Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΣ.....

ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ! ΣΕ ΧΑΝΩ!
ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!

_____Στη χθεσινή ανάρτησή μας παρουσιάσαμε την συνέντευξη ενός Αξιωματικού, που υπηρέτησε στην Καμπούλ. Σήμερα παρουσιάζουμε ένα μόνο τμήμα από το δεύτερο και τελευταίο μέρος της συνεντεύξεώς του. Το κείμενο ολόκληρο υπάρχει στο μπλόκ:
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/02/2_3194.html

____Οι εν Χριστώ Αδελφοί μου, και όσοι άλλοι, ας σκεφθούν καλύτερα! Άλλο πράγμα η αγάπη και οι προσφορές της αγάπης μας πρός τους άλλους. Και άλλο πράγμα η υπεράσπιση της αμωμήτου πίστεώς μας. Στην επόμενη ανάρτησή μας θα σας παρουσιάσω τη ζωή του Μεγαλομάρτυρος αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου, του οποίου την ιερά μνήμη εορτάζουμε σήμερα. Εκεί θα πάρουμε όλοι μας ένα μάθημα ηρωϊσμού!

____Η Ελλάδα τελειώνει! Τήν σταυρώνουμε! Δεν ακούτε τον θόρυβο που κάνουν οι νεκροθάφτες; Σκάβουν το λάκκο, που θα την ενταφιάσουν! Νομοσχέδιο για την απονομή της Ιθαγένειας, λένε το νεκροταφείο!

____Αλλά η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Ελπίζω, ότι θα επιβιώσει εκτός των συνόρων.
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010

ΣΗΜ. Η πολεμική που μας γίνεται έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών του Blog.

**********************

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/02/2_3194.html

Ερώτηση: Πιστεύεις ότι οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες, θα μας δημιουργήσουν έξτρα πρόβλημα στην Ελλάδα.

"Αυτό είναι σίγουρο. Ενώ σαν άνθρωποι είναι ευγενικοί και φιλόξενοι, όταν πιστέψουν ότι θίγονται ή όταν πάρουν την καθοδήγηση από τα δικά τους θρησκευτικά κέντρα γίνονται αγνώριστοι. Σκοτώνουν, βιάζουν, βιαιοπραγούν στο όνομα του Αλάχ. Δεν τους νοιάζει η ζωή τους, μόνο να φέρουν εις πέρας τις οδηγίες που έχουν (επιδιώκουν). Πιστεύουν ότι τους πει ο κάθε ιερέας τους. 'Οτι δηλαδή θα πάνε στον παράδεισο και θα έχουν 4-5 γυναίκες, και όλα τα καλά που δεν είχαν στην ζωή τους. Δεν έχουν και τόσο καλή σχέση με τους ανθρώπινους νόμους. Η θρησκεία είναι ο νόμος τους. Όπως είναι τα πράγματα αυτή την στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να τους εντάξει καμία σύγχρονη κοινωνία μέσα της. Δεν τους ενδιαφέρει άλλωστε.

Στο Αφγανιστάν τιμωρούνται βάση των θρησκευτικών νόμων. Αν κλέψεις κάτι σου κόβουν το χέρι. Τις γυναίκες τις λιθοβολούν για την συμπεριφορά τους. Ακόμα και σπορ αν κάνει κάποιος θεωρείται προσβολή. Ίσως σε 20 με 30 χρόνια, που θα αλλάξει η γενιά αυτή, μπορεί να γίνει. Τώρα όμως όχι. Θα έχετε σοβαρό πρόβλημα μόλις φτιάξουν τις δικές τους οργανωμένες κοινότητες. Επειδή όμως έχετε σοβαρό πρόβλημα (από τα λίγα που είδα αλλά κατάλαβα πολλά) δεν θα μπορέσετε να τους στείλετε πίσω. Εδώ θα μείνουν οι περισσότεροι. Για να τους εντάξετε στην κοινωνία σας, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε τους καθοδηγητές τους. Αυτοί είναι η ρίζα του κακού. Διώξτε τους. Τους υπόλοιπους, που θα μείνουν, να προσπαθήσετε να τους ενημερώσετε για τις διαφορές του πολιτισμού σας με τον δικό τους, και να τους πει το κράτος ότι αν δεν είναι νομότυποι και φιλήσυχοι, θα φεύγουν πίσω για τις πατρίδες τους" .

ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ! ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΑΛΛΟ ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ! ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!