Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ = ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!

ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ=Ο ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

 ______Ο έως προ τινος Πρόεδρος του Δ.Ν.Τ. Ντομινίκ Στρός Καν συνελήφθη και πάλι ως ύποπτος σε υπόθεση μαστρωπείας και με χειροπέδες οδηγήθηκε στα κρατητήρια Αστυνομικού Τμήματος στην πόλη Lile της Γαλλίας! Είναι η τρίτη φορά που κατηγορείται για ανήθικες σχέσεις, σχέσεις που δεν συνάδουν με το αξίωμά του. Να θυμηθούμε, ότι στη Νέα Υόρκη επιτέθηκε στην καμαριέρα του Ξενοδοχείου, όπου διέμενε, οι δε παράγοντες του Νόμου εκεί τον κατέβασαν άρον-άρον από τό αεροσκάφος, όπου είχε επιβιβασθή ήδη, για να επιστρέψει στο Παρίσι.  Έτσι λοιπόν έκλεισε ο κύκλος ενός Ηγετικού προσώπου της Διεθνούς υψηλής Κοινωνίας, που θα ήταν και υποψήφιος στις Προεδρικές εκλογές της Γαλλίας προσεχώς!!!!! Φαντασθήτε ποίας ποιότητος άνθρωποι κυβερνούν τόν κόσμο! Ο Πρόεδρος της Ιταλίας κ. Μπερλουσκόνι χθές, ο  Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Κλίντον προχθές κ.ού.κ. δηλ. παράγοντες της Εξουσίας, εάν η καρδιά τους δεν κυριαρχείται από τήν θεία αγάπη, όταν δεν φοβούνται τον Θεό, μετατρέπονται σε χυδαίους τύπους καί όργανα προωθήσεως της διαφθοράς! Να θυμηθούμε Πρωθυπουργό της Ελλάδος, που "τά είχε" μέ την αεροσυνοδό του;   Να γράψουμε για ηγετικό  παράγοντα -Υπουργό σε προηγούμενες Κυβερνήσεις- που τα "εφτιασε" με την Γραμματέα του και για να την παντρευθή πήγε στο Παρίσι σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων; Νά πάμε πιό πίσω; Στην επταετία, ο Αρχηγός της 21ης Απριλίου 1967 έξέδωσε το διαζύγιό του με την νόμιμη σύζυγό του μέσα σε ένα 24ωρο! Ένα είναι το συμπέρασμα: οσάκις άνθρωποι, που με την συμπεριφορά τους αυτοκατατάσσονται στο χώρο του υποκόσμου, διοικούν ένα Λαό, ο Λαός οδηγείται στην απαθλίωση, τήν ηθική πρώτα καί την οικονομική ύστερα!  Αυτό το δράμα βιώνει σήμερα η Χώρα μας!    

______Άφοβα λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι ο Ντομινίκ Στρός, ανάξιος πια νά προσφωνείται "κύριος", είναι ένας Ηγέτης-που αν δεν ήμουνα κληρικός, θα τον ονόμαζα Κ-θ-ρμ-! Προβάλλεται ως παράδειγμα πρός αποφυγήν! "Ρόζ οπερέτα χωρίς τέλος" έγραψε γι' αυτόν τό ΕΘΝΟΣ της 22ας Φεβρουαρίου 2012. "Ξανά στη φυλακή ο Στρός-Καν. Ο Ντομινίκ  και τα όργια με τα call girls", έγραψε και μια τοπική μας εφημερίδα (ΠΡΩΤΗ, 22.02.2012).

Αίγιον, 23 Φεβρουαρίου 2012

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

 **************

Η… δεύτερη φορά του Στρος-Καν


Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, ήταν ο αδιαμφισβήτητος επόμενος Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, και όχι επειδή, όπως συμβαίνει με την περίπτωση του Φρανσουά Ολάντ, οι Γάλλοι αναζητούσαν εναγωνίως τον… οποιοδήποτε, για να τον στηρίξουν απέναντι στον Νικολά Σαρκοζί.
Με την περίπτωση του Ντομινίκ Στρος-Καν, η γαλλική κοινωνία πίστευε ότι είχε βρει την πολιτική εκείνη προσωπικότητα που θα την εκπροσωπούσε καλύτερα από κάθε άλλον. Και μετά, ήρθε η σύλληψη του καλοκαιριού του 2011 στη Νέα Υόρκη, για την υπόθεση βιασμού, και σήμερα, η προσαγωγή του από τη γαλλική Δικαιοσύνη, με την κατηγορία της συνέργειας σε μαστροπεία και κατάχρηση δημοσίων αγαθών.
Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση Κάρλτον, στην οποία ενεπλάκη το όνομα του Γάλλου πολιτικού και άλλοτε Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, με αποτέλεσμα να κληθεί ο Ντομινίκ Στρος-Καν να καταθέσει ό, τι σχετικό γνωρίζει για την υπόθεση.
Το πρωί λοιπόν, ο σύζυγος της Αν Σινκλέρ έφτασε στο αστυνομικό τμήμα της γαλλικής Χωροφυλακής, όπου είχε κλητευθεί, για να του ανακοινωθεί αιφνιδιαστικά από τους ανακριτές της δικαστικής αστυνομία της Λιλ, ότι τίθεται υπό κράτηση, με τις παραπάνω κατηγορίες.
Η νέα σύλληψη του Ντομινίκ Στρος-Καν αναμένεται να αναζωπυρώσει την ένταση και τα πάθη σε μια σκληρή προεκλογική αναμέτρηση για τις προεδρικές εκλογές της άνοιξης στη Γαλλία, ανάμεσα στον Νικολά Σαρκοζί και τον Φρανσουά Ολάντ.