Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Τα χρηστά ήθη ανήκουν πια στην ιστορία;

________Με πόνο ψυχής σας παρουσιάζουμε σήμερα την κόλαση της ακολασίας, όπως παρουσιάζεται από τα  ΜΜΕ! Η χριστιανιική μας Ελλάδα άφησε τον ελληνορθόδοξο προσανατολισμό της και σταδιακά πλέον μεταμορφώνεται σε μια χώρα ειδωλολατρική! Τα μοντέρνα είδωλα δεν είναι ο Δίας, η Αθηνά και τα λοιπά ξόανα της προχριστιανικής Ελλάδος, Τα σύγχρονα είδωλα είναι η σάρκα και η αχαλίνωτη σαρκική απόλαυση, η πορνεία, οι ανώμαλες σχέσεις, οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις, ο κλονισμός του ιερου θεσμού της οικογενείας,  η θεοποίηση της σάρκας! Μέσα γι αυτή την κατρακύλα είναι το χρήμα, το μαύρο χρήμα, το αμαρτωλό χρήμα, το εύκολο χρήμα!  Για το χρήμα πουλάμε σήμερα χωρίς διαταμό τό σώμα μας, την ψυχή μας, τις αρχές μας, την Πατρίδα μας, τηνορθόδοξη πίστη μας. Αφήνουμε πολύ εύκολα τον Θεόν και προσκυνάμε τον παρά-θεό, το χρήμα! 
_________Προαγωγοί στην κατρακύλα αυτή της Κοινωνίας είναι η Τηλεόραση, το Internet, το τηλέφωνο (ειδικά μάλιστα οι κλήσεις των αριθμών που αρχίζουν από το 900), οι εφημερίδες, τα περιοδικά, το σχολείο, ηαδιαφορία των πολλών, η παρακμάζουσα Δικαιοσύνη, η μη εφαρμογή των Νόμων, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, η αποδυνάμωση της Ενορίας, η αβελτηρία ημών των εκκλησιαστικών Ταγών.....! Ο κατάλογος  δεν έχει τέλος!
__________Όποιος καταφρονεί το Νόμο του Θεού αναποφεύκτως βυθίζεται στην κόλαση της ακολασίας. Η καρδιά του ανθρώπου μεταβάλλεται σε μια απαραμύθητη κόλαση! Πρός όλους,όσοι ενεπλάκησαν στα θανατηφόρα δίκτυα της αμαρτίας ο Χριστός μας λέγει: "Δεύτε πρός με πάντες οι κοπιώντες και πεφορτισμένοι της αμαρτία, καγώ αναπαύσω υμάς".
__________Στις γραμμές που ακολουθούν θα δήτε μερικά δείγματα από περιστατικά που είναι εκτός κάθε λογικής! Πως π.χ. μπορεί να δικαιολογηθή η σεξουαλική ικανοποίηση του φυσικού πατέρα με την κόρη του;  Εγίναμε Σόδομα καί Γόμορρα! 


__________Θαυμάστε λοιπόν το ερωτικό πάθος με το οποίο ασπάζονται δύο άνδρες! Θα το ζήλευαν πολλά ζευγάρια ερωτευμένων φυσιολογικών ανθρώπων! Μπορεί τα άτομα αυτά να είναι από την Αμερική, αλλά δεν έχουμε αντίστοιχες φωτογραφίας από την Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε όμως ότι τα  αρρωστημένα αυτά άτομα πλεονάζουν σήμερα στην Ελληνική κοινωνία. Δεν έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την ημέρα που οι ομοφυλόφιλοι πραγματοποίησαν παρέλαση στο κέντρο των Αθηνών, και μάλιστα υπό την προστασία του άρχοντος της τοπικής αυτοδιοικήσεως! Η Αγία Γραφή περιγράφει τις περιπτώσεις αυτές με πολύ ωμό τρόπο. Κάποιο βράδυ δύο άγγελοι του Θεού, εκτελούντες την εντολή του Θεού, περνούσαν από τα Σόδομα. Ο θεοσεβής Λώτ, την ώρα εκείνη καυόταν στην πύλη της πόλεως. ¨Οταν τους είδε, έπεσε στο έδαφος και τους προσκύνησε. Στη συνέχεια, επειδή ήταν βράδυ, τους παρεκλάλεσε να φιλοξενηθούν στο σπίτι του και να συνεχίσουν την πορεία τους το πρωΐ της επομένης ημέρας. Οι Αγγελοι τελικά δέχθηκαν την πρόσκληση και μετέβησαν στο φιλόξενο σπίτι του Λώτ. Αλλά στ α Σόδομα σαν αστραπή κυκλοφόρησε η είδηση, ότι δύο πολύ όμορφοι νέοι παρραμενουν στο σπίτι του Λώτ καί τότε έγιναν το εξής: "....Οι άνδρες των Σοδόμων περικήκλωσαν από παντού το σπιτι. Ήταν εκεί όλος ο αντρικός πληθυσμός της πόλεως, νέοι και γέροι. Φώναζαν στον Λώτ και του έλεγαν:"Πού είναι εκείνοι οι άνθρωποι, που ήλθαν το σπίτι σου απόψε; Φέρ' τους μας, να συνευρεθούμε μαζί τους έξω"  (Γεν. 19, 4-5). Τηρουμένων των αναλογιών, σήμερα είμαστε πολύ κοντα στην αδιαντροπιά των κατοίκων των Σοδόμων! Η αναισχυντία της εποχής μας δεν απέχει και πολύ μακρυά. Δείτε την παραπάνω φωτογραφία! Η σκηνή εκτυλίσσεται σε κάποιο αεροδρόμιο, δηλ σε δημόσιο χώρο!
__________Αναφερθήκαμε στο περιστατικό αυτό σαν μια εξοργιστική πρόκληση. Αλλά μακάρι να ήταν μόνο αυτό και μακάρι επίσης νά ήταν πέρα από τα σύνορα της Χώρας μας. Παρακάτω θα δείτε ένα εράνισμα από σχετικές ειδήσεις των εφημερίδων. Αν ακόμη δεν έχετε εθισθή στην ακολασία, θα εξοργισθήτε! Υπερβαίνοντας τά όρια μιάς σεμνοτυφίας, σας παρουσιάζουμε μερικά τρανταχτά περιστατικά με ωμό τρόπο. Συγχωρήστε μας για την μη αποφυγή της φωτογραφίας των στρατιωτών. Σας τα παρουσιάζουμε, για να εκτιμήσετε τήν κόλαση στην οποία καταλήγει ο άνθρωπος, όταν παραδοθή στην ακολασία. Πως αλλοιώς θα μπορούσαμε να σας πείσουμε για την κόλαση της ακολασίας; 
__________Η Πατρίδα μας απομακρύνεται από τό δρόμο του Θεού. Εσείς και εγώ, όλοι μας, χαλαρώσαμε τη συνείδησή μας. Δεν πειράζει αυτό. Δεν είναι σπουδαίο εκείνο. Τι με μέλλει εμένα κ.ού.κ είναι το ολισθηρό έδαφος για να φράσουμε γρήγορα στα κράσπεδα της κολάσεως. Ο διάβολος την απόλαυση της αμαρτίας την έχει επενδύσει με ένα χρυσόχαρτο! Η αμαρτία φαίνεται γλυκειά, αλλά στην πραγματικότητα είναι δυστυχία. Ο Χριστός ελευθερώνει τόν άνθρωπο. Η Εκκλησία βοηθάει να κερδίζουμε τήν πνευματική μας ελευθερία με τον καθημερινό μας πνευματικό αγώνα, με την προσευχή, με την μελέτη του θείου λόγου, με τον τακτικό εκκλησιασμό (κάθε Κυριακή τουλάχιστον), με την προσέλευσή μας στο μυστήριο της Εξομολογήσεως, με την συμμετοχή μας στη θεία Κοινωνία, με την άσκηση της έλημοσύνης, με την εγκράτεια των παθών, με την νηστεία, με τα δάκρυα της μετανοίας, με.... ....Η Εκκλησία έχει πάντοτε ένα ξεχωριστο τρόπο καί φάρμακο για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Είναι το ιατρείο των ψυχικών παθών! Ας την εμπιστευθούμε. 'Οχι μόνο, με την θεία Χάρι, μας βγάζει από την κόλαση της ακολασίας, αλλά και μας μεταφορφώνει! Τον λύκο τον μεταμορφώνει σε πρόβατο, τον κόρακα σε περιστέρι. Είναι η Κιβωτός της σωτηρίας μας. Δημιουργεί τον "ουράνιο άνθρωπο" ή τόν "επίγειο άγγελο"! Ας μη αφήσουμε λοιπόν τις ηθικές αρχές να σβύσουν! Ας αγωνισθούμε κατά της αμαρτίας! Η Ελλάδα μας εξ ορισμού είναι Ορθόδοξη καί συγχρόνως Ελληνορθόδοξη! Ας την  διαφυλάξουμε!
 Αίγιον, 2 Απριλίου 2012
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

____________Στην εφημερίδα "Αδέσμευτος Τύπος" της 16ης Μαρτίου ε.έ. στην πρώτη σελίδα δημοσιεύθηκε η είδηση:
"Σύμφωνα με στοιχεία του δημάρχου Γ. Κομίνη
ΚΑΤΑ 1500% αυξήθηκε η πορνεία στην Αθήνα!
Μέχρι 580% αυξηθηκαν τα αφροδίσια!....
20.000 οι εκδιδόμενες γυναίκες, αλλά και 2.000 ...άνδρες!"   
_____________Να τώρα και η περιγραφή του  δημοσιογράφου κ. Γιώργου Φράγκου.
                       "Η ανεξέλεγκτη αύξηση της πορνείας, που σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων ξεπέρασε το 1.500%, συνέτεινε στο να κάνουν θραύση τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Ασθένειες που είχαν ξεχαστεί από την εποχή του μεσοπολέμου, όπως η σύφιλη, η βλεννόρροια και τα κονδυλώματα, επανήλθαν στην επικαιρότητα. Τα νοσήματα, όμως, που κυριολεκτικά θερίζουν, κυρίως στις τάξεις των λαθρομεταναστών, είναι το AIDS και τα αφροδίσια όπου καταγράφηκε αύξηση των περιστατικών μόλυνσης κατά 580% και η ηπατίτιδα που εμφανίζεται αυξημένη κατά 360%. Οι εκτιμήσεις, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα δυσοίωνες για το μέλλον, καθώς συνεχίζεται η αθρόα εισροή αλλοδαπών στη χώρα μας.
Τελευταία δε παρατηρείται άνθηση της λεγόμενης ανδρικής πορνείας με την προσφορά σεξουαλικών υπηρεσιών από άνδρες, κυρίως ξένης προέλευσης, σε ομοφυλόφιλους.
Υπολογίζεται ότι πάνω από 2.000 άτομα του "ισχυρού φύλου" εκδίδονται περιστασιακά ή και καθημερινά πολλές φορές χωρίς να παίρνουν καμία προφύλαξη κατ’ απαίτηση των εφήμερων πελατών τους. 

Πλήθος οίκων ανοχής
Ο κ. Καμίνης μιλώντας χθες σε ημερίδα που διοργάνωσε για την εγκληματικότητα το Πάντειο Πανεπιστήμιο, υπενθύμισε τους εφιαλτικούς ρυθμούς αύξησης της πορνείας και εξέπληξε τους πάντες όταν ανακοίνωσε ότι από τους περίπου 700 οίκους ανοχής ή κέντρα σωματικής ευεξίας (όπως αποκαλούνται τα "στούντιο") μόνο ένας έχει άδεια! Σύμφωνα δε με επίσημα στοιχεία, από το σύνολο των εκδιδομένων στα "κόκκινα φανάρια" ή στον δρόμο, μόνο 700 απ’ αυτές ελέγχονται ιατρικά για λοιμώδη νοσήματα". 

____________Μιά ακόμη πληγή στη Χώρα μας είναι η παιδική ακολασία.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ της 13/03/2012

______Σεξουαλική επαφή από τα 14,5


Της ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΑΟΥΛΙΔΟΥ

Προβληματισμό προκαλεί το «πορτραίτο» των σύγχρονων Ελληνόπουλων, αφού παρά την ηλικία τους διαθέτουν όλες τις συνήθειες, αλλά και όλα δυστυχώς τα προβλήματα των ενηλίκων, μεταξύ των οποίων ιοί που σχετίζονται με τη σεξουαλική δραστηριότητα ή ακόμη και ουρικό οξύ, πίεση και διαβήτη!
Τα στοιχεία που έφεραν στο φως μελέτες της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών προκαλούν προβληματισμό. Κι αυτό γιατί οι νέοι στην Ελλάδα σήμερα, όχι μόνο έχουν ολοκληρωμένες σχέσεις ακόμη και σε ηλικίες μικρότερες των δεκατεσσάρων και πολλές φορές μάλιστα χωρίς καν να χρησιμοποιούν προφυλάξεις, αλλά παράλληλα πολλοί από αυτούς διαθέτουν και όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεσήλικα, με προβλήματα υγείας, συναισθήματα κατάθλιψης ή εξαρτήσεων.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα της Μ.Ε.Υ. ο μέσος όρος ηλικίας έναρξης σεξουαλικών επαφών είναι πλέον στη χώρα μας τα 14,5 έτη. Το ποσοστό, δε, των εφήβων 15-16 ετών που έχουν ολοκληρωμένες σχέσεις σήμερα φθάνει το 22% (το 2007 ήταν 16%), με το 57,6% των σεξουαλικά δραστήριων νέων να παραδέχονται ότι δεν χρησιμοποίησαν προφυλακτικό ούτε καν τη πρώτη φορά, και ότι όσο περνούσε ο καιρός όλο και λιγότερο προφυλάσσονταν.
Οι επικίνδυνη αυτή στάση, ωστόσο, έχει αποδειχθεί πως «κοστίζει» ακριβά σε χιλιάδες Ελληνίδες, καθώς έρευνες της Μ.Ε.Υ. και του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» κατέδειξε ότι από τα σεξουαλικά δραστήρια κορίτσια, ηλικίας 13,8-19 ετών, το 54% ήταν θετικές σε κάποιον ιό HPV (23% ήταν θετικά σε τύπο υψηλού κινδύνου).
Πίεση, χοληστερίνη, σάκχαρο…
Την ίδια ώρα, με «ωρολογιακή βόμβα» μοιάζει και η παχυσαρκία στους εφήβους, εξαιτίας της οποίας πλέον ένας στους τρεις εφήβους έχει αυξημένη πίεση, δύο στους τρεις εμφανίζει ινσουλινοαντίσταση και ένας στους τέσσερις παχύσαρκους παρουσιάζει αυξημένη τιμή LDL χοληστερόλης και ουρικού οξέος.
Στον αντίποδα, βρίσκονται τα παιδιά με διαταραχές πρόσληψης τροφής. Περισσότερα από 250 νεαρά άτομα, δε, έχουν ζητήσει βοήθεια από τη Μ.Ε.Υ. από το 2006 έως σήμερα (25 χρειάστηκαν νοσηλεία), με τη συχνότητα εμφάνισης του προβλήματος να είναι δεκαπλάσια στα κορίτσια συγκριτικά με τα αγόρια.
Μείζον θέμα αποτελεί, τέλος, και ο τρόπος με τον οποίο οι νέοι διαχειρίζονται την τεχνολογία, αφού 300 έφηβοι ήδη έχουν προσφύγει στη Μ.Ε.Υ. για υπερβολική χρήση διαδικτύου και 1.500 στην Γραμμή Βοήθειας υποΣΤΗΡΙΖΩ για γνωμοδότηση επί θεμάτων ασφαλείας Διαδικτύου.
Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως στην Ελλάδα το ένα τρίτο των παιδικών 9-12 ετών, που χρησιμοποιούν Ίντερνετ έχουν προφίλ στο “Facebook” και δηλώνουν ψευδώς μεγαλύτερη ηλικία, ενώ ένα 20% δηλώνει πως έχει περισσότερους από 300 διαδικτυακούς φίλους.


________Θα επιτρέπεται ο γάμος ομοφυλόφιλων κρατουμένων

Ορισμένες από τις πιο σκληρές φυλακές της Μεγάλης Βρετανίας θα επιτρέπουν το γάμο…


Το «πράσινο φως» στους δολοφόνους, βιαστές, εμπόρους ναρκωτικών και τρομοκρατών που θέλουν να «κρεμαστούν» μέσα στη φυλακή δόθηκε ύστερα από τη δημοσίευση γράμματος μητέρας κρατουμένου στο περιοδικό «Inside Time».ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ της 13/03/2012

Οκτάχρονος... καπνίζει δύο πακέτα την ημέρα!


Πρωτοσέλιδο είναι στη χώρα του ένας οκτάχρονος Ινδονήσιος ο οποίος καπνίζει… δύο πακέτα τσιγάρα την ημέρα, αποδεικνύοντας δυστυχώς τη σημαντική εξάρτηση από το κάπνισμα, ιδιαίτερα μεταξύ των παιδιών, από την οποία πλήττεται η τέταρτη πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη.
Ο μικρός Ιλχάμ, ο οποίος ζει στην περιοχή Σουκαμπούμι, στην Ιάβα, «άρχισε να καπνίζει σε ηλικία τεσσάρων ετών», δηλώνει ο πατέρας του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Antara. «Ολοένα κάπνιζε και περισσότερο και τώρα τελειώνει δύο πακέτα την ημέρα», προσθέτει ο πατέρας του, εξηγώντας ότι ο γιος του εκνευρίζεται υπερβολικά όταν αυτός αρνείται να του δώσει τσιγάρα.
Το κάπνισμα είναι πολύ διαδεδομένο στην Ινδονησία των 240 εκατομμυρίων κατοίκων, όπου η αναλογία των καπνιστών… εξαπλασιάστηκε σε περίοδο σαράντα ετών, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). Επίσης η συνήθεια του καπνίσματος πλήττει όλα τα ηλικιακά στρώματα: το 2010 ένα αγοράκι δύο ετών υποβλήθηκε σε θεραπεία αποτοξίνωσης καθώς κάπνιζε περίπου σαράντα τσιγάρα την ημέρα!

_________Πατέρας κτήνος! 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ της 15/03/2012

Ισόβια σε 25χρονο που βίασε και σκότωσε την μόλις 1,5 έτους κόρη του

Καταδικάστηκε πα-ΤΕΡΑΣ σε ισόβια. Συγκεκριμένα, ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον κάθειρξη 32 ετών επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 25χρονο αθίγγανο που κατηγορείτο ότι βίασε και σκότωσε την μόλις ενάμισι έτους κόρη του και μάλιστα, μπροστά στα έντρομα μάτια της 3χρονης κόρης του, μέσα στην παράγκα όπου έμενε μαζί με τη γυναίκα του και τα συνολικά τέσσερα παιδιά τους, στον οικισμό αθίγγανων της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου και της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Από τη πλευρά του ο 25χρονος απολογούμενος, ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται τίποτα. «Αν το έκανα ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου» είπε, «είμαι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών», χωρίς όμως να γίνει πιστευτός. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκαν ούτε συγγενείς, ούτε η γυναίκα του. (Βλ. σχετικό δημοσίευμα και στην τοπική μας ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, 15.03.2012)
_________Δάσκαλος χορού, ηλικίας 59 χρονών, στην ακολασία! 
Αποπλάνηση ανήλικης
- Στη δημοσιότητα δόθηκαν, ύστερα από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία του 59χρονου δασκάλου χορού στον Αρχάγγελο Ρόδου ο οποίος, πρόσφατα, αποπλάνησε ανήλικη και την εξανάγκασε να προβεί σε ασελγείς πράξεις.   (Εφ. "Ελεύθερος Τύπος 15/3/2012)
____Εκπαιδευτικός, δασκάλα του σεξ σε ανήλικα παιδιά!
Δικογραφία σε βάρος 22άχρονης δασκάλας για αποπλάνηση ανηλίκων
  Καθηγήτρια στο σέξ, για πολλούς ανήλικους στην Κρήτη, είχε γίνει 22χρονη όμορφη δασκάλα του δημοτικού, σε χωριό των Χανίων, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκων, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
    Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά απο έρευνα που έκανε στην Κρήτη, κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα απο καταγγελία της μητέρας ενός 15χρονου μαθητή γυμνασίου.
     Για τα στοιχεία αυτά ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε σχετική Διάταξη και Βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.
    Στο πλαίσιο της έρευνας, εντοπίστηκαν στο "facebook", ερωτικοί διάλογοι της 22χρονης με τον 15χρονο μαθητή γυμνασίου στην Κρήτη, οι οποίοι ήταν καταχωρημένοι στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο ανήλικος.
    Ο 15χρονος μαθητής εξετάστηκε από το κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και επιβεβαίωσε τους διαλόγους, καθώς και τις σεξουαλικές συνευρέσεις του με την δασκάλα, εδώ και πέντε μήνες, η οποία τον προσέγγισε, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, προφασιζόμενη ότι ήθελε να τον βοηθήσει στα μαθήματά του. Για την αποπλάνηση η μητέρα του ανηλίκου ζήτησε την ποινική δίωξη της δασκάλας, αλλά ο μαθητής έχει αντίθετη άπιοψη και δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.
    Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες στο σπίτι της 22χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα πειστήρια, μεταξύ των οποίων και πλήθος άσεμνων φωτογραφιών της, στο σπίτι και στο facebook με διάφορα άτομα, για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου.

    Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

 ___________ Ασελγής στα 62 του χρόνια!
       Για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου κοριτσιού προφυλακίστηκε 62χρονος συνταξιούχος των ΕΛΤΑ, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας.
Ο 62χρονος συνελήφθη, μετά από καταγγελία, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς και του ασκήθηκε πονική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.
_______Και σύζυγος και εραστής της κόρης της γυναίκας του!
 Από την τοπική μας εφημερίδα ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΙΑΛΕΙΑΣ, 13.03.2012)

Άφησε έγκυο την 19χρονη κόρη της... γυναίκας του! 45χρονος άνδρας ο οποίος αν και παντρεμένος με 36χρονη άφησε έγκυο την 19χρονη κόρη της, από τον προηγούμενό της γάμο, ενώ δεν δίστασε να πεί (στο δικαστήριο) ότι σκόπευε να εξωτερικεύσει ... τον ερωτισμό του και στο παιδί της νύφης της 36χρονης συζύγου!

________Μιλάμε και πάλι για αποπλάνηση ανηλίκου.


Από τα δίκτυα της αμαρτίας, δυστυχώς, 
δεν γλυτώνουν και κληρικοί!

'Ανέγραψαν πρό τινος οι αθηναϊκές εφημερίδες, ότι κάποιος κληρικός του λεκανοπεδίου της Αττικής κατηγορείται, ότι εθώπευε μικρά παιδιά της Ενορίας του. 
 Και η αγοραπωλησία βρεφών
 στο πρόγραμμα της κολάσεως!
  Από την τοπική μας εφημερίδα ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΙΑΛΕΙΑΣ, 13.03.2012)

Εξάρθρωση σπείρας αγοραπωλησίας βρεφών - Εξαρθρώθηκε ....Οι δράστες της εγκληματικής ομάδας που συνελήφθησαν ήταν ένας 71χρονος ημεδαπός και τρεις ημεδαπές ηλικίας 65, 44 και 12 ετών!


14χρονος σκότωσε τη μητέρα του μιμούμενος τηλεοπτικό serial killer!

Η Jacqueline Bartlam δεν θα μπορούσε ποτέ ούτε καν να υποψιαστεί το τραγικό τέλος που προετοίμαζε για αυτήν, το ίδιο το παιδί της.
Πέρσι το Πάσχα, ο μεγαλύτερος γιος της, ο 14χρονος Daniel Bartlam, αφού πρώτα έγραψε το «σενάριο» της στυγερής δολοφονίας της, έπειτα το έκανε πράξη, σκοτώνοντάς τη με λοστό.
Το νεαρό αγόρι ήταν λάτρης ταινιών και μέλος κινηματογραφικής λέσχης, στην περιοχή του Νότιγχαμ όπου και διέμενε μαζί με τη μητέρα και τον μικρότερο αδελφό του, αγαπούσε το Star Wars και τον Doctor Who και έπαιζε πολλά ηλεκτρονικά παιχνίδια στον υπολογιστή του.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Nottingham post, για μεγάλο διάστημα πριν διαπράξει το έγκλημα, είχε πάθει ψύχωση με τον «κακό»  John Stape της πασίγνωστης –στη Βρετανία- σειράς Coronation Street, ο οποίος είχε οργανώσει και εκτελέσει έναν παρόμοιο -με τον δικό του- φόνο.
Ο 14χρονος, αφού μπήκε στο δωμάτιο της μητέρας του ενώ εκείνη κοιμόταν, την χτύπησε με διχαλωτό λοστό στο κεφάλι και το πρόσωπο κι αφού βεβαιώθηκε πως είναι νεκρή, την έριξε κάτω από το κρεβάτι, την περιτύλιξε με εφημερίδες που περιέλουσε με βενζίνη και μετά της έβαλε φωτιά.
Το δικαστήριο απεφάνθη πως το παιδί είχε χάσει τα όρια μεταξύ φανταστικού και πραγματικού και του επέβαλε ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 16 ετών, προτού του επιτραπεί η αποφυλάκιση με αναστολή. Επιπρόσθετα, ο δικαστή υπογράμμισε πρώτον ότι, «τίποτα από το παρελθόν σου δεν θα μπορούσε να εξηγήσει την πράξη σου» και δεύτερον ότι δεν έγινε κατανοητό το κίνητρο της δολοφονίας ούτε και μετά την κατάθεση του ίδιου του παιδιού.
  Από την τοπική μας εφημερίδα ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΙΑΛΕΙΑΣ, 5/4/2012


ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΟΣ
________Στον προοιμιακό ψαλμό, αυτόν δηλ. που διαβάζουμε στην αρχή της ακολουθίας του Εσπερινού, ως επιστέγασμα υπάρχει η ευχή: "Εκλίποιεν αμαρτωλοί από της γής και άνομοι ώστε μη υπάρχειν αυτούς", δηλ. Κάανε Κύριε να αφανισθούν από τη γή οι δούλοι της αμαρτίας και οι άνθρωποι της ανομίας. για να μη υπάρχουν  τέτοιοι άνθρωποι", οι οποίοι μαγαρίζουν το κοινωνικό σώμα.
_________Εμείς θα πούμε μια άλλη ευχή που πειέχεται στον 69ο ψαλμό: "Αγαλλιάσθωσαν και ευφρανθητωσαν επί σοί, πάντες  οι ζητούντες σε ο Θεός", δηλ. ας νοιωθουν αγαλλίαση και ευφροσύνη σττην ψυχή τους όλοι όσοι σε αναζητούν, Θεέ μου" για να σέ κάμουν οδηγό της ζωής τους. 
_________Ως Επίσκοπος της Εκκλησίας του Χριστού μας απευθύνομαι σέ όλους αυτούς  τους αδελφούς μας, που βιώνουν την κόλαση της ακολασίας στη ζωή τους, για να τούς πούμε: Αδελφοί μου, ελάτε στο Χριστό μας, που είναι ελευθερωτής της ανθρώπινης ψυχής από τά θανατηφόρα βέλη της αμαρτίας. Ελάτε  με αλλαγμένα μυαλά, με απόφαση αλλαγής πορείας στην αμαρτωλή ζωή σας. Ο Χριστός μας ήλθε στον κόσμο "αμαρτωλούς σώσαι". Ελάτε να γευθήτε την αγάπη Του. Ελάτε και ψιθυρίστε με την καρδιά σας τα λόγια αυτά, που προέρχονται από τα απόστιχα του Κατανυκτικού Εσπερινού της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως:   "Ατενίσαι τό όμμα εις Ουρανόν ου τολμώ ο τάλας εγώ εκ των πονηρών μου πράξεων' αλλ΄ως ο Τελώνης στενάξας κραυγάζω σοι: ο Θεός ιλάσθητί μοι τω αμαρτωλώ  και φαρισαϊκής υποκρίσεως ρύσαι με, ως μόνος εύσπλαγχνος" .
+ Ο Κ και Αι. Α