Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΙΣ: «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ»

 ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΙΣ


_________Ο Πανάγαθος Θεός μας αξίωσε να συλλέξουμε πολύτιμες διδαχές και να τις δημοσιεύσουμε σε μία μικρή μελέτη μας με τίτλο: «Ο Σταυρός του Κυρίου μας και ο Αγιασμός είναι τα όπλα μας εναντίον του Κορωνοϊού» .
______Τυπώθηκε σε 3.000 αντίτυπα και διανεμήθηκε ΔΩΡΕΑΝ εις μνήμην των Γονέων μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ (+22.09.1985)  καί ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ (+25.02.2006). Το μικρό αυτό πονημάτιόν μας έγινε ανάρπαστο! Πολλοί συνεχίζουν να μα;ς το ζητούν, αλλά - δυστυχώς- δεν διαθέτουμε πλέον αντίτυπα! Άποφασίσαμε, λοιπόν, να το καταχωρίσουμε στην παρούσα ιστοσελίδα μας, ώστε όσοι επιθυμούν να το εκτυπώσουν και να αποκτήσουν! Συμβουλεύουμε δε τους ενδιαφερομένους, ότι δύνανται να το εκτυπώσουν στην μορφή του μικρού τεύχους, δηλ. όπως ακριβώς  εξετυπώθη, εάν στον εκτυπωτή τους θέσουν ως μορφήν την  εξής προτίμησιν: το Booklet: 

 
_____Το κείμενον θα το αναζητήσετε, κάνοντας κλικ εις στον παρακάτω σύνδεσμον:  _______Σας εύχομαι την ευλογίαν του Κυρίου μας εις την προσπάθειάν σας. 
________Και ως επιστέγασμα, διά να αντιληφθήτε την δύναμιν των αγιαστικών μέσων, τα οποία μας παρέχει η Μητέρα μας Εκκλησία, σας παραθέτω μίαν πολύ πρόσφατον ομολογίαν μιάς ευσεβούς Κυρίας, η οποία μάλιστα είναι και Ιατρός, η οποία έζησε ένα ολοζώντανο θαύμα της Υπεραγίας Θεοτόκου και μας το περιγράφει: 
 
« ........Και βέβαια το μεγαλύτερο όπλο μας είναι ο Σταυρός του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού κι ο αγιασμός! Θα μου μείνει αλησμόνητη η αυτόματη θεραπεία ενός αιματηρού εκζέματος, που είχα στο δεξί μου χέρι και δεν έφευγε παρά τις συμβατικές θεραπείες! Θεραπεύθηκε όμως πλήρως με το αγίασμα της Παναγίας μας! Δηλ. μετά  από την επαφή με το αγίασμα της Παναγίας της Εικοσι- φοινίσσης στο Παγγαίον Όρος. Μόλις έβαλα το αγίασμα στην πληγή βγήκε ατμός, κατόπιν άρχισαν να πέφτουν λέπια και σε λίγη ώρα, το έκζεμα είχε εξαφανισθή!
          Μεγάλη η χάρη της Υπεραγίας Θεοτόκου και η χαρά μας, που είμαστε χριστιανοί! Εμένα της τιποτένιας προσωπικά με όλες τις ατέλειες του κόσμου, λάθη και αμαρτίες, η ελπίδα μου ήταν είναι και θα είναι πάντοτε εκεί.   Σας ευχαριστώ, που με σκεφθήκατε!» 
                                                                  Υπογραφή
 
 _______Αγαπητοί μου Αναγνώστες,
               Επισφραγίζω το σύντομο αυτό σημείωμά μου με την γνωστήν προτροπήν της Εκκλησίας μας: «Γεύσασθε καὶ ἴδετε ὅτι χρηστὸς ὁ Κύριος• μακάριος ἀνὴρ ὃς ἐλπίζει ἐπ’ αὐτόν» (Ψαλμ. 33ος, στ. 9).
+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
 
Αίγιον, 20 Νοεμβρίου 2020