April 6, 2016


ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΟΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΜΚΟτζήδες!
Φίλη μου από Χαλκίδα μου έδωσε πληροφορίες από γιατρούς εθελοντές που φροντίζουν τους λαθρομετανάστες και μου είπε τα εξής.
ΟΙ ΜΚΟ που "δραστηριοποιούνται" ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, που επ' ουδενί  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ και που ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ!
Πρακτοράντζες και με τον νόμο οι "αλληλέγγυοι"!

Σκίζεται ο ερυθρός σταυρός σκίζονται οι γιατροί, κι οι πρακτοροδολοφόνοι των "δανειστών" αλωνίζουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ από το κράτος και την κυβέρνηση!

Πηγή:  lefana@shaw.ca