Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ

 Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (2ον) 

*  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .........

__________Στο χθεσινό σημείωμά μας εδώσαμε πολλά στοιχεία, από τα οποία καταδεικνύεται, ότι η Ελλάδα μας σιγά-σιγά χάνεται! Αρχίζει ήδη να μεταβάλλεται σε μια Ισλαμική Χώρα!  Έτσι τό όνειρο του Τοργκούτ Οζάλ αρχίζει να λαμβάνει σάρκα και οστά! «Θα κατακτήσουμε την Ευρώπη διά των γεννήσεων» είπε κάποτε! 
_______Η ευθύνη γι αυτό το εθνικό έγκλημα βαρύνει όλους μας! Και εμένα, που τώρα γράφω αυτές τις γραμμές, και εσάς που τώρα με διαβάζετε!  Βεβαίως η ευθύνη βαρύνει πρώτα απ' όλους τους Πολιτικούς μας Ηγέτες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, όσοι εκυβέρνησαν την Ελλάδα μας τις τελευταίες δεκαετίες, εξαιρέτως δε σήμερα την Κυβέρνηση κ. Αλέξη Τσίπρα! Αυτή η Κυβέρνηση βάζει πλέον τήν ταφόπλακα!   ________Σήμερα, λοιπόν, παρακολουθείστε δημοσιεύματα, με τα οποία καταδεικνύεται τό στυγερό αυτό έγκλημα κατά της ενδόξου Πατρίδος μας.  (Ώχ! ώχ! Συγγνώμην! Είπα την λέξη «Πατρίδα μας»! Αδελφοί μου, σώστε με! Κινδυνεύω να συλληφθώ και να καταδικασθώ με την κατηγορία του Ρατσιστή! Η λέξη ΠΑΤΡΙΔΑ εχει διαγραφεί πλέον από τό Ελληνικό λεξιλόγιο). 

Αίγιον, 11 Μαρτίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

*******************

Ελλάς τέλος τα επόμενα 10-20 χρόνια, εκτός εάν....


 VrpcGqHxCCn12oGnX3te
Του Θεόδωρου Κατσανέβα
Η οικονομική κρίση εκτός από οικονομικά αδιέξοδα,φτώχεια,  ανεργία,  μιζέρια, έχει δημιουργήσει παράλληλα και ένα τεράστιο πρόβλημα δημογραφικής κατάρρευσης και εξάρθρωσης του ελληνισμού. Την ώρα που εισρέουν μαζικά στη χώρα εκατοντάδες χιλιάδες μη αφομοιώσιμοι μουσουλμάνοι έποικοι, ο ελληνικός πληθυσμός συρρικνώνεται  δραματικά. Η ελληνίδα γυναίκα γεννά περίπου 1 παιδί  όταν οι μουσουλμάνες γεννούν  5 κατά μέσο όρο. Οι γεννήσεις ελληνογενών έχουν μειωθεί κατά 20% από το 2008, οι θάνατοι  είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις, ενώ αλματωδώς αυξάνονται οι αυξήσεις μουσουλμάνων εποίκων. Περισσότεροι από 200.000 συμπατριώτες μας έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό, με το κύμα της μεταναστευτικής φυγής να αυξάνεται συνεχώς, αφού η ανεργία παραμένει σε δυσθεώρητα ύψη, 27% στο σύνολο και 60% για τους νέους. Η Ελλάδα κατέχει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας διεθνώς και δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι αυτή η εικόνα θα ανατραπεί στο προβλεπτό μέλλον.
Όπως είναι γνωστό από τη βασική οικονομική θεωρία και πρακτική, για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας σε μια χώρα, απαιτείται ανάπτυξη του ΑΕΠ, του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος, άνω του 3% ετησίως. Επί πλέον, για να αποπληρωθούν τα διαρκώς αυξανόμενα χρέη μας, χρειαζόμαστε πλεόνασμα τουλάχιστον 10% του ΑΕΠ ετησίως. Συνολικά δηλ. απαιτείται ετήσια ανάπτυξη της τάξης του 13% για να αποπληρώνονται τα δυσθεώρατα χρέη, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να σταθεί η χώρα στα πόδια της, κάτι που αποτελεί και το βασικό ζητούμενο για την επιβίωσή της.
Αλλά κάτι τέτοιο αποτελεί σενάριο ακραίας επιστημονικής φαντασίας και όποιος το υποστηρίζει είναι ψεύτης, ανόητος ή φαιδρός. Υπό τις καλύτερες οικονομικές συνθήκες, δεν είναι δυνατόν να επιτευχθούν τέτοια ονειρικά επίπεδα ανάπτυξης. Σε περιδίνησης ύφεσης και με υπερτιμημένο νόμισμα όπως οι σημερινές, το μόνο βέβαιο είναι η συνεχόμενη κατολίσθηση της οικονομίας. Τα μονότονα πλέον διαψευδόμενα σενάρια εικονικής αισιοδοξίας, δεν μπορούν να ανατρέψουν την καταστροφή. Απλώς πουλάνε ελπίδα και αγοράζουν χρόνο που βέβαια κάποτε δεν μπορεί παρά κάποτε να τελειώσει.
Όπως πορεύονται τα πράγματα σήμερα, με τη μονιμοποίηση του οικονομικού αδιέξοδου, τη δημογραφική συρρίκνωση της χώρας, την ορμητική μετανάστευση Ελλήνων στο εξωτερικό και τη μαζική εισβολή μη αφομοιώσιμων μουσουλμάνων εποίκων, η χώρα έχει προδιαγραφεί να τερματίσει την ιστορική  της διαδρομή των 3.000 χρόνων στα επόμενα 10-20 χρόνια. Οι επόμενες γενιές των παιδιών μας, δε θα  έχουν θέση στον ήλιο αυτής της όμορφης πατρίδας που μας κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας.
Το τραγικό του θέματος είναι ότι, θα είμαστε το πρώτο έθνος στην ιστορία της ανθρωπότητας που θα χάσει την ιστορική του πατρίδα και θα εξαφανιστεί, χωρίς πολεμικές συγκρούσεις και εισβολές κατακτητών με βίαια μέσα. Ο πονηρός «ανθρωπισμός» της παγκοσμιοποίησης και της ροζέ ψευτοαριστεράς, σε συνδυασμό με τον εγκλωβισμό του ζαλισμένου πλήθους στη μέγκενη των εξωνημένων κεντρικών ΜΜΕ,  είναι το εύφορο έδαφος όπου καλλιεργείται και μεγαλώνει το δέντρο της προδοσίας και της καταστροφής.
Ελλάς τέλος λοιπόν. Εκτός και αν αλλάξουμε τελείως πορεία με απαλλαγή από τους σημερινούς μνημονιακούς εγκάθετους των κομμάτων που διαχειρίζονται τη χώρα για λογαριασμό των ξένων επιβουλέων. Μέχρι να γίνει αυτό, ένα πρώτο σημαντικό βήμα είναι οι νοήμονες πολίτες να κλείσουν την τηλεόραση. Να μη βλέπουν ή ακούν ειδήσεις και σχόλια από τους σύγχρονους Πραιτοριανούς των ΜΜΕ που έχουν υποκαταστήσει τα ερπυστριοφόρα και τη Γκεστάπο του παρελθόντος και κάνουν καλύτερα τη δουλειά του κατοχικού καθεστώτος. Πρέπει όλοι να βγούμε απ’ το κλουβί. Και να ξαναχτίσουμε την πατρίδα απ’ την αρχή.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/

 Μέσα σε διάστημα μόλις 4 ημερών (από την περασμένη Πέμπτη) σημειώθηκαν 2 περιστατικά στα οποία άγνωστοι εισήλθαν σε σχολικές μονάδες της Καβάλας, κατέβασαν την ελληνική σημαία, την έκαψαν και έβαλαν στην θέση της…την σημαία της Τουρκίας!Η πρώτη καταγγελία είχε γίνει από τον Καβαλιώτη φωτογράφο Γιάννη Καπάιο, ο οποίος στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανέφερε (με σχετική ανάρτησή του το περασμένο Σάββατο τα εξής): Περίμενα μία μέρα να δώ αν θα υπάρξει από κάπου ενημέρωση , αλλά αυτή δυστυχώς δεν υπήρξε… Σας ενημερώνω λοιπόν ότι άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ιστό της στο 5ο γυμνάσιο Καβάλας , την έκαψαν και ανέβασαν στην θέση της την τουρκική !!! Τα συμπεράσματα δικά σας ! Απ’οτι με ενημέρωσε ο γιός μου άγνωστοι πήδηξαν απο τα κάγκελα της αυλής στραβώνοντας τα κιόλας και έκαψαν την ελληνική  σημαία μπροστά στην πόρτα του σχολείου … και μετά ανεβάσαν την τουρκική , την οποία τα παιδιά δεν πρόλαβαν να δούν καθώς κατέβηκε αμέσως…

Στην αρχή δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Μάκης Κοσκερίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STUDIO 7, επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε το προαναφερθέν περιστατικό, σημειώνοντας ότι οι δράστες δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί. Μέσα από την ίδια ραδιοφωνική συχνότητα, όμως, έγινε γνωστό ότι ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο!

Για το ποιος μπορεί να είναι υπεύθυνος για αυτά τα συμβάντα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις και εικασίες.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, απαιτείται ψυχραιμία διότι τέτοιες ενέργειες έχουν σαν μοναδικό σκοπό την δημιουργία έντασης με συγκεκριμένο σκοπό. Άλλωστε και στο παρελθόν η συνοικία της Παναγίας έχει γίνει στόχος παρόμοιων ενεργειών (όπως η καρφωμένη κεφαλή χοίρου στην πόρτα του παλιού τεμένους Χαλίλ Μπέη-γνωστό και ως Παλιά Μουσική)..


ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ......

Στόχος της Τουρκίας πλέον είναι τα Δωδεκάνησα. Επιβεβαιώνεται το pentapostagma.gr!

Σε προ μηνών άρθρο μας από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο: Οι Τούρκοι «εξαφανίζουν» Καστελόριζο απαιτώντας ΑΟΖ έως την Κρήτη...
dodekanisa

Δημοσίευση

Σε προ μηνών άρθρο μας από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο: Οι Τούρκοι «εξαφανίζουν» Καστελόριζο απαιτώντας ΑΟΖ έως την Κρήτη και την Κύπρο,  είχαμε αναφέρει ότι οι Τούρκοι συνεχίζοντας την «οδό» της συνεχούς προκλητικότητας , του εκφοβισμού και των παράλογων απαιτήσεων , διεκδικούν ΑΟΖ από την Ελλάδα μεταξύ των περιοχών Κρήτης και Κύπρου.
Όπως γίνεται αντιληπτό το Καστελόριζο « εξαφανίζεται» ως δια μαγείας από την περιοχή,  και απλά για την Τουρκία» δεν υπάρχει», διότι έτσι διευκολύνονται καλύτερα τα σχέδια τους.
Το προκλητικότατο δημοσίευμα ανέφερε επίσης  ότι η Ανατολική μεσόγειο Θάλασσα είναι μια «ημίκλειστη θάλασσα» με  υφαλοκρηπίδα και αποκλειστική οικονομική ζώνη, με πολλούς περιορισμούς, οι οποίοι κανονικά θα πρέπει να καθορίζονται από όλα τα παράκτια κράτη της περιοχής( συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας), βάση συμφωνίας και με βάση τις αρχές της ισότητας.

Μάλιστα αναφέρεται και ο Τούρκος επιστήμονας  Δρ . jixad  Yayci, ο οποίος τονίζει  ότι  η Ανατολική Μεσόγειος ιστορικά, στρατηγικά και οικονομικά διαθέτει μια σημασία η οποία  προσδιορίζεται με βάση την Κύπρο .
 Τα παρόχθια κράτη, συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας δικαιούνται να συμμετέχουν στην κατανομή των περιοχών θαλάσσιας δικαιοδοσίας . Το διεθνές νομικό πλαίσιο προσδιορίζει ότι η Τουρκία , η Αίγυπτος, η κατεχόμενη Κύπρος   και όχι η Συρία, η Λιβύη, το Ισραήλ, θα πρέπει να έχουν αμοιβαία ΑΟΖ με το Λίβανο.
Οι συμφωνίες για την  θαλάσσια δικαιοδοσία επιμερισμού θα πρέπει να αναθεωρηθούν , τονίζει ο Τούρκος  Δόκτωρ  . Στην περίπτωση αυτή, η Τουρκία, αποκτά νέα διεθνή δικαιώματα και νόμιμα συμφέροντα στις ανατολικές περιοχές της Μεσογείου, με θαλάσσια δικαιοδοσία σύμφωνα με τον χάρτη .
Προχθές σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο, ήρθε και η πλήρης επιβεβαίωση του προ μηνών άρθρου μας, όταν   η  Άγκυρα απαίτησε και επέτυχε την εξαίρεση των Δωδεκανήσων από τις περιπολίες της νατοϊκής μοίρας, με το πάγιο επιχείρημα της «αποστρατιωτικοποιημένης» ζώνης.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται τα διήμερα μπαράζ παραβάσεων (χθες μόνο πραγματοποιήθηκαν στο ΒΑ και ΝΑ Αιγαίο 13 παραβάσεις από συνολικά 21 τουρκικά πολεμικά και ελικόπτερα), αλλά και η NAVTEX του σταθμού Αττάλειας (υπ’ αριθμόν 118/16), με την οποία χθες δεσμεύθηκε για περίπου έξι ώρες σχεδόν ολόκληρη η περιοχή ανάμεσα στη Ρόδο και το Καστελλόριζο.
Άσχετα από την πρακτική σημασία της , η συγκεκριμένη NAVTEX εντάσσεται στην πάγια τακτική της Άγκυρας, η οποία θεωρεί ότι το Καστελόριζο δεν έχει υφαλοκρηπίδα και σε κάθε περίπτωση η τουρκική παρεμβάλλεται μεταξύ του συγκεκριμένου νησιού και της Ρόδου.
Σκοπός της Τουρκίας είναι υπό το βάρος συνεχών προκλητικών επεισοδίων και προκλήσεων ακόμη και με πολεμικό επεισόδιο τύπου Ίμια, να «πειστεί» η ελληνική κυβέρνηση και να συναινέσει στην διχοτόμηση του Αιγαίο για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.
Σε άλλο άρθρο μας από το pentapostagma.gr, με τίτλο: Το αμερικανικό σχέδιο διαμοιρασμού των ελληνικών κοιτασμάτων από το 2012!, είχαμε αναφέρει ότι η Ουάσιγκτον πλέον εν έτει 2016  δεν προτείνει,  αλλά έχει «αποφασίσει» ότι η Ελλάδα θα λάβει  το 20% των εσόδων, η Τουρκία το υπόλοιπο  20% και η υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ εταιρεία κολοσσός Noble Energy Company από το Χιούστον του Τέξας, θα λάβει  την μερίδα του λέοντος του, ΔΗΛΑΔΗ το   60 % τω ελληνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων .
Τώρα όμως  λένε οι Αμερικανοί, υπάρχει  ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι το οποίο διαδραματίζεται στην περιοχή του Αιγαίου  .
Για  την αποφυγή κάποιου «ατυχήματος» από τουρκικής πλευρά λόγω «μεγάλων ορέξεων» της Άγκυρας , η αμερικανική ηγεσία θα φροντίσει για την  «στρατιωτική ισορροπία» στην περιοχή.
Η «διασφάλιση» λοιπόν  μιας ήρεμης κατάστασης «κλειδώνει»  τα αμερικανικά συμφέροντα και  παράλληλα αποτρέπει την  «εμπλοκή» των Ρώσων στην περιοχή της Α.Μεσογείου. Ίσως για αυτό να  έχουμε εκλογές ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Τουρκία! 
Τα γεγονότα άλλωστε τρέχουν γύρω μας  και θα έρθουν και άλλα, λίαν συντόμως . 

Με λίγα λόγια οι Τούρκοι είναι ‘αχόρταγοι» και επιζητούν μεγαλύτερο μερίδιο στην περιοχή «παίζοντας» ταυτόχρονα με τα «νεύρα» της Ουάσιγκτον  και της Μόσχας για το Αιγαίο και  την Βόρειο Συρία, ταυτόχρονα . Ο Ερντογάν έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των ΗΠΑ , λόγω της ατίθασης και προκλητικής εξωτερικής πολιτικής του, ας το κρατήσουμε αυτό.
Όπως και να έχει σε αυτές τις περιπτώσεις  οι «μεγάλες δυνάμεις» έχουν τα δικά τους σχέδια τα οποία και θα εφαρμόσουν στην περιοχή «οπωσδήποτε».


*******************

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ 

ΕΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ

Ξυδάκης: Οι πρόσφυγες μπορούν να βοηθήσουν το δημογραφικό στην Ελλάδα ! ! ! !

ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΓΑΡΓΑΡΑ ! Με μια φράση που θα συζητηθεί...
ksidakis_0

Δημοσίευση

ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΓΑΡΓΑΡΑ !
Με μια φράση που θα συζητηθεί, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, είπε πως το δημογραφικό μπορεί να ωφεληθεί από το προσφυγικό.
Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, είπε χαρακτηριστικά:

«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία, να εργαστούν να ενσωματωθούν».
Όπως εξήγησε ο κ. Ξυδάκης, «όσοι δεν δικαιούνται  διεθνή προστασία πρέπει να επιστρέψουν, όσοι δικαιούνται άσυλο και διεθνή προστασία θα μείνουν» και πρόσθεσε: «Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20 και 30 χιλιάδες ανθρώπους; Ο ανθρωπισμός της Ελλάδος είναι και αυτός ότι θα δώσει καταφύγιο σε κάποιους ανθρώπους.
Τέτοιο καταφύγιο  έχει δώσει η κατεστραμμένη Κύπρος μετά το ’74 στους πρόσφυγες του Λιβάνου και οι πρόσφυγες του Λιβάνου συνέβαλαν στο κυπριακό θαύμα μετά την καταστροφή του ’74. Τέτοιο καταφύγιο έχει προσφέρει  πολλές φορές η Ελλάδα, οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που έμειναν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους μιλούν μόνο ελληνικά δεν προσέφεραν στην Ελλάδα; Εγώ λέω ότι η Ελλάδα έχει μεγάλα προβλήματα, έχει καταρχάς ανεργία και ύφεση  το οποίο είναι ένα δομικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή ωστόσο μπορεί να ενσωματώσει ανθρώπους».
shmantikanea.blogspot.com

******************

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ...
Ο αν. υπουργός Εξωτερικών Ν.Ξυδάκης προτείνει να ζευγαρώνουν οι Ελληνες και οι Ελληνίδες με πρόσφυγες και λάθρο για να λυθεί το... δημογραφικό!
 
 «Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ν.Ξυδάκης για τους δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες που εγκλωβίζονται μέρα με την μέρα στην χώρα μας! 
Ο υπουργός, που είδε λύση του δημογραφικού προβλήματος μέσα στην χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν παρέλειψε να συγκρίνει την Ελλάδα των τριών μνημονίων του 2015 με την Αυστρία, διερωτώμενος: «Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20 και 30 χιλιάδες ανθρώπους»; Ο κύριος Ξυδάκης, αντλώντας αισιοδοξία για την αντιμετώπιση της κατάστασης από άλλες παρόμοιες τραγωδίες που έζησε ο κόσμος και η περιοχή ιστορικά, δεν δίστασε μάλιστα, στην συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm, να συμπληρώσει:
«Τέτοιο καταφύγιο  έχει δώσει η κατεστραμμένη Κύπρος μετά το ’74 στους πρόσφυγες του Λιβάνου και οι πρόσφυγες του Λιβάνου συνέβαλαν στο κυπριακό θαύμα μετά την καταστροφή του ’74. Τέτοιο καταφύγιο έχει προσφέρει  πολλές φορές η Ελλάδα, οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που έμειναν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους μιλούν μόνο ελληνικά δεν προσέφεραν στην Ελλάδα»; 
«Νομίζω ότι το πράγμα δεν πάει καλά ήδη, οπότε πόσο χειρότερα να πάει; Αυτή η κατάσταση την οποία φοβόμαστε είναι αυτό, κάποιοι να προκαλέσουν ένα ντόμινο. Ήταν διατυπωμένη ρητώς η επιθυμία της Αυστριακής υπουργού ότι είναι επιθυμητό το ντόμινο effect.  Άρα χειρότερο δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει εύκολα, το χειρότερο έχει συμβεί εδώ και αρκετές εβδομάδες όταν περίπου 12-13 αποφάσεις των ευρωπαϊκών συμβουλίων δεν εφαρμόστηκαν» είπε ακόμα ο κύριος Ξυδάκης και επανέλαβε ότι «η Ελλάδα έχει μια εμπειρία από μεταναστευτικές ροές, ας θυμηθούμε τι υποδέχτηκε από το ’90 που έπεσαν τα σύνορα, τέλειωσε ο ψυχρός πόλεμος και το Σιδηρούν παραπέτασμα τι υποδέχτηκε. Φτάσαμε να ξεπερνάμε το 1 εκατομμύριο σε βάθος εικοσαετίας…  έχει κάποιες αντοχές η Ελλάδα, δεν είναι ένα κράτος των 600 χιλιάδων ώστε να λυγίσει με τους 20 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες ωστόσο πρέπει να τους δοθεί μια βοήθεια άμεση».
Δηλαδή να ζευγαρώνουν οι Ελληνες (και κυρίως οι Ελληνίδες αφού το 70% των προσφύγων και των λάθρο είναι άνδρες) με μουσουλμάνους πρόσφυγες και λάθρο για να λυθεί το δημογραφικό! Αυτό προτείνει ο Ν.Ξυδάκης.
Ή θεωρεί ότι οι παραπάνω "ισλαμιστές επιβήτορες" θα ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία; Μήπως θα βαπτιστούν και ορθόδοξοι χριστιανοί;
Τι άλλο θα ακούσουμε!
Πηγή: www.pronews.gr