Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ....ΔΟΥΛΕΥΕ!

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, 

ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! 

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΚΟΤΙΖΩΝΤΑΙ;

 _____________Δεν πρόλαβε να περάση λίγος καιρός, αφ ότου από τη θέση αυτή καταγγείλαμε, ότι στη Βουλή των Ελλήνων συνετελέσθη ένα οικονομικό έγκλημα και να –δυστυχώς- έχουμε πάλι τα ίδια! Στις 17 Φεβρουαρίου εγράψαμε: ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..... ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ! Ήσαν οι κύριοι κ.Βουλευτές μας, αυτοί που με απόφασή τους χάρισαν διακόσια τόσα εκατομμύρια (200.000.000) € στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και όχι μόνον!
____________Να, λοιπόν, ότι τα οικονομικά εγκλήματα συνεχίζονται! Μια είδηση, που λάβαμε προ ημερών, λέγει ότι σύμφωνα με νεώτερη απόφαση, που έλαβε η Βουλή,  «προς το αρχείο οδεύει η έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων για τα δάνεια εκατομμυρίων ευρώ, που χορηγήθησαν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel.  Χαρίζουν στο Mega αφειδώς τα εκατομμύρια, ώστε οι φωστήρες διαφωτιστές Στελέχη και Δημοσιογράφοι του Καναλιού να συνεχίζουν ανενόχλητοι το έργο τους, δηλ. να  στρεβλώνουν τα γεγονότα, να αναδεικνύουν ασήμαντα θέματα ως σημαντικώτατα, να εφαρμόζουν το σχέδιο πλύσεως του εγκεφάλου μας, να εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα, (βλ. το Σχέδιο Αννάν για την Κύπρο προ ολίγων ετών), να ξεθεμελιώνουν ό,τι ελληνικό, ό,τι εθνικό και ό,τι Ορθόδοξο κι εμείς να λέμε το νέο σλόγκαν, που λανσάρουν, το «Mega μου»!
____________Δεν είμεθα αρμόδιοι για να διερευνήσουμε σε βάθος την είδηση, η οποία οπωσδήποτε αναφέρεται στο ...ευτελές χρηματικό ποσό των ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ €! Στη συνέχεια θα διαβάσετε την σχετική είδηση. Εμείς κατ’  ανάγκην θα σας πούμε με ωμή γλώσσα τα λόγια που σας λέγουν οι κ.κ. Βουλευτές σας, τα οποία -δυστυχώς- σεις δεν τα ακούτε: «Έλληνα Πατριώτη, Έλληνα Ραγιά, Έλληνα Βλάκα σκάσε και ……δούλευε!». 
_____________Καθήστε, λοιπόν, αδελφοί μου στον καναπέ σας και αφήστε τους εξυπνάκηδες της Βουλής, των ΜΜΕ, της Εφορείας, της Τραπέζης  να κυνηγάνε τον φτωχό για χρέος 100 €, να οδηγούν δέσμιους στη Φυλακή μικροεπιχειρηματίες και βιοπαλαιστές για κάποια χρέη 5.000 - 10.000 € προς το Ελληνικό Δημόσιο ή να δημεύουν την ακίνητη περιουσία σας, ενώ την ίδια ώρα χαρίζουν δεκάδες ή εκατοντάδες εκατομμυρίων € και  με τον τρόπο αυτό απαλλάσσουν τους μεγαλοκαρχαρίες του Συστήματος από τα υπέρογκα  χρέη τους!  Είχαμε τους καταχραστές των εξοπλιστικών Προγραμμάτων, είχαμε τους φοροφυγάδες της περίφημης λίστας Lagard, είχαμε τους διορισμούς  από το παράθυρο προσώπων από το στενό συγγενικό περιβάλλον των κατά καιρούς διατελεσάντων Υπουργών επί των Οικονομικών, είχαμε τελευταία και τη σπατάλη του Δημοσίου χρήματος και το μεγάλο φαγοπότι με τις λεγόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, και τώρα τελευταία βλέπουμε να χαρίζουν δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων σε μεγαλοκαρχαρίες!  
_____________Καθήστε στον καναπέ σας και αφήστε όλους, ακόμη κι εμάς τους πνευματικούς ταγούς σας, τους Μητροπολίτες της Χώρας, να βλέπουμε απαθώς όχι μόνον το ξεπούλημα της Χώρας, αλλά και την οικονομική κατακρεούργηση  των πενομένων χριστιανών αδελφών μας! Πάει πια! Τώρα πια δεν γίνεται λόγος για τους «νεόπλουτους» του ΠΑΣΟΚ! Τώρα πια πληθύνονται οι τάξεις «των νεόπτωχων» αδελφών μας, οι οποίοι κατά την πλειονότητά τους προέρχονται από τις τάξεις της συντηρητικής λεγομένης παρατάξεως! Οι πρώτοι βολεύθηκαν πια και δεν ομιλούν!  Οι άλλοι, δηλ. τα κορόϊδα, τα θύματα, οι «νεόπτωχοι» δεν διαμαρτύρονται, δεν ομιλούν! Βλέπουν και …..σιωπούν!
Του ΒΑΓΓ. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ -"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"
_____________Ελάτε, λοιπόν, αδελφοί μου, ελάτε να σκύψουμε το κεφάλι μας, χωρίς διαμαρτυρίες, για να μας το κόψουν οι ισχυροί της ημέρας! Διερωτώμαι: Χάθηκε το ελληνικό φιλότιμο; Χάθηκε πια η λεβεντιά, η αντρειοσύνη;  Χάθηκαν πια οι ηρωϊκές μορφές σ’ αυτόν εδώ τον τόπο; Χάθηκαν τα μεγάλα αναστήματα;  Χάθηκαν οι αντιστασιακοί Ήρωες του Μεσολογγίου; Χάθηκαν οι Μπουμπουλίνες; Χάθηκαν οι Αθανάσιοι Διάκοι; Δεν υπάρχει πια ούτε ένας Παπαφλέσσας; Τόσο πολύ έχουμε φτωχύνει;
_______Ώστε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι, σοφοί και άσοφοι, κληρικοί και λαϊκοί, Δεσποτάδες, Παπάδες, Διάκοι και χριστιανοί, όλοι μας ανεξαιρέτως,  γινήκαμε «χαφιέδες και ηλίθιοι;» Μπράβο μας!
___________Σαν επιστέγασμα και τυπικό δείγμα του χαφιεδισμού μας θα σας αναφέρω ένα απλό παράδειγμα: Ταξιδεύοντας με ιδιωτικό αυτοκίνητο στην νέα εθνική οδό και στον άξονα Κορίνθου-Αθηνών τώρα τελευταία είμεθα υποχρεωμένοι να καταβάλλουμε διπλά διόδια! Πληρώνουμε και όταν εισερχόμεθα στην εθνική οδό, εκεί κάπου στα Ίσθμια της Κορίνθου, αλλά πληρώνουμε και όταν εξερχόμεθα από την εθνική οδό, εκεί κάπου στον Ασπρόπυργο! Μπράβο μας!  Πήτε μου, παρακαλώ, με ποιά λογική, πρέπει να καταβάλλουμε διόδια, δηλ. τέλη διελεύσεως, δυό φορές για το ίδιο κομμάτι ενός δρόμου; Δεν είναι τρελλό αυτό; Ξεσηκώθηκε, λοιπόν, κάποιος; Διαμαρτυρήθηκαν μερικοί για την ληστεία, που υφιστάμεθα;  Δυστυχώς, όχι! Είμαστε, γι αυτό και μόνον, άξιοι της τύχης μας! Αναμείνατε, λοιπόν, στο ακουστικό σας! Σε λίγο η Τρόϊκα ή η Δόϊκα ή η Τριακοσιόϊκα (η Βουλή) θα μας ρουφάει το αίμα! Και πάλι μπράβο μας! 
ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΙΣΘΜΟΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
____________Ορθόδοξε Έλληνα χριστιανέ! Πλησίασε το Χριστό μας και άφησέ Τον να διαφεντεύει τη ζωή σου, τη σκέψη σου, τις επιθυμίες σου. Θα Σε λυτρώσει, διότι «πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού»! Η Μεγάλη Σαρακοστή είναι μια ευκαιρία να αποβάλουμε τον ρύπο της ψυχής μας δια της εξομολογήσεως και της αγωνιστικότητός μας εναντίον των παθών μας. Είναι επίσης μια ευκαιρία να αυξήσουμε τα πνευματικά μας αποθέματα διά της μελέτης του θείου λόγου, διά της πυκνής προσευχής, διά του συχνού εκκλησιασμού, διά της ασκήσεως της ελεημοσύνης, διά του αγιασμού της ψυχής μας.
____________Έλληνα, εσύ που άφησες την καρδιά σου αφύλακτη και σε εκυρίευσε η θρησκευτική αδιαφορία, άκουσέ με κι εσύ:  Πληρώνοντας το τίμημα της αποστασίας από το δρόμο και το θέλημα του Θεού έγινες δούλος όχι μόνον των παθών σου, αλλά και των πολιτικών σου επιλογών! Έτσι όμως οι οδηγοί σου, τα πολιτικά σου ινδάλματα, σε αποχαύνωσαν! Σε κατέστησαν Ραγιά!  Ραγιά και Βλάκα!
 __________Έλληνα, Ραγιά και Βλάκα, σκάσε, λοιπόν, και δούλευε! Έτσι σου αξίζει!  Γι’ αυτό και τα χειρότερα έρχονται! Η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση προωθεί τα σχέδιά της! Υποτάσσει, δηλ. εξαθλιώνει  οικονομικά, τους Λαούς και έτσι προωθεί τα Σχέδιά της. Αλλά περί αυτού θα τα πούμε στο επόμενο σημείωμά μας.
Αίγιον, 10 Μαρτίου 2014
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

ΣΗΜ. Μια παρηγοριά αποτελούν λόγια σαν κι αυτά, που εξεφώνησεν ο νέος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνηςκ. Γεώργιος κατά την ημέρα της χειροτονίας του:  
.... "την ιερή αυτή στιγμή δηλώνω ὅτι μία θά εἶναι ἡ ἐπιδίωξή μου ὡς ἐπίσκοπος. Νά γίνω ἀδελφός καί ὑπηρέτης τῶν πιστῶν, κυρίως τῶν νέων. ........ Ἀποτελεῖ, πλέον, κοινή διαπίστωση ὅτι ἡ ἐποχή τοῦ ἐφησυχασμοῦ γιά τήν Ἐκκλησία παρῆλθε ἀνεπιστρεπτί. Ἔχω ἀπόλυτη συνείδηση ὅτι δέν θά ὑπάρχει γιά μένα ἀσφάλεια μέσα στή λαμπρή ἀπομόνωση τοῦ ἐπισκοπείου. οὔτε μπορεῖ νά μοῦ προσφέρει τίποτε ἡ ὀχύρωση τῶν ἐνεργειῶν μου πίσω ἀπό συνταγματικά πολιτειακά προνόμια καί εὐεργετικές νομοθεσίες, πού ἐκ τῶν πραγμάτων ἐκλείπουν σιγά-σιγά. Γνωρίζω ὅτι ἐλάχιστους ἀνθρώπους πείθει σήμερα ἡ δεσποτική αὐθεντία˙ ὁλοένα καί λιγότεροι ἄνθρωποι συγκινοῦνται ἀπό τή βυζαντινή τελετουργική μεγαλοπρέπεια"....... Μακάρι, λοιπόν, νά καταστῶ ἐπίσκοπος μαρτυρίας καί διακονίας˙ ὄχι ἐπίσκοπος κενοδοξίας καί ἀνέσεως".  
******************
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο κ. ΒΑΣ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ, 
τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

___________Ο κ. Κόκκινος αρθρογραφεί τακτικά στην εφημερίδα 'ΕΣΤΙΑ" κάθε Παρασκευήν και στην εφημερίδα "ΑΞΙΑ" κάθε Σάββατον. Σε βαρυσήμαντο δημοσίευμά του στις 16 Φεβρουαρίου ε.έ. στην "ΑΞΙΑ" με τίτλο " Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΗΤΕΑ" αναφέρεται στην συμπεριφορά του κ. Γεωργίου Παπανδρέου, τ. Πρωθυπουργού, κατά την προεκλογική περίοδο του 2009, όπου με τεχνάσματα και παχυλές υποσχέσεις περί αυξήσεως μισθών κλπ. εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό και κατώρθωσε να αναδειχθή νικητής των εκλογών, ενώ στη συνέχεια με το παραμύθι του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ωδήγησε την οικονομία σε τραγική κατάρρευση! Καταγγέλλοντας λοιπόν ευθαρσώς την υποκριτική αυτή και κυρίως μη έντιμη στάση του κ. Γ.Α.Π. καλεί 30 Βουλευτές να συμφωνήσουν καί να υπογράψουν μια αίτηση, με την οποίαν να ζητούν την ποινική Δίωξη του τέως Πρωθυπουργού, ο οποίος με την άφρονα συμπεριφορά του ωδήγησε προμελετημένα τη Χώρα στη μέγγενη του Δ.Ν.Τ, καί στην καταστροφή! Θα βρεθούν άραγε 30 θαρραλέοι Βουλευτές για να ενεργήσουν αναλόγως; ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΟΧΙ! Συχγαίρουμεόμως από τη θέση αυτή τόν Εντιμότατο τ. Πρέδρο του Αρείου Πάγου, διότι λέγει τα πράγματα με το όνομά τους. Και συγχρόνως του απευθύνουμε τις θερμές ευχαριστίες μας.

Η εξαπάτηση του λαού είναι τιμωρητέα


Γράφει ο Βασ. Αθ. Κόκκινος 
Επίτ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου 

Κατά τον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 162), όποιος εξαπατάει εκλογέα, με οποιονδήποτε τρόπο, για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή. Ο πρωθυπουργός μας υποσχέθηκε στον Ελληνικό λαό προεκλογικώς, κατά την ομιλία του στην Θεσσαλονίκη, στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2009, ότι υπάρχουν χρήματα και θα δώσει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ανώτερες του πληθωρισμού.

Όμως, αμέσως μετά τις εκλογές μείωσε μισθούς και συντάξεις, έπραξε δηλαδή το αντίθετο εκείνου που είχε υποσχεθεί. Ο αντιπρόεδρός του, για να δικαιολογήσει την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, είπε ότι όλα τα κόμματα δεν τηρούν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις. Άλλο είναι να προσπαθήσει ένα κόμμα να εκτελέσει το προεκλογικό του πρόγραμμα και να μην επιτύχει και άλλο να μην επιχειρήσει καν την εφαρμογή του και από την πρώτη στιγμή να εφαρμόσει πολιτική αντίθετη του προγράμματός του.

Μετά τις εκλογές, προς δικαιολόγηση της καταφανούς εξαπατήσεως των Ελλήνων, ο πρωθυπουργός μας ισχυρίσθηκε ότι δήθεν αγνοούσε την πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας. Ψεύδεται. Ένας πολιτικός που ήταν υπουργός όλων των κυβερνήσεων του πατρός του, εμπνευστού της υπερχρεώσεως της χώρας, όπως και των κυβερνήσεων του κ. Σημίτη, είναι αδύνατον να αγνοεί την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Περαιτέρω, αποκαλύφθηκε πρόσφατα σε βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, κ. Steinmayer, ότι τον είχε ενημερώσει απολύτως για τα οικονομικά της Ελλάδας και ο κ. Παπανδρέου του απήντησε ότι θα σκεφθεί αν θα διεκδικήσει την πρωθυπουργία. Εξάλλου, ο κ. Αλμούνια εδήλωσε ότι, πολύ προ των εκλογών, είχε ενημερώσει τους αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων της Ελλάδος για την οικονομική της θέση. Το αυτό εδήλωσε και ο κ. Προβόπουλος, των μηνιαίων εκθέσεων του οποίου ηδύνατο να λαμβάνει, και ελάμβανε, γνώση ο κ. Παπανδρέου.

Πέραν τούτων, ο τελευταίος, σε συνέντευξή του προς τον κ. Κούλογου, προ των εκλογών, είχε πει ότι όποια χώρα κατέφυγε στο ΔΝΤ καταστράφηκε και ο λαός της εξαθλιώθηκε. Όμως, από πρόσφατη συνέντευξη του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ κ. Στρος Καν, έγινε παγκοσμίως γνωστό ότι ο κ. Παπανδρέου, προ των εκλογών, συζητούσε μαζί του υπογείως, για το πώς θα υπαχθεί η Ελλάδα στο ΔΝΤ.

Υπογραμμίζεται ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έδωσε καμία πειστική εξήγηση έως σήμερα αναφορικά με τον λόγο για τον οποίο παρέλειψε να δανεισθεί, αμέσως μετά την εκλογή του, όσα ποσά χρειαζόταν η χώρα, με χαμηλά επιτόκια, όπως όφειλε να πράξει. Αντί τούτου, εδήλωνε σε διεθνή ακροατήρια ότι ο Ελληνικός λαός είναι διεφθαρμένος και η οικονομία του πνέει τα λοίσθια, έχουσα την πορεία του «Τιτανικού». Μετά τις δηλώσεις του αυτές, για τις οποίες επίσης δεν έχει δώσει καμία εξήγηση, άρχισε η αύξηση των επιτοκίων δανεισμού της Ελλάδος και έφθασαν τα spreads από 250 μονάδες σε 3.200!!!

Επίσης, δεν εξήγησε έως τώρα γιατί δεν δέχθηκε το δάνειο των 2- δισ. Ευρώ που του προσφέρθηκαν επιπλέον των 7 δισ. που έλαβε η χώρα, με χαμηλό επιτόκιο. Από όλα αυτά προκύπτει η κραυγαλέα προσωπική ποινική ευθύνη του κ. πρωθυπουργού. Θα έπρεπε, επομένως, σύμφωνα με το Σύνταγμα, τριάντα (30) βουλευτές της αντιπολιτεύσεως, αντί να φλυαρούν ασκόπως προς παραμυθίαν του πενομένου Ελληνικού λαού, να ζητήσουν με έγγραφό τους την άσκηση της νομίμου ποινικής διώξεως κατά του υπαιτίου, σύμφωνα με το Σύνταγμα......."
ΠΗΓΗ: 1) Εφημερίδα ΑΞΙΑ/ΑΠΟΨΗ, 16.02.2014
            2) http://aienaristeyein.com/2011/10/11

 Η ΕΙΔΗΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟ  "Mega" σας

 *** Και μετά μιλάμε για …δικαιοσύνη !!!! (DJJS)
 Προς το αρχείο οδεύει η έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων για τα δάνεια εκατομμυρίων ευρώ που χορηγήθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel.
Αυτό προκύπτει από έγγραφα που διαβίβασε στη Βουλή, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, έπειτα από σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη.
Στην ερώτησή του, ο βουλευτής επικαλούνταν δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής ( 19-1-2014 ), σύμφωνα με το οποίο, το 2009, λίγο καιρό μετά την ανάληψη της Πρωθυπουργίας από τον Γιώργο Παπανδρέου, το κανάλι έλαβε ομολογιακό δάνειο ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο δεν μπόρεσε να αποπληρώσει.
Οι τράπεζες Alpha Bank και Πειραιώς αποφάσισαν να διατηρήσουν στη ζωή το κανάλι των ζάμπλουτων εκδοτών χορηγώντας νέο δάνειο ύψους 98 εκατομμυρίων ευρώ.
Για την υπόθεση αυτή είχε ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς τον Ιανουάριο του 2013.
Σύμφωνα με τα έγγραφα που διαβιβάστηκαν στη Βουλή, η σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε στο γραφείο του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, διαβιβάστηκε στις 2.5.2013 στην εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, το οποίο την έθεσε στο αρχείο και εκρεμμεί έγκριση ή μη της αρχειοθέτησης αυτής.
Ο κ. Παναγούλης ζητούσε να ενημερωθεί ποιά είναι τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής έρευνας και με ποια τραπεζικά κριτήρια εγκρίθηκαν τα δάνεια από τράπεζες που υπάγονται στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και έχουν ανακεφαλαιωθεί με τα λεφτά των φορολογουμένων και αν έχει ασκήσει τον ελεγκτικό της ρόλο η Τράπεζα Ελλάδας.
 ΠΗΓΗ: stivpol04@gmail.com

KAI ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ  ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Συνέλαβαν 90χρονη με Αλτσχάϊμερ επειδή χρωστούσε στο δημόσιο!


Μια απίστευτη περιπέτεια βίωσε 90χρονη γυναίκα που πάσχει από Αλτσχάιμερ, καθώς άνδρες της αστυνομίας τη συνέλαβαν γιατί χρωστούσε 5.000 ευρώ στο δημόσιο.
Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί τη βρήκαν να περιπλανιέται ξημερώματα στο δρόμο και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η υπερήλικη γυναίκα χρωστούσε 5000 ευρώ προς το δημόσιο με αποτέλεσμα να την οδηγήσουν στο κρατητήριο. Όπως ανέφερε συγγενικό της πρόσωπο, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, η 90χρονη γυναίκα τελικά μεταφέρθηκε στο «Δρομοκαΐτειο».
 ΠΗΓΗ: http://www.axiaplus.gr/article/62968/synelaban-90xronh-me-altsxaumer-epeidh-xrwstoyse-sto-dhmosio/

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το κανάλι Mega χρωστάει 50.000.000 € και του χαρίζονται!

Μια γυναίκα 90 χρονών χρωστάει 5.000 € και συλλαμβάνεται!

 Βλάκα Έλληνα, σκάσε και ....δούλευε! 

Έτσι σε θέλει το σύστημα!  Ραγιά!

(Ζητώ συγγνώμην για την ορολογία)