Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ή ΕΜΕΙΣ ......

......ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ;
___Ο εξαίρετος Άνθρωπος, επιστήμων και συγγραφεύς με το παρακάτω άρθρο του, που δημοσιεύθηκε στην ΕΣΤΙΑ και σε πολλά ιστολόγια, μας έθεσε μπροστα σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα: Ποιό είναι τό πρόβλημα των μεταναστών στην Χώρα μας. Μ ετους χειρισμούς της Κυβερνήσεως δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα πως οι ξένοι θα ενσωματωθούν στη Χώρα μας! Αντίθετα, με όσα συμβαίνουν σήμερα, τελικά οι ξένοι θα καταστούν τά ΑΦΕΝΤΙΚΑ μας, εμείς δε θα καταντήσουμε ΞΕΝΟΙ στον τόπο μας! Τό κείμενο μεταφλερουμε εδώ από τα ιστολόγια: Ιστολόγια / Aristotelis's blog kai http://www.thermopilai.gr/
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Σάββατον, 13 Φεβρουαρίου 2010

By Aristotelis - Posted on 01 Φεβρουάριος 2010
Στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ ρατσισμός. Υπήρχε -και προ Ψαθά- σουσουδισμός. Κάποιοι «ανερχόμενοι» το «έπαιζαν» αριστοκράτες και μάλιστα ευρωπαίοι αριστοκράτες, και περιφρονούσαν όχι μόνο την ελληνικότητα, αλλά και πάσα άλλη φυλετικότητα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι προ ετών σε κάποιους «ανεβασμένους» κύκλους «νεοπροοδευτικών» είχαν γίνει συρμός σαν ονειδιστικοί όροι τα «Κατίνα» και «κατινισμός». Ωσάν το λαϊκό όνομα Κατίνα να είχε κάτι μιασματικό!
Την έκφραση του σουσουδισμού αυτού τη βρίσκουμε από παλιά σε πολλές εκφράσεις της ζωής μας, ακόμη και στην ιστορία μας. Σήμερα θρηνούμε όλοι για τη συμφορά που έπληξε την Αϊτή και λησμονούμε ότι κάτι οφείλουμε σ' αυτήν. Και τούτο το «κάτι» το αποκάλυψα το 1971 στη «Γενική Ιστορία» μου, με την οποία μορφώθηκαν ιστορικά τρεις γενεές Ελληνοπαίδων. Απεκάλυπτα τότε ότι ο πρώτος αρχηγός κράτους που αναγνώρισε την ελληνική επαναστατική κυβέρνηση ήταν ο μαύρος Πρόεδρος της Αϊτής Ζαν Πιέρ Μπουαγιέ, πρώην δούλος. Και σημείωνα σε υποσημείωση με πικρία: «Τον άνθρωπο αυτόν όχι μόνο δεν τον έχουμε τιμήσει, αλλά τον έχουμε παντελώς αγνοήσει. Ίσως διότι η μαυρίλα και η πρώην δουλοσύνη του ενοχλούν». Κι έναν χρόνο μετά την πτώση της δικτατορίας συμπλήρωνα: «Ευελπιστούμε ότι ο ελληνικός πνευματικός κόσμος και το ελληνικό κοινοβούλιο θα εγκαταλείψουν τον σουσουδίστικο αριστοκρατισμό τους και θα τιμήσουν τον αγνοημένο αυτόν φιλέλληνα».
Ας έλθουμε όμως τώρα σε ένα άλλο μαύρο πρόβλημα. Εδώ και χρόνια, μετά τον κατακλυσμό των λαθρομεταναστών που πλήττει τη χώρα μας και ο οποίος κατά ένα σημαντικό μέρος εντάσσεται στα ευρύτερα στρατιωτικοπολιτικά σχέδια της Τουρκίας (και όχι μόνον), προτού καν εκδηλωθεί κάποια οργανωμένη αντίδραση, πέρα από κάποια μεμονωμένα περιστατικά, εκδηλώθηκε οργανωμένος, συγκροτημένος, καλά βολεμένος -κυρίως στον Τύπο και σε θέσεις κλειδιά- ένας (υπερφυλετικός τάχα) κραυγαλέος σουσουδισμός: «Ρατσισμός, ρατσισμός! Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου! Εν όψει φασισμός!». Κι όλα αυτά εκπορεύονταν από ανθρώπους τόσο εύπορα ρατσιστές, ώστε η οσμή του Έλληνα να τους βρωμά! Ευρωπαίοι γαρ! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο πιο ρατσιστικός χώρος της Ελλάδος είναι το Κολωνάκι και τα πέριξ, όπου τεμπελοσκυλιάζουν όλα τα προοδευτικά «κουμάσια» μας.
Σε αυτόν τον ιερό χώρο (πλατεία Φιλικών βλέπεις!) σχεδιάστηκε και το μεγαλεπήβολο πρόγραμμα της ελληνοποιήσεως των ακαθορίστου αριθμού ξένων που οι πλείστοι διά εισβολής -έστω και χωρίς όπλα- έχουν εισέλθει στη χώρα μας. Διότι πάσα παραβίαση συνόρων θεωρείται εισβολή. Και η οποιαδήποτε ανοχή έναντι του φαινομένου αυτού συνιστά προσβολή. Τώρα, όμως, βρισκόμαστε μπροστά -για να δείξουμε κι εμείς ευρωπαϊκό πρόσωπο- σ' ένα φαινόμενο που οι Γάλλοι ονομάζουν fait accompli (= τετελεσμένο γεγονός). Αν περάσεις από την Ομόνοια κι ακούσεις ελληνική φωνή θα είναι από... Αλβανό! Μόνον η λέξη με τα τρία άλφα, που καθιστά συνονόματους τους Ελληνόπαιδες, συνιστά «ταυτότητα»!
Κατά των ξένων ποτέ δεν έγραψα. Κατά των κοιλιοφρόνων και δουλοφρόνων Ελλήνων έγραψα και γράφω αδιαλείπτως, διότι απλούστατα έχασαν το ελληνικό ήθος. Γι' αυτό άλλωστε πολεμήθηκε τόσο σκληρά από τον προοδευτικό μας σουσουδισμό το βιβλίο μου «Ελληνική Ζωονομία, ήτοι ζωοφυσική μελέτη των συγχρόνων Ελλήνων», που βγήκε το 1986. Πολλοί στις σελίδες του αναγνώρισαν τον εαυτό τους. Στο βιβλίο αυτό σε μια σελίδα έγραψα ότι κάποια στιγμή οι ξένοι θα μας σώσουν. Που δεν είχαν έλθει ακόμα. Διότι, συμπλήρωνα, αυτοί θα δουλεύουν για να καθόμαστε εμείς, αυτοί θα γεννούν και θ' ανατρέφουν παιδιά, διότι εμείς -ως ευρωκατσίβελοι- ανατρέφουμε... σκυλιά. Κι έπεσαν οι ζωόφιλοι να με φάνε...!
Συνεπώς δεν δυσπιστώ προς τους ξένους, ούτε φοβάμαι τους ξένους. Προ πολλών ετών μάλιστα, όταν αρθρογραφούσα στον «Ελεύθερο Τύπο», είχα καταπολεμήσει μια «προοδευτική» άποψη ότι θα τους χρησιμοποιήσουμε όπως οι αρχαίοι Αθηναίοι τους δούλους! Δυσπιστώ όμως -και μάλιστα σφοδρώς- προς τους κατά ταυτότητα Έλληνες. Δυσπιστώ προς την πανσοφία -που συχνά εξελίσσεται σε ουρανομήκη βλακεία- των ιθυντόρων μας. Διότι, όπως έγραφε για κάποιους ο Νίτσε, αντί να έχουν το μυαλό στο κεφάλι, το έχουν στα... πόδια.
ΣΑΡΑΝΤΟΣ Ι. ΚΑΡΓΑΚΟΣ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ έγραψε:
ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,…
ΠΑΙΡΝΕΤΕ 12 ΕΤΗ ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
*
ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΙΡΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,…
ΤΙΘΕΣΤΕ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΠ' ΑΌΡΙΣΤΟν.
*
ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΑΦΓΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,…
ΣΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ.
*
ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,…
ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙΤΕ.
*
ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,…
ΘΑ ΚΤΥΠΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
*
ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,…
ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ.
*
ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,…
ΘΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ
ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ.
*
ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,…
ΘΑ ΡΙΧΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ.
*
ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,…
ΠΑΙΡΝΕΤΕ
- ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
- ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
- ΚΑΡΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
- ΕΥΗΜΕΡΙΑ
- ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
- ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
- ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΜΙΣΘΩΜΑ
- Η ΈΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΈΝΑ ΣΠΙΤΙ
- ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
- ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΊΘΑΛΨΗ
- ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
ΚΑΙ… ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.
******
> IF YOU CROSS THE NORTH KOREAN BORDER ILLEGALLY, ...
YOU GET 12 YEARS HARD LABOUR.
*
> IF YOU CROSS THE IRANIAN BORDER ILLEGALLY, ...
YOU ARE DETAINED INDEFINITELY.
*
> IF YOU CROSS THE AFGHAN BORDER ILLEGALLY, ...
YOU GET SHOT.
*
> IF YOU CROSS THE SAUDI ARABIAN BORDER ILLEGALLY, ...
YOU > WILL BE JAILED.
*
> IF YOU CROSS THE US BORDER ILLEGALLY, ...
YOU WILL BE BEATEN UP BY THE LOCAL POLICE.
*
> IF YOU CROSS THE CHINESE BORDER ILLEGALLY, ...
YOU MAY NEVER BE HEARD FROM AGAIN.
*
> IF YOU CROSS THE VENEZUELAN BORDER ILLEGALLY, ...
YOU WILL BE BRANDED A SPY
AND YOUR FATE WILL BE SEALED.
*
> IF YOU CROSS THE CUBAN BORDER ILLEGALLY, ...
YOU WILL BE THROWN INTO POLITICAL PRISON TO ROT.
*
> IF YOU CROSS THE GREEK BORDER ILLEGALLY, ...
YOU GET
- A JOB,
- A DRIVERS LICENSE,
- SOCIAL INSURANCE CARD,
- WELFARE,
- FOOD
STAMPS,
- CREDIT CARDS,
- SUBSIDIZED RENT OR A LOAN TO BUY A HOUSE,
- FREE EDUCATION,
- FREE HEALTH CARE,
- A FREE PASS OUT OF JAIL
AND IN MANY INSTANCES ... YOU CAN EVEN VOTE.