Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ! ΠΑΡΕΔΟΘΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

H ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ;

_____Ο παλαίμαχος Δημοσιογράφος κ. Χαρδαβέλλας με την εκπομπή του της Τρίτης 1ης Ιουνίου ε.έ από τον τηλεοπτικό σταθμό ανέδειξε ένα ζήτημα μεγίστης εθνικής σπουδαιότητος. Με λίγα, αλλά σταράτα, λόγια μας είπεν, ότι η Θράκη έχει εγκαταλειφθή στην Τουρκική προπαγάνδα. Οι Πομάκοι της Θράκης, οι οποίοπι είναι Έλληνες και διατηροιύν την ελληνική τους συνείδηση έχουν παραδοθή στην έντονη προπαγάνδα της Τουρκίας। Την προδοτική στάση της Ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής επιβεβαίωσε προ ημερών η Υπουργός Παιδείας, διά Βίου Μάθησης κλπ κα Διαμαντοπούλου, η οποία παρετήρησε την ηρωϊκή δασκάλα του Μεγάλου Δέρειου Θράκης κα Χαρά Νικοπούλου, λέγοντάς της ότι η Εξωτερική πολιτική ασκείται από την Κυβέρνηση।
______Η παρατήρηση αυτή στη βάση της είναι ορθή. Αλλά η κα Νικοπούλου απέδειξε ήδη ότι η πολιτική της Ελληνικής Κυβερνήσεως στη Θράκη είναι προδοτική, ο δε κ. Χαρδαβέλας με τα ντοκουμέντα, που παρουσίασε στην εκπομπή του, τό απέδειξε περίτρανα.
______Η κα Χαρά Νικοπούλου απομακρύνθηκε από το Μεγάλο Δέρειο! Ήταν μια μετάθεση αναγκαστική, πίσω από την οποία κρύβεται η κα Δραγώνα।
_____Φθάνει έως εδώ! Το ζήτημα ανέδειξε ο κ. Χαρδαβέλας! Τώρα πιά την ευθύνη την έχουν όλοι οι Έλληνες, επώνυμοι και ανώνυμοι! Εμείς υπογραμμίζουμε το γεγονός, μόνο και μόνο για να βοηθήσουμε στην αφύπνιση του Ελληνικού Λαού. Την αγανάκτηση των εθνικώς και σωφρόνως σκεπτομένων εκφράζει ο Θεολόγος καί αγαπητός μας Συνεργάτης Δημ. Μαμάκης μέ ένα κείμενο, το οποίο παραθέτουμε παρακάτω, περιορίζοντας κάπου-κάπου την σκληρότητα του λόγου του.

______Σαν επιββεβαίωση όλων των ανωτέρω ήλθε και η ανάρτηση από τό blog "troktiko". Διαβάστε την. Προέρχεται από την διεύθυνση

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_8658.html
+ Ο Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος
Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2010

*********

Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2010

"Ανεξάρτητο Τουρκικό κράτος της Θράκης" - Οι φανέλες που έδωσαν σε ΌΛΑ τα παιδιά-μουσουλμάνων της περιοχής στην Θράκη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΗ

Ένα πολύ μεγάλο εθνικό θέμα έχει συγκαλυφθεί στην Θράκη! Σε εκδήλωση για το κλείσιμο των σχολείων τους οι Τούρκοι της περιοχής είχαν τυπώσει φανέλες και τις μοίρασαν στα παιδιά τις οποίες και φορούσαν με το σύνθημα:

"Ανεξάρτητο τουρκικό κράτος της Θράκης"!!!

Όλα τα παιδάκια φορούσαν αυτές τις φανέλες που είχαν τυπώσει οι Τούρκοι και έκαναν την προπαγάνδα τους. Γιαυτό λέμε ότι το θέμα με την Χαρά Νικοπούλου είναι τόσο σοβαρό που έχει πολλά ύποπτα σημεία για την κυβέρνηση.

********
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΑΜΑΚΗ:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ !!!!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΗ….

Είναι πλέον «ηλίου φαεινότερον», ότι ζούμε σε μια υπέροχη χώρα με πλούσια ιστορία προγόνων, αλλά με προδιαγεγραμμένο το μέλλον της.
• Είναι αλήθεια, ότι ως λαός, ως απλοί πολίτες - εδώ και κάποια χρόνια δυστυχώς - αγωνιζὀμαστε να βρούμε «Μπάρμπα στήν Κορώνη» για να μας διευκολύνει στις δουλειές μας και όχι να προσπαθούμε μόνοι μας.
• Είναι αλήθεια, πως εκλέγουμε τούς - παρακαλώ συγχωρείστε μου τη φράση - εκπροσώπους μας, δημοκρατικά και με την ψήφο μας εμείς ως Έλληνες πολίτες, τους αναθέτουμε την προάσπιση των δικαίων της πατρίδας μας και την πρόοδο της φίλτατης γεωγραφικής τούτης γωνιάς.
• Είναι αλήθεια, πως - εν πολλοίς - ο λαός μας είναι και φιλότιμος και εργατικός, και τίμιος και ειλικρινής, και ευκολόπιστος καί ἀρκετά ξεχασιάρης.
• Είναι αλήθεια, πως πολλοί από εκείνους που κατά καιρούς εξέλεξε να τον κυβερνήσουν, τον πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο.
• Είναι αλήθεια, ότι και κάποιους προδότες του, στην καλωσύνη του και αφέλειά του, τους συγχώρησε, και αυτοί και πάλι τον εξέθεσαν προδοτικά.
• Είναι αλήθεια, και από χθες νομίζω πως ισχύει, ότι τό Ελληνικό Κονοβούλιο μοιάζει με παλιό χάνι στο οποίο βρίσκουν, ή πιο σωστά, δώσαμε στέγη, σ’ ένα σαμαρά, ένα πεταλωτή και διακόσια ενενήντα οχτώ ...λογικά ζώα, για να χρησιμοποιήσω την παροιμία «κοντά στα ξερά καίγονται και τα τυχόν χλωρά».
• Είναι πράγματι άξιο απορίας το πώς από τους τριακοσίους του περήφανου κοινοβουλίου μας, δεν βρέθηκε ένας, αριθμός 1, «Βολευτής» ( δεν έκανα λάθος «Βολευταί» είναι οι ενοικιαστές του) να πληροφορήσει τον απλό ψηφοφόρο, τον αδαή σαν και μένα τον πελοποννήσιο, για το τι συμβαίνει στη Θράκη. Το παιχνίδι που παίζεται πάνω και κάτω από το τραπέζι, μπρος και πίσω στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών, που «βόσκουν» την άγνοιά τους και την περιφέρουν εδώ και κει, στα καφενεία τους, στις αγορές τους, στην διασκέδασή τους, στα σπίτια τους. Και πρέπει να βγει ένας δημοσιογράφος να φωτίσει τα τεκταινόμενα, όσο η ώρα της εκπομπής του το επιτρέπει, και μάλιστα μεσάνυχτα ως το ξημέρωμα. Αλήθεια μην το ξεχάσω. Θέλω να διατυπώσω την παράκληση προς το κανάλι ΑΛΤΕΡ: «Αξιότιμοι Κύριοι Διευθυντές και Ιδιοκτήτες. Παρακαλώ πολύ, την χθεσινοβράδυνη εκπομπή του κ. Κώστα Χαρδαβέλλα, της Τρίτης, 1ης Ιουνίου, να την μεταδώσετε πάλι και πάλι, αντικαθιστώντας κάποια μεσημεριανή, για να γίνει κτήμα και γνώση πολλών συμπατριωτών μας που τελούν σε άγνοια, ανεπίτρεπτη, όπως εγώ. Σας παρακαλώ ιδιαιτέρως».
Κύριοι Βουλευταί μας. Μέχρι χθες νόμιζα πως τα προβλήματα που βιώνουμε ως πολίτες, είναι ηθικά και οικονομικά. Νόμιζα πως η άλωση της Πατρίδας μας συντελέσθηκε από τους δανειστές της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ, κατάσταση για την οποία ανερυθριάστως μας μίλησε ο Πρωθυπουργός μας και τον ακολούθησαν και οι Υπουργοί της Κυβέρνησής του. Νόμιζα και αισθανόμουν να με καταπιέζει το χρέος της πατρίδας μου στους ξένους οικονομικούς οίκους και δεν γνώριζα το εθνικό χρέος και ξεπούλημα, που ξεκίνησε χρόνια τώρα από τη Θράκη και είναι πιο βαρύ απ’ όλο το χρήμα της Ελλάδας μας, και απ΄όλο το εξωτερικό χρέος προς τους οικονομικούς δανειστές της. Και έπρεπε μια υπέροχη δασκάλα πού υπηρετεί στο Μεγάλο Δέρειο να μου ανοίξει τα μάτια του κορμιού, της ψυχής και του νου, και να καταλάβω ότι όσους έχω κατά καιρούς τιμήσει με την ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΨΗΦΟ ΜΟΥ, είναι προδότες των ιερών και των άγιων χωμάτων, πόντο με πόντο, της χερσονήσου που ζω. Θέλω και ανεβαίνουν στα χείλη μου χαρακτηρισμοί χειρότεροι απ΄όσους χρησιμοποίσα μέχρι τώρα, αλλά δεν επιθυμώ να πέσω στο επίπεδό τους. Το υπερήφανο Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει μετατραπεί σε άντρο ληστών, μιζαδόρων, κλεπταποδόχων, ανήθικων ανδρείκελων, που έχουν ξεπουληθεί ψυχή και σώμα σε ξένα και άνομα συμφέροντα. Υπηρετούν την παρανομία και το ψέμα. Είναι δούλοι και ραγιάδες κάθε ωφελιμισμού, όσο βρώμικου κι αν είναι, πλουτίζοντας και πουλώντας την πατρίδα τους, τη ψυχή τους, την ανύπαρκτη αξιοπρέπειά τους, στους ξένους και εχθρούς της χώρας μας. Και μούρχονται στο νου τα λόγια, θαρρώ του Γέρου του Μωριά, Θόδωρου Κολοκοτρώνη πούλεγε πως : «στήν Ελλάδα βρίσκεις Αγγλόφιλους, Γαλλόφιλους, Ρωσσόφιλους, Αμερικανόφιλους. Κείνο πού δεν βρίσκεις, είναι έναν Ελληνόφιλο».
Τι να πρωτοθυμηθώ, τι να πρωτογράψω. Το μυαλό μου το φτωχό έχει στομώσει. Ένας δόλιος Κατσιφάρας, κάποτε, είχε πεί στην στιγμιαία αναλαμπή του πως «αν δεν ήταν ο Παπανδρέου δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας». Κι όμως οι τσέπες σας γέμισαν, το στομάχι σας πλάτυνε, αποκτήσατε τεράστιες περιουσίες και κάποιοι ξύπνοι την «έκαναν» νωρίς. Όμως εμείς ο λαουτζίκος τραβά την άμαξα από τη λάσπη, ενώ οι φίλοι μας οι Αλβανοί μου μάθανε μια άλλη παροιμία. Είχα πάρει έναν να με βοηθήσει σε κάποια εργασία λίγο δύσκολη και όταν του έκανα παρατήρηση ότι δεν την κάνει καλά μου απάντησε: «Αφεντικό το κάρο που κόλλησε στη λάσπη, το βγάζει ο Αφέντης και όχι ο εργάτης». Ντροπή σας και ντροπή μας, που σας δώσαμε την εξουσία να κατοικείτε στο ναό της Δημοκρατίας, άσχετα από χρώματα κόκκινα, μπλέ, πράσινα, και πολύχρωμα. Είσθε ανάξιοι των περιστάσεων και λίγοι. Πολύ λίγοι, και ανίκανοι......... και αρπακτικά.
Οι εργατοπατέρες και «προαγωγοί» του εργατικού κινήματος, οι εραστές των ιδεωδών της δήθεν ισότητας των ευκαιριών, σταματούν την είσοδο των τουριστών που θέλουν νάρθουν στην πρωτεύουσα με καράβια χρησιμοποιώντας βία και οι πάτρωνές τους δέν αρθρώνουν λόγο για το ξεπούλημα της εθνικής γης στη Θράκη. Τους ενόχλησε ένα βαπόρι και κλείνουν τα μάτια, οι δήθεν Πατριώτες, στην υποδούλωση που μας έρχεται από ανατολή, ενώ τους περιμέναμε νάχουν βγει πρώτοι στο κλαρί και να ξυπνάνε τό λαό. Κατεβάζουν τους εργαζόμενους στους δρόμους για το μεροκάματο και δεν τούς λένε για όσα ετοιμάζονται ανομολόγητα σε επίπεδο εθνικό. Κουβέντα - λέξη για εθνικό θέμα. Μουγγαμάρα. Αλλά, αν και κόρακες υπάρχουν, είναι για να βγάζουν τα μάτια των αντιπάλων τους. Ντροπή σας.
Οι υπερεθνικόφρονες λαϊκιστές, αγωνίζονται να αποδείξουν τους κλέφτες συναδέλφους τους των άλλων κομμάτων και μεις κοιμόμαστε τόν ύπνο το βαθύ, πιστεύοντας πως φυλάνε την κερκόπορτα μην ανοίξει. Και τούτοι την έχουν ανοίξει διάπλατα μόνοι τους. Ντροπή σας.
Οι Δεξιοί μετράνε τις πληγές τους και με το ασπράδι του ματιού τους, κυττάζει ο ένας τον άλλο καχύποπτα και διερωτάται, «πόσα και από πού τα πήρε»; Μην πήρε περισσότερα από αυτόν; Και για την τιμή των όπλων ρίχνουν που και που καμμιά τουφεκιά άσφαιρη στον αέρα. Και ο αφελής ψηφοφόρος διερωτάται: Δεν έχουν φιλότιμο; Χάθηκε τελείως η παλληκαριά, η αντρειωσύνη; Το βήμα της Ελληνικής Βουλής και τούτο ξεπουλήθηκε και δεν τολμά κανείς τους να μιλήσει και ν΄ανοίξει τα μάτια των πολιτών, για τα όσα κει ψηλά στη Θράκη συμβαίνουν; Ντροπή σας.
Τέλος οι άλλοι ψηφίστηκαν να κυβερνήσουν το καράβι της πατρίδας και πριν ανέβουν και πιάσουν το πηδάλιο πρόλαβαν να το οδηγήσουν στους «πειρατές» και το πλήρωμά του πισθάγνωνα δεμένο, να το παραδώσουν ως λάφυρο στις ΥΑΙΝΕΣ του Διεθνούς Σιωνισμού, σκλαβωμένο και ανυπόληπτο τσούρμο προς λαφυραγώγηση. Πρωθυπουργός και Υπουργοί παραδέχτηκαν πως η ανεξαρτησία, το αγαθό των αγαθών για ένα έθνος, είναι τώρα πλέον όνειρο απατηλό και περασμένο. Ντρόπιασαν την πατρίδα τους και επέτρεψαν την χλεύη της από δήθεν φίλους και συμμάχους. Και μείς περιμέναμε δύναμη και λόγο αληθινό και ευθύ !!! Ψεύτες και κλέφτες του ιδρώτα του λαού, μας αναγκάζουν να ζήσουμε εποχές που πιστεύαμε πως πέρασαν χωρίς γυρισμό. Πρωταγωνιστές στο ξεπούλημα, της εθνικής αξιοπρέπειας και Ελληνικής γης. Ντροπή σας.
Αχτίδα ελπίδας η Κυρία Χαρά Νικοπούλου.
Μέσα στην ανήθικη δύνη των ημερών που τα Μέσα Τύφλωσης μας προσφέρουν, ίσως και κατόπιν προγραμματισμοῦ, φωτεινό μετέωρο η προσωπικότητα της περήφανης Ελληνίδας Δασκάλας. Την ακούσαμε με ευγένεια να μιλά, απαντώντας στό δημοσιογράφο, χωρίς εντάσεις και μελοδραματισμούς. Καθάρια μάτια. Καθάρια φωνή. Καθαρή σκέψη. Καθαρό πρόσωπο. Φυσιογνωμία που σε εμπνέει. Δύναμη ψυχής απερίγραπτη. Αντοχή ατσάλινη. Ο λόγος της διαμάντι που χαράζει τις ψυχές μας. Εθνικά υπερήφανη. Τίμια αντιμετώπιση των προβλημάτων. Μιά πραγματική Ελληνίδα υπόδειγμα. Όμως τα χαρίσματα τούτα, δεν είναι αποδεκτά από τους τυφλοπόντικες του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (γνωρίζω την μετονομασία του, αλλά επιμένω στόν πραγματικό τίτλο). Μέσα εκεί βυσσοδομούν και απεργάζονται τα ανομολόγητα σχέδια της απαξίωσης των νεοελληνικών παιδικών και όχι μόνο ψυχών και σχολείων. Εκεί προκόβουν και αναπτύσσονται τσουκνίδες υπό μορφήν Ρεπούση, Δραγώνα ..........και άλλων συναφών ειδών. Αλήθεια Κυρία Διαμαντοπούλου. Τί δουλειά έχετε στη σύναξη του τρέχοντος Ιουνίου στη Λέσχη BILDEBERG; Έμαθα πως θά έχετε παρέα τον κ. Αλογοσκούφη, την κ. Μκακογιάννη, τον κ. Παπαχελά, τον κ. Δαβίδ της COCA COLA (αυτός σίγουρα και έχει δουλειά εκεί μέσα και λόγο καταγωγής, αν δεν κάνω λάθος) και κάποιους ακόμη εκλεκτούς πατριώτες μας. Ευάριθμη η εκπροσώπιση της Ελλαδίτσας μας στο άντρο των ληστών και δολοφόνων των λαών. Δεν συμφωνείτε; Ντροπή σας !!!
Επιθυμώ να τελειώσω όσα ακροθιγώς και χωρίς τέχνη και χάρισμα συγγραφής συμπεριέλαβα στις παραπάνω σκέψεις με μια παράκληση προς όποιον Πολιτικό διατηρεί έστω και σήμερα μέσα του μια ικμάδα ελληνικότητας και πατριωτισμού.
Αγαπητέ μου επώνυμε Έλληνα εκπρόσωπε του λαοῦ μας, τιμώ όλους εκείνους τους ανώνυμους και μη γνωστούς συμπατριώτες μου, που σε έστειλαν με την ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, να τους εκπροσωπήσεις στο ναό της ελεύθερης σκέψης και Δημοκρατίας, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκεις, κάνε την υπέρβαση που χρειάζεται στις μέρες μας η Πατρίδα μας. Μίλησε ελεύθερα και δυνατά για τα δεινά που έχουν ετοιμάσει κάποιοι για το λαό μας. Ύψωσε το ανάστημά σου και βροντοφώναξε για την κατάσταση που ετοιμάζουν στη Θράκη, έχοντας σύμβουλο και οδηγό την Κυρία Χαρά Νικοπούλου, την αδάμαστη Ελληνιδα Δασκάλα του Μεγάλου Δέρειου. Ο λαός σου το έχει ανάγκη. Βγάλτον ΕΣΥ από τό σκοτάδι της παραπληροφόρησης και να ξέρεις πως ο λαός ετοῦτος ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ !!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΤΕ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO

http://www.youtube.com/watch?v=55gNKm-DrHY&feature=player_embedded