Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!

ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ

______Έλαβα μια αξιοπρόσεκτη επιστολή, την οποία σπεύδω να αναρτήσω μαζί με την απάντησή μου. Τα θέτω στη διάθεση σας.

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 11 Μαρτίου 2010
***********
Σεβασμιωτατε,
Απο το κειμενο που παραθετετε, για τους κινδυνους που συνεπαγεται η αρθροα εισοδος μεταναστων στη χωρα μας, δεν εισαστε κατα των μουσουλμανων μεταναστων αλλα εισαστε κατα της αλογιστης,ακριτης και απρογραμματιστης εισοδου των στη χωρα μας.Πραγμα το οποιο με την αυξημενη γεννητικοτητα τους δυνητικα θα αλλοιωσει την συνθεση του πληθυσμου και την φυσιογνωμια του Ελληνα.Αν λοιπον καταλαβα σωστα,γιατι εμφανιζεστε να διαπνεεστε απο αντι-ρατσιστικα αισθηματα?Μηπως θα πρεπει να στρεψετε την μηνιν σας κατα του διαλυμενου ελληνικου κρατους, που εχει κανει την χωρα ¨μπατε σκυλοι αλεστε ..." ?
Με σεβασμο
Κ..... Γ......

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΜΟΥ
Αγαπητέ μοι κ. Γ.....,
Όντως δεν είμαι ρατσιστής! Είμαι χριστιανός Επίσκοπος και μάχομαι για την προάσπιση της αμωμήτου πίστεώς μας. Και οι Μουσουλμάνοι είναι παιδιά του Θεού και επομένως αδελφοί μας! Με μόνην την διαφοράν ότι είναι επικίνδυνοι ως οπαδοί μιάς θρησκείας, η οποία καί δια της βίας προσπαθεί να επικρατήσει (Τζιχάντ) και μια ανήθικη ηθική εισηγείται! Εάν έλειπαν αυτά τα στοιχεία θα μπορούσαμε να συμβιώσουμε. Αλλά η ιστορία του Ισλαμισμού είναι συνυφασμένη με την φωτιά και το τσεκούρι! Για το Ελληνικό Κράτος τί άλλο νά είπω; Απομακρύνετα από την λατρεία του μόνου καί αληθινού Θεού, τού Σωτήρος μας Ιησού Χριστού μας, γι αυτό καί όλα πάνε κατά ....διαβόλου! Τά λέγω, τά γράφω χρόνια τώρα. Όταν νεκρώσεις μέσα σου την ευλάβεια πρός τόν αληθινό Θεό, τότε ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ! Δεν είδατε τι γίνεται με ένα ασέμνου περιεχομένου DVD; Μικροί καί μεγάλοι πλέον σκύβουν και προσκυνάνε δυό πράγματα: το χρήμα και τη σάρκα!
Μέ αγάπη Κυρίου
+ ο Κ & Αι. Α
************************
ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΠΛΑΣΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ;
_____Από καλής πίστεως αναγνώστες μας ελάβαμε κοινοποίηση μιας ανακοινώσεως, στην οποία προέβη η ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ από πλευράς των Παλαιστινίων, σύμφωνα με την οποία η είδηση περί του ομαδικού γάμου ωρίμων σε ηλικία ανδρών με μικρά κοριτσάκια είναι κατασκεύασμα της Εβραϊκής Μοσσάντ για να πληγούν οι Παλαιστίνιοι. Μπορεί νά είναι καί έτσι! Αλλά εμείς δεν έχουμε πεισθή. Στον τύπο κατα καιρούς δημοσιεύονται παρόμοιες ειδήσεις για μεμονωμένα περιστατικά. Άρα τέτοιοι γάμοι στο Ισλάμ γίνονται. Αυτό είναι η ουσία. Το αν έγινε ένας ομαδικός γάμος, κατά την γνώμη μου, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Φίλος μου Θεολόγος, μέ τον οποίο συνεζήτησα τό ζήτημα, μου ενεπιστεύθη τό εξής: όταν υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία έδώ καί σαράντα τόσα χρόνια πριν, στο όρχο του υπηρετούσαν καί πενήντα 5ο περίπου Μουσουλμάνοι. Ένας εξ αυτών είχε παντρευθή μιά δωδεκάχρονη κοπέλλα με την οποία είχε αποκτήσει ήδη τρία παιδιά. Αυτός ήταν τότε ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ (18) ετών. Συνεπώς τα συμπεράσματα δικά σας.
+ Ο Κ & Αι Αμβρόσιος
ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ
Σεβασμιώτατε,
σας γνωστοποιώ τα παρακάτω προκειμένου να αντιληφθείτε το σφάλμα της πρόσφατης σχετικής ανάρτησης στο προσωπικό σας ιστολόγιο. Ελπίζω και αναμένω να επανορθώσετε. Θα είναι προς τιμή σας. Θα είναι ακόμη στοιχειώδης ένδειξη σεβασμού αφενός μεν προς τα θύματα της προσβολής σας, αφετέρου δε προς όσους σας διαβάζουν και σας εμπιστεύονται.
Καλή Ανάσταση!
Με τιμή
Γ.... Μ.....
...........Καθηγητής, Πάτρα
Αγαπητέ κ. Μ.....,
Παρά την διάψευση, στη οποία μάλιστα εδόθη τόση δημοσιότης, δεν πείθομαι! Κατά τήν ταπεινή μου άποψη, όσο ύποπτη μπορεί να είναι η Μοσσάντ για την "κατασκευή" ειδήσεων, άλλο τόσο μπορεί νά είναι καί η Ιντιφάντα για την "διάψευση" Στον Ισλαμισμό συνηθίζεται ο γάμος πολύ μικρών κοριτσιών. Κατά καιρούς έχω διαβάσει στον τύπο ειδήσεις για παρόμοιους γάμους με ανήλικα κοριτσάκια. Επομένως αν έχετε αντικειμενικά στοιχεία, που να αποδεικνύουν τό αντίθετο, θά είμαι ιδιαιτέρως ευγνώμων να τα θέσετε στη διάθεσή μου. Μόνον τότε θα μπορούσα να προβώ σε επανόρθωση.
Με αγάπη Χριστού
+ Ο Κ & Αι Αμβρόσιος
*****
Σεβασμιώτατε,
Διάβασα στο ιστολόγιό σας μια σας ανάρτηση για τα μικρά κοριτσάκια στην Γάζα ότι είναι νύφες. Η αλήθεια φαίνεται ότι είναι παρανυφάκια κι ότι το δημοσίευμα που διαβάσετε ήταν σκόπιμα παραπλανητικό έτσι ώστε να μας κάνει να εξεγερθούμε -δικαιολογημένα- κατά τέτοιου "εγκλήματος" και να στοχοποιήσουμε τους μουσουλμάνους. Δεν είστε ο μόνος που πίστεψε αυτήν την δημοσίευση. Σας παραθέτω δημοσίευση φιλικού ιστολογίου που κατανόησε τι συμβαίνει:
Με τον προσήκοντα σεβασμό
Ε...... Β.........
*****
Αγαπητή μοι κα Β........,
Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση σχετικά με το περί Γάμων σημειώμά μου. Απαντών, ταπεινά φρονώ, ότι πλαστή είναι η διάψευση και όχι η είδηση. Η προπαγάνδα μπορεί όλα να τα πράξει! Αλλά η "είδηση" είναι πιό κοντά στα ήθη των Μουσουλμάνων, καθώς επίσης καί τών "πολιτισμένων Ευρωπαίων". Με την διαφορά ότι οι πρώτοι δεν κρύβονται, ενώ οι δεύτεροι επικαλύπτουν την συμπεριφορά τους. Κατά καιρούς έχουν δημοσιευθή ειδήσεις περί γάμου μικρών κοριτσιών ως μεμονωμένα περιστατικά. Δεν πιστεύω την διάψευση και γι' αυτό δεν αποσύρω τό post. Παρακαλώ να μού συγχωρήσετε την επιμονή.
Με ευχές εν Κυρίω
+ Ο Κ & Αι Αμβρόσιος
**************
ΝΕΩΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
Για όσους ακόμη έχουν αμφιβολίες παραθέτω εδώ εάν video, όπως μου το έστειλαν από τό μπλόκ http://gnomodotis.blogspot.com/2010/03/blog-post_4878.html και τουε ευχαριστώ. " Σεβασμιώτατε, καλώς κάνετε και επιμένετε για το θέμα των γάμων των ανήλικων κοριτσιών στην Παλαιστίνη" μας έγραψαν. Προέρχεται από το Αραβικό Al Zazzira. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Κυριακή. 14.03.2010


και τώρα άλλο ένα video: