Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ

ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΗΤΑΝ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

 «Να χαθεί, να χαθεί η βουλή των ...τραβεστί!»
(Ελεύθερη Ώρα)
 
_______Πάει κι' αυτό! Η Ελλάδα μας μέχρι χθές ήταν η κοιτίδα της Ορθοδοξίας μας. Τώρα κι' αυτό το γνώρισμά της χάνεται! Άλλοι - και μπράβο τους- τώρα παίρνουν απ' τα χέρια μας την σκυτάλη! Στο θέμα των Ομοφυλοφίλων εμείς οι εκκλησιαστικοί ταγοί, δυστυχώς, κοιμώμαστε! «Καὶ οὐκ ἦν φωνὴ καὶ οὐκ ἦν ἀκρόασις» Γ΄ Βασ. 17,1).
_________Εμείς, απονέμοντες τον οφειλόμενον σεβασμόν πρός τήν εκκλησιαστικήν Διοίκησιν, διά της από της 10ης τρ. μηνός αναφοράς μας  πρός τήν Διαρκή Ιεράν Σύνοδον, εσπεύσαμεν να παρακαλέσωμεν, όπως εκδοθεί κάποιο σχετικό Ανακοινωθέν, διά του οποίου  να καταδικάζεται όλη αυτή η βλάσφημη συμπεριφορά των Ομοφυλοφίλων, διεβιβάσαμε δε και το παρόν κείμενον εν σχεδίω, ώστε να ενημερωθούν οι Σεβασμιώτατοι Αδελφοί μας. «Ὅλως ἰδιαιτέρως ἐφιστῶμεν τήν προσοχήν Σας εἰς τήν δημοσιευομένην φωτογραφίαν» εγράψαμε επί λέξει. Αλλά, δυστυχώς, ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΗΚΑΜΕ.  
________Αργά καί που, κάποτε-κάποτε, ακούγεται βέβαια και κάποια φωνή διαμαρτυρίας από κάποιον Ιεράρχη της Εκκλησίας μας. Το γεγονός αυτό, βέβαια,  αποτελεί μια παρηγοριά. Επί παραδείγματι, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων, όπως διαβάσαμε στον ημερήσιο Τύπο, τώρα τελευταία, σε ορκομωσία νεοσυλλέκτων στρατιωτών κάπου στην Επαρχία Του, όπου παρίστατο, έγινε «έξαλλος», όταν διαβάστηκε ο όρκος των «Αθέων»! «...Στην ορκομωσία των νεοσυλλέκτων του Στρατού, που έγινε στο στρατόπεδο του Πετροχωρίου, ...διαβάστηκε και ο όρκος των ....Αθέων....Τώρα πια  εμφανίζονται καί οι Άθεοι» (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 6.08.2018, σελ. 10).    
________Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ μάλιστα την παρελθούσα Κυριακή στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην παρέλαση των Gays!   
 ________Συγχαίρουμε ολοκαρδίως το προμνηονευθέντας Σεβ. εν Χριστώ Αδελφούς κ.κ. Σεραφείμ καί Παντελεήμονα  δια την γενναιότητά τους! Συγχαίρουμε επίσης και τους άλλους Αδελφούς μας Ιεράρχες, οι οποίοι κατά καιρούς υψώνουν τη φωνή τους και διαμαρτύρονται! Δυστυχώς όμως η διαμαρτυρία τους, η διαμαρτυρία μας, δεν αλλάζει το σκηνικό! Με τις μεμονωμένες φωνές κάποιων εξ ημών ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ! Εάν δεν εξεγερθεί η Ιερά Σύνοδος, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ, εάν δεν ακουσθεί η Φωνή της Εκκλησίας, τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει! Πλην όμως οι Συνοδικοί Πατέρες, δυστυχώς, «κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου», όπως λέγει η παροιμία! 
_________Έτσι, λοιπόν, στο μεγάλο πανηγύρι των Gays του Σαββάτου (09.06.20018) στην Αθήνα, όπου και η Βουλή των Ελλήνων, δυστυχώς, φόρεσε τα γιορτινά της, (γιατί άραγε; μήπως για να φανερώσει την αληθινή της ταυτότητά;)  η Ιερά Σύνοδος ήταν και κουφή και μουγγή! Οι Συνοδικοί Αδελφοί μας δεν είδαν τίποτε! Δεν άκουσαν τίποτε! Τι κι' αν οι Gays, στο τρελλό πανηγύρι τους, τα έβαλαν και με το Θεό και με τους Αγίους μας; Τι κι' αν στα γεννητικά τους όργανα εκρέμασαν εικόνες Αγίων;  Οι Συνοδικοί Πατέρες δεν «πήραν χαμπάρι!» ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ!
_________Περιμέναμε έστω και «κατόπιν εορτής» νά διαβάσουμε κάποια Συνοδική Ανακοίνωση! Μάταια όμως! Γι' αυτό κι εμείς σήμερα, πλημμυρισμένοι από αγανάκτηση,  σας παρουσιάζουμε μια ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ φωτογραφία! Δείτε την! Φιλοσοφείστε την!
_______ Όταν εμείς εγράψαμε το γνωστό  «φτύστε τους» οι ΛΟΑΤ μας οδήγησαν στο Δικαστήριο! Καθήσαμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου! Τώρα, που οι ταλαίπωροι αυτοί άνθρωποι χλευάζουν τα ιερά και τα όσια της ψυχής μας και της φυλής μας, ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ!  Ούτε η Ιερά Σύνοδος, ούτε ο Υπουργός της κατά συγκατάβασιν .....Δικαιοσύνης κ. Κοντονής, ούτε αυτή αύτη η Δικαιοσύνη, ούτε η Αστυνομία ενωχλήθησαν!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΟΙ!  Ναί, ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΟΙ, ΣΙΩΠΗΛΟΙ  και ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ!    
_______Ιδού το αίσχος!
Πηγή:facebook_1528656402329.jpg

________Στην απόγνωση της ψυχής μας παρηγοριά έδωσε η διαμαρτυρία των πιστών χριστιανών της γειτονιάς μας! Δηλ. τα Πατριαρχεία της Βουλγαρίας και της Γεωργίας, καθώς επ΄σιης καί οι της Μολδαβίας, ετόλμησαν αυτό, που εμείς οι «καλοί» οι «εκφραστές της αγάπης», οι «αγαπούληδες του Θεού» Αρχιερείς δεν είχαμε το θάρρος να πράξουμε! Από τα χέρια μας, λοιπόν, κάποιοι άλλοι παίρνουν τη σκυτάλη για την υπεράσπιση της αγίας Ορθοδοξίας μας! Μπράβο τους!
Αίγιον, 14 Ιουνίου 2018
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Σημ. Κάποιος κύριος Georgios Manousakis, όπως (ψευδώς μάλλον) υπογράφει στα υβριστικά κείμενά του, με ηλεκτρονικά μηνύματα συνεχώς μας υβρίζει χυδαιότατα! Κρύβεται όμως! Τον προκαλούμε, αν είναι ΑΝΔΡΑΣ, να εμφανισθή και να μας δώσει τα στοιχεία του, ώστε να γνωρίζουμε ποιός μας αντιμάχεται. Αλλοιώς, όλως επιεικώς του λέμε  «ας κοιτάξει την στραβομάρα του».
+ Ο Κ και Αι Α.

****************

Ορθοδοξία εναντίον ανωμαλίας! 

Τα Πατριαρχεία Βουλγαρίας και Γεωργίας 

τόλμησαν και κάνουν αυτό,

που «κιότεψε» η Ελλαδική Εκκλησία 


(ΒΙΝΤΕΟ)
Δημοσίευση: 18 Μάϊου 2018Όταν εδώ με κάθε ευκαιρία παρελαύνει η ανωμαλία, ακόμη και σε ημέρες εθνικού πένθους στα Ορθόδοξα κάστρα, Εκκλησία και λαός στέλνουν βροντερό μήνυμα.

Γράφαμε και τις προάλλες πως με τον αέρα των κυβερνητικών ανοσιουργημάτων και των ανήθικων και ανώμαλων νόμων ετοιμάζονται οι ομοφυλόφιλοι και φέτος να…παρελάσουν υπερήφανα στους δρόμους της Αθήνας! Φέτος το κεντρικό θέμα του Athens Pride 2018 που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου στην Πλατεία Συντάγματος είναι η θηλυκητότητα. Προφανώς η επίκτητη όχι η φυσική!
Την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη αντίστοιχη «παρέλαση» στη Σόφια. Μόνο που εκεί ο κόσμος δεν είναι βυθισμένος σε λήθαργο και αντιδράει, και η εκκλησία δεν παίζει το παιχνίδι της άθεης κυβέρνησης όπως στην χώρα μας και καλεί τους πολίτες να μην συμμετάσχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις και τους ομοφυλόφιλους να μετανοήσουν.
Συγκεκριμένα η Ιερά Σύνοδος της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας εξέφρασε την αντίθεσή της απέναντι στην επερχόμενη παρέλαση των LGBT στη Σόφια, καλώντας τα μέλη της κοινότητας των LGBT να παραιτηθούν από τις αμαρτίες τους.
Στη δήλωση, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλγαρικής Εκκλησίας, η Σύνοδος δηλώνει ότι η θέση της απέναντι στην αμαρτία παραμένει αμετάβλητη.

«Λαμβάνοντας υπ ‘όψιν την ελεύθερη βούληση, η Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία απευθύνει εκ νέου έκκληση προς τα παιδιά, τους αδελφούς και τις αδελφές της και θυμίζει με θλίψη ότι η ελευθερία είναι ευθύνη και ότι ο αληθινά ελεύθερος άνθρωπος, αν το επιθυμεί, μπορεί να απελευθερωθεί από την αμαρτία «, αναφέρει η δήλωση της Συνόδου.
«Κάθε ανθρώπινη ψυχή είναι πιο πολύτιμη από όλον τον κόσμο», καταλήγει το μήνυμα της Συνόδου, «η Σύνοδος υπενθυμίζει ότι ο Θεός δεν επιθυμεί τον θάνατο ενός αμαρτωλού αλλά ότι οι ασεβείς γυρίζουν πίσω και ζουν» (Εσκ. 33: 11). »
Την ίδια στιγμή το Πατριαρχείο της Γεωργίας πραγματοποίησε χθες μια πομπή προς τιμήν της οικογενειακής καθαρότητας και των μαζικών γάμων σε όλη την Τιφλίδα. Η ημερομηνία της πορείας αυτής δεν επελέγη τυχαία καθώς ήρθε σε αντίθεση με την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, που ήταν χθες, την ίδια ημέρα.
Κρατώντας εικόνες και τραγουδώντας ύμνους, χιλιάδες πιστοί πορεύτηκαν μέσα από την Τιφλίδα για να επισημάνουν την «ημέρα αγιότητας και δύναμης της οικογένειας»

Δείτε το σχετικό βίντεο


ΠΗΓΗ: https://www.pentapostagma.gr

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΕΠΑΝΕΣΤΑΤΗΣΑΝ!


Χριστιανοί μπλόκαραν τον δρόμο σε πορεία ομοφυλοφίλων και διέκοψαν την…παρέλαση (Βίντεο)Οι πιστοί έφραξαν το δρόμο μπροστά στους διαδηλωτές του gay parade και η αστυνομία τους σταμάτησε.
Η πορεία της κοινότητας LGBT (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ) πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας, στην μία από τις βασικές οδούς στο Chisinau μεταξύ της οδού Ismail και του παλατιού της Δημοκρατίας.
Στην πορεία συμμετείχαν αρκετές εκατοντάδες συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων των LGBT ακτιβιστών από το Gender-doc, έναν γνωστό στη χώρα μη κυβερνητικό οργανισμό, εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών, πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Στην πορεία συμμετείχαν και εκπρόσωποι από τις πρεσβείες αρκετών δυτικών χωρών.
Η πορεία πραγματοποιήθηκε χωρίς σημαίες ουράνιου τόξου, συνθήματα και πλακάτ για την υποστήριξη των σεξουαλικών μειονοτήτων. Οπως ανέφεραν οι διοργανωτές στόχευε ενάντια στις διακρίσεις γενικά. Οι συμμετέχοντες κρατούσαν λουλούδια, όλοι φορούσαν λευκά μπλουζάκια με τις λέξεις «Χωρίς φόβο» γραμμένες στο μπροστινό μέρος και «δεν υπάρχει φόβος κάτω από αυτό το μπλουζάκι» στην πλάτη.

Ωστόσο, μετά από περπάτημα μόνο μερικών εκατοντάδων μέτρων – λιγότερο από το ήμισυ της προγραμματισμένης διαδρομής – οι διαδηλωτές αντιμετώπισαν αρκετές εκατοντάδες εκπροσώπους της εκκλησίας που μπλόκαραν το δρόμο.
Οι πιστοί βγήκαν με πανό, ορθόδοξα τραγούδια και ύμνους. Τα πλακάτ και τα συνθήματα έλεγαν: Η Μολδαβία είναι μια ορθόδοξη χώρα , Οικογένεια σημαίνει μητέρα, Πατέρας και εγώ, καθώς και άλλα συνθήματα για την υπεράσπιση της παραδοσιακής οικογένειας.
Η αστυνομία παρενέβη εγκαίρως, αποτρέποντας τις συγκρούσεις μεταξύ των διαδηλωτών και των αντιπάλων τους. Αρκετές εκατοντάδες αστυνομικοί με πλήρη εξοπλισμό σχημάτιζαν μια αλυσίδα που χώριζε τις δύο ομάδες.
Λίγα λεπτά αργότερα αποφασίστηκε η διακοπή της πορείας.
Μια μέρα νωρίτερα ο Πρόεδρος της Μολδαβίας, Igor Dodon, επέκρινε τα γεγονότα που διεξάγονται από τις σεξουαλικές μειονότητες στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ LGBT Moldova Pride 2017.
Όταν ένας δημοσιογράφος του είπε ότι μία από τις υποσχέσεις του στην προεκλογική εκστρατεία του ήταν να είναι πρόεδρος για όλους, ο Dodon απάντησε ότι «δεν υποσχέθηκε να είναι πρόεδρος ομοφυλόφιλων».
Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ διεθνών μέσων την πορεία των ομοφυλοφίλων ακολούθησαν και άτομα που δήλωναν παράλληλα Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ομοφυλόφιλοι ή υποστηρικτές τους…


Πηγή :ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ
https://www.pentapostagma.gr/2017/05/%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%81.html

 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

 «Να χαθεί, να χαθεί η βουλή των ...τραβεστί!»


                                                                             του Γιώργου Μιχαλόπουλου


«Ομολογώ ότι το σύνθημα ανήκει σε αναγνώστη της Ε.Ω. από τα Χανιά, ο οποίος συμπύκνωσε όλη τη λαϊκή σοφία σε μια μόνο φράση, με αφορμή την απόφαση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, να φωταγωγήσει το κοινοβούλιο στα χρώματα του gaypride («παρέλαση υπερηφάνειας ομοφυλόφιλων» επί το ελληνικότερον)!

Ένας άλλος αναγνώστης, πριν μερικές ημέρες, μου είχε πει επίσης κάτι πάρα πολύ σοφό: «Κύριε Μιχαλόπουλε, η Δημοκρατία έχει καταντήσει σαν πόρνη πολυτελείας, όποιος έχει λεφτά την π......»!

........

                                                  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 10.06.2018
**********

ΤΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΜΑΣ 

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΣΥΝΟΔΟΝ

Κυριακή  Ἑσπέρας, 10 Ιουνίου 2018

Πρός τήν Διαρκῆ  Ἱεράν Σύνοδον
τῆς Ἐκκλησίας τῆς  Ἑλλάδος
Ἰω. Γενναδίου, 14
115 21 ΑΘΗΝΑΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ

Μακαριώτατε,
Σεβασμιώτατοι Συνοδικοί Σύνεδροι,
      
 Ἡ παρέλασις τῶν Gays ὡς καί αἱ λοιπαί ἐκδηλώσεις των κατά τό παρελθόν Σάββατον τῆς 9ης Ἰουνίου ἐ.ἔ. ἔχουν πλημμυρίσει μέ πόνον τήν καρδίαν μου! Ἡ κατάστασις εἶναι έξαιρετικῶς ἐξοργιστική. Ὅλοι πλέον οἱ Παράγοντες τοῦ Δημοσίου Βίου προβάλλουν ἤ καί ἐνισχύουν ἠθικῶς τε καί ὑλικῶς τήν ἁμαρτωλήν ταύτην ἐκτροπήν, δηλ. τόν Σοδομισμόν! Ἔναντι τούτων ἡ Ἐκκλησία τηρεῖ .....σιγήν ἰχθύος!  Δέν ἠκούσθη μία  φωνή διαμαρτυρίας! Δέν ἐξεδόθη ἔστω καί ἕνα  Ἀνακοινωθέν! Ἡ Κόλασις ἐπεκτείνεται! Διατί σιωπῶμεν;
Ἡ ἐλαχιστότης μου ἀπεφάσισε νά γράψῃ κάτι, ἐάν καί  ἐφ’ὅσον ἡ Ἱερά Σύνοδος ἐξακολουθήσῃ νά σιωπᾷ.
Ἐσωκλείστως, λοιπόν, λαμβάνετε ἀντίγραφον τῆς προγραμματισμένης διά τήν προσεχῆ Πέμπτην 14ην Ἰουνίου ἀναρτήσεως εἰς τόν προσωπικόν μας ἱστότοπον (mkka.blogspot. com) καί παρακαλοῦμεν, ὅπως ἐνημερωθῆτε! Ὅλως ἰδιαιτέρως ἐφιστῶμεν τήν προσοχήν Σας εἰς τήν δημοσιευομένην φωτογραφίαν.


Μακαριώτατε Ἅγιε Πρόεδρε,
Σεβασμιώτατοι Ἅγιοι Σύνεδροι,
«Στῶμεν καλῶς!» Ἡ χριστιανική Ἠθική καταπατεῖται! Τά ἱερά καί τά ὅσια τῆς Ὀρθοδοξίας μας, συγχρόνως δέ καί οἱ Ἅγιοί μας, χλευάζονται!  Ἄς τά ὑπερασπισθῶμεν!

Ἐπί δέ τούτοις διατελοῦμεν

Ἐλάχιστος ἐν Χριστῷ Ἀδελφός

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ