Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ!

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ

Η ΜΑΣΣΩΝΙΑ 

ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ.......

______Από τό Blog "http://www-voulgari.blogspot.com" δανειζόμαστε τα παρακάτω. Περιγράφεται η συσπείρωση των Αρχηγών των Μασσωνικών Στοών της Ευρώπης με τον κ. Μπαρόζο και ο συγχρονισμός τους με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Υπάρχουν και τα σχετικά Videos. Δήτε τα και στοχασθήτε, αγαπητοί μου.

+Ο Καλαβρύτων καί Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Αίγιον, 16 Φεβρουαρίου 2012


10/2/12

Ο Μπαρόζο κι οι άλλοι ηγέτες της ΕΕ δέχθηκαν επίσημα και πραγματοποίησαν συνδιάσκεψη με τους αρχηγούς των Ευρωπαϊκών μασωνικών στοών!!!

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δέχθηκαν τους αργηγούς των Ευρωπαϊκών Μασωνικών Στοών και πραγματοποίησαν συνδιάσκεψη μαζί τους για το μέλλον της Ευρώπης!...

Στο τέλος της συνδιάσκεψης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μπαρόζο, προέβη σε δηλώσεις για την κοινή συνεργασία των μασωνικών στοών και της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε ένα σχεδόν ανύπαρκτο ακροατήριο!...
Τι να πω τώρα. Δεν χρειάζεται καμμιά άλλη είδηση. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αφ' ενός εξοβελίσθηκε ο Χριστός και η χριστιανική θρησκεία από το Σύνταγμα της Ενωμένης Ευρώπης, δηλαδή από τη περιβόητη Συνθήκη της Λισσαβώνας, κι αφ'ετέρου εισάγεται υπογείως ο "έξω από δω" ως νέος "θεός" μέσω των μασωνικών στοών!!! Και μη χειρότερα... Κι όχι μόνο αυτό, εδώ βλέπουμε ότι οι Μπαρόζο, και λοιποί ηγέτες της ΕΕ συσκέπτονται από κοινού με τους αρχηγούς των μασωνικών στοών, "για το καλό μας".

Τι άλλο χρειάζεται να δουν τα μάτια μας για να καταλάβουμε πως όσο πιο γρήγορα φύγουμε από αυτό το οικοδόμημα της δολιότητας που λέγεται ΕΕ, τόσο το καλύτερο.

Δυστυχώς υπάρχουν και πολλοί που έχουν προσκυνήσει τον "έξω από δω" και στην Ελλάδα, αφού πήγε, λέει και ο αρχηγός της ελληνικής μασωναρίας στη διάσκεψη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ.

Η κανονική ονομασία των μασώνων είναι ελευθεροτέκτονες. Οι ελευθεροτέκτονες ή μασώνοι στο ευρύ κοινό υποστηρίζουν ότι είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις που ασχολούνται με την παγκόσμια ειρήνη. Η αλήθεια είναι όμως τελείως διαφορετική. Διαβάστε περί μασονισμού από την ορθόδοξη χριστιανική οπτική γωνία: www.truthison.com/forum-f331.html
Η πυραμίδα είναι ένα από τα μασωνικά σύμβολα. Στις μέρες μας παρακολουθούμε την τάση να χρησιμοποιείτε ευρύτατα η πυραμίδα, ακόμα και στην αρχιτεκτονική. Στη φωτογραφία η πυραμίδα είναι στο Λούβρο.

Δείτε τα μασωνικά σύμβολα στην νεοδομηθείσα πρωτεύουσα του Καζακστάν, την Αστάνα http://vigilantcitizen.c...ites-astana-khazakhstan/
Πηγή: www-voulgari.blogspot.com