Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑΠΕΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΚΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ  

__________Με τον Δήμο Αιγίου έως χθές και μέ τον Δήμο Αιγιαλείας σήμερα, έπειτα από τό σχέδιο "Καλλικράτης" έχουμε εγκαινιάσει μια κοινη προσπάθεια, που αποβλέπει στην ανακούφιση του αδελφού μας και συνανθρώπου μας, εκείνου ο οποίος στερείται τα στοιχειώδη αγαθά για την επιβίωσή του και προχωρούμε χέρι με χέρι. 
_______Πρόκειται κατ αρχήν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, όπως άλλοι τό ονόμασαν, εμείς δε το ονομάσαμε "ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ", που έχει τεθή σε λειτουργία πρίν από τέσσερα χρόνια, πριν δηλ ξεσπάσει η οικονομική κρίση των ημερών μας. Ξεκινήσαμε την προσπάθεια με τον τότε Δήμαρχο Αίγίου ιατρό  κ. Απόστολο Καραφωτιά και συνεχίζουμε αρμονικά με το νέο Δήμαρχο Αιγιαλείας Δικηγόρο κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλο. Πολύτιμοι Συνεργάτες τόσο από την Ιερά Μητρόπολη, όσο και από τον Δήμο, εργάζονται αρμονικά και φιλότιμα και κοπιάζουν καθημερινώς α) για την εξεύρεση δωρητών καί αναλωσίμων αγαθών, κυρίως βέβαια των τροφίμων, γ) για την διερεύνηση της οικονομικής αδυναμίας των προσερχομένων προσώπων και γ) για την δίκαιη κατανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους.
________Ένας όμιλος εθελοντών και εθελοντριών συμπληρώνει το έργο μας πρός δόξαν Θεού.
_________Κατά τό τελευταίο χρονικό διάστημα έχει εντατικοποιηθή η προσπάθειά μας, γι αυτό και θεωρήσαμε αναγκαίο να προσκαλέσουμε τους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου και των ΜΜΕ για για ενημέρωση της Αιγιώτικης κοινωνίας ως πορότ ο συντελούμενο έργο. Έτσι λοιπόν προέκυψε η κοινή Συνέντευξη Τύπου του κ. Δημάρχου και του Μητροπολίτου, πλαισιουμένων από τούς εκατέρωθεν επιτελικούς Συνεργάτες των, το αποτέλεσμα της οποίας και σας ππαρουσιάζουμε. 
_________Δεν θα προβαίναμε σε μια τέτοια ανάρτηση, καθ όσον το έργον της Εκκλησίας επιτελείται σεμνά και αθόρυβα. Οι καιροί όμως επιβαλλουν να φαίνεται, ότι όχι μόνον την Πρωτεύουσα, αλλά αι σε κάθε γωνια της ελληνικής Επικράτειας η Εκκλησια εργάζεται και προσφέρει! Ταπεινά και αθόρυβα εργάζεται και προσφέρει καθημερινώς έτοιμο φαγητό, τρόφιμα κλπ. είδη πρώτης ανάγκης, ιματισμό, ιατρική αντίληψη και ό,τι άλλο αναγκαίο για την επιβίωση του ανθρώπου αγαθό. 
_________Από τη θέση αυτή εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες μας στους αγαπητούς μας Συνεργάτες και στους Δωρητές μας. Ονομαστικώς θα αναφέρουμε τα επιτελικά μας Στελέχη, ήτοι τις κυρίες Μαρία Τσουκαλά, ιατρό πνευμονολόγο,  και Βασιλική Ψυχράμη, Φιλόλογο Καθηγήτρια, από την πλευρά του Δήμου και τους αγαπητούς μοι πατέρες, τον Πανοσ. Αρχιμ. π. Ιωακείμ Βενιανάκη, Πρωτοσύγκελλό μας καί Αιδεσιμολ. π. Στυλιανό Καπράλο, όπως και την Πρεσβυτέρα κυρία Μαρία Καπράλου, η οποία έχει την ευθύνη λειτουργίας του  κοινωνικού μας παντοπωλείου, που έχει την ονομασία "ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ". Ας σημειωθή, ότι υπάρχουν και 'αλλες κοινωνικού χαρακτήρος δραστηριότητες, όπως το εστιατόριο "ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" περί του οποίου θα σας ενημερώσουμε μια άλλη φορά. "Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν". Αμήν! 

Αίγιον, 1η Φεβρουαρίου 2012
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

 *********
 

"ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ"
Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

«Κυματοθραύστης» του ανθρώπινου πόνου!

Η ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ

«Με τα χέρια και τις καρδιές ενωμένες θα τα καταφέρουμε! Έχουμε ξεκινήσει ένα από κοινού ιερό αγώνα για να βοηθήσουμε τους ενδεείς πολίτες στους δύσκολους καιρούς που όλοι μας περνάμε!  Σίγουρα, δεν έχουμε κάνει το καλύτερο, αλλά όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα!». Με αυτά τα λόγια ολοκλήρωσαν τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθές το πρωί στα τοπικά ΜΜΕ ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος και ο δήμαρχος Αιγιαλείας Στάθης Θεοδωρακόπουλος, παρουσιάζοντας τις μέχρι στιγμής δράσεις της τοπικής Εκκλησίας και της δημοτικής αρχής στην υπηρεσία του συνανθρώπου.  Στη συνέντευξη, που έγινε στην Επισκοπή, αναλύθηκαν οι επόμενοι στόχοι, μεταξύ των οποίων είναι η δημιουργία κοινωνικού ιατρείου, φαρμακείου και φροντιστηρίου, έτσι ώστε οι πολίτες που έχουν ανάγκη βοήθειας να βρουν το κατάλληλο… «αποκούμπι» τους!


Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος: 
«Συνεχίζουμε αταλάντευτοι τον ιερό μας αγώνα»
«Έχουμε ξεκινήσει μια φιλότιμη προσπάθεια που λόγω της άριστης συνεργασίας που έχουμε εδώ και χρόνια με το δήμο αποδίδει καρπούς!  Η χαρά μου είναι μεγάλη γιατί επιλέξαμε να συμπλεύσουμε με τη δημοτική αρχή, ώστε να ενεργήσουμε οργανωμένα, κάνοντας έναν ιερό αγώνα με σκοπό να απαλύνουμε, στο μέτρο του εφικτού, τον πόνο των συνανθρώπων μας», σημείωσε, λαμβάνοντας πρώτος το λόγο, ο τοπικός Ποιμενάρχης που ευχαρίστησε τόσο τη δημοτική αρχή όσο και όλους τους εθελοντές, χωρίς τη βοήθεια των οποίων, όπως είπε, δεν θα είχε γίνει τίποτα…

Θεοδωρακόπουλος:  
«Ο κόσμος να…. αγκαλιάσει την προσπάθειά μας»
«Η βοήθεια προς το συνάνθρωπο είναι θεάρεστη πράξη.  Τον τελευταίο καιρό δίνουμε ένα αγώνα και έχουμε καταφέρει να γίνουμε ο.. κυματοθραύστης του πόνου των συμπολιτών μας.  Πραγματικά, πονάει η ψυχή μου όταν βλέπω σχεδόν σε καθημερινή βάση συνδημότες μας να έρχονται στο δημαρχείο και να ζητούν έστω και ένα μεροκάματο…», τόνισε ο Στάθης Θεοδωρακόπουλος, προσθέτοντας πως δήμος και Ιερά Μητρόπολη θα συνεχίσουν, χωρίς περιστροφές, να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να σταθούν στο πλευρό τους. «Ήδη, στο φετινό προϋπολογισμό εντάξαμε ένα σημαντικό κονδύλι για την κοινωνική υπηρεσία του δήμου. Γι’ αυτό και καλώ τους Αιγιαλείς να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, για την οποία δεν υπάρχουν πονηρές σκέψεις παρά μόνο διάθεση για προσφορά», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Αιγιαλείας.

Τσουκαλά: «Με περίσσευμα αγάπης θα τα καταφέρουμε».
«Το μόνο που χρειάζεται είναι περίσσευμα αγάπης!  Θεωρώ ότι όλοι οι Αιγιαλείς διακατέχονται από αγάπη γι’ αυτό και πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε», επισήμανε από την πλευρά της η δημοτική σύμβουλος Μαρία Τσουκαλά που είναι μέλος της Επιτροπής Εθελοντισμού του δήμου Αιγιαλείας.  Και συνέχισε: « Συνεχώς ψάχνουμε λύσεις για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες.  Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές, το υπαλληλικό προσωπικό αλλά και τους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως, θέλοντας να σας ενημερώσω ότι η ιματιοθήκη που στεγάζεται στο Μπερούκειο Κληροδότημα, είναι σχεδόν έτοιμη και θα ανοίξει την ερχόμενη εβδομάδα. Εκεί θα μπορούν άνθρωποι που έχουν ανάγκη από ρούχα να βρουν ότι χρειάζονται». Παράλληλα, η κ. Τσουκαλά στιγμάτισε το γεγονός ότι πολύς κόσμος είναι ανασφάλιστος, κάνοντας γνωστό ότι στις προθέσεις της είναι η δημιουργία κοινωνικού ιατρείου και φαρμακείου, έτσι ώστε να τυγχάνουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

«Θα συνεχίσουμε το ίδιο αρμονικά»
«Εισπράττουμε καθημερινά τον πόνο των συνανθρώπων μας.  Η συνεργασία τόσο με την προηγούμενη όσο και με τη σημερινή δημοτική αρχή είναι άψογη και ευχή όλων μας είναι να συνεχιστεί με τον ίδιο αρμονικό τρόπο», τόνισε ο Πρωτοσύγκελος π. Ιωακείμ Βενιανάκης υπεύθυνος του κοινωνικού τομέα της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος αναφέρθηκε και στο έργο του πατρός Στυλιανού Καπράλου, υπεύθυνου διανομής στο «Κελάρι της Αγάπης», απ’ όπου λαμβάνουν τρόφιμα εκατοντάδες Αιγιαλείς.

************ 
ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ
Παρασκευή 27/01/2012

ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ - ΔΗΜΟΥ 

για να αντιμετωπιστεί φτώχεια
“Πονάει η ψυχή μου να βλέπω ανθρώπους νοικοκυραίους, να παρακαλάνε τώρα για ένα κομμάτι ψωμί”. Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια ξεκίνησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, τις δηλώσεις του κατά τη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Επισκοπείο για την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας Μητρόπολης και Δήμου για την αντιμετώπιση της φτώχειας, που χτυπάει όλο και περισσότερες οικογένειες. Για να συμπληρώσει ο δήμαρχος κ. Στ.Θεοδωρακόπουλος: “Άνθρωποι γνωστοί που παλιά τα έφερναν βόλτα, σήμερα παρακαλάνε έστω για ένα μεροκάματο για να πάρουν γάλα για τα παιδιά τους”.

Σίγουρα η Εκκλησία και ο Δήμος δεν έπρεπε να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Δεδομένου ότι μια πρώτη υποδομή υπάρχει (Κελάρι της Αγάπης, Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Αιγιαλείας, Στέκι της Αγάπης, αποθήκη ιματισμού και εν γένει φιλανθρωπικό έργο), η εξέλιξή της είναι επιβεβλημένη και με νέου, διαφορετικού τύπου δράσεις. Μεταξύ αυτών, όπως τόνισε η επικεφαλής της αρμόδιας ομάδας της Δημοτικής Αρχής Μαρία Τσουκαλά, είναι η ίδρυση Κοινωνικού Φαρμακείου και Ιατρείου και η διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων, ενώ έπεσε στο τραπέζι και η ιδέα της ίδρυσης Κοινωνικού Φροντιστηρίου για παιδιά απόρων οικογενειών.
“Ο κόσμος μπορεί να στερείται πολλά αλλά στο φτωχό θα δώσει αυτό που μπορεί, αν ξέρει πως υπάρχει έντιμη διαχείριση” τόνισε ο Σεβασμιώτατος, θυμίζοντας το ευαγγελικό “εν δέκατο” που πρέπει να πηγαίνει για ελεημοσύνη γιατί ανήκει στους φτωχούς. Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα την αποθήκη ιματισμού, που μέσα σε λίγες μέρες γέμισε ασφυκτικά και γι'αυτό θα σταματήσει την παραλαβή για λίγο καιρό, ώστε να υπάρξει ξανά χώρος για νέα πρόσκληση.
Στη συνέντευξη έγινε λόγος για το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι ιερείς της Μητρόπολης αλλά και πολλοί εθελοντές, που δουλεύουν αθόρυβα για να βοηθήσουν όποιον έχει ανάγκη.
Σε ερώτημα ποιοι έχουν δικαίωμα να επωφεληθούν των κοινωνικών δράσεων, έγινε γνωστό πως ήδη 550 οικογένειες παίρνουν τρόφιμα κάθε μήνα από το “Κελάρι της Αγάπης”, έχοντας στην κατοχή τους ειδική κάρτα. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να παίρνουν από τον ιερέα της ενορίας τους ή στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, όπου θα μάθουν και τα σχετικά δικαιολογητικά. “Να θυμούνται οι συμπολίτες μας πως εργαζόμαστε πάντα με διακριτικότητα και με μεγάλο σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια” τόνισε η κα Τσουκαλά.
ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 
Παρασκευή 3/02/2012


Κοινωνικό Φροντιστήριο για παιδιά
οικογενειών με χαμηλό εισόδημα
Ο Δήμος Αιγιαλείας και η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, μετά την επιτυχημένη προσπάθεια συλλογής Τροφίμων και την οργάνωση της Ιματιοθήκης, όπου η ανταπόκριση και η προσφορά των συμπολιτών είναι συγκινητική, επεκτείνουν τις προσπάθειες στην οργάνωση Κοινωνικού Φροντιστηρίου, όπως προανήγγειλαν στην κοινή τους συνέντευξη Τύπου την περασμένη εβδομάδα ο Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος και ο δήμαρχος κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος. Παιδιά οικογενειών με χαμηλό εισόδημα και παιδιά ανέργων, που αδυνατούν να καλύψουν τα δίδακτρα των φροντιστηρίων, μπορούν να βοηθηθούν στα μαθήματα που χρειάζονται διδακτική στήριξη από καθηγητές εθελοντές.
Παρακαλούνται όποιοι  από τους καθηγητές της περιοχής έχουν το χρόνο και την διάθεση  να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα παρακάτω τηλέφωνα:
Δήμος Αιγιαλείας: 26913-60602
και Μητρόπολη  Καλαβρύτων &  Αιγιαλείας πατήρ Ιωακείμ τηλ.: 6942-559281.

Από τον ΦΙΛΟΔΗΜΟ της 2ας Φεβρουαρίου 2012


Παρακάτω παραθέτουμε τον Απολογισμό του 2011 που αφορά το ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ και τα ονόματα των Δωρητών.

 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2011
α. Ο αριθμός των εγγεγραμμένων δικαιούχων που εξυπηρετήθηκαν  από το ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, το έτος 2011, ανέρχεται σε  550  ενδεείς αδελφούς μας στους οποίους συγκεντρωτικά διανεμήθηκαν τα παρακάτω προϊόντα

1.      ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ: 5.514 κουτιά
2.      ΑΝΑΝΑΣ ΦΡΕΣΚΟΣ : 1.760 τεμάχια
3.      ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ: 546 κιλά
4.      ΤΥΡΙ ΤΥΠΟΥ EDAM: 70 κιλά   
5.      ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: 854 λίτρα
6.      ΠΙΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ: 1.410 συσκευασίες
7.      ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ: 1.050 συσκευασίες
8.      ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ: 1.020 κιλά
9.      ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ: 2.191 κιλά
10.  ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ : 1.500 συσκευασίες
11.  ΡΥΖΙ : 4.400 κιλά
12.  ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ: 200 τεμάχια
13.  ΠΑΤΑΤΕΣ: 1.000 κιλά
14.  ΟΣΠΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ: 650 κιλά
15.  ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ: 950 κιλά
16.  ZAXAΡΗ : 1.239 κιλά
17.  ΓΙΑΟΥΡΤΙ: 200 συσκευασίες του ενός κιλού
18.  ΚΑΦΕΣ 250 γρ.: 250 συσκευασίες
19.  ΑΛΕΥΡΙ: 651 κιλά
20.  ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ: 450 των 3 κιλών η μία.
21.  ΕΙΔΗ ΧΑΡΤΙΚΩΝ : 1.730 συσκευασίες διαφόρων τύπων
22.  ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ – ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ: 350 συσκευασίες
23.  ΣΑΚΟΥΛΛΕΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ : 570 συσκευασίες
24.  ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
25.  ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΚΕΥΗ


ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ


                       





ΔΩΡΗΤΕΣ

 Ευχαριστούμε θερμά όλους τούς δωρητές μας, επώνυμους και ανώνυμους, πού προσέφεραν από το περίσσευμα της Αγάπης τους, είτε χρηματικό ποσό είτε είδη διατροφής και ένδυσης. Ειδικώτερα τους εθελοντές που μετείχαν στη δραστηριότητα που οργάνωσε ο Δήμος Αιγιαλείας υπό την κ. Μαρία Τσουκαλά με την πρωτοβουλία του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Ευσταθίου Θεοδωρακοπούλου.
Ενδεικτικά αναφέρουμε :

ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
  1. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΕΜΕΝΗΣ
  2. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΑΒΥΘΟΥ
  3. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  4. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ
  5. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΡΑΘΙΟΥ
  6. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΑΦΙΔΑΛΩΝΩΝ
  7. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΖΑΧΛΩΡΙΤΙΚΩΝ
  8. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
  9. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΑΙΓΙΟΥ
  10. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ
  11. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΑΙΓΙΟΥ
  12. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΙΓΙΟΥ
  13. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ
  14. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΡΙΔΩΝΟΣ ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ
ΙΔΡΥΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΕΙΑ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
1.ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
2. 1Ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ
3. ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΑ ΑΙΓΙΟΥ
4. 1Ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΓΙΟΥ
5. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 
6. 9Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ
7. ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΡΦΙΝ
8. ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»
9. ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
10. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 

1. Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε.
2. ΦΡΗΣΛΑΝΤ ΕΛΛΑΣ
3. KARLOS ENTERPRISES
4. ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ
5. S/M MARINOPOULOS
6. S/M ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
7. S/M ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΑΣ
8. S/M LIDL
9. ΝΟΥΤΡΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ
10. COCA COLA ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΩΝ
11. PROCTER AND GAMBLE
12. ΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑΣ ΑΧΑΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ
13. ΜΙΣΚΟ
14. ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ


ΙΔΙΩΤΕΣ
  1. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
  2. ΑΣΠΡΟΥΚΟΣ ΗΛΙΑΣ 
  3. ΓΙΔΑ ΕΛΕΝΗ 
  4. ΓΙΟΝΤΖΑΣ π. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ - ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ 
  5. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 
  6. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 
  7. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΜΑΡΙΑ 
  8. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΜΑΡΙΑ 
  9. ΚΑΡΑΦΩΤΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ 
  10. ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΗ 
  11. ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΒΑΣΩ 
  12. ΚΟΡΟΜΠΟΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 
  13. ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 
  14. ΛΕΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
  15. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
  16. ΜΑΚΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
  17. ΜΑΡΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
  18. ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ 
  19. ΜΟΥΓΚΑΣΗ ΝΤΙΝΑ 
  20. ΜΠΙΡΜΠΑΝΑΓΟΥ ΜΑΡΙΑ 
  21. ΜΠΟΥΣΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ 
  22. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ 
  23. ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
  24. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
  25. ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ 
  26. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
  27. ΠΛΑΤΩΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑ 
  28. ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
  29. ΣΑΒΒΕΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ 
  30. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΗΣ 
  31. ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
  32. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
  33. ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 
  34. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΛΕΞΙΑ 
  35. ΤΣΕΡΕΝΤΖΟΥΛΙΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 
  36. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 
  37. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
  38. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ