Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ COCA COLA

ΟΣΟΙ ΠΙΝΕΤΕ COCA COLA

ΒΑΔΙΖΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!

**************

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

 ________________Στούς φίλους της CocaCola αφιερώνουμε τις παρακάτω γραμμές. Γνωρίζουμε, ότι οι φίλοι της είναι πάρα πολλοί καί μάλιστα με φανατισμό. Όσοι όμως θέλουν να μάθουν και την " άλλη άποψη", ας μελετήσουν προσεκτικά τις παρακάτω γραμμές. Κάποιοι ονομάζουν την CocaCola "θανατηφόρο υγρό" καί ίσως να μη έχουν άδικο. Ένα είναι γεγονός: ουδείς γνωρίζει τήν σύνθεση της CocaCola! Η πρώτη ύλη, δηλ. αυτό καθ' εαυτό το "θανατηφόρο" ποτό -σέ συμπυκνωμένη μορφή- μάς έρχεται κατ' ευθείαν από τήν Ατλάντα των ΗΠΑ. Τι περιέχει; Ποιά είναι η σύνθεσή του; Ουδείς γνωρίζει! Η Εταιρεία κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό την συνταγή! 
__________Κάποιοι λέγουν: βάλτε από τό βράδυ ένα κουμπί σέ ένα ποτήρι με CocaCola και αφήστε το εκεί όλη τη νύκτα. Το πρωΐ το κουμπί θά έχει λυώσει! Θα είναι αγνώριστο! 
_________Κάποιοι άλλοι μάς προτείνουν: Πάρτε ένα μεγάλο μπουκάλι CocaCola. Ανοίξτε το πόμα καί βάλτε μέσα ένα-δυό κουφετάκια από μέντα (πωλείται στα περίπτερα). Τότε θα δείτε ένα παράξενο θέαμα. Θα γίνει έκρηξη! ΠΡΟΣΟΧΗ! Μη κάμετε το πείραμα μέσα στο σπίτι σας! Θα σας λερώσει το χώρο. Κάμετε το πείραμα κάπου στη βεράντα, στην αυλή, σε εξωτερικο χώρο. Και έπειτα διαβάστε τα παρακάτω.    
 ______________ Έπειτα από αυτά, συναγάγετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Αίγιον, 31 Μαρτίου 2014
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 

****************
Σύνδεσμος: http://epanastasi-gr.blogspot.com/2014/03/coca-cola.html
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΥΓΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ... ΚΆΝΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ... ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ! ΚΙ ΑΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΥΓΡΟ...
 ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ!

 

ΠΗΓΗ: Από το Blogger http://www.blogger.com/