Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

ΕΙΠΑΜΕ, ΚΑΛΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΘΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ

Διακόψαμε κατ΄ ανάγκην την σιωπή μας προκειμένου να απαντήσουμε σε υβριστές μας. Είμαστε, όπως γνωρίζετε, και παραμένουμε στα μαρτυρικά, ιστορικά και ηρωϊκά Καλάβρυτα! Υπάρχουν κι εδώ ψυχές, οι οποίες με λαχτάρα περιμένουν τον Αρχιερέα τους! Μας περιμένει έργο κοπιώδες, σκληρό! Πρέπει, λοιπόν,  να διακόψουμε την τακτική μας διαδικτυακή επικοινωνία μέχρι τον Οκτώβριο -ελπίζω και το εύχομαι- για πολλούς λόγους:
1. Για να αποτοξινωθούμε όλοι μας! Επειδή και το Blog δημιουργεί εθισμό. Είναι κάτι σαν ψυχοναρκωτικό!

2. Για να εργασθούμε ιεραποστολικά στην Επαρχία Καλαβρύτων. Μία Επαρχία ιστορική, ορεινή, εκτεταμένη και πονεμένη, όπου ακρίτες ιερείς-εφημέριοι και ένας αριθμός πιστών χριστιανών περιμένουν τον Επίσκοπό τους. Στα Καλάβρυτα θα αναλώσουμε τις δυνάμεις μας κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

3. Για να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με τον εαυτό μας. Έχει και ο εαυτός μας ανάγκη από ανεφοδιασμό, τροφοδοσία και ανασυγκρότηση! Αυτό θα το προσπαθήσουμε κατα τόν μήνα Σεπτέμβριο.

4. Για να σχεδιάσουμε, μαζί με τους συνεργάτες μας, το Πρόγραμμα εργασίας της νέας περιόδου 2012-2013.

5. Για να συμμετάσχουμε στις εργασίες της τακτικής συνελεύσεως της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας, η οποία κάθε χρόνο συνέρχεται κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

6. Και τέλος, για τεχνικούς λόγους! Στα Καλάβρυτα δεν έχουμε άνετη πρόσβαση στο διαδίκτυο.
 ________Λοιπόν, σας εύχομαι ένα αγιαστικό και άρα αγιασμένο καλοκαίρι!  Ο Κύριός μας να σας ευλογεί! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Με αγάπη Χριστού και πατρικές ευχές 
Καλάβρυτα, 18η Αυγούστου 2012
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ ΝΕΑΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ


Ικανοποιώντας το αίτημα των επισκεπτών και προσκυνητών των Ιερών Μονών και των Εκκλησιαστικών μνημείων της Επαρχίας Καλαβρύτων για την επανέκδοση  του καλαίσθητου- καλλιτεχνικού πονήματος «ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ , ΓΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ, ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ», προχωρήσαμε στην Β΄ βελτιωμένη έκδοσή του, την οποία σήμερα σας παρουσιάζουμε.
Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του πονήματος αυτού, ο αναγνώστης κάνει ένα νοερό ταξίδι στην πολυκύμαντη ιστορία των μαρτυρικών Καλαβρύτων, η οποία  συνδέεται άρρηκτα με την ιστορική πορεία των Ιερών Μονών και των μνημείων της περιοχής. 

 Πρόκειται για έναν σημαντικό και απαραίτητο τουριστικό οδηγό σε κάθε ταξιδιώτη, που επιθυμεί να επισκεφτεί τα Καλάβρυτα και να γνωρίσει την ιστορία, τον πολιτισμό και το ψυχικό μεγαλείο των κατοίκων και των ηρώων του τόπου αυτού.

Σχήμα :
24 Χ17 cm
Σελίδες :   
92
Τιμή :
8 €  + Έξοδα  Αποστολής
       Έκπτωσις:
30% για βιβλιοπωλεία
Παραγγελίες :
Βιβλιοπωλείο Ι. Μ.  “ Βιβλίο & Εικόνα ”

Ερμού, 21 - 251 00  ΑΙΓΙΟΝ

'  26910 29333                                                                                        

Fax. 26910 29341                                                            

Υπεύθυνη Βιβλιοπωλείου: κα Άννα Τσάτσαρη