Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΡΥΘΜΟ!

ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ!


Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  (1ον)

* ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΡΥΘΜΟ!

__________Με οδύνην ψυχής είδαμε, ότι η παλαιά και σοβαρή (σοβαρή τώρα πια;;;;) εφημερίδα των Αθηνών «ΤΟ ΒΗΜΑ» στην Κυριακάτικη Έκδοση της 14ης Φεβρουαρίου ε.ε. προσέφερεν ως δώρο στους αναγνώστες της «το ΚΟΡΑΝΙΟΝ», δηλαδή το ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων!
__________Η κίνησις αυτή πλημμύρισε με ιερή αγανάκτηση την ψυχή μας!  Θα ήτο ποτέ δυνατόν μια σοβαρή εφημερίδα της Τουρκίας να εκτυπώση και να διανείμη στους αναγνώστες της την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ; ΟΧΙ!, βέβαια! Χίλιες φορές όχι!
__________Εκ του παραδείγματος αυτού και μόνον αποδει-κνύεται πόσο εγκληματική ήταν η ενέργεια αυτή της εφημερίδος «ΤΟ ΒΗΜΑ».
__________Εκφράζουμε, λοιπόν, την λύπη μας και την αγανάκτησή μας για την εγκληματική αυτή ενέργεια κατά της Ορθοδόξου Πίστεώς μας, κατά της χριστιανικής Ελλάδος!
__________Όλοι, λοιπόν, και όλα εμολύνθησαν;
__________Σας καλώ, Σας παρακαλώ πατρικά, να σαμποτάρετε «ΤΟ ΒΗΜΑ».  Μη το ξαναπιάσετε στα χέρια σας. Κατατάσσεται στους εχθρούς της Ορθοδοξίας. Άρα έχει δίκιο η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», όταν δημοσιεύει άρθρο με τίτλο: «Ο ισλαμικός βιασμός της Ευρώπης» (βλ. φ. της 19/2/2016) (παρακάτω θα δείτε και την σχετική αφίσσα).
            Έπειτα από τα παραπάνω ελάτε τώρα να δούμε μερικά στοιχεία από τη διδασκαλία του Κορανίου. Θα φρίξετε, θα ανατριχιάσετε! 
             «Η ιστορία του Ισλάμ και η μελέτη της ιεράς γραφής του, του Κορανίου, μας βοηθά να κατανοήσουμε την φύση της Ισλαμικής Θεολογίας περί διαδόσεως της θρησκείας μέσω του πολέμου και της αυτοαποκαλούμενης ‘’Τζιχάντ’’, δηλ. του Ισλαμικού ιερού πολέμου. Αυτή εδράζεται επί της ισλαμικής πίστεως περί της μετά θάνατον ζωής και της ανταμοιβής που θα λάβουν από τον Αλλάχ όσοι σκοτωθούν ως μάρτυρες της πίστεως, θανατώνοντας επίσης όσο το δυνατόν περισσότερους ‘’απίστους’’.
Αυτό αποτελεί θρησκευτικό νόμο της Σαρία. Είναι ανεξήγητο το γεγονός ότι πολλοί βομβιστές αυτοκτονίας στις Δυτικές χώρες, που προχώρησαν σε Ισλαμικές επιθέσεις εναντίον τους, ήσαν μουσουλμάνοι δεύτερης γενιάς, γεννημένοι στην Ευρώπη, μορφωμένοι στα Ευρωπαϊκά σχολεία και πανεπιστήμια και, σε πολλές περιπτώσεις, ήσαν σχετικώς ευπορότεροι και πιο προνομιούχοι από πολλούς άλλους μουσουλμάνους.
 Οπωσδήποτε, ιδεολογικοί και θρησκευτικοί παράγοντες παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στην καλλιέργεια και διάδοση της σύγχρονης Ισλαμικής βίας. Ο Δυτικός πολιτισμός θεμελιωμένος στις χριστιανικές και δημοκρατικές αξίες απειλείται από την εξάπλωση των ισλαμικών ιδεών. Η σύγκρουση είναι θρησκευτική και ιδεολογική, θεμελιώδης. Μια βασική διαφορά είναι ο τρόπος αντιμετώπισης των κυβερνητικών αρχών. Οι Δυτικές κοινωνίες σέβονται τις πολιτικές αρχές και εξουσίες κάθε έθνους και κατανοούν ότι αυτές έχουν σκοπό να εξασφαλίσουν την κοινωνική τάξη. Το λέει άλλωστε και η Αγία Γραφή «Αποδότε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ» (από το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο κβ',21) . Εν πλήρη αντιθέσει, η απώτερη επιδίωξη του Ισλάμ είναι να υποτάξει όλα τα έθνη υπό τον ισλαμικό νόμο (Σαρία), ακόμη και αν αυτό σημαίνει την ανατροπή των υπαρχουσών κυβερνήσεων. Σε αυτό το μίγμα πολιτικής και θρησκείας, οι ισλαμιστές ηγέτες χρησιμοποιούν το χρήμα και την αφθονία του πετρελαίου της Μέσης Ανατολής, ως μέσον για την διάδοση του Ισλάμ και παγκοσμίως. Το πετρέλαιο αποτελεί το ‘’δώρο του Αλλάχ’’, για την επικράτηση του Ισλάμ, χάρη στο οποίο οι μουσουλμάνοι έχουν κατασκευάσει χιλιάδες τζαμιά σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, έχουν ιδρύσει τηλεοπτικά δίκτυα με επιρροή, τυπώσει και διαδώσει φυλλάδια και βιβλία για να προπαγανδίσουν την εξάπλωση του Ισλάμ». (Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ , 2/12/2015 σελ. 10) 
__________Απευθυνόμενοι στους παράγοντες της Εφημερίδος «ΤΟ ΒΗΜΑ» θα ηθέλαμε να τους ερωτήσουμε:
__________Αγαπητοί μας,
______________Αυτό, λοιπόν, είναι το ιδεώδες, που λανσάρετε στην Ελληνική κοινωνία; «Σκοτώστε τους απίστους;» «Όσοι σκοτωθούν ως μάρτυρες της πίστεως, θανατώνοντας επίσης όσο το δυνατόν περισσότερους απίστους, θα πάνε στον Παράδεισο!!! Τι είσθε, λοιπόν; Απλώς Τζιχαντιστές ή μήπως Καθηγητές του Τζιχάντ; Λυπούμεθα για λογαριασμό σας.
__________Σε σας, λοιπόν, αφιερώνουμε το παρακάτω σκίτσο, που δημοσιεύθηκε ως εξώφυλλο στο περιοδικό «w SIECI» της Πολωνίας!  Εκεί εμφανίζεται μια λευκή γυναίκα, τυλιγμένη με τη σημαία της Ε.Ε., να δέχεται επίθεση από σκουρόχρωμα (δηλαδή μαύρα) χέρια!  Θέλει να εκφράσει την αγανάκτηση κάποιων γυναικών από τη Γερμανία, οι οποίες έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης από ομάδες ανδρών αραβικής και αφρικανικής καταγω- γής στην Κολωνία. (Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, 19/2/2016, σελ 9).
_______Δεχθήτε λοιπόν, την αγανάκτηση της ελληνοχριστιανικής ψυχής μου. Αίσχος!

Αίγιον, 10 Μαρτίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

ΕΣΤΙΑ, 19/2/2016, σελ 9
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ  19-2-2016
  
__________ΚΑΙ ΤΩΡΑ  «ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ»

«Θα χρειασθούν πάνω από 100 χρόνια για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων από την Ελλάδα, λέει το Ινστιτούτο Bruegel»

            «Δεν είναι φυσικά λύση να μετατραπεί η Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών και στρατόπεδο συγκέντρωσης 400 χιλιάδων προσφύγων».  Η δήλωση αυτή δεν ανήκει σε κάποιον πολιτικό εκπρόσωπο της Δεξιάς στη χώρα, αλλά στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, και είναι ενδεικτική των… μηνυμάτων που στέλνουν οι Βρυξέλλες στην Αθήνα!

            Η δημιουργία των πέντε hot spot στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (Λέσβος, Σάμος, Χίος, Λέρος, Κως), η λειτουργία δυο νέων κέντρων μετεγκατάστασης (Διαβατά, Σχιστό), σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα κέντρα κράτησης (π.χ. Αμυγδαλέζα), φαίνεται πως… άνοιξαν την όρεξη των Ευρωπαίων εταίρων μας.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξαθλιωμένη από την οικονομική κρίση Ελλάδα καλείται να βάλει ακόμα μεγαλύτερη πλάτη, «απορροφώντας» ακόμα μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων από αυτόν που της αναλογεί βάσει των συμφωνιών.  Κάτι τέτοιο αποτελεί απόρροια της πολιτικής πολλών κρατών – μελών της Ε.Ε. (όπως η Αυστρία), που όχι μόνο κλείνουν τα σύνορά τους, αλλά κάνουν και …επιλογή αυτών των λίγων που θα απορροφήσουν στα εδάφη τους!  Μάλιστα, πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν επί της ουσίας να γίνει η Ελλάδα ένα ….απέραντο hot spot, προκρίνοντας ως λύση τον διαμοιρασμό των προσφύγων σε ομάδες (από 50 έως 200 άτομα) σε κάθε μεγάλο δήμο της χώρας!

Καταγγελίες Λαμπράκη
            Το θέμα αναδεικνύει με παρέμβασή του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπράκης, ο οποίος μίλησε για σχέδιο της κυβέρνησης που προβλέπει τη μεταφορά χιλιάδων προσφύγων στον Έβρο.  Όπως δήλωσε ο κ. Λαμπράκης η κυβέρνηση αναζητά κατοικίες για να στεγάσει πρόσφυγες και μετανάστες στον Έβρο, στο πλαίσιο προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, 86.000 πρόσφυγες πρόκειται να εγκατασταθούν στην πιο ακριτική περιοχή της Ελλάδας και σε άλλα 5 σημεία της χώρας, με βάση πρόσφατη κοινή υπουργική απόφαση.  Ο ίδιος υποστηρίζει πως στον Έβρο συγκεκριμένα θα εγκατασταθούν πάνω από 6.000 άτομα, κατά βάση μουσουλμάνοι, για τουλάχιστον δυο χρόνια, με την αρχή να γίνεται τον Μάρτιο του 2016, ενώ αποκάλυψε ήδη ότι στελέχη των συναρμόδιων υπουργείων επισκέφτηκαν την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να διερευνήσουν την διαθεσιμότητα σε καταλύματα, κάτι που μάλιστα οι τοπικές αρχές ανακάλυψαν τυχαία.  
            Οι καταγγελίες έφτασαν και στη Βουλή, με τον Βασίλη Κικίλια να ζητά απαντήσεις από τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή. Μάλιστα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη) χαρακτηρίζει τα όσα δηλώνει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολση ως «υψίστης σημασίας και βαρύτητας».  «Η τοπική πολιτική ηγεσία, σε συνδυασμό με όλους τοσυ τοπικούς κοινωνικούς φορείς, προειδοποιούν με ηχηρές παρεμ΄βασεις αποτροπής ενός τόσο επικίνδυνου εγχειρήματος, γεγονός που πρέπει να εισακουστεί από την κυβέρνηση και να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψη», αναφέρει στην επίκαιρη ερώτησή του ο κ. Κικίλιας, και ερωτά τον κ. Κουρουμπλή εάν ισχύουν όσα καταγγέλλονται, εάν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εγκατάστασεης προσφύγων στην περιοχή της Θράκης και (εάν ναι) σε πια σημεία.

« Κασσάνδρα» το Ινστιτούτο Bruegel

            Την ίδια ώρα, μόνο προβληματισμό προκαλεί η μελέτη ενός εκ των κορυφαίων think tank της Ευρώπης, του Ινστιτούτου Bruegel, το οποίο σε ανάλυσή του για το προσφυγικό σημειώνει πως «αν η μετεγκατάσταση συνεχιστεί με τον ρυθμό που πραγματοποιείται μέχρι τώρα, θα χρειαστούν πάνω από 100 χρόνια για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων από την Ελλάδα».  Σύμφωνα με την έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα, «αντί η Ε.Ε. να προωθεί την εφαρμογή του συμφωνημένου σχεδίου μετεγκατάστασης, επικεντρώνεται τώρα στο να παγιδεύσει εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες σε μια χώρα που βρίσκεται στη χειρότερη οικονομική κατάσταση στην Ε.Ε. Ο αριθμός των προσφύγων που πέρασαν τη θάλασσα από την τουρκία στην Ελλάδα αυξήθηκε 20 φορές από το 2014 στο 2015.  Μέχρι τώρα το 2016, η Ελλάδα έχει δεχθεί στο έδαφός της 74.052 πρόσφυγες, ενώ εκτιμάται ότι χιλιάδες πρόσφυγες θα εξακολουθήσουν να φθάνουν στις ελληνικές ακτές».
 Κώστας Παπαδόπουλος (εφημερίδα Η ΑΠΟΨΗ 20-2-2016)


ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Η ΑΠΟΨΗ 20-2-2016
__________ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!

Η κατάληψις της Χώρας γίνεται ειρηνικά –χωρίς πόλεμο-χωρίς μάχες! Διαβάζουμε σε τίτλο της εφημερίδας «Δημοκρατίας» : «Τριπλάσιοι (!) οι μετανάστες από τους μόνιμους κατοίκους στο Καστελόριζο».
           
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  20-2-2016

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ:
__________Αδέλφια μου Έλληνες και Ελληνίδες κοιμηθήτε ήσυχοι!  Τα σύνορα στο Αιγαίο δεν χρειάζονται πια να τα φρουρούμε! Το ναυτικό της Τουρκίας και το ΝΑΤΟ, υπό την καθοδήγηση της Γερμανίας, ανέλαβαν την φρούρηση!  Οι Μετανάστες κατέλαβαν ήδη το Καστελόριζο!
Οι Τούρκοι απαγόρευσαν στο Πρωθυπουργικό αεροπλάνο να προσγειωθή στη Ρόδο για καύσιμα. 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 21-2-2016
ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ …ΩΡΑΙΑ! 
 Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ, ΧΑΝΕΤΑΙ!
__________Είμαστε ήδη υπό ξένην κατοχήν. Δεν το αισθάνεσθε; Δεν το νοιώθετε;  Κατακτητές μας:
  • Η Ευρωπαϊκή Ένωσις
  • Το Διεθνές Νομισματικόν Ταμείον
  • Η Γερμανία της κα. Μερκελ
  • Το ΝΑΤΟ
  • Και η Αθεΐα!

Αίγιον, 10 Μαρτίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

***************


Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Έβαλαν Ελληνόπουλα να προσκυνήσουν τον Αλλάχ!!!


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
prisonplanet.gr
 Muslims-Children-2-05   Αγανακτισμένος γονέας καταγγέλει στο διαδίκτυο ότι σε νηπιαγωγείο της περιοχής των Σεπολίων, οι δασκάλες αποφάσισαν να διδάξουν τους μικρούς μαθητές τι εστί μπαϊράμ. Αφού οι πλατείες πλημμύρισαν από μουσουλμάνους που προσκυνούσαν είπαν να μην χάσουν την ευκαιρία!
    Αυτό το "μάθημα" σε παιδάκια ηλικίας τεσσάρων-πέντε ετών, για το μπαϊράμ, δηλαδή τη μουσουλμανική γιορτή, έγινε επειδή ανάμεσα στα 30 συνολικά παιδάκια, τα τρία ήταν μουσουλμανόπαιδα!! Οπότε τα παιδάκια «μυήθηκαν» στη μουσουλμανική θρησκεία. Tα παιδάκια το είδαν ως παιχνίδι,έπεσαν και αυτά στο έδαφος και άρχισαν να προσκυνούν τον Αλλάχ!!!

    Μάλιστα κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν και οι γονείς των μουσουλμανόπαιδων, για να προσευχηθούν μαζί τους!

    Απαράδεκτο και πρωτοφανές σε Ελληνικό σχολείο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

    Δεν μας φτάνει που πολεμούν όλοι τον Αγιασμό, τον εκκλησιασμό, την προσευχή και τις εικόνες από τα σχολεία, τώρα βάζουν τα παιδάκια να προσκυνάνε και τον Αλλάχ!!!

    Που να πλημμυρίσουμε και με μουσουλμάνους των hot spots τι έχει να γίνει!!!


                                       ***************

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 21-2-2016