Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΡΤ!

__________ «Ανοίγουμε τά σύνορα της καρδιάς μας» είδαμε να αναγράφεται στην οθόνη μας, καθώς δυό τρεις ημέρες πρίν παρακολουθούσαμε το δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ! Και στη σκέψη μας ήλθε η απορία: γιατί τόση προπαγάνδα από το επίσημο Κράτος υπέρ των ταλαιπώρων αυτών ανθρώπων, οι οποίοι κατά χιλιάδες καταφθάνουν στη Χώρα μας; Τα σύνορα της καρδιάς μας είναι ήδη ανοικτά! Η Εκκλησία με τά στελέχη της, Κοινωνικοί Φορείς με τα Σωματεία τους, το Ελληνικό Κράτος με τα Όργανά του, ο Στρατός μας καί ο ανώνυμος Έλλην πολίτης με ζεστή την καρδιά μας, όλοι μαζί έχουμε ανοίξει  και την καρδιά μας και την αγκαλιά μας στους Μουσουλμάνους μετανάστες!  Τους βλέπουμε σαν ταξιδιώτες, σαν περαστικούς, και τους παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια! 
___________Τα σύνορα της καρδιάς μας. λοιπόν, είναι ήδη ολάνοικτα! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ! Διότι οι ταλαίπωροι αυτοί άνθρωποι έρχονται εδώ για να μείνουν! Ή μάλλον τους «τσουβαλιάζουν» εδώ μόνο και μόνον για να μας τους φορτώσουν! Και όχι μόνον γι' αυτό. Τους αποστέλλουν εδώ, ώστε η Ελλάδα να αλλοιωθή τόσο ως εθνική οντότης, όσο και στο θρήσκευμά της! Να υποστή την μεταλλαγήν! Από Χώρα Ορθοδόξων Χριστιανών να μετατραπή σέ Χώρα Μουσουλμάνων  μετοίκων! Διερωτώμεθα: Το επίσημο όργανο του Κράτους, η ΕΡΤ, υπεύθυνο για την ενημέρωση του Ελληνικού Λαού, δεν το έχει αντιληφθή; Θα περιμέναμε να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, ώστε να  προστατεύσουμε την εθνική μας ταυτότητα! Αντ΄αυτού, δυστυχώς, διαπιστώνουμε, ότι η κατάκτηση της Ελλάδος γίνεται ειρηνικά και αναίμακτα με την πρωτοβουλία της ΕΡΤ! Διότι τι νόημα η μετάδοσις του Δελτίου Ειδήσεων και στα Αραβικά; Ποιός ταλαίπωρος μετανάστης από όλους αυτούς, οι οποίοι ζούν σε σκηνές και μέσα στη λάσπη π.χ. της Ειδομένης, έχει τηλεόραση, ώστε να παρακολουθήση το Πρόγραμμα της ΕΡΤ; 
_______Τέλος για τη ανάληψη μιάς τέτοιας εθνοκτόνου πρωτοβουλίας ποιός ερώτησε και εμέ απλό Έλληνα Πολίτη, ο οποίος από το υστέρημα μου καταβάλλω συνδρομή στην ΕΡΤ; Για λογαριασμό των μεταναστών ποιός άραγε πληρώνει την συνδρομή; 
______Εκφράζουμε, λοιπόν, την αγανάκτηση της ψυχής μας για το εθνικό αυτό έγκλημα! Με την μετάδοση του Δελτίου Ειδήσεων στα Αραβικά χορηγούμε πιστοποιητικό νομιμότητος στα πλήθη αυτά των μεταναστών!  A priori τους αναγνωρίζουμε ως μονίμους κατοίκους της Ελλάδος!  Για το τεράστιο έργο της Εκκλησίας της Ελλάδος, για την θυσία τόσων και τόσων  Στελεχών της, Κληρικών και Λαϊπών σε καθημερινή βάση η ΕΡΤ δεν έχει καθιερώσει ένα ημερήσιο τακτικό Δελτίο Ενημερώσεως! Για την μεγάλη παλλαΐκή Λαοσύναξη, που έγινε πρό καιρού στο χώρο του Πανεπιστημίου Αθηνών εναντίον  της Κάρτας του Πολίτη η ΕΡΤ, και όλα τα άλλα ΜΜΕ, δεν είπαν λέξη! Για τους μετανάστες η ΕΡΤ εγκαινιάζει ΔΕΚΑ ΕΞΙ (16) ενημερωτικά Δελτία ποικίλου περιεχομένου στην γλώσσα των Αράβων! 
________Μια και το τέλος του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού προσεγγίζει, μια και το τέλος της Ελλάδος, ως κρατικής οντότητος, έρχεται ολοταχώς, ας ψάλουμε όλοι μαζί για τη Ελλάδα μας, ό,τι ψάλλεται μόνο στους πεθαμένους:  το ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ!
_________Αιωνία σου η μνήμη, αγαπημένη μου Πατρίδα! Ο κ. Φίλης, ως Υπουργός Παιδείας και η ΕΡΤ επί του παρόντος σε έχουν ξεγράψει! Αιωνία σου η μνήμη! 

Αίγιον,  4 Απριλίου 2016 
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
***********************

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, 
ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ,
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, 
ΟΤΙ  ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ ΑΛΗΘΙΝΟ!

 

***************************

Ισλάμ. Αποχαιρετήστε την Ελλάδα που ξέρατε.