Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ! ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΣΙΩΠΟΥΝ.....










ΝΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ









Στους αγαπητούς φίλους μας, που μας τιμούν με την παρακολούθηση του ιστοτόπου μας, και επί πλέον σε όσους αγαπούν την Ελλάδα μας και σε όσους αγαπούν την αλήθεια προσφέρουμε σήμερα ένα σημαντικό πειστήριο περί του πώς σκέπτονται και πώς ενεργούν οι γείτονές μας της FYROM, που θέλουν να αυτοαποκαλούνται "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ". Είναι ένα χαρτονόμισμα εν χρήσει, στο οποίο απεικονίζεται ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ της Θεσσαλονίκης μας.




Επιπροθέτως πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επαρκώς, λέγουν ότι οι Σκοπιανοί ή ξένος Παραγων, κυκλοφορούν μυστικά ένα γεωγραφικό χάρτη στον οποίο ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παρουσιάζονται τά ΣΚΟΠΙΑ με κόκκινο χρώμα, κάτω δε από αυτά σέ γκρί χρώμα υπάρχουν οι περιοχές Μακεδονίας και Θράκης της Ελλάδος μέ την ένδειξη: ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ! Δηλ. με τό χάρτη αυτό οι περιοχές από τή Λάρισα και επάνω ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά ειναι περιοχές άλλης κρατικής δικαιοδοσίας, οι οποίες σήμερα τελούν υπό κατοχικό καθεστώς, κατακτητής δε είναι η ΕΛΛΑΔΑ! Και μὴ χειρότερα!









Απευθύνομαι στα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα και στούς ιδιοκτήτες των Τηλεοπτικών Σταθμών:




Από σας, κύριοι, περιμένουμε να παρουσιάζετε συνεχώς αυτήν την πτυχή και όσες παρόμοιες του "σκοπιανού" προβλήματος, ώστε να διεγείρετε το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων. Ζητήστε, παρακαλώ, χαρτονομίσματα των Σκοπίων, αναζητήστε τους χάρτες που κυκλοφορούν και ότι άλλο στρεβλωτικό της ιστορίας μας και ενημερώστε τον Ελληνικό Λαό.




Όσο κι αν το θέλουν οι Μεγάλοι της Γης, αν δεν υποκύψει ένας Λαός, δεν μπορούν να κάμουν τίποτε. Ο κ. Μίκης Θεοδωράκης άνοιξε ένα μονοπάτι! Βαδίστε το αυτό το μονοπάτι· ανοίξτε το· κάμετέ το ΛΕΩΦΟΡΟ, ώστε να ενημερωθή ο Ελληνικός Λαός. Η Ελλάδα μας κινδυνεύει! Η Κυβέρνηση αγωνίζεται δια της διπλωματικής οδού. Βοηθήστε το έργο της με τη εθνική διέγερση του Λαού μας. Δεν ζητώ συλλαλητήρια! Δεν ζητώ ψηφίσματα! Ζητώ μόνο να πήτε στο Λαό της αλήθεια, δηλ. τι σκέπτονται και τι ζητούν οι Σκοπιανοί!




Τίποτε περισσότερο. Ζητώ να πήτε την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό.









+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ




ΜΑΡΤΙΟΥ 2008, Ώρα 1







ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!


ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ


Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών δηλαδή ανεξάρτητα το ποιος θα είναι ο μελλοντικός πρόεδρος η κολοσσιαία πολεμική μηχανή έχει ήδη μπει μπροστά με στόχο την εξόντωση όλων όσων θεωρεί εχθρούς της. Ακόμα και αυτών όπως η Ελλάδα, που δεν υπακούνε τυφλά τις εντολές της, Ιράν, Κορέα, Αραβικός κόσμος, μη υποτελείς, και φυσικά άμεσα η Ρωσία, και στο βάθος η Κίνα . Μετά θα έρθει η σειρά των «ατάκτων» της Νότιας Αμερικής. Ένας νέος, θανάσιμος κίνδυνος πολυπρόσωπος, πολυπλόκαμος σαν χταπόδι, κάνει αργά αλλά σταθερά την εμφάνισή του στο προσκήνιο της παγκόσμιας ιστορίας. Σημερινός στόχος είναι τα Βαλκάνια , με κύριο σύμμαχο τη «μεγάλη» Αλβανία, ξεκινώντας από το Κόσσοβο, με συνεργάτες τους υπεύθυνους για μαζικές δολοφονίες UCK.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, γεγονός πρωτοφανές για την χώρα μας, μερικοί «επιστήμονες»» επέλεξαν το αμφιθέατρο του Παντείου Πανεπιστημίου για να αναπτύξουν δημόσια την υποστήριξή τους σε ένα βασικό αίτημα της «μεγάλης» Αλβανίας, την κατάκτηση της Ηπείρου έως την Πρέβεζα, με την δικαιολογία ότι ανήκει στην αλβανική Τσαμουριά άπό όπου τους έδιωξαν με εγκληματικές πράξεις οι Έλληνες.

Ασφαλώς πρόκειται για οργανωμένη προβοκάτσια των ΗΠΑ, ώστε να μελετηθούν οι δικές μας αντιδράσεις και να προπαρασκευαστεί ψυχολογικά η εδαφική επέκταση της Αλβανίας μετά το Κόσσοβο και σε ένα μεγάλο τμήμα των αλβανόφωνων περιοχών των Σκοπίων και ακολούθως και σε δικά μας εδάφη.
Από την άλλη μεριά η σύμπλευση της Τουρκίας με τις ΗΠΑ στο Κόσσοβο, που έσπευσε πρώτη αυτή να το αναγνωρίσει, προετοιμάζει το έδαφος για πονηρά σχέδια σε βάρος της χώρας μας με βάση όχι μόνο το Αιγαίο και την Κύπρο αλλά και τη μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη, που ακολουθώντας το παράδειγμα του Κοσσόβου μπορεί να διεκδικήσει τη δική της ανεξαρτησία.
Η ηγεσία των Σκοπίων φαίνεται ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα σχέδια των ΗΠΑ, και για αυτό δείχνει αυτή την αλαζονική αδιαλλαξία, και πράγματι σε αυτή τη φάση συμπορεύονται με την πολιτική που εκθέσαμε. Όμως τι θα κάνουν όταν θα ξεκινήσει η επόμενη φάση, της φιλοαλβανικής τακτικής, οπότε το κρατίδιο τους θα κοπεί στη μέση γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν τόσο αυτοί όσο και οι ΗΠΑ ότι μπορεί να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες. Όμως φυλετικά είναι Σλάβοι και ως εκ τούτου κατατάσσονται ουσιαστικά στη χορεία των εχθρών των ΗΠΑ, μαζί με την Ρωσία και την Σερβία αλλά και την Βουλγαρία που και αυτή δεν πρέπει να έχει αυταπάτες.
Έτσι γυρίζοντας σε μας τους Έλληνες θα πρέπει να δούμε ότι η κατάσταση όπως εξελίσσεται είναι παραπάνω από τραγική, δεδομένου ότι οι Αμερικανοί δεν πείθονται πια από όσες υποκλίσεις και αν κάνουν απέναντί τους οι ποικιλόμορφες αμερικανόφιλες ηγεσίες, και αυτό γιατί φοβούνται και μισούν το λαό μας, για τον οποίο είναι βέβαιοι ότι στην μεγάλη του πλειοψηφία απορρίπτει τα φιλοπόλεμα σχέδιά τους και για αυτό θέλουν να μας τιμωρήσουν με κάθε τρόπο, εκτός και αν αποφασίσουμε όλοι μαζί να γονατίσουμε και να φιλήσουμε τα πόδια τους κάνοντας όρκους ότι από εδώ και στο εξής θα είμαστε καλά παιδιά και πειθήνια όργανα στην όποια πολιτική τους.
Όμως αφού το παιχνίδι είναι έτσι κι αλλιώς για μας χαμένο τότε ας πέσουμε με το κεφάλι ψηλά, ας μην περιμένουμε βοήθεια από πουθενά. Ούτε έχουμε συμμάχους είμαστε εμείς και εμείς.
Ας φροντίσουμε λοιπόν να είμαστε τουλάχιστον ωραίοι, περήφανοι και γιατί όχι χαρούμενοι, αφού θα έχουμε πάρει την μεγάλη απόφαση να γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά, ενωμένοι μπροστά στην προδοσία και την ασχήμια που χτυπάει την πόρτα μας. Γιατί είναι προδοσία η αναγνώριση του Κοσσόβου χωρίς την έγκριση της διεθνούς κοινότητας του ΟΗΕ, δηλαδή μιας επαρχίας που από αιώνες αποτελεί τμήμα της Σερβίας.

Και τι θα νιώθαμε εμείς αν μεθαύριο έπαιρναν με το έτσι θέλω την μισή Κύπρο, τη Θράκη η την Ήπειρο; Όπως είναι ασχήμια να ανεχόμαστε να μας περιφρονούν και να μας υβρίζουν οχυρωμένοι κάτω από σκέλια των Αμερικανών οι Σκοπιανοί και μεις να τους παρακαλάμε και να ζητάμε μεσολάβηση των Αμερικανών, χάνοντας κάθε μέρα και πιο πολύ την αξιοπρέπειά μας και την περηφάνιά μας.
Ας κλείσουμε τα σύνορα, ας σταματήσουμε τις διπλωματικές και οικονομικές μας σχέσεις και ας τους αφήσουμε να αυτοαποκαλούνται όπως θέλουν κοροιδεύοντας τους εαυτούς τους.
Οφείλουμε να περάσουμε και από αυτή τη νέα δοκιμασία με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί να υποφέρουμε όμως το ζητούμενο για μας είναι να παραμείνουμε Έλληνες. Και θα παραμείνουμε Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε από πόσες σκληρές δοκιμασίες περάσαμε ως τώρα, όμως στο τέλος πάντα βγήκαμε νικητές
Το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον.


ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ


ΣΗΜ. Η έμφαση στο κείμενο, το χρώμα κλπ. είναι δική μας επιλογή. + Ο Κ & Αι. Α