Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ καί ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ
 ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ
_____________Εμείς οι Έλληνες και Ορθόδοξοι Χριστιανοί είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε μιά μεγάλη καρδιά και να την δείχνουμε κάθε φορά που η ανάγκη το καλεί! Να δείχνουμε την μεγάλη μας καρδιά τόσο προς αλλοεθνείς όσο και προς αλλοθρήσκους, όταν αυτοί, ως άνθρωποι, ευρίσκονται κάτω από έεκτακτες συνθήκες. 
_________Κατά τόν δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο ανοίξαμε την αγκαλιά μας για να κρύψωμε στα σπίτια μας και να διασώσωμε από την μανία των Γερμανών τους εν Ελλάδι εγκατεστημένους Εβραίους! 
_________Σήμερα έχουμε ανοίξει καί πάλι την αγκαλιά μας, αλλά και τα σπίτια μας όπως π.χ. στην Ειδομένη, για να συμπαρασταθούμε στα πλήθη των Μουσουλμάνων κυρίως Μεταναστών, οι οποίοι, κυνηγημένοι από τη μοίρα τους, με πολύ επικίνδυνο δε τρόπο, καταφθάνουν ως πρόσφυγες στη Χώρα μας καθημερινώς! 
 
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ - ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΙΣ!

 ____________Χθες 10 Απριλίου η Μητέρα μας Εκκλησία εώρτασε την ιερά μνήμη του αγίου καί ενδόξου ιερομάρτυρος ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ του Ε΄, Πατριάρχου της Κωνσταντινουπόλεως. Η μελέτη του μαρτυρικού βίου Του μας δίδει πάρα πολλές αφορμές γιά να ομιλήσουμε και να γράψουμε εναντίον τόσον των Τούρκων, δηλ. των Μουσουλμάνων, όσον καί εναντίον των Εβραίων, δηλ των Σταυρωτών του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού! Αμφότεροι, Μουσουλμάνοι δηλ. καί Εβραίοι, συναντώνται στην δαιμονική μανία τους κατά των Χριστιανών! 
 
________Σ' αυτό τό θέμα, λοιπόν, θα ηθέλαμε να αφιερώσουμε το σημερικό σημείωμά μας, επ' ευκαιρία του απαγχονισμού του Μάρτυρος Πατριάρχου Γρηγορίου του Ε' . Πλήν όμως οι δυνάμεις του Διαβόλου, δηλ. οι άθεοι Εβραιο-Μασσώνοι της Αμερικής και της Ευρώπης, οι οποίοι κυβερνούν σήμερα τόν κόσμο, με τον πρόσφατο αντι-ρατσιστικό Νόμο τους, μας επέβαλαν ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΝ! Τί καί αν το Σύνταγμα της Ελλάδος διά του άρθρου 14 παράγρ. 2 ορίζει, ότι «ο Τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία και πάν άλλο προληπτικόν μέτρον απαγορεύονται»!  Εάν τολμήσουμε να κρίνουμε και να κατακρίνουμε τις πράξεις κάποιων εχθρών της Ορθοδοξίας ή της Ελλάδος, αυτοί είναι έτοιμοι, μέ όργανο τον αντιρατσιστικό νόμο τους, να μας οδηγήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, γιατί όχι δέ καί σέ ένα κελλί κάποιας φυλακής! Επομένως διά Νόμου μας επέβαλαν ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΝ! Με τον αντιρατσιστικόν Νόμον τους μας ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!  
_________Έτσι σήμερα, αν και το θέλουμε,  δεν θα ομιλήσουμε  ούτε εναντίον των Τούρκων, οι οποίοι στις 10 Απριλίου 1821 εκρέμασαν τον άγιο Πατριάρχη της Ορθοδοξίας από την κεντρική πύλη του Πατριαρχείου της Κωνσταντινουπόλεως, ούτε και εεναντίον των Εβραίων της εποχής εκείνης, οι οποίοι «λιθοβολούσαν το πτώμα του Πατριάρχου» κατά τήν ώρα του μαρτυρίου Του, έπειτα δέ από τρείς ημέρες καί πάλιν οι Εβραίοι  «αγόρασαν (τό σκήνωμα του Μάρτυρος Αγίου Γρηγορίου ) για 800 γρόσια, και το έσυραν ανά τις οδούς με γιουχαϊσματα και θριαμβικές κραυγές, κατόπιν δε το έρριξαν στον Βόσπορο», σημειώνει ο βιογράφος Του.  (Νέος Συναξαριστής, Απρίλιος, Εκδόσεις ΙΝΔΙΚΤΟΣ, σελ. 104)
__________Αυτά σημειώνει ο Συναξαριστής. Κι εμείς ταπεινά ερωτάμε: 
  • Τι δουλειά  είχαν οι Εβραίοι της Κωνσταντινουπόλεως με τον Ορθόδοξο Πατριάρχη Γρηγόριο Ε΄; 
  • Γιατί, αφού ήσαν φιλοξενούμενοι σε μια ξένη Χώρα, γιατί, επαναλαμβάνω, συμμετείχον στη διαδικασία του μαρτυρίου ενός Ορθοδόξου Πατριάρχου; 
  • Γιατί έσπευσαν να αγοράσουν το ιερό σκήνωμά Του με το ποσόν των 800 γροσίων; 
  • Γιατί περιέφεραν το σκήνωμα του Αγίου στους δρόμους της Κωνσταντινουπόλεως με γιουχαΐσματα και κραυγές; 
  • Γιατί, τελικά, το έρριξαν στο Βόσπορο;  
  • Τι άραγε θα εκέρδιζαν με όλα αυτά; 
  • Και επειδή είπαμε για χρήματα, μήπως ακόμη και σήμερα το Εβραϊκό χρήμα διοικεί τον κόσμο; 
  • Μήπως ακόμη και στην Ελλάδα μας το Εβραϊκό χρήμα χρηματοδοτεί το κίνημα των Ισλαμιστών μεταναστών και των προσφύγων; 
  • Εσείς π.χ.το γνωρίζετε, ότι «το ποσό των 11 δισ. ευρώ διαθέτει ο δισεκατομμυριούχος (σημ. Εβραϊκής καταγωγής) Τζορτζ Σόρος για τη μεταφορά προσφύγων από την Τουρκία προς την Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει σήμερα, Δευτέρα (09/11/2015) η ιστοσελίδα hellasforce.com. Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/641136/tzortz-soros-me-ta-lefta-toy-gemizei-aima-to-aigaio#ixzz45RGLEXJY)  
  • Των μεταναστών και των προσφύγων, τους οποίους ενώ εμείς με τόσες θυσίες φιλοξενούμε με αγάπη, εκείνοι, αντιθέτως, μας προκαλούν!  Προσβάλλουν π.χ. τα ιερά και τα όσια της φυλής μας!  Αποπατούν π.χ. μέσα σε Ορθόδοξο Ναό, εν συνεχεία δε -αυτά τα κοινωνικώς απαράδεκτα πρόσωπα- με τις ακαθαρσίες τους πασαλείφουν τις εικόνες των Αγίων μας!
________Θα μπορούσαμε να δώσουμε απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και τις απορίες, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Μας το απαγορεύει ο αντιρατσιστικός Νόμος, ο Διαβολικός Νόμος των Κυβερνώντων σήμερα της Ελλάδα μας, οι οποίοι παραμονές των Χριστουγέννων εψήφισαν τον πανάθλιο αυτό νόμο!
_______Επομένως απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα, παρακαλώ να δώσετε εσείς.  
Αίγιον, 11 Απριλίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
******************
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 

 ΠΡΩΤΟΝ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

«Την Κυριακή του Πάσχα, 10 Απριλίου, ο άγιος Γρηγόριος τέλεσε με γαλήνη και μεγαλοπρέπεια την Αναστάσιμη Λειτουργία, που την διέκοπταν μόνον οι λυγμοί του.  Στο τέλος της λειτουργίας, του επιβεβαίωσαν την είδηση της επανάστασης στην Πελοπόννησο.  Απάντησε τότε: «Νυν και αεί γενηθήτω το θέλημα Κυρίου!» λίγες ώρες αργότερα, εκπρόσωποι του σουλτάνου του ανήγγειλαν την έκπτωσή του και αμέσως γενίτσαροι τον έσυραν βάναυσα στην φυλακή.  Υπεβλήθη σε ανάκριση και φτικτά βασανιστήρια στην διάρκεια των οποίων παρέμεινε μεγαλοπρεπώς σιωπηλός.  Διέκοψε την σιωπή του μόνο όταν του πρότειναν να αρνηθεί την πίστη του, λέγοντας: «Ο πατριάρχης των χριστιανών χριστιανός αποθνήσκει!»  Λίγο αργότερα, μόλις εξελέγη από την ιερά Σύνοδο ο διάδοχός του, τον απαγχόνισαν στην πύλη του Πατριαρχείου, η οποία έκτοτε παραμένει κλειστή εις μνήμην του φρικτού αυτού ανοσιουργήματος.  Την ύστατη στιγμή, ο άγιος Γρηγόριος ύψωσε τα χέρια στον ουρανό, ευλόγησε τους χριστιανούς και είπε: «Κύριε Ιησού Χριστέ, δέξαι το πνεύμα μου!» Και ενώ Τούρκοι και Εβραίοι λιθοβολούσαν το πτώμα του πατριάρχη, ο πασάς που ανέλαβε την εκτέλεση καθόταν μπροστά στην σορό και κάπνιζε αρειμανίως.
        Τρεις ημέρες έμεινε το τίμιο σκήνωμα κρεμασμένο εκεί με μια πινακίδα γύρω από τον λαιμό που έγραφε το κατηγορητήριο.  Τέλος οι Εβραίοι το αγόρασαν για 800 γρόσια, το έσυραν ανά τις οδούς με γιουχαΐσματα και θριαμβικές κραυγές και κατόπιν το έρριξαν στον Βόσπορο.  Παρά την βαρειά πέτρα που του έδεσαν, το σώμα επέπλεε και το περισυνέλλεξε ένα ελληνικό πλοίο υπό ρωσική σημαία και το μετέφερε στην Οδησσό.  Επί πολλές ημέρες, πλήθος κόσμου προσκυνούσε το τίμιο λείψανο, το οποίο δεν εμφάνισε κανένα σημείο φθοράς.
        Το 1871, στην πεντηκοστή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, το τίμιο λείψανο του αγίου πατριάρχη μεταφέρθηκε στην Αθήνα και κατετέθη με μεγάλες τιμές στον μητροπολιτικό ναό.»
(βλ. Νέος Συναξαριστής, τόμος όγδοος, Έκδοσις Ινδίκτου, σελ. 104)

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

Φρίκη στήν Λέσβο! Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες αφόδευσαν μέσα σε εκκλησία 

και μετά πασάλειψαν με τα κόπρανα τις Εικόνες μας!


"Πιάστηκαν στα πράσα" και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης.   

Αυτή η είδηση δόθηκε από γνωστό δημοσιογράφο που κάνει εκπομπή στον ΣΚΑΙ Λέσβου, και όπως ο ίδιος πληροφορεί στην εκπομπή του, οι λαθρομετανάστες "πιάστηκαν στα πράσα" και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι δράστες ήταν λαθρομετανάστες.

  Μουσουλμάνοι «κατατρεγμένοι» σάν αυτούς πού κάποιοι «ανθρωπιστές» ανθέλληνες, κουβαλούσαν χθές Κυριακή  μέ τά Ι.Χ τους από τόν Μόλυβο  καταπατώντας Νόμους και Σύνταγμα ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ,…έκαναν την «ανάγκη» τους μέσα σέ εκκλησία τού Μολύβου και αμέσως μετά ΠΑΣΑΛΕΙΨΑΝ ΜΕ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!

Απομένει νά δούμε ΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ…

Υ.Γ Αλήθεια άν δέν τούς είχαν τσακώσει κάτοικοι τήν ώρα πού βρώμιζαν μέ κόπρανα τίς εικόνες….σκεφτήκατε ότι σήμερα απλά θά ήταν ανάμεσα στούς «καημένους» «κατατρεγμένους» πού οι παραβάτες τού νόμου και ανθρωπιστές και; σήμερα υπερηφανεύονται ότι κουβάλησαν μέ τά Ι.Χ, τους ενάντια στήν νομιμότητα, τήν ευνομία, τήν τάξη ….αλλά κυρίως ενάντια στήν ασφάλεια τών άδολων καί ανενημέρωτων Λέσβιων πολιτών, πού «τσίμπησαν» τό δόλωμα του «ανθρωπισμού» καί διέθεσαν (άν διέθεσαν) τά Ι.Χ τους;
                                      Πηγή: xalesbos.blogspot.gr  
ΤΡΙΤΟΝ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑΣ 

Τζορτζ Σόρος: 
Με τα λεφτά του γεμίζει αίμα το Αιγαίο



«Το ποσό των 11 δισ. ευρώ διαθέτει ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος για τη μεταφορά προσφύγων από την Τουρκία προς την Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει σήμερα, Δευτέρα (09/11/2015) η ιστοσελίδα hellasforce.com.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Χειλαδάκη, ο Σόρος επαίνεσε την Τουρκία ότι με την μεγάλη της... «ευσπλαχνία» έσωσε την ζωή εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών.
AdTech Ad
Φυσικά δεν είπε τίποτα για τα τεράστια οικονομικά κέρδη της τουρκικής μαφίας από την μετακίνηση των ανθρώπων αυτών από τα νότια και ανατολικά σύνορα της Τουρκίας, προς το Αιγαίο.
Μένοντας τρεις ολόκληρες μέρες στην Τουρκία, ο Σόρος παρέδωσε και... μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για να υποδέχονται με καλύτερο τρόπο τους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, που μεταφέρονται με τα δικά του χρήματα, για να διαλύσουν κυριολεκτικά τις ευρωπαϊκές κοινωνίες με πρώτη και καλύτερη την ελληνική.
Έτσι λύθηκε και το αίνιγμα απο που βρίσκουν τα χρήματα όλοι αυτοί για να έρθουν στην Ελλάδα. Αυτός είναι λοιπόν ο μεγάλος «ανθρωπιστής», Τζώρτζ Σόρος!
Πηγή: Hellasforce.com
(Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/641136/tzortz-soros-me-ta-lefta-toy-gemizei-aima-to-aigaio#ixzz45RKTt7pM)

ΤΟ «ΓΕΡΑΚΙ» 

ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΠ 

ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ... ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Σαν... μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι ΜΚΟ στην Ελλάδα που έχουν ως βασικό χρηματοδότη το «γεράκι» της παγκόσμιας κερδοσκοπίας και της νέας τάξης πραγμάτων, Τζορτζ Σόρος και αντικείμενο... δράσης, την «τακτοποίηση» των μεταναστών στην πατρίδα μας και τον «αφανισμό» των Ελλήνων.
AdTech Ad
Ενα σχέδιο... δράσης που ως απότερο σκοπό δεν μπορεί να έχει κάτι διαφορετικό, απ' το να διαμορφωθούν σε βάθος ετών τέτοιες συνθήκες στην Ελλάδα, όπου οι Ελληνες θα τείνουν να μετατραπούν σε μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα.
Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα...
Η πιο σκληρή πραγματικότητα για την Ελλάδα, μια χώρα που αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα υπογεννητικότητας. Μια χώρα που δέχεται ανεξέλεγκτα σε καθημερινή βάση έναν τεράστιο -για τις ανύπαρκτες υποδομές απορρόφησης, φιλοξενίας και προώθησής τους στην υπόλοιπη Ευρώπη- αριθμό μεταναστών, αφού κανένα απολύτως σχέδιο αντιμετώπισης του οξύτατου προβλήματος δεν υφίσταται.
Αποτέλεσμα; Η απόλυτη εκμετάλλευση αυτής της χαώδους κατάστασης από τον Σόρος, τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από ένα ακόμα βρώμικο σχέδιο αφανισμού της χώρας μας. Ο άνθρωπος που έπαιξε τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση των συνθηκών χρεοκοπίας της πατρίδας μας, επιδιώκει την επιβολή της απόλυτης «ανατροπής» στην Ελλάδα, του καθορισμού και ελέγχου των μελλοντικών εξελίξεων, πίσω από τη... βιτρίνα και τις δράσεις του ιδρύματος Open Society Foundation και του δικτύου Solidarity Now.
Το μεταναστευτικό δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφεθεί για... επίλυση στα χέρια του Τζορτζ Σόρος, αλλά να αναλάβει άμεσα δράση η Ελλάδα και να κατορθώσει να θέσει την Ευρωπαϊκή Ενωση προ των τεράστιων ευθυνών της, με επιχειρήματα σωστά, υπαρκτά και οδυνηρά και όχι εκτόξευση «άσφαιρων» πυρών για... εξαγωγή τζιχαντιστών.
Τη στιγμή που πρώτο μέλημα του Σόρος είναι η «μονιμοποίηση» των μεταναστών στην πατρίδα μας και η συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού, οφείλουμε πρώτα απ' όλους εμείς ως Ελληνες να αναδείξουμε το θέμα, εκμεταλλευόμενοι και την παρουσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Ε.Ε. ως επιτρόπου με το χαρτοφυλάκιο του μεταναστευτικού στα χέρια του.
Ας δράσουμε τώρα. Αποφασιστικά και συντονισμένα. Πριν να είναι πολύ αργά...
Το μεταναστευτικό είναι πρόβλημα πανευρωπαϊκό και όχι ελληνικό.
Και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί, για να μπορέσει ολόκληρη η Ευρώπη να φιλοξενήσει τα εκατομμύρια των συνανθρώπων μας που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο, μακριά από τη φρίκη του πολέμου και άλλων προβλημάτων που βιώνουν στην πατρίδα τους.
Το σχέδιό του Σόρος και των συνεργών του για τη μετατροπή των Ελλήνων σε... μειονότητα στην χώρα μας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να υλοποιηθεί.


(Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/571741/sta-plokamia-toy-soros-to-metanasteytiko-kai-o-afanismos-ton-ellinon#ixzz45RMrBacQ)
 ********************

ΤEΤΑΡΤΟΝ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ- ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ 







ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ…

1112
11
νοσοκομειο εικονα παναγιας

Διαβάστε τι έγινε στη συνέχεια όπως μας τη διηγήθηκε γιατρός…

Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημόσιο μαιευτήριο ή κάποιο Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής των Πατρών … (οι μετανάστες συνηθίζουν και πηγαίνουν σε Κέντρα Υγείας ακόμα και σε Αγροτικά Ιατρεία και δέχονται να ξεγεννήσουν τις γυναίκες τους ακόμα και γιατροί άσχετων ειδικοτήτων π.χ. οφθαλμίατροι!αρκεί να θεωρηθεί έκτακτο περιστατικό για να μην πληρώσουν τίποτα απολύτως)…..

Μόλις έβαλαν τη γυναίκα του στον θάλαμο για να γεννήσει, πρόσεξε ο μουσουλμάνος την εικόνα της Παναγίας στον τοίχο και αμέσως είπε στον υπεύθυνο γιατρό:

–Αυτό το κάδρο (εννοούσε το εικόνισμα) κατέβασέ το αμέσως από κει. Δεν θέλω μόλις γεννηθεί το παιδί μου να δει αυτό το πράμα!

Έγινε μια σχετική φασαρία, η γυναίκα αγχώθηκε και για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα, οι υπεύθυνοι δέχθηκαν να κατεβάσουν την εικόνα της Παναγίας (κακώς) με σκοπό να την ανεβάσουν αμέσως μετά. Ο μουσουλμάνος έμεινε να περιμένει στην αίθουσα αναμονής πότε θα τελειώσει ο τοκετός.

Μετά από ώρες βγήκε ο γιατρός και του ανακοίνωσε:

–Η γυναίκα σου γέννησε φυσιολογικά. Εκείνη είναι καλά. Το παιδί σου όμως, όχι μόνο εικόνα της Παναγίας δεν θα δει, αλλά ούτε και τίποτα άλλο στον κόσμο! Γεννήθηκε τυφλό!
ΠΗΓΗ: http://www.votegreece.gr/archives/59845 

ΠEMΠΤΟΝ: ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ 
λ.ΤΟ ΒΗΜΑ, 10.04.2016)