Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


ΖΗΤΩ Η  "ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ"!
Ρουσφέτια μόνο για τους "κολλητούς"

* * *Μπορεί ο Γ. Παπανδρέου να επαγγέλλεται ότι προωθεί την αξιοκρατία, αλλά όπως φαίνεται οι κανόνες δεν ισχύουν για τους <<κολλητούς>>...

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ο συντοπίτης του υπουργού Οικονομικών και συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ, κ. Παύλος Αμανατίδης, καθώς και ο συνεργάτης του κ. Κωνσταντίνος Κάρμας χρίστηκαν διευθυντές σε εφορείες της  περιφέρειας για 48 ώρες ώστε να αποκτήσουν τα <<προσόντα>> και να επανέλθουν  στις διευθύνσεις που τους είχαν δοθεί μετεκλογικά.

*Ο <<τοπάρχης>>, κατά πολλούς, του Παπακωνσταντίνου στην Κοζάνη, στέλεχος της ΠΑΣΚΕ Εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας και μέχρι τα μέσα του 2009 υποδιευθυντής ελέγχου στο υποκατάστημα της τοπικής εφορίας, κ. Παύλος  Αμανατίδηςτοποθετήθηκε για ένα με δύο 24ωρα διευθυντής στην εφορία Κοζάνης για να μπορεί στην συνέχεια να επιστρέψει στην διεύθυνση προσωπικού όλων των ΔΟΥ, την οποία και κατείχε λίγο μετά τις εθνικές εκλογές του 2009.

Ενώ ο κ. Κ. Καρμάς, ο οποίος είχε καταλάβει μετά τις εκλογές του 2009 τη θέση του επικεφαλής στο ΔΕΚ Αθηνών (Διαπεριφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο, στην εφορία που εποπτεύει τις μεγάλες επιχειρήσεις με τζίρο άνω των 8 με 9 εκατ. ευρώ), τοποθετήθηκε στη θέση του διευθυντή της Εφορίας Λευκάδας( περίπου 48 ώρες), για να έχει τα μόρια να επιστρέψει στην προηγούμενη του θέση.

Κι όλη αυτή η διαδικασία έγινε λόγω του νόμου 3839/2010 που πέρασε στις 29 Μαρτίου στη Βουλή ο Ραγκούσης, για τις τοποθετήσεις προϊσταμένων στις  υπηρεσίες του Δημοσίου και οι κ.κ. Αμανατίδης και Καρμάς έπρεπε να κριθούν ξανά από το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Η παραμονή των δύο στελεχών του ΠαΣοΚ στις προηγούμενες διευθυντικές τους θέσεις προσέκρουε στο νέο νόμο. Ο Παπακωνσταντίνου, όμως, δεν άργησε να βρει παραθυράκι για τους λεγόμενους "κολλητούς".

*http://pithia-gr.blogspot.com/2010/07/blog-post_2785.html
Μεταφορά από georg.dimop@gmail.com
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ!

ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ Ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ  κ. ΠΑΓΚΑΛΟΥ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ, ΨΩΜΑΚΙ!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΗ  ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!

Καμαρώστε τον κ. Πάγκαλο που έχει το θράσος να μας λέει πως "μαζί τα φάγαμε":Σύμφωνα με το ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Tsantiri.gr, ΞΟΔΕΥΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 3.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΙΣΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!

Κύριε Πάγκαλε, μιας και όπως λες τα...φάγαμε μαζί, ο λογαριασμός κινητής του μέσου Έλληνα είναι ΤΡΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ;
Φυσικά,για να είμαστε δίκαιοι,δεν είναι μόνο ο κ. Πάγκαλος ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ,αλλά ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!
Είναι ένα από τα σκανδαλώδη προνόμια που απολαμβάνουν και δεν κόβουν,τα "φτωχαδάκια" των  6.500 Ευρώ μηνιαίως! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ!
Ε, μετά μην περιμένετε ο κόσμος να κάθεται απλά να σας βλέπει όπου σας συναντάει. .........

____________Τό σχόλιο δημοσιεύεται από τό μπλόκ  http://www.hellas-orthodoxy.blogspot.com/_ αφού προηγουμένως έγιναν φραστικές διορθώσεις________________________________________


ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!
ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ