Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ!!!!!!!ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ....

ΑΙΣΧΟΣ!  
Η ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ;

____________Είναι ηλίου φαεινώτερον, ότι η Μασσωνία, το σκοτεινό αυτό παγκόσμιο Εβραϊκό καταστροφικό σύστημα, υπονομεύει την συνοχή των Εθνών καί μάχεται ευθέως τις έννοιες "Χριστιανισμός"  καί "Πατρίδα"! Για όσους τυχόν αμφιβάλλουν, ας σκεφθούν τι είχε πει ο τότε Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Κίσινγκερ: "Πλήξτε τους Έλληνες στη θρησκεία τους, τη γλώσσα τους και την εθνική τους συνείδηση"! Έπειτα από τόσα χρόνια όλα αυτά έχουν επιτευχθή! Οι νεώτεροι Έλληνες ΔΕΝ γνωρίζουν πια την Ελληνική Γλώσσα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ εθνική συνείδηση και ευαισθησία, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ συνειδητή σχέση με την Ορθόδοξη Εκκλησία, την Μάννα και Τροφόν του Γένους! 
_________Η Μασσωνία ή ο Τεκτονισμός είναι ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ οργάνωσις! Μόνον οι μεμυημένοι μπορούν να εισέλθουν στο Ναό τους, που ονομάζεται "Στοά". Έχουν τριάντα τρείς (33) βαθμούς μυήσεως! Οι του ενός βαθμού Μασσώνοι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τι συμβαίνει στον παραπάνω βαθμό της μυήσεως! Είναι, λοιπόν, ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ! Επί το ορθότερον: ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!    
_________Τα Μέλη της Μασσωνίας έχουν μια φανατική αλληλοϋποστήριξη! Διαθέτουν δε και μυστικούς τρόπους αλληλο-αναγνωρίσεως! Η Μασσωνικη τους σχέση είναι ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ! Γι' αυτό αν υποθέσουμε, ότι στο πεδίο της μάχης ένας Μασσώνος κατορθώσει να αναγνωρίση ένα Συνάδελφό του Μασσώνο στο αντίπαλο-εχθρικό  στρατόπεδο, τότε τον "εχθρό" της Πατρίδος δεν τον φονεύει, αλλά αντιθέτως είναι υποχρεω- μένος να τον ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ! 
___________Για τον Μασσώνο δεν υπάρχει η έννοια της Πατρίδος. Πατρίδα είναι η Στοά, Αδελφοί δε και πατριώτες τά Μέλη της! 
____________Η Μασσωνία στοχεύει στα υφηλά κοινωνικά στρώματα! Γι' αυτό καί σχεδόν όλοι όσοι κυβερνούν Ευρώπη καί Αμερική είναι Μέλη της Στοάς, είναι Μασσώνοι! Δεν σέβονται τόν αληθινό Θεό! Έχουν τον δικότους Θεό,  τον Μ.Α.Τ.Σ, δηλ, τον Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος! Επομένως η Μασσωνίας είναι μια σατανική και σατανιστική Οργάνωσις! Λατρεύουν τον Διάβολο, υπηρετούν τον Διάβολο! Είναι όργανα του Διαβόλου!
__________Και στην Ελλάδα μας, δυστυχώς, πολλοί απ' αυτούς που κατά καιρούς μας κυβερνούν ή έχουν υψηλά αξιώματα ανήκουν στις τάξεις της Μασσωνίας! Κορυφαίος ήταν ο πολύς Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο και "Εθνάρχης" αποκληθείς, ο οποίο;ς στην αρχή της καριέρας του ως Υπουργός Δημοσίων Έργων είχε πει: "Για να ξανακτίσω την Ελλάδα, χρειάζομαι μηχανικούς, όχι παπάδες!" Κάποτε, ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος επέβαλε τήν λεγόμενη "ενοριακή εισφορά"!
____________Σας εγράψαμε όλα αυτά για να καταλάβετε τό ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ, που διέπραξεν ο Πάπας της Ρώμης κ. Φραγκίσκος, όταν έσκυψε και ασπάσθηκε -ποιός; ο Πάπας!- το χέρι του ΑΡΧΙΜΑΣΣΩΝΟΥ Δαβίδ Ροκφέλλερ στην Ν. Υόρκη!     Θα το διαπιστώσετε στην παρακάτω φωτογραφία!

Ο ΠΑΠΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ

 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ....


.......Μέσα σε αυτά είναι και η φωτογραφία που όπου ο Πάπας Φραγκίσκος φιλάει το χέρι του Ντέιβιντ Ροκφέλερ. Ο φακός δίπλα αποθανάτισε και τα υπόλοιπα κουμάσια Χένρι Κίσινγκερ και John Rothschild!

(Πηγή: http://www.oparlapipas.com/2015/09/blog-post_274.html#ixzz3pBom2rR4)


________Και μόνο για αυτή του την πράξη  ο Πάπας Φραγκίσκος, χωρίς άλλο, έγινε καταραμένος! Ασπάσθηκε το χέρι του Αρχιμασσώνου Rokfeller, εργάτου και εκπροσώπου του Διαβόλου!  
Ο Πάπας Φραγκίσκος 
_____________Μπορούμε, λοιπόν, νά αναφωνήσουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας τα λόγια του Ψαλμωδού: "Αναστήτω ο Θεός καί διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί Αυτού και φυγέτωσαν από ποσώπου αυτού οι μισούντες Αυτόν. Ως εκλείπει καπνός εκλιπέτωσαν, ως τήκεται κηρός από προσώπου αυτού, ούτως απωλούνται οι αμαρτωλοί από προσώπου του Θεού και οι δίκαιοι ευφρανθήτωσαν". 
___________Δρατόμενοι της ευκαιρίας, την οποία μας έδωσε ο "καταραμένος" αυτός Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος, αναδημοσιεύουμε παρακάτω κείμενα από τις Μυήσεις του Τεκτονισμού, όπως μας τα παρέδωσεν ο εξαίρετος εργάτης της αληθείας του Χριστού κ. Ιωσήφ-Χρήστος Κ. Κονδυλάκης, με κείμενό του, που εκυκλοφορήθη τήν 21ην Οκτωβρίου ε.έ. 
__________Αδελφοί μου Χριστιανοί! Όλα κινδυνεύουν! Όταν οι Προκαθήμενοι των Χριστιανικών Εκκλησιών σε Δύση και Ανατολή χαϊδεύουν τους Εβραίους στην Εβραϊκή  Συναγωγή ή και προσκυνούν τους Μασσώνους -τ.έ. τους λειτουργούς του Εωσφόρου-, ασπαζόμενοι το χέρι τους, τότε το "άλας έχει ήδη μωρανθή"! (Ματθ. ε΄, 13)
__________Κύριε, σώσον τους ευσεβείς! 
Με αγάπη Χριστού
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 26 Οκτωβρίου 2015


****************************

(Σχετικά και η εφημερίδα “Ελεύθερη Ωρα”, κ.α., κ.τ.λ.,...)

«Το πρώτο καθήκον κάθε Μασόνου είναι η υπακοή στις εντολές του Διδασκάλου. Το πνεύμα αυτό της άμεσης υπακοής και υποταγής στις αρχές, αποτελεί την μεγαλύτερη ασφάλεια για το  Ίδρυμα’.

Ο Ελευθεροτεκτονισμός μοιάζει περισσότερο με στρατιωτική παρά με πολιτική οργάνωση. Η διαταγή πρέπει να εκτελείται αμέσως. Ο χαρακτήρας της και οι συνεπειές της ίσως γίνουν αντικείμενα συστηματικής έρευνας. Ο Μασονικός κανόνας υπακοής μοιάζει με την ναυτική προσταγή «Υπάκουσε στις διαταγές ακόμη και αν καταστρέφουν τους δικούς μας» (Εγκυκλοπαίδεια του Ελευθεροτεκτονισμού του Μακί σ. 525)»
Έτσι ένας Μασόνος ορκίζεται τυφλή υπακοή χωρίς να έχει και την ελάχιστη γνώση για το τι είναι αυτό στο οποίο ορκίζεται. Οι όρκοι που δίδουν οι υποψήφιοι στους τρείς πρώτους βαθμούς είναι οι κατωτέρω:

Μαθητεύομενος (Πρώτος βαθμός)
«Υπόσχομαι και ορκίζομαι μετά σοβαρότητας και ειλικρίνειας χωρίς διφορούμενα και επιφυλάξεις η υπεκφυγές τα εξής: δεσμέυομαι να μην υπάρχει μικρότερη ποινή από να κοπει ο λαιμός μου απ’ άκρη σ’ άκρη, να ξεριζωθεί η γλώσσα μου από την ρίζα της και το σώμα μου να ταφεί στη χοντρή άμμο της θαλάσσης όπου η παλίρροια και η άμπωτη καλύπτει και αποκαλύπτει το σημείο αυτό δυο φορές το εικοσιτετράωρο, γι’ αυτό βοήθησε με Θεέ και κρατησέ με σταθερό στην ακλόνητη πραγματοποίηση του παρόντος (Κάπταιν Γουίλιαμ Μόργκαν, Εικονογραφήσεις της Μασoνίας’ σσ.21-22)». Η Ελληνική έκδοση κυκλοφορεί με τον τίτλο “Τα μυστήρια των Μασόνων” του Leo Taxil - Εκδόσεις Μακρή).
 
(Δεύτερος Βαθμός)
 «. . .δεσμεύομαι να μην υπάρχει μικρότερη ποινή από το να ανοιχτεί το στήθος μου και να ξεριζωθεί η καρδία μου και τα σπλάχνα μου να βγούν από μέσα και να ριφθούν από το αριστερό μου ώμο, να μεταφερθούν στην Κοιλάδα του Γιεχοσαφάτ, όπου να γίνουν τροφή των άγριων θηρίων του τόπου αυτού και των αρπακτικών πτηνών του αέρα εάν αποδειχθώ συνειδητά ένοχος παραβίασης οποιουδήποτε τμήματος αυτού του σοβαρού μου όρκου η υποχρέωση σε αδελφό μασόνο. Γι’ αυτό βοηθησέμε Θεέ και κράτησέ με σταθερό στην ακλόνητη πραγματοποίηση του παρόντος»

(Τρίτος Βαθμός)
 «.. .δεσμεύομαι να μην υπάρξει μικρότερη ποινή από το να κοπεί το σώμα μου στη μέση και να διαχωριστεί στο Βορρά και στο Νότο και τα σπλάχνα μου να γίνουν στάχτη στο κέντρο, και σι στάχτες μου να σκορπιστούν στους τέσσερις ανέμους του ουρανού ώστε να μη μείνει καμμιά ανάμνηση μου ανάμεσα στους ανθρώπους η τους μασόνους για την αχρειότητα και την ψευδορκία μου, έαν ποτέ αποδειχθώ συνειδητά ένοχος παραβίασης οποιουδήποτε τμήματος αυτού του σοβαρού μου όρκου η υποχρεώσης σε αδελφό μασόνο».

Η σοβαρότητα των όρκων αυτών συνεχίζει να αυξάνει σε κάθε βαθμό. Παρ’ όλο το ότι οι όρκοι αυτοί είναι γραμμένοι σ’ ένα βιβλίο του 1820, πρώην Μασόνοι μου έχουν πεί πως οι όρκοι πολύ λίγο έχουν αλλάξει τους τελευταίους δύο αιώνες και στην ουσία τους παραμένουν ίδιοι.
Έαν κάποιος Μασόνος ανακαλύψει τους κρυφούς στόχους του Τάγματος και αποφασίσει να το εγκαταλείψει, οι όρκοι αυτοί χρησιμεύουν σαν τον πλέον αποτελεσματικό εκφοβισμό που προστατεύει από αποκαλύψεις οποιασδήποτε μυστικής πληροφορίας.
Σαν αποτέλεσμα, παρ’ όλο που ένα μικρό ποσοστό Μασόνων αποσκίρτησαν από την οργάνωση, μόνον λίγοι από αυτούς επιθυμούν να αναλάβουν τον κίνδυνο να μιλήσουν εναντίον της.
Ο Κάπταιν Γουϊλιαμ Μόργκαν (William Morgan: 1774–1826 ), από την Μπατάβια (Batavia) της Νέας Υόρκης (που υπήρξε Μασόνος για 30 χρόνια) ήταν ένας από τους θαρραλέους ανθρώπους, το βιβλίο του οποίου, "Εικονογραφίσεις της Μασονίας” απεκάλυψε τα μυστικά τυπικά και τους όρκους του Μασονικού Τάγματος. Η αποκάλυψη αυτή του κόστισε την ζωή του.
Όταν έγινε γνωστό πως ο Μόργκαν προετοίμαζε τα χειρόγραφα και σχεδίαζε να τα εκδώσει, οι Μασόνοι αρχηγοί κινήθηκαν για να αποτρέψουν την έκδοση του βιβλίου. Ο Κάπταιν Μόργκαν απήχθη στις 11 Σεπτεμβρίου του 1826 και κάποιοι Μασόνοι τον έπνιξαν στον ποταμό Νιαγάρα. Ο Δαυϊδ Μίλλερ, ο εκδότης, απήχθη και αυτός οι πολίτες όμως της Μπατάβια όταν το ανακάλυψαν, καταδίωξαν τους απαγωγείς και τελικά τον απελευθέρωσαν. Παρά τις προσπάθειες των Μασόνων να αποτρέψουν την έκδοση, το βιβλίο του Μόργκαν εξεδόθη στα 1827.

Ο Ελευθεροτεκτονισμός έκανε ότι μπορούσε για να αρνηθεί τον ρόλο του στην δολοφονία του Γουϊλλιαμ Μόργκαν. Το γεγονός όμως αυτό οδήγησε σε φρενίτιδα τις Ανατολικές Πολιτείες. “Η Μασονική εγκυκλοπαίδεια του Κόιλ” και άλλα αναφέρονται στο γεγονός αυτό. Ο Κόιλ λέει: «Αποσκιρτήσεις Μασόνων εξαπλώθηκαν σε όλη την Νέα Αγγλία, την Νέα Υόρκη, την Νέα Υερσέη, την Πενσυλβάνια και το Μεριλαντ. Στα 1826 η Νέα Υόρκη είχε 480 Στοές με 20.000 μέλη αλλά από το 1827 έως το 1839 μόνο 40 η 50 στοές σχετίζονταν με την Μεγάλη Στοά. Η Μεγάλη Στοά της Μασσαχουσέτης παρέδωσε τον καταστατικό της χάρτης στην πολιτεία και έγινε ανεξάρτητο σώμα13. (Μασονική Εγκυκλοπαίδεια του Κόιλ σ. 58)


Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Ελευθεροτεκτονισμός συνέχισε να αρνείται τις κατηγορίες για την δολοφονία, Παρά το γεγονός πως ένας από τους τρείς ανθρώπους που θεωρούντο, ότι πραγματοποίησαν την δολοφονία ομολόγησε τα πάντα στο νεκροκρέββατό του στα 1848. Η ομολογία εμφανίζεται στις σελίδες 11-16 του βιβλίου με τίτλο «Ο Χαρακτήρας, οι Ισχυρισμοί και τα Πρακτικά Έργα του Ελευθεροτεκτονισμού» γραμμένο από τον αιδεσιμότατο Τσάρλς Τζ. Φιννευ, τον μεγάλο ευαγγελιστή του 19ου αιώνα.
 
Από το βιβλίο ‘Προς Μία Παγκόσμια Δικτατορία’ του Gary Kah.
Σημ. Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/news/story/245143/masonia-friktoi-orkoi-gia-tyfli-ypakoi#ixzz3pDoMI2ai

********************************************
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, 
 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!  

Home » ΑΡΘΡΑ ΠΟΛΙΤΩΝ » Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ημερομηνία Καταχώρησης Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015.
Πηγή: votegreece.gr

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

η καταστροφη της ελλαδας
του Αντώνη Γρυπαίου – Διεθνολόγου/ Αρθρογράφου διαδικτύου
Προς: Επαγγελματίες Πολιτικούς
Πολυμερώς και πολυτρόπως πάλαιο Θεός ΡΟΤΣΙΛΝΤ αδειάζει τις τράπεζες από τις
καταθέσεις των Ελλήνων και καλούμεθα εμείς, ο όχλος των Ελλήνων, να τις ανακεφαλαιοποιήσουμε συχνά.
Οι Τράπεζες είναι «βαρέλι δίχως πάτο» εις το έλεος του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ μέσω της CIA, θα επιχειρήσει να δολοφονήσει τον πρόεδρο ΠΟΥΤΙΝ, γράφουν τα ΜΜΕ, όπως έπραξε με τον πρόεδρο Κένεντι, και άλλους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες.
Με τους ανίκανους & ανάξιους πολιτικούς κρεμαστήκαμε από τα Αρ@@@@@-δάνεια του Εβραίου Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Εάν δεν πάρουμε τα δάνεια, και ΔΕΝ υπογράψουμε Μνημόνια, τότε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!
Με ότι αυτό συνεπάγεται…………
Τόσο ανίκανοι, και ανάξιοι είναι οι πολιτικοί μας να παράξουν πλούτο!!!
Η Εξασφάλιση πόρων-εσόδων για τα ασφαλιστικά Ταμεία, είναι ο ορυκτός πλούτος, (Χρυσός-Πετρέλαια-Φ.Α.), όπως έκαναν οι Νορβηγοί, αλλά βλέπετε εδώ οι Ελληνο-Εβραίοι πολιτικοί, τα έδωσαν όλα δώρο στον Μεγιστάνα Κοσμοκράτορα Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να τους στηρίζει στην εξουσία……………
Ο Τσίπρας είναι δουλικότερος στο μεγάλο αφεντικό ΡΟΤΣΙΛΝΤ, από τους Σαμαρο-Τούρκογλου.
Ο ΓαλλοΕβραίος Ολάντ έρχεται για να πάρει τα τραίνα, και την ΕΥΔΑΠ.
Το νεράκι μας το δίνουμε στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ μέσω Ολάντ, για να μας ποτίζει ΚΑΡΚΙΝΟ!!!
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ θέλει «κούρεμα» (bail-in), των καταθέσεων των Ελλήνων, για να «τσεπώσει» τα χρήματα.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ αδειάζει τα δημόσια Ταμεία, με τα τοκοχρεωλύσια των διαφόρων παρανόμων δανείων του, και τρέχουν και δεν φτάνουν οι εφοριακοίτουΤρύφωνα, να μαζέψουν χρήματα για τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έκανε παιχνίδι στο Χρηματιστήριο, και έφαγε όλα τα λεφτά των Ελλήνων.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έφαγε τα ΟΜΟΛΟΓΑ των Ελλήνων.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ αδειάζει τα χρήματα από τα Ασφαλιστικά Ταμεία, με αποτέλεσμα ΕΣΕΙΣ οι επαγγελματίες πολιτικοί, να κόβετε τις συντάξεις των γερόντων, και να ψηφίζετε Μνημόνια.
Εσείς οι επαγγελματίες πολιτικοί είσθε οι εφιάλτες της πατρίδος, όπως άλλοτε ο εφιάλτης του ΛΕΩΝΙΔΑ των Θερμοπυλών.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι ιδιοκτήτης της ΤτΕ, γιαυτό δεν μπορείτε εσείς οι κυβερνώντες πολιτικοί, να διώξετε τον Στουρνάρα, ούτε τη Σαβαϊδου. Έχουν ισχυρές πλάτες…….
O ΡΟΤΣΙΛΝΤ εξάγει όλο το ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής, στις δικές του τράπεζες, ενώ εμείς οι Έλληνες μένουμε με το κυάνιο και τον υδράργυρο στο χέρι!!!.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έφαγε όλα τα πετρέλαια και το Φυσικό Αέριο, και άφησε τους Έλληνες φτωχούς, εις την διάθεσην των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, Τούρκων & Αλβανών.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ μας σκοτώνει με χημικούς καρκινογόνους αεροψεκασμούς.
Σκοτώνει τα παιδιά μας με Καρκίνο. Σκοτώνει τα παιδιά του Τσίπρα με καρκίνο.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ με τους χημικούς αεροψεκασμούς, θέλει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων, και εδώ υπάρχει πλήρης αδιαφορία των πολιτικών, Ορθοδόξου Εκκλησίας, και Στρατηγών των Ε.Δ.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ψεκάζει ηληθιότητα τον Έλληνα. Σφάζει την αγελάδα που αρμέγει το γάλα. Σφάζει τις κότες που γεννούν τα χρυσά αυγά.
Κύριε Τσίπρα, γίνατε κότα στα Γεωπολιτικά & Γεωοικονομικά παιχνίδια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων, συντελείται σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVEN-KALERGIδιά της εγκαταστάσεως εδώ εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, και διά των Μνημονίων. (Ας όψονται οι προδότες επαγγελματίεςπολιτικοί).
Ρε!! Γενοκτόνε τσιφούτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εάν εξοντώσεις τους Έλληνες ποίος θα πληρώσει-εξωφλήσει τα παράνομα δάνειά σου;;;
Μήπως οι λαθρομετανάστες;;;;;;;;;;
Οι πρώτες κατοικίες των Ελλήνων βγαίνουν στο σφυρί, για να στεγάσουν τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ φέρνει τους Ισλαμιστές Λαθρομετανάστες εδώ, με την βοήθεια εφιαλτών Ελληνο-Εβραίων πολιτικών.
Ο Εχθρός είναι εντός των τειχών.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι ιδιοκτήτης της Singular.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ αποφασίζει για τα εκλογικά αποτελέσματα.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ κέρδισε τις εκλογές, ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ οι κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Θεός ΡΟΤΣΙΛΝΤ απαιτεί να πάρουμε όλοι την κάρτα του πολίτη. Το ίδιο και οι κ.κ. Τσίπρας & Ιερώνυμος. Ο εχθρός είναι εντός των τειχών, είπε ο Ιερώνυμος.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ θέλει τη καταστροφή της Ελλάδος, με τη βοήθεια προδοτών Ελληνο-Εβραίων επαγγελματιών πολιτικών. Επαναλαμβάνω,
«Ο εχθρός είναι εντός των τειχών».
Τάδε λέγει Κύριος Ιερώνυμος τοις Ιουδαίοις.
Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται συνωστισμός επισκέψεων Ευρωπαίων Σιωνιστών πολιτικών στην Ελλάδα.
Όλοι αυτοί δεν έρχονται έτσι χωρίς λόγο.
Δεν έρχονται γιατί αγαπούν τους Έλληνες.
Κάτι θέλουν!! Μαζεύονται σαν τα κοράκια πάνω στο πτώμα της Ελλάδος του Τσίπρα.
Τι δίνουν και τάζουν τα κοράκια;;;
Φαίνεται ότι επέστη ο καιρός που πρέπει να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους που αφορούν την Ελλάδα, π.χ. διαμελισμό, ξεπούλημα ορυκτού πλούτου, κ.λ.π.
Βρήκαν την ευκαιρία τώρα που είναι η μαριονέτα ο Τσίπρας στην εξουσία.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι οι 10 πληγές του Φαραώ, για την Ελλάδα.
Λέμε στη Κυβέρνηση, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!
Λύκοι θα υπάρχουν, όσο υπάρχουν πρόβατα και κότες, τραγουδά ο λαϊκός τροβαδούρος.
Υ.Γ. Όταν λέμε ΡΟΤΣΙΛΝΤ εννοούμε τη Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση-Δικτατορία.
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε