Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΕΛΛΑΔΑ!

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ είναι αδιαπραγμάτευτεςΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011, στις 6:00 μ.μ στην ΕΣΗΕΑ

(Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).

Εμείς, Έλληνες πατριώτες και ακραιφνείς δημοκράτες, υπερήφανα τέκνα ενδόξων προγόνων, πιστοί στις θεμελιώδεις και πατροπαράδοτες αρχές της φιλοπατρίας, της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, αγωνιζόμαστε για Εθνική Ανεξαρτησία, για πραγματική και Άμεση Δημοκρατία, χωρίς μεσάζοντες, κομισάριους, δόγηδες, κόμητες και βαρόνους, χωρίς αργυρώνητους εκπροσώπους των καθαρμάτων της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Εμείς, Έλληνες πατριώτες και ακραιφνείς δημοκράτες, βροντοφωνάζουμε:

- ΟΧΙ στο «εθνοκτόνο» μνημόνιο.

- ΟΧΙ στη Χούντα των διεθνών Τραπεζιτών.

- ΟΧΙ στο Φασιστικό Τέρας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.

- ΟΧΙ στην Ολιγαρχική, ντόπια κλεπτοκρατική ψωρο-Ελίτ.

- ΟΧΙ στην εισαγομένη εγκληματικότητα.

Για να υπερασπίσουμε την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, υιοθετούμε πολιτικές που ακυρώνουν τους μοχλούς αφανισμού του ελληνικού έθνους. Ακυρώνουμε και ανατρέπουμε την πολιτική και τα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

- ΟΧΙ στους ΦΑΥΛΟΥΣ

- ΟΧΙ στους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

- ΟΧΙ στους ΨΕΥΤΕΣ

- ΟΧΙ στους ΚΛΕΦΤΕΣ

- ΟΧΙ στους ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Εμείς, Έλληνες πατριώτες και ακραιφνείς δημοκράτες, διαλαλούμε:

- ΝΑΙ σε μια Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Δημοκρατική Ελλάδα

- ΝΑΙ στη λαϊκή κυριαρχία και το εθνικό κράτος

- ΟΧΙ στην παγκόσμια διακυβέρνηση και τη χούντα των τραπεζιτών

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ είναι αδιαπραγμάτευτες

Όλοι την Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011, στις 6:00 μ.μ. στην ΕΣΗΕΑ.
Κεντρικός Ομιλητής ο Σπύρος Χατζάρας
ΠΗΓΗ:  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
**************

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ


Παραίτηση με βόμβες από τον εισαγγελέα Ι. Σακκά.
Τι λέει για το Μνημόνιο, την καταβύθιση της Δικαιοσύνης και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των πολιτών.

Γροθιά στο στομάχι της κυβέρνησης του κατοχικού Μνημονίου αλλά και συγκεκριμένων υπουργών της εκτελεστικής εξουσίας, που κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό και...ενδεχομένως να έχουν υποπέσει σε σοβαρές κακουργηματικές κατηγορίες, αποτελούν οι δηλώσεις που έκανε χθες στην Ευελπίδων ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωάννης Σακκάς, ο οποίος υπέβαλε αιφνίδια παραίτηση από τα καθήκοντα του...

Ο κ. Σακκάς, μιλώντας στη «Δημοκρατία», κατήγγειλε το πολιτικό σύστημα και την ατιμωρησία των βουλευτών κάνοντας λόγο για «κρατικά κακουργήματα» και για ωμή παραβίαση του Συντάγματος με αποτέλεσμα την καταβύθιση της Δικαιοσύνης και την κατάφωρη καταπάτηση των δικαιωμάτων του πολίτη. Ο πρώην –πια- εισαγγελέας κάνει αναφορά σε «πολιτικούς εγκληματίες που μένουν ατιμώρητοι και οι πολίτες πληρώνουν τις συνέπειες» αλλά και σε «δομημένα οικονομικά εγκλήματα των κυβερνώντων», τα οποία δεν ερευνήθηκαν εξαιτίας της περιβόητης βουλευτικής τους ασυλίας.

«Με την παραίτηση μου εκφράζω τη διαμαρτυρία μου για όλα όσα συμβαίνουν στον τόπο. Υπάρχει ένα σύμπλεγμα λόγων, πέραν του κυκεώνα των νόμων, που η νομοθετική και η εκτελεστική εξουσία δημιούργησαν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απονεμηθεί δικαιοσύνη.

Δεν ανέχομαι εγώ να υπηρετώ την ποινική δικαιοσύνη και να διώκω το έγκλημα και να βλέπουμε το έγκλημα των πολιτικών να συγκαλύπτεται. Να βλέπουμε το θεσμικό όργανο, τη Βουλή, που είχε από το Σύνταγμα ποινική αρμοδιότητα να ελέγξει και να διώξει τα εγκλήματα των κυβερνώντων να τα αφήνει να παραγράφονται. Μιλάμε για τις υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται και υποκρύπτονται πολιτικά πρόσωπα» τόνισε ο εισαγγελέας. Ο παραιτηθείς εισαγγελικός λειτουργός υπενθυμίζει και τις αναρίθμητες περιπτώσεις παραγραφής αδικημάτων πολιτικών προσώπων, θεωρώντας ως υπαίτιο όργανο της ατιμωρησίας τη Βουλή.

Ποινικές ευθύνες

«Μιλάω για τις περιπτώσεις που από τον Άρειο Πάγο διαπιστώθηκαν ότι είχαν παραγραφεί. Η Βουλή ήταν εισαγγελέας. Δεν επιτέλεσε το καθήκον της ως συλλογικό όργανο και έχει ποινικές ευθύνες». Στο ερώτημα ποιος θα δικάσει αυτούς που δεν δίκασαν και παρέβησαν το Σύνταγμα ο κ. Σακκάς απάντησε: «Αυτό είναι ένα ερώτημα, Εάν υπάρχει όργανο για να τους δικάσει. Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε με νόμο να αρθεί η ασυλία τους και να περάσουν από Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο».

Ο πρώην εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωάννης Σακκάς, θεωρούμενος ως «σκληρός» λειτουργός της Δικαιοσύνης, ασχολήθηκε πριν από δύο χρόνια και με την υπόθεση εξιχνίασης της απόπειρας ανθρωποκτονίας της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν παραιτηθεί ο κ. Σακκάς παρήγγειλε νέα προκαταρκτική εξέταση από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για να ανακαλυφθούν οι άγνωστοι ακόμα δράστες. Στην παραγγελία του ζητεί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, να κληθεί να καταθέσει και ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης   Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

«Δεν μπορώ να το διαψεύσω αυτό για την κλήση Χρυσοχοϊδη. Η υπόθεση δεν έχει μπει στο αρχείο, όπως εσφαλμένα ειπώθηκε. Διαπίστωσα ότι θα έπρεπε απλώς να έχει ερευνηθεί πιο σωστά. Και ο υπουργός, δυστυχώς, είχε κάνει δημόσιες ανακοινώσεις. Μάλιστα με αυτές τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις έχουν επικηρυχθεί και οι δράστες της κυρίας Κούνεβα. Άρα και αυτός θα πρέπει να δώσει κάποιες απαντήσεις. Νομίζω ότι και η Αστυνομία αλλά και η παθούσα δεν έδωσαν πλήρη στοιχεία όταν έπρεπε».
(βλ. και http://www.real.gr/)