Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΜΕΤΑ ΤΟ «ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ» ΜΑΣ ΑΠΕΝΕΙΜΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ  .....ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ!!!

 _______Δόξα τω Θεώ! Το πανηγύρι άρχισε με τον ....υπέροχο Υπουργό της α=Παιδείας κ. Φίλη. Μας απένειμε τό προσωνύμιο «Τζιχαντιστής». Τώρα προστίθεται και ο πολυ-προοδευτικός κ. Ιωάννης Μπουτάρης.  Κατά τον Αξιότιμο κ. Μπουτάρη, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, είμαι και ....«Σχιζοφρενής»! Μπράβο κ. Δήμαρχε! Σας ευχαριστώ θερμότατα! Από ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο, όπως Σείς, οι έπαινοί Σας στο ταπεινό πρόσωπό μου στην πραγματικότητα θα ήσαν ψόγος! Έπαινοι εξερχόμενοι από τό στόμα Σας θα ισοδυναμούσαν με μια λάσπη! Δέν θα ήθελα, λοιπόν, νά έχω επαίνους από ένα ηλικιωμένο πρόσωπο, όπως Σείς, το  οποίο περιφέρεται με ένα σκουλαρίκι στο αυτί του και το πρώτο θέμα, που το απασχολεί είναι η σεξουαλικότης!!! Εάν με τις προχθεσινές Δηλώσεις Σας με επαινούσατε, τότε μερικοί θα έμπαιναν στον κόπο να ψάχνουν το «πως και το γιατί»! «Πως και γιατί επαινεί τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων ο κ. Μπουτάρης;» θά έλεγαν. «Μήπως και ο Αμβρόσιος είναι κρυπτο....φιλος; Μήπως καί ο Αμβρόσιος είναι μυστικό στέλεχος της παρέας, που ονομάζεται «Gay»; Της άνομης δηλ. εκείνης παρέας, η οποία πραγματοποιεί παρελάσεις, όπως το 5o Thessaloniki Pride;;;; Μήπως, μήπως , μήπως....»

_______Ώστε, λοιπόν, καί μόνο το γεγονός, ότι ο κ. Μπουτάρης μας κατηγόρησε, και μάλιστα μέ ένα τόσο βαρύ χαρακτηρισμό, όπως το «σχιζοφρενής», μας αρκεί! Θα καταδεικνύεται δηλ. και θα αυτο-αποδεικνύεται, ότι δεν είμεθα «μπουτάρηδες»!!! Διότι Μπουτάρης σημαίνει σκουλαρίκι στο αυτί και σεξουαλικότητα! Το όνομα Μπουτάρης παραπέμπει στην παρέλαση Gay's Parti. Το όνομα Μπουτάρης, επίσης, είναι ταυτισμένο με δηλώσεις περί της Ηθικής απαράδεκτες, όπως μια πρόσφατη Δήλωσή του: «Μου είναι αδύνατο να διανοηθώ πως μπορείς να κατηγορήσεις σε καλό ή κακό τη σεξουαλική διάθεση». Δηλ. έάν ο κ. Μπουτάρης είχε μια κόρη, η οποία θα ασχολείτο με τον «αγοραίο έρωτα», δεν θα μπορούσε να ξεχωρίσει, εάν η σεξουαλική της διάθεση και ενασχόληση θα ήταν καλός ή κακός έρωτας; Ντροπή!

_________Συγχαρητήρια, λοιπόν, στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι επιλέγουν τέτοιους  τοπικούς Άρχοντες! Η πόλη του Αγίου Δημητρίου μολύνεται! Ο λόγος του Ευαγγελίου δαστρέφεται!

_______Για το ταπεινό πρόσωπό μας ισχύουν οι λόγοι του Αποστόλου Παύλου: «ημείς μωροί διά Χριστόν, υμείς δε (κ. Μπουτάρη) φρόνιμοι εν Χριστώ! Ημείς ασθενείς υμείς δε ισχυροί! Υμείς ένδοξοι, ημείς δε άτιμοι....Άχρι της άρτι ώρας και πεινώμεν και διψώμεν ......και κολαφιζόμεθα....Ως περικαθάρματα (δηλ. σκουπίδια) του κόσμου εγεννήθημεν, πάντων περίψημα (δηλ. κάθαρμα) έως άρτι» (Κορ. Α', 4,10-14).

_______Αγαπητέ κ. Μπουτάρη,

        Μας ωθείτε να διεκδικήσουμε ένα Βραβείο στο βιβλίο Guinnes! Μέχρι σήμερα μας έχουν αποδοθή τίτλοι,  προσωνύμια, ή παρατσούκλια ώς κάτωθι:   

·         Χουντικός!

·               Εθνικιστής! 
·               Χωροφύλαξ!
·         Υμνητής της Χούντας!
·   Διαφωτιστής στη Γυάρο! (Σημ. Γεννήθηκα το 1938, άρα είμαι το «παιδί θαύμα»)! 
·         Συνεργάτης των Γερμανών στην καταστροφή των Καλαβρύτων! (13.12.1943) (Σημ. Γεννήθηκα το 1938, άρα για μιαακόμη φορά είμαι το «παιδί θαύμα»)! 
·         Χρυσαυγίτης!
·         Συριζαίος!
·   Αριστερός!
·         Καλός, αλλά και ......πολιτικάντης!
·         Τζιχαντιστής!  Καί τέλος,
·          Σχιζοφρενής! 


 • Δοξάζω, λοιπόν,  το όνομα του Κυρίου, διότι με αξιώνει να μέ πολεμούν για το όνομά ΤΟΥ. «Ως περικαθάρματα (δηλ. σκουπίδια) του κόσμου εγεννήθημεν, πάντων περίψημα (δηλ. κάθαρμα) έως άρτι» (Κορ. Α', 4,10-14).

   Κύριε Μπουτάρη,

  «Ημίν εχαρίσθη το υπέρ Χριστού, ου μόνον το εις αυτόν πιστεύειν, αλλά και το υπέρ αυτού πάσχειν» (Φιλιππ. 1, 29). Σας ευχαριστώ για το στεφάνι, το οποίο μου εχαρίσατε.

  Αίγιον, 27 Ιουνίου 2016

  + Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

  *******************

ΜΠΡΑΒΟ κ. ΦΙΛΗ!!!!

  _______Στη σοβαρή εφημερίδα ΕΣΤΙΑ διαβάσαμε ένα όχι καί τόσο κολακευτικό σχόλιο για τον Υπουργό της Παιδείας, του Οποίου το Υπουργείο μετασχηματίζεται σε Υπουργείο α-Παιδείας, δηλ. αμορφωσιάς, και σας το παρουσιάζουμε.

 Απωθημένα;

Μάλιστα, ο κ. Υπουργός Παιδείας, σε νέες δηλώσεις του χθες περί της δικής του μεταρρυθμίσεως, έσπευσε να μας εξηγήσει ότι επιθυμεί «ουσιαστικό «και «ελκτικό» σχολείο, αλλά και δημοσία εκπαίδευση που θα καθιστά περιττό το φροντιστήριο.  Και γι’ αυτό άλλαξε τα σχολικά βιβλία, που θα προσφέρουν στα παιδιά νέες ευκαιρίες …απολαύσεως.   Ο ίδιος δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της πανεπιστημιακής εκπαιδεύσεως.  Μήπως του έχει αφήσει αυτό απωθημένα και θέλει και τα δικά μας παιδιά να στραφούν σε χειρωνακτικά επαγγέλματα;  Ακόμη και αν δεν βρίσκουν εύκολα εργασία οι νέοι πτυχιούχοι, έχουν πάντως αποκτήσει εγκυκλοπαιδικότερο τρόπο προσεγγίσεως των προβλημάτων, κύριε υπουργέ.  Και χρειαζόμαστε μορφωμένους πολίτες.

Πηγή: ΕΣΤΙΑ 23/6/2016

*******************

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ........«ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ» 

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ

 ΤΙΣ .....ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ........ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ!!!!

ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ!

 

 

 

 

 

 

 

 

  ************************

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί 

 Μπουτάρη - Μίλησε για σχιζοφρενείς Ιερείς

 • Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2016 20:36Επίθεση προς τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο και τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ εξαπέλυσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή το 5ο Thessaloniki Pride.
«Ο Αμβρόσιος και ο Σεραφείμ είναι "ιερά εξέταση". Αν εξαιρέσεις παπάδες, οι οποίοι είναι σχιζοφρενείς, οι υπόλοιποι είναι πιο μαλακοί. Υπάρχει ακόμη έντονη αντίδραση του κόσμου σε οποιαδήποτε διαφορετικότητα. Η σεξουαλική διάθεση του καθενός δεν έχει να κάνει με την αναπαραγωγή. Είναι αδύνατο να μου επιβάλεις να φάω μελιτζάνες τηγανιτές, όταν μου φέρνουν αλλεργία. Μου είναι αδύνατο να διανοηθώ πώς μπορείς να κατηγοριοποιήσεις σε καλό και κακό τη σεξουαλική διάθεση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.
Παράλληλα, αναφέρθηκε σε θέματα bullying σε παιδιά, τα οποία δεν ανήκουν σε ομάδες και τόνισε πως αυτό προέρχεται από το σπίτι.
Αναφορικά με τους πρόσφυγες είπε ότι σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς που υπάρχουν στην περιοχή μας, υπάρχουν και κάποιοι που είναι ομοφυλόφιλοι.
«Να μην λέμε μόνο για τα παιδιά που δεν πάνε σχολείο ή για τις μανάδες που δεν έχουν γάλα. Αυτές οι ομάδες έχουν διωχθεί».
Τέλος, επισήμανε πως πρέπει να μπει εντατικά στα σχολεία και όχι μόνο πιλοτικά η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, ενώ κάλεσε τους διοργανωτές του 5ου Thessaloniki Pride να βγάλουν ένα σχετικό ψήφισμα, να το καταθέσουν στο δήμο και στη συνέχεια ο δήμος θα προσπαθήσει να το περάσει.

ΠΗΓΗ:  
http://www.vimaorthodoxias.gr/eipan/item/84013-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B7-%CE%BC%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%86%CF%81%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%82