Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ = Η ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ


ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ!

ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ, 

ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ! 


___________Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ προσέγγιση επιχειρείται τόσο στον εκκλησιαστικό, όσο καί στον πολιτικό χώρο. 
_______Όσον αφορά τον χώρο του πολιτικού στίβου, μας το ομολόγησε λίγες ημέρες πρίν ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής, ο οποίος (για να δικαιολογήσει τούς τρελλο-Νόμους, τους οποίους λαμβάνει συνέχεια η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτός περί τών έμφυλων ταυτοτήτων), είπεν, ότι «είχαμε Διεθνείς δεσμεύσεις»! Ως 'Ελληνας Πολίτης, λοιπόν, αρνούμαι να μας διοικούν οι Ξένοι, δηλ. οι Μασσώνοι, οι Άθεοι, οι Έκφυλοι, οι Ομοφυλόφιλοι, οι Σιωνιστές, κάποιοι σαν τον κ. Σώρο με τα πολλά χρήματα και τις ύποπτες Μ.ΚΥ.Ο, η Παγκοσμιοποίηση, η Globalization, η Λέσχη Bilderberg και όποιοι άλλοι σκοτεινοί παράγοντες οι οποίοι εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα, ενώ συγχρόνως  υπηρετούν τον εκφυλισμό και τελικά τον αφανισμό της Ελλάδος! 
________Τώρα όσον αφορά τον εκκλησιαστικό χώρο είμαι ακόμη πιο κάθετος! Η Ορθοδοξία μας, η ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, είναι ο θησαυρός μας! Δεν έχουμε δικαίωμα νά τον θέτουμε σε ίση μοίρα με όλες τις άλλες θρησκευτικές παραλλαγές. Ο λόγος του Θεού είναι σαφής, σαφέστατος: «Μή δώτε το άγιον τοις κυσί, μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αυτούς εν τοις ποσίν αυτών και στραφέντες ρήξωσιν υμάς», (Ματθ. 7, 6). Δηλ. μη δίνετε  τα ιερά και τα όσια της πίστεώς μας στα σκυλιά και μή ρίχνετε μπροστά στους χοίρους τα μαργαριτάρια σας, μή τυχόν τα καταπατήσουν μετα πόδια τους καί έπειτα στραφούν εναντίον σας και σας ξεσχίσουν!
________Ώστε όχι μόνον με τους Μουσουλμάνους, με τους Ινδουϊστές, με τους Σατανιστές, και όποιους άλλους πεπλανημμένους μπορούμε να έχουμε εκκλησιαστική σχέση και επικοινωνία! Ντρέπομαι π.χ., όταν ψάχνω με το μικροσκόπιο, για να ανακαλύψω το πρόσωπο του Οικουμενικού μας Πατριάρχου στην επίσημη φωτογραφία, η οποία δημοσιεύθηκε με την ευκαιρία της προσφάτου Διαθρησκειακής Διασκέψεως, που έγινε στην Αθήνα. Τελικά στη φωτογραφία ο Πατριάρχης μας, είναι κρυμμένος κάπου στη δεύτερη σειρά των Συνέδρων και προς την αριστερή άκρη! Ποιός;  Ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης, ο Οποίος συνεχώς ισχυρίζεται και επαναλαμβάνει, ότι είναι ο Πρώτος, ο Μοναδικός και ο Παγκόσμιος Ηγέτης των Ορθοδόξων επάνω στον πλανήτη μας! Ο Πρώτος ΧΩΡΙΣ ίσους, παρά το γεγονός, ότι η Ορθοδοξία αναγνωρίζει τον Οικουμενικόν μας Πατριάρχην ως ΠΡΩΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ! «Primus inter pares». Πως, λοιπόν, Αυτός ο Ηγέτης των Ορθοδόξων, ο Οποίος δεν εκπέμπει μετριοφροσύνην, πως, επαναλαμβάνω, καταδέχεται να χάνεται κάπου μέσα στο πλήθος των Μουφτήδων και των άλλων μη χριστιανών θρησκευτικών Ηγετών  της Μέσης Ανατολής; 

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!
ΟΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ .....ΜΠΡΟΣΤΑ!
ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ .....ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ!!!!
_________Επαναλαμβάνω, λοιπόν, ότι όχι μόνον με τους Μουσουλμάνους, με τους Ινδουϊστές, με τους Σατανιστές, και όποιους άλλους πεπλανημμένους μπορούμε να έχουμε εκκλησιαστική σχέση και επικοινωνία, ΑΛΛ΄ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ!
Δηλ. ούτε με τους Ρωμαιοκαθολικούς, ούτε με τους Προστεστάντες, ούτε και με τους Αγγλικανούς, οι οποίοι αποτελούν μεν Χριστιανικές Ομολογίες, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ αυτό που εμείς ονομάζουμε και εννοούμε ΕΚΚΛΗΣΙΑ!  Δεν χρειάζεται να έχουμε Θρησκευτικούς Διαλόγους με όλους αυτούς! Εάν θέλουν να γνωρίσουν την Ορθοδοξία μας,  ή πολύ περισσότερον, εάν θέλουν να επανέλθουν στους κόλπους της Ορθοδοξίας, δηλ.της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, τότε αυτοί οφείλουν να μας προσεγγίσουν παρακλητικώς και τότε εμείς να τους δεχθούμε με αγάπη και να τους εξηγήσουμε την πλάνη τους!     Διότι στην περίπτωση αυτή θα εφαρμόσουμε τους λόγους του Σωτήρος ημών Χριστού: «τον ερχόμενον πρός με ου μη εκβάλω έξω»! (Ιωάνν, 6,37)!
________Πως μπορώ π.χ. να επικοινωνώ με τον Πάπα της Ρώμης κ. Φραγκίσκο, ο Οποίος τολμά να σηκώνει το χέρι του και με τα  δάκτυλά του να σχηματίζει -και μάλιστα με περίσσειο κομπασμό και με πλατύ χαμόγελο-  το σήμα του Αντιχρίστου, το σήμα του Διαβόλου;

Πηγή: http://www.triklopodia.gr/

 _____'Οταν βλέπω το σήμα αυτό στο χέρι της κας Κλίντον, δεν με πειράζει! Αντιθέτως την ταξινομώ στους οπαδούς του Διαβόλου. Σ' αυτούς δηλ. που ανεβάζουν θεατρικά έργα, όπως το γνωστό «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ» στη Θεσσαλονίκη, (για το οποίον η Ιερά Σύνοδος δεν είπε λέξη), ή και παρέχουν το «ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»!!!! (βλ. Το Βήμα της Κυριακής, 12.11.2017, σελ. 25/9). 

   Μετά Την «Ώρα Του Διαβόλου», «Δείπνο Με Τον      Σατανά» – Πανδαισία «Κουλτούρας»!!!
vimapress.gr/

Δεν είναι μόνη «η Ώρα του Διαβόλου» αλλά και το «Δείπνο με τον Σατανά» που παίζεται στα ελληνικά θέατρα, καθώς φαίνεται πως ο Σατανάς έχει πέραση στους κύκλους «κουλτούρας και σύγχρονου πολιτισμού».


________Πως μπορώ να επικοινωνώ μέ τους Παπικούς, οι οποίοι - στην προσπάθειά τους να κερδίσουν τους πιστούς- έχουν ξεπεράσει κάθε όριο λογικής; Στη συνέχεια θα διαβάσετε - και θα εκπλαγείτε- «σκηνές απείρου Οικουμενιστικού κάλλους σε παπικό Ναό της Γερμανίας», το οποίον αντιγράφουμε από το site: 
                                  http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/
__________Μικρό δείγμα αυτής της εκκοσμίκευσης στο χώρο της  Ορθοδοξίας είναι ένα πρόσφατο περιστατικό εδώ στην Ελλάδα μας, όπου κάποιος «μοντέρνος» ιερεύς κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας, επιχείρησε να διδάξει τις νοικοκυρές της Ενορίας του πως να καθαρίζουν το ρόδι. Ντυμένος, λοιπόν, με τα άμφιά του, κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας, κατά την ώρα του «Κοινωνικού», επρόβαλε από την Ωραία Πύλη, επήρε και εκαθάρισε ένα ρόδι μπροστά στο έκπληκτο εκκλησίασμα!!!!!!!


 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
_______Μερικοί θα εκπλήττωνται, καθώς σήμερα θα διαβάζουν τα σκληρά αυτά λόγια μου, διότι με θεωρούν «Οικουμενιστή», «φιλοπαπικό», «υποκριτή», «ανειλικρινή», «ασυνεπή» κλπ.!
 _______Δυστυχώς έχουν παρεξηγήσει κάποια λόγια μου. Ως πρόσωπο, ως άτομο, έχω τήν πεποίθηση, ότι οι Παπικοί είναι ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ! Πλήν όμως ως Επίσκοπος δεν έχω αυτό το δικαίωμα, αφού η Εκκλησία γενικώς, και η Εκκλησία της Ελλάδος ειδικώτερον, ΔΕΝ ΕΧΕΙ κατατάξει τους Ρωμαιοκαθολικούς στην κατηγορία των Αιρετικών!
_____Απόδειξις;  Ένας Ορθόδοξος χριστιανός νέος μπορεί να τελέσει τον γάμον του με μια Ρωμαιοκαθολική κοπέλλα! Καί μάλιστα ο Γάμος γίνεται 
  • στον Ορθόδοξο Ναό για τον γαμβρό, 
  • και εν συνεχεία
  •  στο Ναό των Καθολικών για την νύμφη. 
______Εκεί, δηλ. στον Ναό των Ρωμαιοκαθολικών, εισέρχεται και παρίσταται (δηλ. εμμέσως συμμετέχει) και ο Ορθόδοξος γαμβρός! Και αντιστρόφως, Η καθολική ως πρός το Θρήσκευμα νύμφη εισέρχεται και παρίσταται (δηλ. εμμέσως συμμετέχει) στην τέλεση του Μυστηρίου κατά το Ορθόδοξο τυπικό!  Αυτά όμως ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, εάν ο γαμβρός είναι Ορθόδοξος, η δέ νύμφη ανήκει στην Αίρεση «Μάρτυρες του Ιεχωβά», δηλ. στους Χιλιαστές!  Άρα ως Επίσκοπος είμαι υποχρεωμένος να εκδώσω την Άδεια Γάμου για τον Ορθόδοξο γαμβρό και την Ρωμαιο-Καθολική νύμφη, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να εκδώσω Άδεια, όταν η νύμφη είναι Χιλιάστρια, δηλ. Αιρετική! 
_______Επί πλέον: Δύναμαι να κηδεύσω ένα Ρωμαιοκαθολικό ή Πριστεστάντη, όταν και εφ' όσον στον τόπο του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ιερεύς του ιδικού του Δόγματος (βλ. την υπ' αριθμ. 1621/343/15 Μαρτίου 1891 Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου), ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΗΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΗΔΕΥΣΩ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΣΤΗ, δηλ. ένα Αιρετικό! 

ΜΙΚΡΟ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ

_______Αυτή, λοιπόν, είναι η εξήγηση, όταν ως Επίσκοπος, ερωτηθείς σχετικώς, απήντησα, ότι οι Ρωμαιοκαθολικοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ! 
_______Χίλιες φορές έχω δηλώσει την απαρέσκειά μου για τους Καθολικούς! Οι κακόπιστοι δεν πείθονται! 
________Πολύ πρίν συγκληθή η «δήθεν» Αγία και Μεγάλη Σύνοδος στο Κολυμπάρι της Κρήτης είχα δηλώσει εγγράφως, ότι οι Ρωμαιοκαθολικοί κλπ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Αποτελούν απλώς Χριστιανικές Ομολογίες! Είναι μεν Χριστιανοί, αλλά ευρίσκονται στην πλάνη! Αυστηρώς κρινόμενοι, κατατάσσονται στην κατηγορία των ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ!    
Αίγιον, 13 Νοεμβρίου 2017
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
***************** 

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ

 ΣΕ ΠΑΠΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΕΦΑΝΘΗ Η ΕΝ ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ! 

ΔΕΣΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΕΛΙΑΝΩΝ -ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.


Πηγή:http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/

KAI