Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!


ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ

 ΤΟΥ ΑΘΕΪΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ!

________Αλγεινήν εντύπωση προξένησε η ξαφνική μετάβαση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, στο Βελιγράδι «για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων»!!!! Δεδομένου, ότι στο Βελιγράδι ακολουθούν τό παλαιόν Ημερολόγιον καί άρα θα εορτάσουν τά Χριστούγεννα έπειτα από  δέκα τρείς (13) ημέρες, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΈΜΜΑ! Ιδού η σχετική ανακοίνωση των Κυβερνητικών παραγόντων:   


_________Με non paper ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής η κυβέρνηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Βελιγράδι, μαζί με την οικογένειά του, προσκεκλημένος του Σέρβου προέδρου.
________Το non paper: «Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Προέδρου της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς, να τον φιλοξενήσει με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές στη Σερβία αναχώρησε σήμερα για ιδιωτική επίσκεψη στο Βελιγράδι, όπου και θα περάσει οικογενειακώς τις ημέρες των Χριστουγέννων».
________Ο πρωθυπουργός, με μήνυμά του στο τουίτερ, ευχήθηκε «χρόνια πολλά σε όλες και όλους», προσθέτοντας: «Μέσα σε δυο χρόνια, έχουμε προχωρήσει. Από τον φόβο στην ψυχραιμία. Από την υποτίμηση στην αξιοπρέπεια. Από το ανήθικο στην εντιμότητα. Από την αντάρα στην κανονικότητα. Από το άδειο στο νόημα. Από τη λύπη στη χαρά».

Και από την αλήθεια, στην απάτη! θα προσθέταμε εμείς

 (http://www.athensvoice.gr/world/409796_sto-veligradi-gia-hristoygenna-o-alexis-tsipras)


_________Επομένως στη γειτονική καί φίλη Χώρα της Σερβίας, όπου μετέβη ο Πρωθυπουργός, ΔΕΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ακόμη τα Χριστούγεννα!Η Δευτέρα 25η Δεκεμβρίου 2017 για τους Σέρβους ήταν μια απλή εργάσιμη ημέρα! 
________Οι Σέρβοι όμως είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Καθώς, λοιπόν, έβλεπαν τον Πρωθυπουργό της Ελάδος μια τέτοια ημέρα να είναι στη Χώρα τους, και μάλιστα οικογενειακώς, τι συμπέρασμα θα έβγαλαν; Εβεβαιώθηκαν, ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ! 
_______Άρα ο κ. Τσίπρας, χωρίς καθόλου τσίπα επάνω του, πηγαίνοντας στο Βελιγράδι, διαφήμισε την αδιαφορία του ως πρός την εορτή των Χριστουγέννων.  Μέ άλλα λόγια είναι σαν να είπε: 
«Τι γιορτάζετε, ρε κορόϊδα; Χριστούγεννα; Εγώ τα Χριστούγεννα τα γράφω στα παληά μου τα παπούτσια! Ξυπνείστε, ρε χαζοί! Δεν υπάρχει Θεός! Δεν υπάρχουν Χριστούγεννα»! Ελάτε να χαρούμε τη ζωή! Ελάτε στο Βελιγράδι να γλεντήσουμε! Αφήστε τους βλάκες να πηγαίνουν στις Εκκλησίες, να ανάβουν κεριά, να κάνουν μετάνοιες, να προσκυνούν τις Εικόνες! Ελάτε να μιμηθούμε τον Σκουρλέτη. «Σπρώξτε», περιφρονείστε το Ευαγγέλιο του Χριστού, όπως εκείνος έκανε εκεί πάνω στα μαρτυρικά Καλάβρυτα! Κορόϊδα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!   

__________Με άλλα λόγια ο Πρωθυπουργός διαφήμισε την αθεϊστική του ιδιότητα και έξω από τα σύνορα της Ελλάδος!  Άρα ο κ. Τσίπρας είναι ένας άθεος καί Αντίχριστος Πρωθυπουργός!
______Σε αντίθεση με τα παραπάνω ο κ. Τσίπρας, όταν επισκέφθηκε το Ισραήλ,  όχι μόνον μετέβη σαν προσκυνητής στο λεγόμενο «τείχος των δακρύων», αλλά καί καταδέχθηκε να φορέσει το «καλυμμαύχι» θα λέγαμε των Εβραίων, δηλ. το γνωστό Εβραϊκό σκουφάκι, τό λεγόμενο «κιπά», υποτασσόμενος στα  πιστεύω των Εβραίων, φερόμενος εκεί σαν μαθητούδι του Δημοτικού! Μπράβο σας κ. Πρωθυπουργέ. Μπράβο Λεβέντη Τσίπρα, από την ανάποδη όμως τώρα. Δεν είσθε παρά ένα μικρό ανθρωπάκι, έτοιμο να προσκυνήσει ακόμη και  τον Διάβολο! ΑΛΛΑ δεν φταίτε σείς! Οι μεγαλόσχημοι θρησκευτικοί Ταγοί της Ορθοδοξίας φταίνε, οι Οποίοι σας υποδέχονται με δάφνες και τιμές! 

ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ   

......ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ (!) ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ

     
ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ «ΚΙΠΑ» ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ


 ΕΔΩ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ 
ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ 
ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ

____________Τα αποτελέσματα της αποστασίας μας από τον δρόμο του Χριστού τα βλέπουμε συνεχώς! Ρίψτε μια ματιά στη συνέχεια του σημειώματός μας, παρακάτω .
________ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ!
                 ΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!  
________ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018
  
Αίγιον, 28 Δεκεμβρίου 2017
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
**********************

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΣΧΟΛΙΑ και ΣΧΟΛΙΑΝΑ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ 

«ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΑΤΝΗΣ»

         Ανήμερα των Χριστουγέννων στο καθιερωμένο οικογενειακό τραπέζι, στην ανοιχτή τηλεόραση, στην οποία κανείς δεν έδινε σημασία, άρχιζε το απογευματινό δελτίο ειδήσεων σε πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι…….
………Καμία εικόνα, κανένας ήχος από την ελληνική πραγματικότητα των ορθόδοξων Χριστουγέννων, από τα έθιμα του Δωδεκαημέρου (ζωντανά ακόμη σε πολλές γωνιές της πατρίδας μας, αλλά και στην ομογένεια), τίποτα που να θυμίζει ότι, βρε αδερφέ, και μεις κάτι γιορτάζουμε αυτές τις ημέρες…..
……….Φυσικά, κουβέντα για το πώς γιόρτασαν οι χριστιανοί στους Αγίους Τόπους, στη Ρωσία, στη Σερβία και σε άλλες ορθόδοξες χώρες, κοντινές μας γεωγραφικά και πνευματικά, στις οποίες μάλιστα διαβιούν και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ομογενών μας……
Πηγή: Εφημερίδα «Δημοκρατία» 27/12/2017 Από τον Γιάννη Κουριαννίδη*
*******************
 «ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ»
        Χριστούγεννα στο ...Βελιγράδι έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, όσο κι αν η γιορτή αργεί ακόμη  στη Σερβία, καθώς η Χώρα ακολουθεί το παλαιό ημερολόγιο....μαζί με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές. Ο κ. Τσίπρας με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δύο παιδιά τους αναχώρησαν την Κυριακή για τη Σερβική πρωτεύυσα...

 Πηγή: Εφημερίδα «Δημοκρατία» 27/12/2017
  *******************
«ΡΙΠΕΣ: Όταν μου πειράξουν πατρίδα και θρησκεία»
      ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ να δεχθώ τα νεοταξικά κελεύσματα, το πρωί των Χριστουγέννων πήγα στην εκκλησία της γειτονιάς μου. Γεμάτος ο ναός, με τους νέους να αποτελούν σοβαρότατο ποσοστό. Δεν πα’ να γαβγίζουν τα αλαλάζοντα κύμβαλα της αθεΐας. Δεν πα’ να σπρώχνει το χέρι του Αμβρόσιου ο Σκουρλέτης, για να αποφύγει τον ασπασμό του Ευαγγελίου.  Η θλιβερή μειονότητα των τιποτανθρώπων δεν πρόκειται να ξεριζώσει ούτε τον Ελληνισμό ούτε την Ορθοδοξία από τις καρδιές του λαού μας.
        Μην ξεγελαστούν από τη φαινομενική αδράνεια.  Η σιωπηλή και συντριπτική πλειονότητα δεν είναι ούτε Ρουβίκωνες ούτε θρασύδειλοι μπαχαλάκηδες.  Τους υγειώς σκεπτόμενους Έλληνες εκφράζει απολύτως ο Μακρυγιάννης, που φωνάζει προς πάσα κατεύθυνση: «Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και την θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ενεργήσω κι’ ότι θέλουν ας μου κάνουν». Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν τόσο το καλύτερο γι’αυτούς. Χρόνια πολλά!
                                                                     Χρήστος Μπολώσης
Πηγή: Εφημερίδα «Δημοκρατία» 27/12/2017, σελ. 8
*******************
ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ
 ----Ο ΤΣΙΠΡΑΣ έκανε μεγάλη «κέντα».  Γιόρτασε την απόστασή του από τα Χριστούγεννα στη Σερβία!  Διάλεξε μια ορθόδοξη μεν χώρα, αλλά του παλαιού ημερολογίου για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων.  Οι Σέρβοι θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στις 7 Ιανουαρίου του 2018 και ο Τσίπρας, δηλωμένος και πατενταρισμένος άθεος, δεν θα έρχεται στη δύσκολη θέση να                                                      Παναγιώτης Λιάκος Περί ΠΩΛΗΤΙΚΗΣ

 Πηγή: Εφημερίδα «Δημοκρατία» 27/12/2017  - Στήλη - ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ, σελ. 36
                                           *******************


Άθεοι και αντίχριστοι συριζαίοι…
      Είναι γνωστό σε όλους μας ότι, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος!  Δεν δυσκολεύεται να το δηλώνει, αλλά ταυτόχρονα ισχυρίζεται πως είναι φίλος με τον …. τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Πάπα Φραγκίσκο (Economist)! Ο άνθρωπος που έχει αλλεργία προς τον Χριστιανισμό και δεν έχει κάνει Ορθόδοξο γάμο! Ο «τύπος», που έχει δώσει στο παιδί του το όνομα Ερνέστο προς τιμήν (;;;) του Τσε Γκεβάρα με ονοματοδοσία και όχι με κανονική Ορθόδοξη βάφτιση!
       Αυτόν τον άθεο λοιπόν, ο ελληνικός λαός τον επέλεξε πειραματικά για Πρωθυπουργό και τώρα χτυπάει το κεφάλι του, και ο οποίος μας έστειλε από τη Σερβία τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και το νέο Έτος: «χρόνια πολλά σε όλες και όλους»!
        Πουθενά το «Καλά Χριστούγεννα» ! όπως και σε όλες τις ευχετήριες κάρτες των Συριζαίων βουλευτών απουσιάζει η λέξη Χριστούγεννα!
           Αλλά θα ήθελα να τους ρωτήσω! Βρε «τομάρια», γιορτάζετε αυτές τις ημέρες! Τι γιορτάζετε βρε νεοταξίτες–Παγκοσμιοποιητές; Τι γιορτάζετε βρε αντίχριστοι; Γιατί δεν είστε άθεοι, όπως σας θεωρούν! Είστε αντίχριστοι! Και έχει διαφορά!
        Ο άθεος δεν είναι κατ’ εξοχήν πολέμιος της Θρησεκείας μας και του Χριστού μας!  Ο αντίχριστος όμως, είναι ο διάβολος, ο σατανάς!
Πηγή: Εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» 27/12/2017 Στη ελίδα ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ του κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ*******************
ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ

ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!   
 
Προσθήκη λεζάντας

"ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ, ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ" ΛΕΧ ΒΑΛΕΣΑ

Ποια Χριστούγεννα;  Στη Σερβία πάνε με το παλιό...
......Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν και διάφορα άλλα σχόλια π.χ. για την Έφη Αχτσιόγλου, ότι δηλαδή πέρασε μόνη της τις διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, "ορμώμενα" από την τελευταία εμφάνιση με τον πρωθυπουργό στη Σουηδία και τις selfies. Πάντως, η αλήθεια είναι πως η υπουργός Εργασίας, το τελευταίο διάστημα, έχει απομακρυνθεί από το Μέγαρο Μαξίμου, με ό,τι αυτό σημαίνει...

Πηγή: Εφημερίδα "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" 27/12/2017, σελ. 4

Πηγή: Εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" 21/11/2017


ΟΤΑΝ ΨΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ
ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΉ! 
ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ!


Ο Αντρέι Ντούντα γονατιστός στον Άγνωστο Στρατιώτη κατά την κατάθεση στεφάνου.
 Πηγή: Εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" 21/11/2017
ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!
ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ, 
ΔΗΛ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ***********************
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ
Πηγή: Εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" 21/11/2017

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ....

http://www.dimokratianews.gr/content/80302/vgikan-ta-osta-ton-nekron-sto-koimitirio-mandras